Véletlenül új előzetes kiadást adott ki a Microsoft – Ismét!

Néhány órával ezelőtt a Microsoft véletlenül kiküldte frissítésben a Windows 10 build 9931 és 9932 kiadását – majd nagyon gyorsan vissza is vonták.
Update: Újabb build jelent meg hasonló módon, ezúttal 9933 és továbbiak is várhatóak! (frissítés a cikk alján)

A Windows 10 januári előzetesét futtató felhasználók ma reggel egy új frissítést kaptak Windows Update-en keresztül (KB3035129), amit ha telepítettek, a rendszer jelezte, hogy új előzetes kiadás vár telepítésre. Akik a beállításokban a gyors frissítési ciklust választották, azok a 9932-es, a lassút választók pedig a 9931-es build-et kapták meg.

9932

A frissítés le is töltődött a felhasználók gépeire, telepíteni azonban már nem tudták, mivel azt egy hiba megakadályozta. Miután sokan hiába próbálkoztak, a Gabriel Aul tisztázta a helyzetet Twitteren, miszerint véletlen küldték ki a frissítést, amit valójában nem szántak publikusnak.

Azóta már vissza is vonták a frissítést, így az már nem érhető el. Reméljük azért hamarosan felkerül a netre, azoktól, akik még idejében rácsaptak 🙂

Update:

Tegnap éjjel újabb “véletlenül” kiküldött verzió (9933) jelent meg a felhasználók gépein elérhető frissítésként, de mint a korábbiak, ez sem települ fel. A hibát egy bug okozza és amíg azt nem javítják fogunk még hasonlókat látni – válaszolta Gabriel Aul a DirtyWindows-nak Twitteren:

Amint kijavítják a hibát, hírt adnak róla az Insider Hub-on keresztül.

12 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of Tomix0002013

  😀 hehe ezt benézték 😀 most jót nevetek az MS-en hát ez durva véletlenül persze olyan nincs hogy véletlen főleg egy ilyen nagy cég esetén ilyet nem lehet csak úgy ok nélkül elkövetni valami oka volt sunyik ezek 😀 viszont bukták is a Hackerek azonnal rácsaptak szóval hiába törölték már tuti fent van neten vagy fent lesz nemsoká 🙂 beszarás hogy ezek mit művelnek 🙂

  Tetszik (0)
 2. Profile photo of Tomix0002013

  LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 😀 na mi van MS tán van valami gond??? 😀 egyébként kösz a frissítéseket igazán jót tesznek sokkal gyorsabb az egész gép 🙂 fasza hogyha így haladunk hamarabb fog érkezni a végleges Win 10 😀 így tovább törjük felfele a Microsoft szervereit lopjuk az anyagot csak itt az a poén hogy ők szerencsétlenkednek 😀

  Tetszik (0)
 3. Profile photo of Sipi

  /off
  Hasonló eset:
  A róka összefut a nyuszival, aki nagyon össze van törve.
  – Mi történt veled Nyuszi?
  – Á, hagyjad tegnap a medve elkapott az erdő szélén, és jól megerőszakolt, ma ugyanott a farkas kapott el, és b+ holnap is arra megyek!
  /on
  🙂

  Tetszik (2)
 4. Profile photo of QQCS

  Nekem kijött a 9935 is de frissíteni nem tudtam.

  Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez