A Desktop Media automatikusan elhelyezi a meghajtók parancsikonját az asztalon

Ez a cikk a DirtyWindows közössége által került fordításra. Az eredeti angol nyelvű cikket az addictivetips.com oldalán találjátok.
A közösségi fordításról bővebb infót itt találsz. Csatlakozz te is a szerkesztő/fordító csapathoz!

A Desktop Media egy ingyenes eszköz Windowsra, amely automatikusan kihelyezi a megfelelő parancsikonokat az asztalra, ha bármilyen cserélhető lemezt csatlakoztatunk a számítógéphez. Mindannyian tudjuk, hogy az automatikus lejátszás letiltása egy nagyszerű módja az autorun vírusok megelőzésének, de ez azt is jelenti, hogy kézzel kell a Windows Intézőben minden új CD / DVD-t, vagy cserélhető adathordozót kikeresni.

Ha lusta vagy, akkor egy automatikusan megjelenő asztali parancsikon a legjobb módja annak, hogy gyorsan és könnyen el lehessen érni a meghajtót/eszközt. Ez egy nagyszerű alternatívája a népszerű Desk Drive-nak , hiszen több funkciót tartalmaz és kevesebb memóriára van szüksége.

A parancsikonok automatikusan törlődnek, ha a cserélhető meghajtót vagy a lemezt eltávolítjuk. Lent a tálcán, kattintsunk a jobb egérgombbal és válasszuk ki a beállításokat, itt lehet válogatni a hivatkozás módok, meghajtótípusok és egyéb lehetőségek közül.

S2sfL3v

Készíthetsz parancsikont a merevlemezről, vagy RAM Disk-ről, ahogy bármely más távoli hálózati meghajtóról is. Beállítható az is, hogy mely meghajtókat hagyja figyelmen kívül. Használható Windows XP, Vista, Windows 7 és Windows 8 rendszeren is egyaránt. Egyszerű, nagyszerű.

A fordítást és a korrektúrát köszönjük Georg1136-nak, Nabuka-nak és még egy tagunknak.

5 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

  1. Profile photo of otony

    köszönöm mindazoknak akik részt vettek a közösségi fordításban jó lett a cikk 🙂

    Cartman-nek pedig az ötletér 🙂

    Remélem szép lassan tele lesz a DW a közösségi fordítás cikkeivel 😀

    Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez