Microsoft MWC 2015 összefoglaló

Ha lemaradtál a Microsoft Mobile World Congress 2015 előadásáról, most megnézheted a rövidített verziót itt, vagy a teljes rögzített eseményt a vállalat honlapján.

A konferencián Stephen Elop arról beszélt, hogyan teszik produktívabbá a Windows 10 felhasználók munkáját az új technológiák. Bemutatták a Lumia 640 és 640 XL-t, amelyek egyelőre Windows 8.1-el fognak érkezni, de kompatibilisek az érkező Windows 10-el is természetesen.

Lumia-640-XL-4g-SSIM-beauty1-jpg

A Spartan kódnéven fejlesztett új Internet Explorer-t, valamint néhány univerzális alkalmazást is láthattunk, köztük a Maps-t és az Office-t. Emellett egy szuperkönnyű univerzális mobil billentyűzetet is demóztak, amit nem csak Windows, hanem iOS, vagy Android eszközökhöz is használhatunk.

microsoft-folding-keyboard-2

Megerősítést nyert az is, hogy a következő Windows 10 előzetesben már a Spartan is tesztelhető lesz. Az új build a 10026 körüli számot fogja viselni és várhatóan még ebben a hónapban elérhetővé teszik. A nap folyamán egyébként kiszivárgott néhány új kép a 10022-es buildről is, amelyek semmi újat nem árulnak el sajnos, itt lehet őket megtekinteni…

 

Szólj hozzá a cikkhez