Erős vírusvédelem Kínából

Figyelem! A cikk megjelenése óta olyan új információk láttak napvilágot, amiket mindenképp olvass el, mielőtt letöltöd a Qihoo termékeit! Kattints ide a részletekért…

Viszonylag hosszú idő óta Panda Cloud Antivírus Free védte a család gépeit a kártevők ellen, lényegében kifogástalanul, bár azért néhány nem kívánatos anyag felkerült a gépekre még mellette is és ez egy kicsit bosszantott.

Ezek után úgy döntöttem, hogy Panda helyett más megoldást keresek és alaposabban szétnéztem a védelmi programok világában. Kutakodás közben bukkantam rá az AV-Test 2014. áprilisi mérési eredményére, időközben megjelent a májusi mérés is Real-World Protection Test – May 2014, és a tartalom, illetve a tesztben szereplő egyik játékos számomra ismeretlen neve, nem kis meglepetést okozott. Közben eszembe jutott, hogy az egyik elismerten jó színvonalú hazai informatikai magazin májusi számában mintha már olvastam volna egy ilyen nevű védelmi programról. Gondoltam, itt az ideje alaposabban körbejárni a programot, vajon, mit tud.

360 Internet Security bemutatása

Mielőtt rátérnék a program ismertetésére, lássuk azt a bizonyos 2014. áprilisi AV-Test eredményt.

Egy kép, egy táblázat többet mond minden szónál, ugyanis az világosan látszik, hogy a kínai termék jobban teljesít a legtöbb ingyenes, de jó néhány fizetős társánál is pedig a tesztben még a 4.2.0 változat szerepelt, azóta már megjelent a címben is szereplő program 4.9.0.4901 továbbfejlesztett változata is.

1

Röviden tekintsük át, hogy a Protection/Védelem, Performance/Teljesítmény és végül a Usability/Használhatóság terén hogyan teljesített…..

2

360 Internet Security beállítása

Ezek után lássuk a programot magát, melyet letöltés után telepítünk….

3

…majd telepítés után elvégezhetjük az első beállításokat. A General/Általános fülön lehetőségünk van a gép átvizsgálásának ütemezésére…

4

…az automatikus frissítés beállítása után választhatunk az Engines/Motorok közül, megadhatjuk, hogy a három lehetőség közül, melyik motor működjön a valós idejű védelem során….

 5

…. illetve mely motorok végezzék el a gép átvizsgálását és mi legyen a vizsgálat tárgya…..

6

…paraméterezhetjük a valós idejű védelem beállításait, itt külön felhívom a figyelmet a webkamera-védelem bekapcsolására, mely a gép újraindításával jár, illetve a program Sandbox mód futtatásának lehetőségére is….

 7

8

…az Antivirus menünél az a javaslatom, hogy a védelem fokozatát hagyjuk Medium állásban, mert ez a beállítás megfelelő erősségű a gép biztonságos működéséhez. Egyéni döntés, szükséges-e az All files mód bekapcsolása, szerintem nem, mert rendkívüli módon meghosszabbítja a gép ellenőrzésének, átvizsgálásának idejét és meglehetősen leterheli a gépet is….

9

…a Proactive Defense/Megelőző védelem menü önmagáért beszél, ezért hagyjuk úgy a beállításokat, ahogy gyárilag van, ennél az opciónál további lehetőségünk van a blokkolandó oldalak listájának bővítésére…

10

….a Whitelist/Fehér lista azon fájlokat, mappákat és kiterjesztéseket tartalmazza, melyeket további védelem, illetve vizsgálat alá szeretnénk helyezni, azokat ebben a menüben adhatjuk meg….

11

….Do Not Disturb/Ne zavarj menü arra ad lehetőséget, hogy a program munka közben ne zaklasson bennünket állandó üzeneteivel, felugráló ablakaival, azaz csendesen tegye a dolgát. Ez persze egyéni ízlés kérdése, mint sok más is, mert vannak felhasználók, akik szeretnék tudni, hogy éppen mi történik a programon belül, azok természetesen kapcsolják ki ezt az opciót.

12

A program ismertetésével, illetve a beállítások áttekintésével végeztünk is. Közben nem említettem, de most pótolom, hogy a program egyelőre csak angol nyelven tud, azon kívül semmilyen más nyelv beállítására nincs módunk. Azonban, mint láthattátok, ez a hiányosság nem lehet akadály, mert a program beállításai érthetőek és roppant egyszerűen kezelhetőek.

Videó bemutató

Aki a fenti beállításokat bővebben és videón is szeretné látni, annak rendelkezésre áll a Qihoo 360 Internet Security 4.9 videó a beállításokról

Programajánló

Mielőtt a zárszóra térnék, felhívom figyelmeteket két újabb Qihoo termékre, nevezetesen a 360 Total Security programra, mely szélesebb és bővebb lehetőséget nyújt, mint a jelen górcső alatt levő védelmi szoftver. Hogy miért nem azt mutattam be? Annál az egyszerű oknál fogva, hogy kissé gyanakodva tekintek minden olyan szoftverre, mely tudásban, lehetőségekben túl sokat ígér ahhoz, hogy igaz is legyen. Természetesen telepítettem a család egyik gépére és eddig kellemes meglepetést okozott, mert könnyen, gördülékenyen fut, amit ígért azt tudja is, ezzel együtt kell néhány nap, hogy kimondjam a végső ítéletet.

A másik program a napokban jelent meg 360 Browser néven és védett böngészőként hirdeti magát. Telepítettem és napok óta használom. Egyelőre nem sok kifogásolni valót találtam benne, de a teljes kiismeréséhez több idő szükséges.

Két kép a programokról kedvcsinálónak…

13

14

Zárszó

Miután áttekintettük a program beállításait, megállapíthatjuk, hogy ez egy jól megírt, egyszerűen és könnyen használható i n g y e n e s szoftver, mely ugyan t ű z f a l l a l nem rendelkezik, de a megfelelő beállítások után csendben teszi a dolgát. A védelmi szoftver használata a CPU és a RAM számára nem jelent a szokásos leterheltségen túl extra teljesítményigényt és ez a tény külön elismerés a fejlesztőknek. Ez egyébként azt is jelentheti, hogy gyengébb gépeken is használható védelmi eszközként jöhet szóba. A program a szokásos védelmi funkciókon túl rendelkezik keylogger és webkamerakémek elleni opcióval is. Azok a felhasználók, akik túl tudják tenni magukat azon a tényen, hogy a termék kínai gyártmány, azok egy nagyon megbízható védelem alatt tudhatják gépüket, programjaikat és személyes adataikat. Azt gondolom, hogy egy próbát mindenképpen megér és amennyiben megkedvelitek, egyúttal megfelelő biztonságot is nyertek vele. Nem titkolom, én napok óta használom és teljesen meg vagyok elégedve azzal a tudással és szolgáltatással, amit nyújt.

 

Amennyiben kérdésed, észrevételed van az írással kapcsolatban, vagy ha hibát, hiányosságot tapasztalsz, kérjük, szólj hozzá, de örömmel veszünk minden olyan hozzászólást is, mely az írás tartalmát és a leírtak pontosítását, illetve kiegészítését célozzák!

360 Internet Security letöltése

 

318 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of reEnd

  Nálam is érik a Panda Cloud Antivirus cseréje, túl sok a fals riasztás mostanában. 🙁

  Ami érdekelne, hogy az erőforrásokkal hogyan gazdálkodik, memória még nem is annyira számít (kivéve persze, ha extra nagy memóriaigénye van ennek a vírusölőnek), de a processzort mennyire foglalja le?

  Tetszik (2)
 2. Profile photo of aate

  Én is éppen vírusvédő váltás előtt állok,lehet ki is próbálom. BitDefender volt eddig tette is a dolgát de a legutóbbi frissítés bekavart az internet kapcsolatba és folyamatos hibákat okozott. Köszi a cikket !

  Tetszik (2)
 3. Profile photo of Nameless

  Nem semmi, hogy ide fejlődtünk, de ami igaz igaz, ők tudják a legjobban hogy milyenek a malware-ek.

  Tetszik (8)
 4. Profile photo of istvankisss

  Köszönjük! Van egy gép, amin ki fogom próbálni. Annyi kérdésem azért lenne, hogy nekem Kaspersky IS-ek futnak, de a Spyhunter mindíg talál mellette valami reklámszemetet. Babylon és hasonlók. A 360 Browser valami ilyesmire van kitalálva?

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   Igen, gyakorlatilag mióta a 360 Browsert használom, semmilyen kémprogram, trójai nincs a gépen, bár ebben nagy szerepe lehet 360 IS-nek is. Ezzel együtt azt is el kell mondanom, hogy pl. Babylon nevű program ellen a felhasználón kívül nincs semmilyen jó védelem, mert az és hasonló társaik egy program telepítésének mellékterméke, ha a user nem figyel… 🙂

   Tetszik (0)
  • Profile photo of MaRkDaImOn

   Babylomn és tsai úgy kerülnek a gépedre hogy next next next és close és közben az user nem nézi hogy mit is telepít..egyébként a babylon az egy PUP progi ..A QUIHOO terméke nem kizáróladosan PUP ok ellen véd..Azért JÓ tudni és azt hiszem az a cikkböl kimaradt hogy a neve ellenére NINCS TÜZFAL benne !!

   Tetszik (0)
 5. Profile photo of László

  Comodo Tűzfal mellé belehet tenni? (tűzfal védelem nincs kiírva) Talán dobna is a teljesítményen egy kicsit.

  Igazából nincs gond a CIS-el, csak egy jó cikk felkeltette az érdeklődésemet. 😀

  Tetszik (1)
 6. Profile photo of Totya TNG

  Köszi és grat! Jó kis írás lett! 😉
  360 Browser teljesen rendben van. Kár, h kispórolták belőle a nyelvi fájlokat.

  Tetszik (1)
 7. Profile photo of Nameless

  Még kiegészítésként annyit tennék hozzá a dologhoz, hogy a védelemhez nagyban hozzájárul a malware domains hosts és a malware adblock lista használata open DNS segítségével. Ezzel nagyban javul a védelem, még akkor is ha valami miatt épp kihagy a kergető.

  Tetszik (3)
 8. Profile photo of dsc0012

  Köszönöm szépen! Én is leváltottam a Pandát, bár mostanában a reklám hatására (50% kedvezmény) gondolkodtam a megvásárlásán…
  Időben érkezett az alternatíva.
  Mindjárt így indult a gyors átvizsgálás 🙂

  Na és a NAV? 🙂

  Tetszik (1)
 9. Profile photo of jedilovag

  Köszi, hogy bemutattál egy távol-keleti terméket. Nagyon sok program van még ezen kívül, de mivel az emberek félnek a keleti cuccoktól, e miatt nagyon leírják őket.
  A gépemen BitDefender van, de nem vagyok vele megelégedve, mert lassú, fogja a gépet, sokat reklamál. Fél éves promóciót húzom, de nem hiszem, hogy újra felteszem.
  Én nagyon Kaspersky Bitdefender, NOD ellenes vagyok, mert ezek a programok csak a teszteken jók, konfigurálni nem lehet őket, és felhasználóbarátnak sem mondhatóak. Ezekhez képest egy Comodo az ember kezeiből eszik, és azt teszi, amit mondok. Ja, a tesztek pedig úgy alakulnak ahogy a megrendelő kéri.
  Lehet, hogy lecserélem erre a Bitdefendert.

  Tetszik (2)
 10. Profile photo of

  Ha valakinek sikerült a böngészőjéhez nyelvi filet csatolnia, az szóljon ! 🙂

  Tetszik (0)
 11. Profile photo of Steve Man

  Napok óta fegyelem mi kerregteti a vinyót, mitől lassul be a gép és mért nem válaszol néhány weboldal, nem gyanakodtam a Pandára, erre itt a megoldás! Jó ez a progi, meg is szűntek a leírt problémák, a legjobbkor jött ez a cikk, elismerés! 😀

  Tetszik (2)
 12. Profile photo of

  A LastPass -t is megette developer módban! 🙂

  Tetszik (1)
 13. Profile photo of Tellúr

  Eddig az AVG és az AVAST magáncélra ingyenesen igénybe vehető változatai között billegtem. Hol egyiket, hol a másikat tettem fel egy-egy aktuális újratelepítés alkalmával. Első körben a szabad hozzáférésen túl az is motivált, hogy mindkettőt Európában fejlesztik és talán érzékenyebbek az itt felmerülő problémákra. Az erőforrás igényükön túl, sok nyűgöm nem volt velük. Tették a dolgukat, kevés zavarás mellett.
  Nem kizárt, hogy adok egy esélyt ennek is. Letöltöttem.

  Egy kérdés: a cikkből nem derül ki, hogy 32 vagy 64 bites szoftverről van e szó?
  (Mert pl. az AVG Free letölthető 64 bites változatban is…)

  Tetszik (0)
 14. Profile photo of SacseK

  Éppen egy rendszer újratelepítés előtt állok és gondoltam, előtte kipróbálom. Így ránézésre nagyon tetszik, elég sok opció van a programban és meglepően kevés erőforrást használ (ha nem csinál semmit 20-30Mb RAM és 0% CPU)

  Tetszik (1)
 15. Profile photo of Cartman

  Én csak annyit szeretnék megjegyezni a Pandával kapcsolatban, hogy nálam semmi a fent említett problémák közül nem jelentkezett. Se fals riasztást nem produkált, se a gépemet nem fogja vissza. Az egyetlen ok, amiért fel fogom tenni ezt a 360-at, hogy a teszteredményei jobbak, mint a Pandáé. Aztán majd a való élet megmondja, hogy tényleg jobb-e. Én továbbra is bátran ajánlom a Pandát mindenkinek, főleg nagyon kezdő usereknek. Ezek után meg lehet, hogy már 2 kedvenc vírusirtóm is lesz 🙂
  Az igazi az volna, ha a 360-ba bekerülne a Bitdefender motorja mellé a Pandáé is – akkor tényleg űber-hiper-szuper-kedvenc lehetne 🙂

  Ide kapcsolódó még, hogy kb egy hete váltottam a Comodo ingyenes tűzfalára, azt is ajánlom mindenkinek, mert nagyon elégedett vagyok vele.

  Tetszik (3)
 16. Profile photo of L7wy

  Előre is megjegyzem, nem szeretném ezt a szöveget támadásként írni, csakis építő jelleggel. Szerintem veszélyes dolog ez, hogy a DW szoftvereket ajánl. Sok a “hív”, sok a követő. Ebből adódik, hogy az emberek megbíznak mindenben, amiről írtok. Volt ez a panda cloud hullám itt DW-n, és én többször is írtam, hogy nem olyan jó szoftver az, mint aminek elsőre látszik. Most lesz ez a qihoo (amit mellesleg én is használok). Amúgy negatívumként írnák annyit 360 total securityról, hogy 1 GB tárhelyet foglal le, illetve a sandbox nem támogatott 8.1 64 biten. Rendelkezik még egy nagyon profi rendszertisztítóval, és rendszergyorsítóval (amit bár windowsból is meg lehetne csinálni, de itt szépen összeszedetten van minden).

  Tetszik (2)
  • Profile photo of Nameless

   Igazából ezek személyes blogok, nem a DW, hanem a szerző álláspontját képviselik. Igazad van, mert nagy hatalom van az ember kezében, ha már ennyien olvassák amit gondol. A panda cloud hullám szerintem megalapozott volt, mert tényleg slim megoldás volt anno, de azóta már évek teltek el. Most keressük a leváltását, mint ahogy tettük ezt még korábban az MSE-vel. Majd biztosan lesz egy olyan program is amire mindenki azt mondja, igen ezt nyugodtan ajánlhatjuk mindenkinek… de még nem tartunk ott.

   Hmm én ki is fogom írni a következő cikkeim végére, hogy ezek a cikkek a szerző álláspontját képviselik, nem pedig a DW-jét.

   Tetszik (2)
  • Profile photo of abissus

   A DirtyWindows egy közösségi oldal, és mint ilyen egy nemes cél vezérli megalakulása, létrehozása óta, nevezetesen minél színesebb, változatosabb és érdekesebb programokkal, hírekkel, információkkal és nem utolsó sorban változatos, sokrétű operációs rendszerek bemutatásával szolgálni, s kielégíteni tagjai eziránti igényét, érdeklődését, kíváncsiságát és elvárásait. Mindezt természetesen úgy, hogy az általunk ajánlott és az oldalon megjelentetett programok, rendszerek tiszták, vírus és egyéb kártevőmentesek legyenek. Ebben a törekvésben nem látok semmilyen veszélyes tendenciát még akkor sem, ha tagjaink elfogadják az általunk bemutatott, vagy uram bocsá’, ajánlott programokat, szoftvereket. Az lenne csak szomorú számunkra, ha ebbéli törekvésünk és igyekezetünk süket fülekre találna, mert akkor merülhetne fel igazán a kérdés, hogy miért is vagyunk, miért is csináljuk?!
   Kérdezem, ki az az őrült, aki úgy üzemeltet egy oldalt, hogy tagjai semmibe veszik, amit ír, legyintenek arra, amit bemutat, ajánl? Nos?
   Én továbbra sem fogom kiírni, hogy az „..írás a szerző álláspontját tükrözi….”, mert, ami evidencia, az nem szorul magyarázatra. 🙂

   Tetszik (5)
  • Profile photo of Cartman

   Sok olvasó pont azért jön ide, hogy tanácsot kapjon egy esetleg tapasztaltabb felhasználótól, és mivel úgy érezzük, hogy az átlagnál egy kicsivel tapasztaltabbak vagyunk, merünk is tanácsot adni, vagy épp egy-egy programot kifejezetten ajánlani. Amíg ezt a legjobb szándékunk és tudásunk szerint csináljuk, nem lehet gond. Szerintem épp az lenne a baj, ha valamelyik olvasó megkérdezné melyik vírusirtót ajánljuk, mi meg széttárnánk a kezünket, hogy nem merünk javasolni egyet se.
   Eddig még nem sok olyan panaszt kaptunk, hogy valakinek a mi tanácsunkból kifolyólag negatív tapasztalata lett volna, tehát bízom benne, hogy jól csináljuk.
   Korábban az MSE-t ajánlottuk, aztán a Pandát, mert változott a helyzet és mi reagáltunk rá. Most ajánlunk egy újat, mert most ezt találtuk jónak. Nagyobb baj lenne. ha kitartanánk egy közben elavult szoftver mellett és továbbra is az MSE-t pártolnánk, holott az mára a gyártója szerint is csak alapszintű védelmet képes nyújtani.

   Tetszik (5)
   • Profile photo of Steve Man

    Igazad van Cartman, ha elromlik az autóm, az autószerelőtől kérek tanácsot, nem a botanikustól.. 😀 Ha meg szám.tech tanács kell, akkor DW.

    Tetszik (3)
   • Profile photo of Nameless

    Én most a Bitdefender mellé tettem a voksom, reklámmentes, minimalista, és elég jók az eredményeik mindenütt. Olyan mint régen a Panda volt.

    Tetszik (1)
  • Profile photo of L7wy

   @nameless
   Szerintem nem fontos odaírni, nem az a lényeg, hogy te vagy a DW írta. Értsd, mindegy hogy Bill Gates (vagy társai) vagy a Microsoft nyilatkozik, annak súlya van 🙂

   Én úgy érzem hogy elég sokat foglalkozok a védelemmel, nap mint nap olvasgatok róla, angol fórumokon is, fel vagyok iratkozva egy rakás tesztelő youtube csatornájára meg ilyenek… de ez most lényegtelen is, a lényeg, hogy engem mikor kérdeznek, hogy mit ajánlok, mit használok most, akkor elmondom h épp mit használok, de hogy ezt én használom ez meg ez miatt, és hogy másnak nem biztos hogy ez megfelelő. Sokáig Comodo párti voltam, azt vallottam, és még mindig úgy van szerintem, hogy Comodo IS a legerősebb védelem, viszont a bugok meg néhány logikátlan viselkedése néha lehetetlenné teszi a használatát. Ez miatt tértem át másra én is, ami kevésbé biztonságos. Az viszont szerintem nem egy jó irány, hogy egy teszt jó helyezése alapján kipróbálunk egy szoftvert, majd ha megtetszik, “terjesztjük”, ha nem is direkt módon. Tudom, kötözködően hangzanak az írásaim, ezért elnézést 🙂

   Tetszik (1)
   • Profile photo of abissus

    @l7wy, “Tudom, kötözködően hangzanak az írásaim, ezért elnézést”, ne kérj ismételten elnézést, mert írásod egyáltalán nem kötözködő, hanem egy vélemény a sok közül. Viszonylag régi motoros vagy az oldalon, így tapasztalhattad, hogy itt, természetesen bizonyos határok között, mindenki, mindenről elmondhatja véleményét, mert nem vagyunk egyformák és kinek ez, kinek az tetszik. Akinek meg esetleg nem tetszik, vagy másként látja, az szól. Ez is megvolt. Ennyi… 🙂

    Tetszik (3)
  • Profile photo of istvankisss

   Mint nemrég ide keveredett olvasó hagy fűzzek annyit hozzá, hogy Én speciel őrülök az ilyen ajánlásoknak. Sokszor nézegettem netes informatikai blogokat, de ennél az oldalnál ragadtam le. Egyes helyeken kezdtem unni a sok tizenkét éves észosztó “ödafröccsentek” valamit meg jól leminuszozom a kérdezőt hozzáállását. Ajánlani pedig kell, mert az egész net nem tesz mást mint ajánlgat, ilyen olyan szándékkal dolgokat. Itt legalább nem a hátsószándékot érzem az ajánlások mögött. Trendek,”hullámok” meg mindíg is lesznek. Nézz meg egy webshopot. Az emberek szívesebben vesznek olyan terméket, amihez valaki már írt valamit “persze ha nem elrettentő erejűt”. Ez amolyan birkaeffektus, ilyen mindig is lesz. Szerintem a DW-n nem kongatják rossz irányba a kolompot. 🙂 Ellenvéleménnyel meg nincs semmi baj addig, amíg az minőségi ellenvélemény. (Nekem pl. a WPhone-os dolgoktól all föl a szőr a hátamon, pedig nekem is az van.) 😉

   Tetszik (3)
  • Profile photo of abissus

   @l7wy, „..negatívumként írnák annyit 360 total securityról, hogy 1 GB tárhelyet foglal le, illetve a sandbox nem támogatott 8.1 64 biten.”
   Feltelepítettem a másik laptopra és nem veszek észre ilyen rémísztő adatokat, honnan vetted ezeket?
   Mint képen látható 324 MB tárhelyet foglal…
   http://imgur.com/W0Q36Bs.jpg?DirtyWindows.jpg
   Windows 8.1 x64 Pro rendszer és be lehet kapcsolni Sandbox opciót…
   http://imgur.com/t6oqvB6.jpg?DirtyWindows.jpg

   Tetszik (1)
 17. Profile photo of Cartman

  A legutóbbi AV-Cooperatives teszten egyébként a Panda a jobb egy hajszállal és fals riasztást sem produkált: http://goo.gl/zYIXSo

  Tetszik (1)
 18. Profile photo of L7wy

  Majd egyszer (ha lehet) írok egy ilyen cikkféleséget hogy szerintem mi alapján lehet jól meghatározni, hogy mi jó védelem. Régen én is néztem az ilyen híresebb oldalak tesztjeit, de mára szerintem ez oda jutott hogy nem jelent sokat.

  Tetszik (1)
 19. Profile photo of Tamás Durgó

  Véleményem szerint olyan, hogy a legjobb vírusirtó nincs, mivel nem láttam még olyan programot, ami az összes vírust kiszűrné. Meg egyébként is a legtöbb egyszerű felhasználó olyan kergetőt választ, amit könnyű használni, és nem utolsó sorban a használó nyelvén szól hozzá (jelen esetben Magyar nyelv), emiatt nem mindig a legjobbat fogják használni. Régebben az Avastot használtam, majd MSE-t majd megint Avastot, és most a Panda felhő figyeli a gépemet, de egyszer sem adott kamu riasztást. Nekem fontos, hogy Magyar legyen (nem vagyok átlaghasználó), így egyelőre maradok a Panda macinál, majd ha benne lesz, akkor kipróbálom.

  Tetszik (1)
 20. Profile photo of rafis83

  Szimpatikus programnak tűnik, de a Comodo a 360 Total Security letöltési oldalára azt írta, hogy nem biztonságos. Nem szereti a ko kurenciát 🙂

  Tetszik (1)
 21. Profile photo of pistee

  Sziasztok!

  Éppen tegnap telepítettem az egyik ismerősöm számára (újra) az AVAST-ot. Bár a szoftver frissítési “features” miatt lehet, hogy mégis le cserélem erre a termékre. Én egyébként kifejezetten hálás vagyok azért, ha valaki aki nálam feltételezhetően jobban ért hozzá, ilyen részletesen elmondja, miért is talál jónak egy szoftvert, és miért is ajánlja azt. Tehát ezúton is köszi neked abissus! 🙂
  Én egyébként az ESET smart security -t használom, annak is ez előfizetéses verzióját. Nem tudom, mi a baj vele, miért nem szeretitek, szerintem jó, és megbízható cucc. Nekem nem okozott még csalódást. Egyszer volt vele némi problémám, (ami egyébként User error-ra volt visszavezethető:)) megírtam nekik, és nagony segítőkészek voltak, seperc alatt megoldották.

  A böngészőt egyébként letöltöttem, és kipróbálom majd 🙂

  pálinkás szép napot nektek, üdv
  pisti

  Tetszik (1)
 22. Profile photo of Feco65

  Feltettem a böngészőt. Kegyetlenül gyors. Lastpass-t,IDM-et és fordítót is sikerült belerakni. Egyszóval jó, de akkor lenne tökéletes ha hajlandó lenne magyarul társalogni.

  Tetszik (1)
 23. Profile photo of Feco65

  Ja! És bunkó is vagyok mert nem köszöntem meg. Utólag is köszönöm a leírást és a letöltési linkeket!

  Tetszik (1)
 24. Profile photo of Istike01

  A Total Security verzió tűzfalat is tartalmaz? Csere előtt állok és valami mást szeretnék Eset Smart Security helyett. Voltak gondok vele. 4Gb RAM és Win 8.1 van a laptopomon. Köszönöm előre is a javaslatokat.

  Tetszik (0)
 25. Profile photo of Chummer Mistachuck

  Én ezt már korábban felfedeztem, húgom gépén több mint fél éve fut, nincs baj vele. A Comodo kicsit overkill, bár valóban széleskörű a konfigurálási lehetősége.

  Tetszik (0)
 26. Profile photo of jedilovag

  Próba kép feltettem a gépemre a 360 Total Security programot. Nagyon érdekes egy program, mert azonnal átveszi a Windows felett az uralkodást. Rögtön az elején egy teljes átvizsgálás, javítás, áthangolás, ami persze egy tucat hibát talál. Ezt követően mi ellenőrizhetjük a gépünk felállási idejét, majd tisztíthatjuk az egész gépet úgy, ahogy van. Természetesen, hiba-hiba hátán, amit javít állítólag a program. Végezhetünk egy vírusirtást is, amit én megbántam, mert 25 darab kártevőt talált a program a gépemen…. Nem futattam le teljesen, mert megijedtem a magas számtól. Előzőleg a Bitdefender volt feltelepítve, ami biztos jól végzi a munkáját, és valami felhasználói hiba miatt maradt ennyi kártevő a gépemen. Van ezen kívül egy védelmi központ a programban és egy frissítő kereső (??????), ami a windows hibáit próbálja felderíteni és a megfelelő frissítést a gépre telepíteni. Így települ a gépemre a 2011.05.12.-ei frissítés a társaival együtt. Ez a része a programnak a vírusirtás után aktivizálta magát és lehet, hogy a vírusirtó rombolását akarja javítani…. Nem tudom.
  Van a dolognak fekete leves része is, mert egy dolog úgy kerek, ha van másik oldala is. Szóval a Bitdefender a miatt került lapátra, mert fogta a gépet, és a 360 TS is fogja a gépet. Bár még betudom neki azt a dolgot, hogy most rakja rendbe a gépemet, de figyelem nagyon. Ezen kívül elég lassan ellenőriz, bár négy darab víruskereső modulja/motorja van és az idő mire átnyálazza magát az adatokon. Persze ezeket ki is lehet kapcsolni nehogy, megegyék a gépet. Nálam kettő ki is lett kapcsolva (Avira,Bitdefender) és így is lefogja a gépet. A Boray Pover (http://dirtywindows.hu/2014/04/30/rezsicsokkentes-dw-modra/#comments) az, ami nyugalmat ad a gépemnek és ekkor nem valami csúcsra járatott atomerőmű mellett érzem magam.
  Még teszt fázisban van a program, de amit művel a gépemmel az több mint sokk

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   A lenti gépre telepítettem az általad kifogásolt 360 Total Security programot, mint látni, nem egy erőgép, gyakorlatilag programok, rendszerek kipróbálására használom, ha jól emlékszem 2009 nyarán vásároltam, de még most is lendületesen megy….
   http://imgur.com/veQ0wbP.jpg?DirtyWindows.jpg
   …veled ellentétben, bekapcsoltam mind a két (BitDefender, Avira) motort, hogy lássam, mi történik öt motor működéssel…
   http://imgur.com/RxvXxMF.jpg?DirtyWindows.jpg
   ….meg kell mondanom, semmi sem történt, a gép úgy ment, mint eddig pedig telepítettem rá a Yosemite Transformer Pack-ot,
   http://imgur.com/QSeTC4E.jpg?DirtyWindows.jpg
   ami kissé fogja a gépet, pontosabban, enyhén bugos…, de lássuk, mit mutat az Erőforrás-figyelő…
   CPU…
   http://imgur.com/jsSue7v.jpg?DirtyWindows.jpg
   RAM
   http://imgur.com/WmloXDU.jpg?DirtyWindows.jpg
   …nos, ismét semmit?!
   El nem tudom képzelni, mi az a szörnyűség, amit nálad ez a program csinál, még az én régi laptopomnál is gyengébb??? ❓

   Tetszik (1)
   • Profile photo of jedilovag

    A gépeink egy időben lettek vásárolva én is az 5 éves gépről beszélek. HP550 http://imgur.com/Maq50z5.jpg?DirtyWindows.jpg
    Windows Vista fut rajt, ami gyorsabban tölt be, mint egy 2 éves gépen a Win7-es. Persze ez attól is függ, milyen programokat használok, mert ha képet vagy videót szerkesztek nagy nehezen áll le és nagy nehezen indul el. Tehát a Vista nem hibás szerintem a lassulásban. Mikor lekapcsoltam a két motort a vírusirtó részlegben valóban semmi nem történt fogta a gépemet ugyan úgy a program. Másként működnek a vírusirtók, mert van amelyik ezen a gépen nem tud dolgozni, mert fogja a gépet, míg a másik gond nélkül működik munka közben is aktív, passzív módban.
    Különben a programot nem kifogásolom, mert egy jó programnak tartom. Főleg amit művel a frissítésekkel (három évvel ezelőtti frissítéseket telepít fel), olyan kártevőket talál meg melyeket egy toplistás társa nem. Viszont ez csak a fesztivál időszakban lehetséges, mert ha kipucolta a gépet, akkor meg kellene állni neki.

    Tetszik (0)
  • Profile photo of Tamás Durgó

   “Végezhetünk egy vírusirtást is, amit én megbántam, mert 25 darab kártevőt talált a program a gépemen…. Nem futattam le teljesen, mert megijedtem a magas számtól.”

   Szerintem itt van a kutya elásva. Feltételezésem szerint nem a program miatt lassult be a rendszered, hanem mert egyszerűen vírusos a géped. Engedjél rá nyugodtan egy teljes ellenőrzést, és a talált vírusokat töröld ki. Meglásd ha ki tudja törölni, akkor már nem is lesz gondod a sebességgel. Én is lecseréltem a Pandát erre, igaz nem a teljes védelmi csomagra, hanem csak a vírusvédelmire és gyors a gépem, pedig 2010-es. Sőt, még az SGS4 minire is feldobtam.

   Tetszik (2)
   • Profile photo of abissus

    Tamás, köszi, szerintem is az a gondja…:)

    Tetszik (1)
   • Profile photo of jedilovag

    Kifilézem akkor a vírusos támadási felületet is… Ha a vírusok teszik lassúvá a gépet akkor, hogy lehet, az bizonyos vírusirtó progik alatt szenved, a gép másik alatt nem szenved? Egyik engedi, hogy károkozók települjenek, a gépre a másik nem engedi? Ugye ez nevetséges? Kaspersky IS (lassulás, nem lehet a gépet használni), Comodo (probléma nincs), Norton360 (probléma nincs), AVG (lassulás, rendszeres akadás), Norton360 (probléma nincs), Zone Alarm IS (lassulás), Webroot SecureAnywhere (nincs probléma), Bitdefender IS (lassulás, akadás percekig), 360 TS (lassulás, ha a Boray Pover-t használom gond nincs). Az említet nem free programok, mind promóciós kóddal voltak telepítve. Tehát, a vírusok a lassulás okozói? Szerintem nem…. Inkább a túlzott géphasználat, amit a 360 TS esetében a rendrakásnak betudok, de ha folytatja, akkor a kistestvére fog itt helyet kapni és mondjuk minden harmadik hónapban, jön a 360 TS nagytestvér frissítéseket letölteni. A felmerülő egy hónapban valami más alternatíva fog itt helyet kapni.
    Ha kiirtott a 360TS minden programot a gépről akkor miért fogja utána is a gépet? Lehet, valami másik program az oka, lehet a rendszerprogram…? Persze, az egyik védelmi szoftvernél van probléma a valamilyen programmal és az op. rendszerrel, a másiknál nincs.

    Tetszik (0)
  • Profile photo of MaRkDaImOn

   Végezhetünk egy vírusirtást is, amit én megbántam, mert 25 darab kártevőt talált a program a gépemen….

   Azért jó volna tudni, hogy mi volt az a 25 darab mert ez így elég általános az hogy talált 25 darabot 🙁

   Előzőleg a Bitdefender volt feltelepítve, ami biztos jól végzi a munkáját,

   Ez elég vicces mert a 360 TS ben is ott a BD motor 🙂
   Amúgy az sem lenne utolsó dolog tudni hogy melyik verziót telepítetted mert épp ma jelent meg az új kiadás amiben van bug fix javítás is ..Lehet hogy azok orvosolnák a problémáidat.

   Tetszik (1)
 27. Profile photo of Szappan

  Nekem évek óta a 360 volt fenn az itthoni gépeken, de kb 1 év távlatból valamiért minden gépen elég komoly lassulásokat tudott okozni. De majd pár hónap múlva kipróbálom a TOTAL-t, de várom, hogy kiforrjon, mert changelog alapján elég vicces funkciók kerülnek bele utólag

  Tetszik (0)
 28. Profile photo of Angelius

  Panda van fent jó ideje meg is vagyok vele elégedve. Ma lecseréltem 360 Internet Securityre gyosan megcsinálta a virus keresést talált 4 trojait. Szépen futott ramot sem ette de a vinyó folyamatosan nyekergett, letöröltem a 360 Internet Security vissza a panda de még mindig nyekergett a vinyó. Gondolkoztam mit raktam még fel. Hát a 360 browsert letöröltem és megszünt a nyekergés. Így majd holnap megint neki futok a 360 Internet Securitynek. Köszi a leírást!

  Tetszik (1)
 29. Profile photo of Alveus

  hát nálam kapásból nyomott egy fals riasztást 🙂

  Tetszik (0)
 30. Profile photo of
  dragonka79

  ha nem tévedek erre akkor nem tudom meg hogy az MSE messze nem nyújtja azt a védelmet amit kéne neki (több mint 2 éve van fenn)
  felraktam a Comodo-t (régi jó barát)aztán a 360-at. full scan, nem találtak semmit.
  lehet hogy mégiscsak elégséges egy átlag mezei felhasználónak az MSE?
  no, egy ideig marad a 360, aztán meglátom.

  Tetszik (1)
 31. Profile photo of
  dragonka79

  hm, a neve eléggé megtévesztő. azt hittem van benne tűzfal is pedig nincs. a kicsike kikapcsolja a windows tűzfalat de vissza már nem kapcsolja telepítés után…

  Tetszik (0)
  • Profile photo of evizoli

   Ja! Nálam is pontosan ezt műveli. Minden rendszerindítás után kézzel kell bekapcsolni, ez azért fekete pont. Egyébként a program nálam is könnyen fut, nem lassít semmit. A teljesítményfigyelője pedig hasznos, mert most döbbentett rá, hogy a GoogleDrive mekkora processzorzabáló alkalmazás.

   Tetszik (0)
   • Profile photo of
    dragonka79

    jah, hogy minden rendszer indítás utááán? azért még várok, hátha vkinek lesz ötlete eme kényelmetlen probléma orvoslására. mert hogy tűzfal nélkül nem hagyom a gépet el miliszekundumra se, na az is biztos!

    Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   Elképzelhető, hogy ez a jelenség roszz rendszerbeállítások miatt fordulhat elő, mert öt gép telepítése után sem jelentkezett ilyen hiba ❓

   Tetszik (0)
   • Profile photo of
    dragonka79

    no, gép újraíndítva de nem piszkálja a tűzfalat, nem tudom mi lehet ez evizoli kollegánál.
    amúgy nincs vele baj, hangját sem hallani,gépet nem fogja.
    mondjuk a microsoft toolkitet nem ismerte fel, ez most nem tudom hogy jó vagy rossz…

    Tetszik (0)
 32. Profile photo of csavi

  Lehet ezer száz szó még. Kipróbáltam ugyan, de úgy vágtam ki a gépről. mint a pesti macskát szokták. Nem tisztem megítélni, hogy milyen? Jó, vagy nem? Nekem biztos, hogy nem kell. Maradok a jól bevált bacilusgazdáknál.

  Tetszik (0)
 33. Profile photo of László

  A böngészővel már nem próbálkozom, kaparja a lemezt. Hiába gyors, a megfáradt Chrome 30 alapot frissíthetnék. Azóta biztos adtak ki biztonsági frissítést.

  Az IS-el nagyobb gond nem jelentkezett eddig. Talált egy Trojan Downloader-t a Comodo Dragon mappájában. Nálam 2 engine fut: Bitdefender és a 360 Cloud. Bitdefenderi frissítés néha pörög, de nem vészes. Érezhetően gyorsabb a gép.

  Végső soron majd éles böngészésben kiderül az igazi ereje. Gyakori oldalak mellett nem mutatta meg. 😀

  Tetszik (0)
 34. Profile photo of Nameless

  Na én felraktam a Total Security-t és bekapcsoltam az Avira és Bitdefender vizsgáló motort is. Vagy 250 mega adatot töltött le, ami eltartott egy ideig az én netemmel. Ahogy látom csak a futtatható állományokat vizsgálja a program ezért is ilyen könnyed.

  Azt hittem a Total Security legalább egy tűzfalat vagy valamit takar, de nem. Ez csak egy sima vírusírtó, egy tolakodó rendszertisztítóval. Ami amúgy nagyon fasza lenne, tényleg, de idegesítő hogy nincsenek benne kivétel listák így mindig pofázik, hogy ennyi meg annyi hiba van a gépen, közbe meg a Flash Player frissítését akarja kiiktatni. Há normális?

  Van benne sandbox meg minden. Nem lassít semmit a gépemen. 40 mega Ramot eszik amikor fut a felület, minimalizálva beéri 30 körül.

  A frissítéseket p2p technológiával szedi. Az egész nagyon ügyes, de ahogy kedves Abissius is írta, tényleg túl sokat ígér. Szóval downgradelek én is erre itt! Nem csalódtam! Köszönöm! Megérte kipróbálni!

  Tetszik (3)
 35. Profile photo of MaRkDaImOn

  Sok érdekes hozzászólást lehet olvasni..Szerintem egy ilyen progit ha felrak az ember akkor / Szerintem / úgy kéne kezdeni hogy átnézni a kezelőfelületet és elolvasni legalább a hivatalos oldalt jelen esetben a http://www.360safe.com/ -ot.
  Mert ha legalább azt elolvassa a leendö TS tulajdonos akkor az olyan Hsz-ek teljesen feleslegesek lennének hogy azt hittem a Ts ben van túzfal.
  Ha a honlappal végzett a leendö szoftver tulajdonos akkor telepítés utén nem nyomogatni a föoldalt hanem ÁTTEKINTENI a beállításokat mit lehet állítani mit lehet be és kikapcsolni stb stb..

  A szoftver szerintem ahhoz képest hogy free igen részletesen konfigurálható

  Szerintem a Kínaikat minden téren mobiltelefon , internetböngésző, vírusírtók igen jó free alternatívákat teremtettek..Mondjuk valakinek herótja van attól, hogy kínai szoftvert felrakjon de szerintem már régen földbe döngölte volna a softpédia öket is ahogy anno a Comodoval is tette a progiba rakott egyéb dolgok miatt..Számomra a Spftpedia 100% clean minösítése jelent valamit.. Az hogy a tesztlaborok mit hoznak ki az meg nem mindig mérvadó.

  Én csak ajánlani tudom minden cuccosukat mert mindenképp megér egy próbát..Aztán ha valakinek bejön használja akinek meg nem letörli .:)

  Tetszik (2)
  • Profile photo of abissus

   Egyetértünk, nincs mit hozzátenni! Köszi ezt a rövid összefoglalót arról, hogyan is kellene nekifogni egy ajánlott, de lénygében ismeretlen program telepítéséhez. 😉

   Tetszik (0)
  • Profile photo of
   dragonka79

   Szerintem meg sokan a cikk után rakták fel a progit és nem olvasgattak vagy mentek rá a hivatalos oldalra. Szerintem. Elég volt az AV-test.
   Két napig tesztelgettem aztán kivágtam a gépből, MSE vissza.
   Bőven elég a Malwarebytes Anti-Maleware mellé.
   SZERINTEM.

   Tetszik (0)
   • Profile photo of abissus

    Nem egyről beszélünk, mert Jenei László és én a 360 Total Security programról váltottunk szót. 🙂

    Tetszik (0)
   • Profile photo of MaRkDaImOn

    IGAZAD van.100 % ig .
    csak pár apróság az MBAM nek csak adatbázis védelme van ..Semmi több Kiegészítő védelemnek tökéletes másra nem SZERINTEM és a PH teljes vírusírtó topic szakértői szerint.Ott is megemlítették amit az MS hogy az MSE nem több mint egy alapvédelem ami nélkülöz sok egyéb dolgot.DE ha úgymond “biztonságosan netezel akkor sem biztos hogy tökéletesen véd a 0 day károkozóktól.Proaktív képességei meg az egyik leggyengébb a piacon

    https://www.virusbtn.com/vb100/RAP/RAP-quadrant-Aug13-Feb14-1200.jpg

    De Én azt mondom, hogy mindenki olyat védelmet használ ami szerinte jó , de MINDIG legyen biztonsági másolata a fontos adatairól..mert egyik vírusvédelem sem 100 % os..
    Én jelenleg a Quihoo 360 IS-t használom meg az MBAM 2.0 pro-t Jól megférnek egymás mellett és nem lassítják a gépemet..

    AMD A4 3400 cpu és 4 giga ramom van.

    Tetszik (0)
   • Profile photo of MaRkDaImOn

    Még annyit tennék hozzá hogy ha az MSE -n mondjuk kikapcsolod a Real time védelmet akkor ugye adotta dolog max jobbklikkes vizsgálatot tudsz abszolválni..Míg a Quihoonál ha a real time védelmet kikapcsolod attól még a Cloud védelme müködik szépen

    Ezzel csak azt szeretném illusztrálni hogy a kínai cucc még akkor is ad egy kicsivel több biztonságot / cloud / amikor minden egyéb más védelmét kikapcsoltuk. Real time védelem BD engine QVM II engine.

    Tetszik (2)
 36. Profile photo of Angelius

  Feltettem a 360 Total Securityt és szépen fut, kíváncsi leszek milyen lesz.

  Tetszik (0)
 37. Profile photo of SacseK

  Nos, újraraktam a rendszert, és maradt társnak a 360 IS. 🙂 Nagyon jól teszi a dolgát egyelőre tökéletesen meg vagyok vele elégedve teljesítmény terén is! Jelenleg szemezek a Total Security-vel, de azon gondolkozom, hogy vajon szükségem van-e ilyen komplex funkciókra “biztonságos” nethasználat mellett (minimális torrent használat, azt is körültekintően, csak 20-25 biztonságos oldal látogatása). Esetleg vélemény? Köszi 🙂

  Tetszik (0)
 38. Profile photo of Angelius

  A 360 Total Securityvel nagyon meg vagyok elégedve. Ez vírusirtó és karbantartó is egyszerre. A Panda cloud sokáig volt fent de mikor felraktam a TS-t talált jó pár trójait és egyéb kisebb vírust. A gép bekapcsolása után kiírja a boot időt néhány másodpercre jelenik meg a jobb felső sarokba. Remélem ez a program maradni fog ilyen amilyen legalább most. Én csak ajánlani tudom a 360 Total Security-t.

  Tetszik (1)
 39. Profile photo of MaRkDaImOn

  360 IS memóriafogyasztása nem vépszes pedig gyakorlatilag minden be van kapcsolva rajta amit lehet

  És egy utolsó kép hogy müködik a cloud védelme is
  forrás malware domain list ..Onnan mindenki tud probálkozni hogy a Quihoo védelme müködik -e.

  Tetszik (1)
 40. Profile photo of dobi76

  Eset Smart Secirityról mi a véleményetek?
  Jó vagy cseréljem le erre a csomagra?

  Tetszik (0)
 41. Profile photo of dobi76

  Közben meg is válaszoltam magamnak a kérdést 🙂

  Tetszik (0)
 42. Profile photo of LiLxWaYnEx

  Ingyenes védelmi megoldások között helytálló.Qihoo az elmúlt években nem volt valami híres termék Európában .Tavaly megjelenő (angol) IS változatukkal robbantak be az EU piacra majd később TS termékükkel .
  Jöjjön egy kis pár szösszenet a termékkel kapcsolatban:
  1.Ingyenes védelmi megoldás ,amely kedvező feltételeket biztosít a használatához .
  2. Fő moduljai a szignatúra alapú +felhő alapú motorok illetve a prokatív védelem. (IS/TP)
  3.Képességét nagy mértében növeli a licencelt szignatúrák.
  4. Sajnos ős sem tökéletes ,sandboxa még nem olyan kifinomult ,mint Comodo esetében .
  5.Exploit védelme hagy némi kívánni valót .
  6.Kéretlen alkalmazásokat nem nagyon érzékeli.
  7. Nagy szignatúra adatbázis ->több false találat.
  8. Tűzfal integrálása a jövőben várható.
  9.További nyelvi fájlok hozzáadása is .

  Azt ne felejtsétek el ,hogy nem minden a szignatúra. Jelenleg némelyik modulja gyengébb versenytársaihoz képest .Például:
  -Avast deepscreen
  -Comodo (tűzfal,HIPS,sandbox)
  -Webroot/F-Secure felhő technológiája
  -Kaspersky Exploit védelme
  -Webroot/Comodo/Kaspersky roll back funkciója

  Hiányosságok ,javítani valók:
  -web védelem (anti phising és társai) a böngészőbe épülő ukash malwareket nem nagyon fogja
  -roll back funkció
  -tűzfal modul
  -DNS

  Végezetül:

  Ingyenességének köszönhetően kiváló védelmi lehetőség . Fontos kijelentenem ,hogy más ingyenes termékek használatát se kell elfelejteni ,hiszen ők is elegendő védelmet biztosítanak. Ki is emelnék párat :
  Ingyenes: Avast,Comodo
  Amiket nem ajánlok:
  -Panda
  felhő alapú technológia ,internet hozzáférés megszűnésekor védelmi képessége drasztikusan csökken
  Truprevent technológiája harmatgyenge
  web védelmi modulja (elavult és igen szolid)
  Ransomware,pup,hijack ellen nagyon gyenge

  Természetesen őt is illetve mást is használhatok . Tapasztalataim alapján beszélek (több év ,saját teszt stb.)

  Böngészőbe telepítsetek : (Adblock,Wot,Bitdefender Traffichlight).

  Hajrá. 🙂

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   @tygaxx3,….Panda, mint nem ajánlott védelmi szoftver, hát öregem, ilyet régen hallottam már. Köszi a véleményt. 🙂

   Tetszik (0)
   • Profile photo of Cartman

    Én a minap, hogy belemerültem a tesztek olvasgatásába, meg nézegetésébe, több helyen is találkoztam ezzel a véleménnyel. Kézzelfogható bizonyítékkal nem, csak véleménnyel, pedig szívesen megnéznék egy valós teszteredményt, ami igazolja, hogy a Panda gyengébb, mint a vetélytársai.
    Itt van például ez a PC Security Channel Youtibe csatorna, ahol a srác elég meggyőzően tesztel mindenféle biztonsági programot, de miután végignéztem mindet, rájöttem egy fabatkát sem ér a véleménye, mert elfogult. Az alábbi videóban teszteli a Pandát, de közben annyi hibát elkövet, hogy szörnyű. Már eleve beleköt még a kinézetébe is, aztán a vizsgálati eredményeket is tévesen értelmezi. A megtisztított, de nem törölt fájlokat (ami az optimális megoldás lenne törlés helyett) úgy értékeli, hogy azokat nem találta fertőzöttnek! Ilyen és ehhez hasonló hibás következtetések után pedig azt mondja, hogy a Panda nem jó. Bezzeg mikor egy másik videójában pl a Comodo IS-t teszteli, akkor meg pont a másik irányba csal, látszik, hogy az a kedvence.
    Szóval véleményekre nem adok, csak ha bizonyíték is van mögötte. Én nagyon sokáig használtam a Pandát és nem hagyott cserben. A nagy megbízható(?) tesztoldalak is rendre az élmezőnybe sorolják, tehát én továbbra is kifejezetten ajánlom mindenkinek.

    Itt az említett elfogult lehúzó tesztvideó:
    https://www.youtube.com/watch?v=Z-ubAWJK5gE

    Tetszik (0)
   • Profile photo of abissus

    Amennyiben nekem címezted véleményedet, rossz a cím, mert egyetértünk, Panda továbbra is az ajánlott védelmi szoftverek között szerepel. Veled ellentétben én kevés elutasító véleménnyel találkoztam.. 😉

    Tetszik (0)
   • Profile photo of Cartman

    Jah bocsi eggyel feljebb akartam 😉

    Tetszik (0)
 43. Profile photo of

  Eddig az Emsisoftot használtam, a fizetőset amit, ha elég ember telepít a TE linkelt exe-d alapján mindig kapsz +30 ingyen napot:) (1200+x napnál tartottam XD …természetesen a kulcsomat elraktam azért:P)

  Miért váltottam erre?
  -a mostani beta9 akció óta használtam a fentebb írt software-t , amiben szintén Bitdefender motor van, mellette az Emsosoft felhős és saját technológiája egybegyúrva.
  Jó védelem, viszont egy ideje lassította a gépemet és egyre többet “zabált” …

  Egy ideje figyelgettem ezt a posztot, olvasgattam…
  3 napja raktam fel a TS verziót, mondom teszek egy próbát.

  -mit ne mondjak, nem bántam meg, számomra elég jól véd, ráadásul kevés az erőforrásigénye és a gépem is jobban teljesít, pedig az Avira, a Bitdefender és a felhős motor is be vannak kapcsolva a TS-ben! 🙂

  Tetszik (1)
 44. Profile photo of hopi05

  Én maxthont használok, ez a browser gyorsabb nála?
  Véleményeteket köszönöm!

  Tetszik (0)
 45. Profile photo of Angelius

  360 total security feltelepítése után még jó néhány frissítést tölt le a program ezt a download managerben tudjuk megnézni. Eredetileg 30-40 kb/sec van beállítva így hosszú időbe telik még az updateket letölti de a settingsbe meg lehet változtatni a letöltés sebességét, én 1000-re írtam át így egy-két perc alatt lejöttek a updatek.

  Tetszik (1)
 46. Profile photo of Kriptonic

  Kb. másfél hete olvastam a cikket.
  Úgy gondoltam na akkor egy próbát megér mivel úgy is váltani akartam vírusirtót.
  Így ugyan nem a cikkben bemutatott 360-at, hanem a 360 Total sec. változatát.
  Szóval eddig tapasztalatok, ketyeg úgy ahogy azt ígéri és ahogy kell. És végre egy program ami normálisan méri a boot időt, amit 29-32mp. és teljesen fedi a valóságot.
  sand box meggy a legfrissebb kiadásánál.
  Kipróbáltam jó pár oldalt amit az Avira is tiltott és ez is. Nem csoda hiszen be lehet kapcsolni a motorját.
  eddig nem kellett csalódnom.
  Letöltöttem a böngészőjét is, azt is használgatom a chrome és a fox mellett. És tényleg gyors és védett.
  Csak ajánlani tudom mindenkinek, bátran lehet telepíteni. És amit még fontos, be lehet rajta kapcsolni a Facebook védelmet is.
  A cikkért meg köszi szépen hasznos volt, mint sok minden más ezen az oldalon!

  Tetszik (3)
  • Profile photo of abissus

   Köszönjük, hogy tapasztalataidat megosztottad. 😉

   Tetszik (1)
   • Profile photo of Kriptonic

    Eddigi tapasztalat tapasztalat folytatás.
    Közel egy hónapja megy a gépen. Stabilan minden gond nélkül. Tovább teszteltem hátha kitudok rajta fogni, de nem. Eddig mindent megfogott. És ami nem utolsósorban fontos, a gép még mindig gyors, tartja a 29mp-s boot időt. A böngészők oldalbetöltésében semmi csökkenés.
    Ha egy addig ismeretlen oldalra tévedek akkor azonnal teszteli. Ami nem okoz sebesség csökkenést.
    A pozitív hatás csak nőtt. S remélem a program fejlesztése és stabilitása is megmarad.
    Teljes mértékben kiváltható vele a nevesebb de fizetős programok, mert tényleg tudja azt a szintet és védelmet amit azok.
    Az ajánlás részemről még indig áll sőt 1 havi tapasztalt után még jobban merem ajánlani.

    Tetszik (0)
 47. Profile photo of Zozi07

  Feldobtam a 360 IS-t. Igaz még csak pár óra használat, de eddig tökéletes. Nem terheli a rendszert, teljes akadásmentes működés. Köszi a leírást!
  360 browser-t is felraktam. LastPass-t szerettem volna belerakni, de nekem ez nem jött össze. Ha valaki tudna ebben segíteni az jó lenne. Előre is kösz!

  Tetszik (0)
 48. Profile photo of Ferik

  Röviden érdekes fails riasztásokat kapok csak 1 példa ha, már:
  winRAR csomagolása, sfx-el elérési út visszaállításával, és malware-nek veszi..
  kicsit érdekes, ha nem kapcsolom ki a (360SANDBOX)-ot másnap nem találok bizonyos configokat.. érdekes bizonyos scripteket, amiket magam készítek is trojan, ismeretlennek, meg ismételten Malware-nek titulálja, érdekes..
  röviden.. érdekes.. amúgy nem fogja a gépet valóban (W7 Pro x64)

  Tetszik (0)
 49. Profile photo of Cartman

  Ez is egy nagyon hasznos funkció benne (TS) ha talál valamit, amiről nem tud dönteni, akkor felajánlja a feltöltés és felhőben való ellenőrzés lehetőségét.
  http://i.imgur.com/OL2ntAA.png

  Tetszik (0)
 50. Profile photo of Angelius

  Én már pár napja tesztelem a 360 TS-t megvagyok vele elégedve. Nem lehet észre venni hogy mit csinál mert olyan csendbe teszi. Egy valami viszont nekem nem megy ez pedig Sandbox többször újra raktam de akkor sem ment. És már jó ideje nem mutatja a bootidőt bekapcsolás után

  Tetszik (0)
 51. Profile photo of Angelius

  Ma megcsinálta frissítést és kiírta azt ami a képen van. Semmi változás de most vissza gondolva amikor legelőször telepítettem akkor ment a sandbox. Csak utána felraktam a az Internet securityt és utána mikor újra telepítettem a TS-t akkor már nem ment. Most megpróbálom hogy teljesen letörlöm a gépről és újra rakom bár nem tudom pontosan mi is az a sandbox de nekem annyira nem hiányzik.

  Tetszik (0)
 52. Profile photo of Angelius

  Letöröltem minden 360 Ts könyvtárat újra raktam nem megt benne a sandbox. Leszedtem felraktam az Is-t abban sem indul el.

  Tetszik (0)
 53. Profile photo of Angelius

  Még egy dolgot kipróbáltam a revo uninstaler nevü programot ez legyalult mindent. Feltelepítettem a Total securityt és láss csodát ment benne a sandbox. Gondolom a registrybe volt egy pár szemét.

  Tetszik (1)
 54. Profile photo of Cartman

  Ez is egy hasznos funkció (TS), ha megnyitok egy vásárlós oldalt, pl paypal-t, akkor automatikusan lefuttat egy gyors ellenőrzést (kb 5mp) és közli, hogy biztonságosan vásárolgathatok-e.

  Tetszik (1)
 55. Profile photo of Szala-i

  Már 5 napja telepítettem fel a sima verziót egy teljesen friss rendszerre. Eddig meg vagyok vele elégedve, előtte Eset termékeit használtam, de ennél végre látom hogy van a gépen virusírtó és látni hogy működik, kérdezni is szokott és funkciókban tényleg gazdag és szinte észrevehetetlenül fut a gépen. Remélem meg is tarja a szoftver, amit most tud. Ingyenesek közt nyerő az biztos, egy ideig most biztosan ez lesz a gépemen 🙂

  Tetszik (2)
 56. Profile photo of Windy

  Sziasztok,

  Egy valszeg hülye kérdésem lenne 🙂
  A 360 TS mellé érdemes feltenni az IS-t is vagy nem? Vagy az egyik vagy a másik?
  Mert az IS-ben nem volt ugye a speedup, a cleanup, de látom hogy a TS-ben van virus scan… Dilemma 🙂
  A válaszokat köszi előre is.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   Virus Scan mindkettőben van, mert anélkül nem program a program, a többi, mint Cartman kolléga. 😉

   Tetszik (1)
  • Profile photo of László

   A proaktív védelem, vírusírtó motor, valós idejű védelem gondot jelentene. Attól még, hogy a program tudja ezeket a kiegészítő funkciókat (takarítás), nem érdemes ezen gondolkodni.

   A CCleaner, Startup Delayer vagy egyéb más tényleg erre a területre készített programokkal előbbre tartasz. IS is elég. 😉

   Tetszik (2)
  • Profile photo of Windy

   Akkor még egy naiv kérdés. Az IS jóval nagyobb méretű telepítővel rendelkezik, ez jelentheti azt, hogy nagyobb adatbázissal rendelkezik? Én főként virus / malware / phishing / backdoor ellen szeretnék védelmet, ezt nyújtja az IS is? lehet akkor inkább arra volna szükségem? (ezen a területen még nagyon kezdő vagyok ezért hálás vagyok a segítségetekért, köszi!)

   Tetszik (0)
   • Profile photo of László

    Az IS-ben 3db antivírus motor dolgozik, ebből 2 darab cloud (felhő) alapú. Az internetről szerzi a deteklálás nagyrészét.
    A bitdefender frissíti magát automatikusan és jól jön, ha nincsen internet. A méret nem határozza meg a detektálást.

    Amiket felsoroltál egy átlag védelmi szoftver blokkolási területei. Védve vagy ezek között, de minden vírusírtónál vagy felhasználói figyelmetlenségből becsúszhatnak kártevők! A böngésződet is vértezd fel. Találsz az oldalon keresés használatával tippeket.

    Az IS tartalmaz keylogger (billentyűzetfigyelés) és webcam védelmet is. A tesztfájlokra hamarabb jelzett nekem mint fokozott védelem nélküli Comodo.

    Tesztelheted magad:
    http://personalfirewall.comodo.com/cltinfo.html
    http://www.zemana.com/LeakTest/keylogger-test.aspx

    Tetszik (1)
   • Profile photo of Nameless

    Az egyikben benne van egy alapszintű bidefender adatbázis ami 180 megát foglal el belőle, az újban már a netről szedi telepítés után.

    Tetszik (2)
   • Profile photo of Windy

    Köszi a gyors válaszokat, akkor szerintem az IS mellett döntök. Emellett a 360 böngésző is bevállt, ez a másfél nap alatt. 🙂
    Amúgy nekem van még egy módszerem, a védelemre, mégpedig két fiókot hozok létre a windows-ban egy admint és egy standard-ot, és az utóbbival vagyok belépve, aztán ha valami kell akkor úgy is kéri az admin jelszót, eddig nem is volt semmi gondom, az TS is amikor scannelt, nem talált semmit pár warez keygen-en kivül. Mondjuk kérdés ezek után, ha egy ilyen fertőzött keygent futtatok akkor azt inkább egy sandbox-ba? vagy abban lehet e? Nekem még a sandbox is újdonság 🙂 de innovatív vagyok, szóval érdekel minden új dolog ami hasznos. 😉

    Tetszik (1)
  • Profile photo of László

   „fertőzött keygent futtatok akkor azt inkább egy sandbox-ba” Fertőzőtt keygent így se-úgy se futtass. 😀
   A kulcsgenerátorokat és ismeretlen futtatható fájlokat mindenképp homokozóban! 😉 A rendszergazdai jogosultságot jól alkalmazod.

   Tetszik (2)
 57. Profile photo of László

  Két érdekes kép.

  Spoiler:
  Letöltött fájl vizsgálata

  Comodo Leak teszt kikapcsolt Comodo mellett

  Tetszik (1)
 58. Profile photo of diobioesz

  Sziasztok! Kipróbáltam! Élesben is,nem “mókol”,közli mit talált és hol.Gondoltam megnézem,már nem is volt ott eltávolította…remove…
  Az tetszik és jó benne szerintem:Nem mutogatja magát,csendben végzi a feladatát a rendszertől szinte semmi energiát nem vesz le,vagyis nem vírusként működik.Javaslom akinek még nincs kezdje el használni!

  Tetszik (2)
 59. Profile photo of Zsopapa

  Próbáltam a lastpass kiegészítőt telepíteni, a 360 browserbe,a fentiek szerint, de ez a kép fogad: nemtudom mit csináltam rosszul. ??

  Tetszik (0)
 60. Profile photo of Zsopapa

  ja és mepróbáltam winrarral is megnyitni 🙂 de azt irta hogy “ismeretlen fájlformátum vagy sérült” (és nem csak a LP-nál)

  Tetszik (0)
 61. Profile photo of istvankisss

  360 browsernél nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne beletuszkolni egy magyar helyesírás ellenőrzőt?

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   Egyelőre nincs, de a fejlesztő fiúk ígérik, hogy hamarosan lehet több kiegészítőt hozzáadni, dolgoznak rajta keményen, ezt írták @permafrost barátunk érdeklődő levelére válaszként. 😉
   Ezzel a válasszal egyúttal én vagyok a 200. hozzászóló! 😆

   Tetszik (3)
   • Profile photo of istvankisss

    Gondolom a magyar nyelv kiemelt prioritást élvez :-)! Egyébként ha azt a nüansznyi hiányosságot kiküszöbölnék, hogy a különböző kiterjesztésű fájloknak külön letöltési mappát lehetne megadni, akkor nem isnagyon kellene hozzá downloadmanager. Ingyenes applikációkból nem találtam éppkézláb valamire is valót. (Csak csendben mondom, hogy az ötlevelű lóhere logót is lecserélhetnék)Majd @permafrost barátunkat megkérjük, tolmácsolja, hogy mit kíván a Magyar Nemzet” 🙂

    Tetszik (1)
 62. Profile photo of MaRkDaImOn

  JÓ HÍR !
  JÚNIUS 27 ÉN Érkezik a vadonatúj 360 browser amivel már a Google Store is használható újra

  Tetszik (5)
 63. Profile photo of MaRkDaImOn

  Egy kis tesztelgetni való aki akarja 360 IS Beta

  Company Qihoo 360 Software has released a preliminary version of 360 Internet Security 5.0 with multilingual support, including English, Russian, Spanish, Portuguese, Polish and Turkish official translations
  If you find any problems in the functions, transfer or user interface, you can send the error description, screenshots, dump files, and / or any other information related to the testing of 360 Internet Security 5.0 Preview Beta by email support@360safe.com

  http://int.down.360safe.com/360is/360is_min_5.0.0.5000beta.exe

  Tetszik (2)
  • Profile photo of abissus

   Ahogy elnézem az oldalon, orosz nyelvű kiadást tesztelgetnek, ráadásul ez egy 2014. 01. 24.-i változat, ezek szerint a kínaiak jól megfontolják mielőtt kiadják. 😉

   Tetszik (0)
   • Profile photo of MaRkDaImOn

    Nem orosz a kiadás hanem már van benne nyelvi támogatás English, Russian, Spanish, Portuguese, Polish and Turkish official translations csak oroszok tesztelték..egyébként nem sok a változás legalább is ami a külsőségeket illeti..Meg ahogy nézegettem valószínű hogy belül sem olyan nagy pár bugfix esetleg de majd ha kijön a végleges meglátjuk.

    Tetszik (0)
   • Profile photo of abissus

    Mivel rámpirítottál, hogy kihagytam az orosz kiadásnál a “nyelvű” kifejezést és ezért olybá tűnt, mintha orosz kiadás lenne, javítottam.

    Tetszik (0)
 64. Profile photo of istvankisss

  Már azon sem csodálkoznék, ha W7 motorral megjelenne a kínai böngésző, 5-6 téglalapocskával a logójában… 🙂

  Tetszik (0)
 65. Profile photo of ProGamer

  Hát én nekem csak egy problémám volt ezzel a virusírtóval ,hogy ugrott minden progimra amit visual studio 2012 ultimate-val készítettem 😀 😀 egyébb ként nem rossz még tesztelem.

  Tetszik (0)
 66. Profile photo of Peter17

  Én nem szívesen váltok olyan termékről, ami már bevált. Persze nem elvetendő valami újat kipróbálni. Engem viszont zavar, hogy -rendben, nem tud a program magyarul-, de pl. németül sem.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   Sajnos vagy nem, de az informatika világa angol nyelven folyik, így a legtöbb program nyelve is az. Amíg nem akad olyan hazánkfia, aki veszi a fáradságot és megírja magyar nyelven is a programot, addig csak az angol és néhány nyelv lesz benne. 🙂
   Ezzel együtt egy végtelenül egyszerűen kezelhető program és ez érvényes a program beállításaira is.

   Tetszik (0)
 67. Profile photo of vanpersie10

  remélem ma megérkezik a böngésző frissítés nekem nagyon bevált ahogy a virusirtó is !Köszi hogy felfedeztétek és megosztottátok velünk!Bevallom először nem hittem benne,de nem csalódtam!

  Tetszik (1)
 68. Profile photo of WERE

  Már szemezgetek vele egy ideje,windows tűzfalát lecseréltem a közelmúltban comodóra. MSE-t ha lecserélem,akkor öreg barátom iránti tiszteletből lehet hogy ezzel teszem meg az első próbát.Csak egy visszatartó erő van,de azt sokan tudják rólam.

  Tetszik (1)
 69. Profile photo of MaRkDaImOn

  Valami nem kóser az update el..tiszta telepítésnél nem lehet a store ból letölteni

  Tetszik (0)
   • Profile photo of László

    Nekem sem. A manuális módszer sem megy. Annyira nem kattog a HDD, de futtatáskor továbbra is fennáll. :/

    Tetszik (0)
   • Profile photo of abissus

    @laszlo, mi a tököm ez a “….nem kattog a HDD..” szöveg, mert már máshol, másnál is olvastam? Igaz, a család legtöbb gépén SSD van, de a régi laptopomon HDD van és nem hallok semmilyen kattogást, elmondanád, mi ez ❓

    Tetszik (0)
   • Profile photo of reEnd

    Amikor dolgozik a hdd. A mai hdd-k már csendben dolgoznak, de a régebbiek igen jellegzetes hanggal rendelkeznek munka közben.

    Tetszik (0)
   • Profile photo of László

    Lényegében egy ingeküszöb, amit bőven túllép. 😀 Szó szoros értelmében úgy jár a merevlemez, hogy fáj belegondolni mit visel el. Régi verziónál még kilépés után is hallható volt, most csak a telepítő indításakor és az oldalak betöltésekor.

    Hangfelvételt készítek.

    Re1: csak egy régi logitech webkamera mikrofona volt kéznél. MEGTEKINTÉS ~ 360 böngésző induláskor, lap megnyitáskor és bezáráskor ~
    Lehet az SSD megoldaná a zajt, de egy vga jobban esedékes.

    Tetszik (0)
   • Profile photo of abissus

    Akkor rosszul tettem fel a kérdést, mert azt eddig is ismertem, hogy tud kattogni egy HDD, bár arról mindig az volt a véleményem, hogy az egy trotyli HDD lehet. A kérdést úgy értettem, a 360 IS-től kattog a merevlemez? Ez teljesen új számomra?

    Tetszik (0)
   • Profile photo of abissus

    @laszlo, Meghallgattam… azta, az a 2-3 csattanás is a lemeztől származott, mert ha igen, kérem, cserélje ki a HDD-t!? 😆
    Hát, igen, ilyenkor rangsorolni kell, mi kell jobban… 😉

    Tetszik (0)
  • Profile photo of istvankisss

   Akkor én kakukktojás vagyok, ha nekem települ? Translater-t telepítettem, az ment, témát telepítettem, azt is engedte. Át is alakult amolyan chrome arculatra…

   Tetszik (0)
   • Profile photo of abissus

    Most írtam permafost barátunknak, hogy sikerült telepítenem a YoWindow időjárást, a Bookmarks-t, Mega-t, Last Pass, Scroll, Számológépet. Ennyi.. 🙂

    Tetszik (0)
   • Profile photo of MaRkDaImOn

    Oprendszer ? amire telepítetted a 360 browsert ,?
    mert a Facebook oldalukon is többen jelezták számtalan országból hogy nem lehet kiegeket telepíteni..Tehát nem egyedi hiba ami pl Nálam is megjelenik..Viszont érdekes, hogy ha szinlronizálom a google fiókkal akkor felkerül minden még a kiegek is egy kivételévek aza Safe in cloud password kezelöm.viszont azt meg nem tudom a store ból letölteni

    Tetszik (0)
   • Profile photo of abissus

    Kiegészítések telepítésénél egy plusz lépést kell megtenni ahhoz, hogy szinte bármelyik kiegészítőt telepíteni tudjuk és az a lenti képen látható kattintás, mellyel szinkronizáljuk Google fiókunkat, majd ezután simán telepíthetjük az általunk kiválasztott kiegészítőt.
    http://imgur.com/2D6Hurb.jpg?DirtyWindows.jpg

    Tetszik (0)
 70. Profile photo of SacseK

  @abissus nincs véletlenül tervben egy cikk írása a 360 Browserről? 🙂 Szerintem sokan szívesen látnák összefoglalva az eddigi tapasztalatokat vele kapcsolatban!
  (Egyébként a 360 IS még mindig tökéletesen teszi a dolgát)

  Tetszik (1)
 71. Profile photo of abissus

  Egyelőre nincs, de ha igény van rá, minden elképzelhető. 🙂

  Tetszik (1)
 72. Profile photo of abissus

  Figyelem! Azok a felhasználók, akik használják a 360 Browser-t és nagyobb választékból szeretnének kiterjesztéseket telepíteni, azok az alábbi hivatkozásról bármelyik kiterjesztést gond nélkül hozzáadhatják böngészőjükhöz…
  http://chrome-plugin.com/
  …csak annyit kell tenniük, hogy kiválasztják a nekik tetsző kiterjesztést, majd a megnyíló ablak alján US1 vagy US2-re kattintanak és telepítik. 😉
  http://imgur.com/dcUkx5R.jpg?DirtyWindows.jpg

  Tetszik (0)
 73. Profile photo of r600

  Január óta nem frissült az Internet Security kiadás (4.9), viszont a Total Security azóta már hétszer. Lehetséges, hogy a TS került a fejlesztés középpontjába? Erről lehet valamit tudni?

  Tetszik (0)
 74. Profile photo of Németh Nándor

  Köszönöm a cikket! (így csupa nagybetűvel) Nagyon hasznos volt mind elméletben, mind gyakorlatban. Főleg azoknak a kissé figyelmetlen “next, next, finish” usereknek kihagyhatatlan, amilyen néha én is vagyok.

  Tetszik (1)
 75. Profile photo of Criosphinx

  Feltettem a Total Security-t, szépen végignéztem mit tud és a “Patch up” funkciónál ezt tapasztaltam, úgy hogy a WinUpdate keresés semmit nem ajánl (Win 8.1 Embedded with update Industry Enti x64 MSDN, Toolkit-el aktiválva) Van akinél ugyanígy kiadja ezeket a frissítéseket?

  Tetszik (0)
 76. Profile photo of Windy

  Sziasztok, felmerült egy kérdés. Amikor elindul a renszer, kéri az admin jelszót, mert amivel be vagyok lépve az egy standard felhasználó, és van egy admin is, mellette. Szóval meg lehet azt oldani hogy a IS ne kérjen a standard fiók(ok)ba való belépéskor admin jelszót?

  Tetszik (0)
 77. Profile photo of taskpeter

  Letölthető a fiss böngésző: Version 7.5.2.104, July 3, 2014

  Müködnek a kiegészítők!!

  Tetszik (2)
 78. Profile photo of Alloy

  Sziasztok!
  Köszönöm a vírusirtót nagyon meg vagyok vele elégedve, NOD32-ből már nagyon sok éve kiábrándultam és egy jó ideje az Avast!-ot is lecseréltem (Win7en)Security Essentials-ra. Viszont Win8.1 nél a Defender nagyon sok vírust beengedett többek közt “dgen.exe”. Gondolom mondanom sem kell hogy a 360 rögtön visított. Ezek után az ajánlott böngésző alap hogy települ.

  Tetszik (3)
 79. Profile photo of

  🙂

  Bírom, amikor valaki még a matousec oldallal jön 😀
  Nem tűnt fel még, hogy évek óta szög ugyanúgy néz ki, egyes szoftverek logói még le is cserélődtek?

  Proactive Security Challenge report
  http://www.matousec.com
  , DIFINEX LTD
  Proactive Security Challenge report
  February 17, 2011

  February 17, 2011

  Tetszik (0)
 80. Profile photo of metallcoore

  De mivel ezt is folyamatosan fejlesztik, gondoltam, tartja az ott mért biztonsági szintet.

  Tetszik (0)
 81. Profile photo of Angelius

  Tegnap óta lehet tesztelni a Total Security béta verzióját.

  1, Aktív Védelem

  1.1 Hozzáadott Webcamera védelem

  1.2 Hozzáadott USB Drive védelem

  1.3 Hozzáadott Keylogger blokkolása

  1.4 Hozzáadott File System védelem

  1.5 Hozzáadott Registry védelem

  2. Hozzáadott Silent Mode (Játék mód)

  3, továbbfejlesztett Malware riasztás képesség

  4, Enhanced rosszindulatú weboldal blokkolása

  5. Sandbox – Windows 8 támogatás

  6. Hozzáadott Toolbox – Szavazás a legkeresettebb szolgáltatás

  Tetszik (1)
  • Profile photo of Criosphinx

   Vajon ez már elindul sima felhasználói fiókkal is?
   Aki kipróbálta úgy, jelezze pls 🙂
   (de sztem fel kell tennem ….és kiderül)

   Tetszik (0)
   • Profile photo of abissus

    Kipróbáltam, a fejlesztői elgondolás nem nagyon változott, maradt a tolakodó viselkedés, továbbra sem engedi testre szabni magát. Nálam felejtős. Ég és föld a fejlesztői elgondolás az Internet Security és TS között, mert IS egy kezes bárány hozzá képest.
    Nem ajánlott kategória nálam ez miatt!

    Tetszik (0)
 82. Profile photo of Angelius

  Én nekem fent van a TS béta verziója és nagyon megvagyok vele elégedve. Nem cserélném le semmi másra. Én amit szeretnék állítani azt betudom állítani.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   Nincs ezzel semmi baj, neked bejön, nekem nem. Mint az írásban is kifejtettem, gyanakodva tekintek minden AIO szoftverre, mert túl szép az, amit ígér. 😉
   Egy védelmi program azt tegye, amire való, védje a gépet, adataimat és ne akarjon mindenféle mást is csinálni, pl. turkálni a rendszerben, optimalizálni, vagy olyan update-t telepíteni, ami nem a géphez való…stb.

   Tetszik (0)
 83. Profile photo of Angelius

  Igen ez van, van akinek jó, van akinek nem jó. Én most a Baidu-t raktam fel kipróbálásra mert van hozzá már magyar nyelv kíváncsi leszek hogy ez is olyan jó fogja e tenni a dolgát mint a 360.

  Tetszik (0)
 84. Profile photo of saxon

  Hali!!
  Én egy ideje használom a Baidu antivírust és nem rossz valóban keveset eszik és gyors a scan ,de hol van hozzá Magyar nyelv!!??

  Tetszik (0)
 85. Profile photo of Devilish

  Melyiket ajánljátok?
  1. 360 Total Security
  2. 360 Internet Security
  Melyiket, miért?
  Köszi a válaszokat.

  Tetszik (0)
 86. Profile photo of Angelius

  Arra a cikkre én is kíváncsi leszek, mert nagyon szerettem a Total Securityt de mióta a Baidu antivírusra találtam nálam az vált be. De az Internet Security is nagyon jó, a héten telepítettem egy pár ismerősöm gépére rendszert és az IS-t raktam fel. Azt néztem hogy a Kínai 360 oldalon az IS-böl már 5.0-ás verziót használják. Leakartam tölteni de biztos hogy kínai nyelvű meg nagyon nehezen jön lefele.

  Tetszik (0)
 87. Profile photo of Antheus

  BitDefendert ajánlom én mindenkinek 😀

  Tetszik (0)
 88. Profile photo of VERIGA

  360 Total Security – Olcsó húsnak híg a leve?
  Hatásvadászó cikk hatásvadászó cikk hatása a százszorszépekre!
  🙂

  Tetszik (1)
 89. Profile photo of astek86

  Ez a program képes megtalálni a képbe rejtett vírust is?

  Tetszik (0)
 90. Profile photo of TURUL

  Úraim !

  Legyünk már az eszünknél,,,többek között Én is.
  Rövid leszek “kici occo kínai,nem dlaga ecahh “…..de már akkor tudjuk,hogy átba…tak bennünket, Kína maradjon kínában írja az OP_rendszerét,és egyébb más butaságát,,,megyek bambuszpapírért,és veszek mellé kínai vázát….úram Atyám…a szart taposom a földön,jelet keresem az égen…

  Tetszik (1)
 91. Profile photo of Tamás Durgó

  No csak szólok, hogy aki még mindig a 360 IS-t használja, az frissítsen a 360 Total Security Essentials-ra mivel automatikusan nem fog frissülni. A Total Security ugyanúgy mindenes, míg a Total Security Essentials megfelel az IS-nek. A TSE-ben a Bitdefender mellé mint a TS-ben már az Avira is szolgálatot teljesít, így összesen már 3 különféle motorral dolgozik.

  Tetszik (1)
 92. Profile photo of hunterzsolt

  Köszönöm a cikket és a termékre való figyelemfelkeltést! Win10 Pro. van a gépen és eddig (1hónapja) még a beépített defendert használtam! Sajnos kiderült, hogy nem nyújt kellő védelmet, így most fel is telepítettem A 360 Total Security-t tűzfallal együtt, + a Malwarebytes is felkerült mellé! Remélem a legjobbakat… 🙂

  Tetszik (1)
 93. Profile photo of hazai

  “Qihoo is one of the most dishonest companies that exist” August 20, 2014 | By Michaellee95 | Version: 360 Total Security 4.0.0.2065
  Pros
  millions of users had their personal documents stolen by the company and published on the Internet.

  Cons
  Qihoo is one of the most dishonest companies that exist
  Qihoo caused a great panic in China, millions of users had their personal documents stolen by the company and published on the Internet.

  Summary
  Qihoo is one of the companies already committed more absurd practices and a collection of data theft scandals, eg “PSafe” a base of Qihoo in Brazil
  has several fake Facebook profiles to promote themselves, stealing identities of people who have absolutely no relationship with the Company, at the same time trying to denigrate the image of competitors.
  Qihoo also had the most banned from app store after creating a fake Windows update and infect much of the users applications in China.
  application stores excluded: all software of Qihoo after she create a fake Windows update to install your software.
  http://seekingalpha.com/instablog/582827-matt-berry/921

  http://www.techinasia.com/360-safe-browser-malware/
  http://www.businessinsider.com/citron-still-working-on-
  http://seekingalpha.com/article/807811-qihoo-360-fakes-
  http://seekingalpha.com/instablog/582827-matt-berry/722
  http://seekingalpha.com/instablog/582827-matt-berry/921

  Nah seems legit…

  Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez