Teljes anonimitás a neten

Ha szeretnél kikerulni a ” MATRIX-ból “, akkor ez a programot neked írták. A Freenet nevű szoftverrel teljesen kikerulhetsz mindenféle, a szolgaltatód által alkalmazott hálozatmonitorozo eszkozt!!!Gyakorlatilag FUGGETLEN leszel az ISP -d tol !!!
Mini Internet azoknak, akik nem szeretik ha ellenőrzik az internethasználatukat. Ha a Freenet-et használod, létrehozhatsz oldalakat, fájlokat cserélhetsz, mindezt teheted úgy, hogy sem a szolgáltatód, sem egyebb ” hatósagok ” semmilyen körülmények közt nem tudják ellenőrizni a tevékenységedet. A program strukturájából adódóan egyszerűen nincs rá mód!!!!! A program korlátozas nélkül, ingyen használható!!!!
A Freenet programot az alábbi linken érheted el : http://freenetproject.org

Itt, nehány sort olvashatsz magyarul a programról ( elég régi irás)
Szilágyi Károly: A “majdnem tökéletes anarchia” – Freenet és a jog:  http://www.jogiforum.hu/publikaciok/24
Itt töltheted le közvetlen linken :  http://freenetproject.org/download.html

Ha számitógépet használsz, akkor valószínűleg szoktál szöveges fájlokat létrehozni, leveleket írni. Az alábbi linken a STEGANOS cég egy ingyenes alkalmazását töltheted le, amivel szöveges állományaidat, e-mail-jeidet, esetleg .txt-be írt jelszavaidat titkosithatod (AES256) le. A program kezelese rendkívül egyszerű, csak egy jelszót kell megadni, es utánna egy önkicsomagoló .exe fájlba menti / titkosítja az állomanyodat. Több biztonsagot ad, ha a titkositott .exe -t nem a gépén tárolja az ember, hanem PL : pendrive…mert ugye, ami nincs a gépen, azt nem is lehet megtalálni es feltörni is meglehetősen nehézkes. Néha jól jöhet egy ilyen alkalmazás, ha ” kéretlenül kopogtatnak ” be az emberhez NEMKÍVÁNATOS “HATÓSÁGOK”.
A STEGANOS ingyenes titkosito neve : LOCKNOTE . Letöltés az alabbi linken :  https://www.steganos.com/us/products/for-free/locknote/overview/

A böngésző a számítógép egyik sarkalatos pontja biztonsági szempontból. Rengeteg adatot tudhat meg az, aki tudja, hogy mit keressen!!!! Ha például egy “hatósági” ellenőrzést tartanak a lakásodban, első dologként a böngésződet nézegetik a szakertőnek mondott “UBERHEKKEREK. De(!) ha mondjuk volna egy pendrive-od, és arra felmásolnál egy PORTABLE (hordozhato) böngészőt, (Firefox, Opera…) akkor elég nehézkes lenne a böngészés előzményeit és a könyvjelzőket megtalálni, mivel nincs a Pc-n, az az alkalmazás ami ezt letrehozná…mert a pendrive-on van.
Az alábbi linken találsz portable böngészőket: http://portableapps.com

Ha a neten böngészik az ember, akkor nemárthat, ha a meglátogatott weblapok üzemeltetoi nem tudjak a valos IP-cimünket. Ez, könnyedén megvalósítható, ha PROXY-t használunk böngészés közben. Példaul a Firefox böngészőhöz ajánlható a TORPROJECT ! A TOR nevű program könnyedén telepithető és kezelése is egyszerű.
Az alábbi linkről közvetlenül, ingyenesen letölthető:  http://www.torproject.org
Az alabbi linkeken ONLINE proxykat talalhat az akinek szuksege van az anonimitasra:
http://www.hidemyass.com
http://www.proxy4free.com/page1.html
http://www.250.eu
http://www.unblock.biz
http://www.hidemy.info

szerző : zafi-b

Szólj hozzá a cikkhez