Windows 10 helyreállító lemez a NeoSmart-tól – most ingyen!

A Windows bootolási hibáinak javítása ugyan egyszerűnek tűnhet, de valójában sokszor egyáltalán nem könnyű feladatról van szó, ugyanis bootolási hiba esetén a Windowsba nem léphetünk be, így ilyenkor csak live CD-kkel van esélyünk arra, hogy elindítsuk a rendszert, vagy megmentsük az adatainkat.

Easy Recovery Essentials® for Windows

Az Easy Recovery Essentials (vagy “EasyRE”) név valószínűleg nem sokat mond a Windowsosok többségének, de abban biztosak vagyunk, hogy sok felhasználó használta már – vagy legalábbis hallott már – az EasyBCD-ről. Utóbbi egy olyan rendszerindító program, aminek segítségével lehetőség van a PC-re telepített operációs rendszerek elindítására, illetve az indítómenü ízlés szerinti átszerkesztésére, ráadásul a szoftver előnye, hogy otthoni felhasználásra teljesen ingyenes. Az Easy Recovery Essentials pedig egy olyan rendszer-helyreállító lemez, amit szintén az EasyBCD fejlesztői készítettek, azonban ez általában nem ingyenes. A szoftver képes kijavítani a bootmgr-t, a bcd-t, és számtalan egyéb bootolási hibát. Ezen kívül az MBR-rel, a GPT-vel, illetve más partíciótípusokkal kapcsolatos hibákat – és az EFI rendszerbetöltő hibáit is – javítja.

Automated-Repair-Complete
Mivel az EasyRE-t egy ISO lemezkép formájában tölthetjük le, így pofonegyszerűen készíthetünk belőle bootolható CD-t vagy akár USB-t is. Miután kiírtuk a képet az általunk preferált adathordozóra, már csak annyi dolgunk lesz, hogy betöltsük a rendszerbe, majd kiválasszuk a megfelelő opciókat, ezt követően pedig az EasyRE automatikusan elkezdi a hibák diagnosztizálását. Mint ahogyan láthatjuk, a felhasználói interfész rendkívül letisztult és felhasználóbarát, így könnyedén kezelhetjük.
Ezenkívül a program offline vírusvizsgálatot, a törölt partíciók helyreállítását és egy grafikus felületű partíciókezelőt sőt, még egy beépített böngészőt is nyújt.

EasyRE-Windows-10-Support

EasyRE-Web-Browser
Mint ahogyan azt fentebb említettük, az EasyRE normál körülmények között nem ingyenes, azonban a fejlesztő a Windows 10 felhasználók számára teljesen ingyenesen kínálja a szoftvert mindaddig, amíg a Windows 10 Technical Preview kiadása nyilvánosan elérhető.

Azoknak a Windows 10 felhasználóknak, akik most letöltik a szoftvert, azután is ingyenes marad az EasyRE, miután a Windows 10 végleges verziója a boltokba kerül; szóval ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Azok a felhasználók pedig, akik korábbi Windows verziókat használnak, sajnos kénytelenek lesznek megvenni a szoftvert.

Ha többet szeretnél megtudni az EasyRE-ről, látogass el a gyártó oldalára, ahonnan letöltheted a lemezképet is (e-mail cím megadása szükséges a letöltéshez).

Windows 10-re ingyen van!
A letöltési oldalon válaszd a Windows 10-es verziót!

 

Email szükséges
A név és email cím megadása után kattints a “Buy Now” gombra (nyugi nem kell fizetni)

 

Letöltés
Indulhat az ingyenes letöltés

A letöltött lemezképet az ImgBurn-el lemezre, vagy az Easy USB Creator-al pendrive-ra is írhatod.

18 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of dodeskaden

  Vajon maga a helyreállitó cucc , adabszurdum nem kezel a 10-esen kivül mást ? ! Tehát ha egy 7/8-ast akarok babrálni vele nem is müxik , vagy elküld a pénztárhoz ? Amugy már jön lefele , előbb-utobb ugy is megtudom , de addig lehet kilukad az oldalam 😉
  Köszi !

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   Most próbáltam ki Windows 7/8.1 kiadásokon is és működik, igaz csak az “Automatikus hibajavítást” kockáztattam meg, mivel hibátlan mindkét rendszer. Természetesen Windows 10 TP esetében is működött. A megoldás Ubuntu felületre épül és elég sok hibajavítást tesz lehetővé… Az USB-kulcsot FAT32-re kell formázni, mert csak azzal lehet telepíteni. 🙂

   Tetszik (1)
   • Profile photo of Cartman

    Akkor valószínű ugyanaz van minden verzióban. csak reklámfogás, hogy a “Win10-es” az ingyenes. Sejtettem, de én se voltam benne biztos, kipróbálni meg most nem tudtam, mert minden gépemen van Win10 🙂

    Tetszik (0)
   • Profile photo of abissus

    Egyébként nagyon egyszerű, szép tiszta grafikus felület, bármilyen lépést tennénk, a folyamat eltéveszthetetlenül egyszerű és átlátható. Régen nem találkoztam ilyen egyszerű “vakvezető” felülettel. 🙂
    Nem éppen tiszta kép, de a célnak megfelel. :LOL

    Tetszik (1)
 2. Profile photo of dodeskaden

  Na ez gyors reakció volt 😀 THX Sejtettem én is ! Még ma ki is próbálom , van egy omladozó 7/8-as rendszer , az jó teszt alany lesz 🙂

  Tetszik (0)
 3. Profile photo of vlali

  Mint óvatos duhaj,átlagos felhasználóként gyújtögetem a tapasztalatokat és a bátorságot az új rendszer telepítéséhez.A program segítség lehet javításhoz és ha igaz a régi rendszer helyreállításához is.Kíváncsian várom a régebbi rendszerekkel kapcsolatos tapasztalatokat.Mindenesetre köszönet a cikkért, a letöltést megőrzöm hasznos lehet még!

  Tetszik (1)
 4. Profile photo of HUN SUB

  Nos letöltöttem képfájlnak kiírtam újraindítás bios setup boot első beállításnak az optikai meghajtóra állítás save exit – beolvasta esélyem se volt a legördülő menüből választani (mintha lett volna még VGA + mit tudom én) aztán hasszasan futottak az adatok a teljes képernyőn aztán: betöltötte a boot menüt lássuk kijelölésenként:
  – D (tároló) meghajtó inaktív
  -C 350mb indítófájlok aktív (automatik repair pirossal) kiírta ez nem választható
  -C : Windows 8.1 rendszer ( automatik repair pirossal) kiírta ehhez a Win 8-as EASY RECOVERY ESSENTIALS kéne.
  Mint a borsodi sörreklámba – csak mentünk egy kört 🙂
  Megvárom a 1316-os Win 10 feladványt aztán ha gond van akkor használom : egyébként köszönöm a cikket és a benne rejlő lehetőséget .

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   Te szerencsés voltál, mert most (írásod miatt) gyorsan el akartam indítani Windows 7-es rendszert, de csak szerettem volna, a lenti kép fogadott, azaz mivel nálam sikerült az Automatikus javítást lefuttatni egy lendülettel haza is vágta, ugyanis a javítás után gyorsan bezártam és indítottam a Windows 8.1 Win2Go-t próbára, amit még nem is néztem meg. Senki ne tegye, mert hazavágja rendszerét, azaz a helyreállítás úgy helyreállítja, hogy nem győzzük helyreállítani!

   Következtetés: nem véletlen van a megkülönböztetés kiadások között. És persze így jár az, aki siet.. 🙂

   Tetszik (0)
   • Profile photo of HUN SUB

    nos együttérzésem 🙁 de azért érdekes ,hogy megengedte a Win 10-től eltérő Windows 7 verzió esetén

    Tetszik (0)
   • Profile photo of abissus

    Ezen nagyon nem csodálkozom, mert más esetekben is előfordult, valakinél ment egy program, valakinél meg nem, hogy ez miért van, azt csak a szentséges algoritmusok tudják megmondani. Van elfoglaltságom most, telepítek két rendszert, már aggódtam, hogy nincs mit tennem. 😆

    Tetszik (0)
 5. Profile photo of Szityu

  Na ez nálam most pont aktuális! Ugyanis megint behalt a rendszerem. De nemlehet hogy a halldoklo HDDm okoza a windows sikerttelen indítását?!

  Tetszik (0)
 6. Profile photo of palkope

  Nagyon amatör vagyok leszedtem de amikkel eddig probálkoztam mindegyik prg nél azt irja hogy nem támogatja ezt az iso formátumot .Mivel tudom ki irni USB pendrájvra ? Ha valaki tudna segiteni meg köszönném 😀

  Tetszik (0)
 7. Profile photo of digiservice

  Köszönöm! A rendszergazdaként indítás volt a megoldás.

  Tetszik (0)
 8. Profile photo of Gnor

  Üdv! Valakinek nincs meg ez esetleg? Már sajna nem ingyenes nekem meg a win10 a második indításra elvesztette a bootmgr -jét. Nekem jó lett volna a win7-is de vettem egy újabb asztali gépet és a szervízben fogadkoztak hogy a win10-zel sokkal jobban fog menni. Nem véletlenül húzódozok az “új” rendszerektől…

  Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez