Windows Threshold: Virtuális asztalok működés közben

Újabb videó szivárgott ki a Windows 9-ről, vagyis hivatalosan jelenleg Windows Technical Preview ( Build 9834 ) elnevezésű rendszerről. Ezúttal a virtuális asztalok működését láthatjuk használat közben.

9 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of Tompika777

  Klassz 🙂 Nekem a Win 8.1-el sincs bajom,ez az új Windows(vagy Windows 9 🙂 ,már ki tudja ) számomra abszolút egy “face-lift”-es 8.1-nek tűnik néhány új és hasznos feature-el kiegészítve,de semmi eget rengető radikális változás nincs benne,legalább is ami a külsőségeket érinti.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Cartman

   Azért azt nem nevezném semminek, hogy végre opcionális a metrózás. Abban viszont igazad van, hogy ezt egy update-ként kiküldhették volna Win8-hoz és megvolnánk 🙂
   De még alig láttunk valamit, várjuk ki míg legalább a Preview-t kipróbáljuk, addig ne panaszkodjunk 😉

   Tetszik (0)
   • Profile photo of Nameless

    Amióta csináljuk a DW-t mindig felmerül bennünk, hogy ezt is meg azt is belerakhatták volna az SP-be. De amint látjuk az MS funkciót csak nagyon ritkán tesz a végleges rendszerekbe, erre ez a nagy Windows 8.1 Update 1 áradat, mert már csak dacból se akarják bevallani, hogy csak hozzátettek valamit a félkész munkához.

    Tetszik (1)
 2. Profile photo of Darknoz

  Én biztos fogom használni a metrós cuccokat Win 9en is, nekem tetszik (pl a startmenüben a metrós appok oldalt)

  Tetszik (0)
 3. Profile photo of istvankisss

  Kedves Billapó!
  Azt szeretném tőled kérni karácsonyra, hogy az új vindóz legyen olyan, hogy ha az apukám asztali számítógépén használom, akkor be lehessen állítani hogy úgy működjön mint a hetes, ha meg a tableten, akkor meg csak csempésen. Szeretném még azt is, hogy ne gondolkozzon a gép annyit, ha rákattintok valamire, és ne foglalja el a lemez nagy részét, hogy maradjon jó sok hely játékoknak.
  Aláírás: Pistike

  Tetszik (1)

Szólj hozzá a cikkhez