Három éves a DirtyWindows! [Gratulálunk a nyertesünknek!]

Kicsivel több mint három éve, egy kellemes Októberi napon indult a DirtyWindows. 

Ahogy megszokhattátok, most sem hagytuk az oldal kinézetét kimenni a divatból. Természetesen nem csak ennyiről van szó. Mindent elkövettünk, hogy a DW4 még egyszerűbbé tegye az oldalunk használatát. További információkért kérlek látogasd meg gépházunkat, ahol szinte minden lényeges változást feljegyeztünk. 

Akkor és most

A tavalyi cikkünket végig mazsolázva kicsit mosolyogva nézünk vissza az oldal múltjára. Ahogyan akkor nyilatkoztunk:
“Tavalyi szülinapi cikkünket újra elolvasva leginkább a statisztikai adatok tűnnek érdekesnek. Akkor 1600 regisztrált tagról számolhattunk be, a mai napig már ennek több mint háromszorosa, 6000 tag döntött a DirtyWindows mellett!”
Azt hiszem ebben erősítettünk a legnagyobbat egyetlen év alatt. A cikk írásának idején 21404 regisztrált taggal rendelkezünk. Ez majdnem négyszeres növekedés egyetlen év alatt. 
“Az első évben elért 1 millió oldalletöltést is sikerült megnégyszereznünk! Több mint 1 millió felhasználó kattintgatta össze a jelenlegi 4.240.000 oldalletöltést.”
A mostani évet elnézve nincs okunk szégyenkezni, hiszen megközelítettük a Húszmilliós oldalletöltést! A szokásos hasonlatunkkal élve, ez olyan mintha minden magyar ember legalább kétszer benézett volna hozzánk.
Köszönjük szépen a rengeteg biztatást amit az elmúlt évben kaptunk, köszönjük azokat a privát üzeneteket amik megerősítették bennünk az oldal létjogosultságát. Ebben az évben főleg a közösségi funkciókat sikerült magasabb szintre emelnünk. Az üzenőfalon majdnem 20 000 üzenet érkezett az indulása óta! 
A legnagyobb köszönet azoknak a stafftagoknak jár akik akkor is tartották a frontot, amikor mi ősDW-sek nem tudtunk az oldallal foglalkozni. Az idők során azért látszik, hogy a profi fizetett magazinokkal nem tudjuk felvenni a versenyt, viszont szerettük oda dörgölni amikor nekünk volt igazunk. Az idő arra is jó volt, hogy egy nagyon hűséges és összetartó staffot kovácsoljon belőlünk. Mindenki derekasan állta a kérdések, kérések áradatát. 
Külön kiemelném Zero nevű tagunkat aki már vagy 65 év letöltendőt töltött fel 🙂 Köszönjük neki is.

Jobb adni

Természetesen a megszokott ajándékozás sem maradhat el. Ebben az évben is szeretnénk kedveskedni egy szerencsés tagunknak. Az Ő nyereménye egy fél éves Data.hu prémium előfizetés! 
A nyertesünket este 10 óra 00-kor sorsoljuk, közjegyző meg királyi random generátor segítségével!
Köszönjük megtisztelő figyelmeteket, maradjatok velünk a jövőben is. 
A DirtyWindows  
csapata


A nyertesünk pedig:  


R. Katalin

A nyereményt a lehető leghamarabb eljuttatjuk hozzá, ha sikerül felvenni vele kapcsolatot! Köszönjük a megosztásokat! Aki pedig nem nyert, ne keseredjen el, nem ez volt az utolsó nyeremény játékunk. 🙂

Szólj hozzá a cikkhez