Windows 10 TP upgrade termékkulcsok segítségével

Közismert tény a legtöbb felhasználó előtt, hogyha új szolgáltatásokat vagy esetleg egy magasabb Windows kiadást szeretne gépére telepíteni, semmi más teendője nincs, mint a megvásárolt új termékkulccsal megtenni ezt. Nincs ez másként a Windows 10 TP esetében sem azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy ez esetben a termékkulcs ingyenesen rendelkezésünkre áll .

Az alábbiakban bemutatom, hogyan kell a Pro kiadásból gyorsan és egyszerűen Windows 10 Enterprise TP kiadást varázsolni, ugyanis sokan szeretik a Windows e kiadását futtatni gépükön. Az eljárás természetesen érvényes a Core to Pro esetében is.

Mint azt a Windows 10 build 10125 ISO írásban láthattátok, a Windows 10 Build 10125 TP kiadás új termékkulcsokat kapott, melyek a következők…

Jelenleg érvényes telepítő kulcsok:

Windows 10 Home: TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99

Windows 10 Pro: W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX

Windows 10 Enterprise: NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43

Figyelem: a fenti termékkulcsok aktiválásra nem alkalmasak!

Lássuk akkor az eljárás menetét.

Windows upgrade lépésről lépésre

Jelenlegi állapot…

Jelenlegi Pro rendzser

Jelenlegi rendszer

Nyissuk meg a Settings menüt és navigáljunk el az Update & Security – Activation – Change product key opcióhoz, majd kattintsunk rá…

Settings

…írjuk vagy másoljuk be az Enterprise új termékkulcsát…

Termékkulcs beírása

…a rendszer azonnal érvényesíti a termékkulcsot, majd kapunk egy üzenetet, hogy a Start upgrade lenyomásával megkezdhetjük az új szolgáltatások telepítését…

Upgrade Windows Editions

..ezzel el is indítottuk a Windows Enterprise kiadás telepítését…

Set upgrade

…majd néhány perc várakozás után ismét kapunk egy üzenetet, mely szerint az Upgrade complete.

Upgrade utáni állapot…

Screenshot (5)

Upgrade után

Ilyen egyszerűen varázsolhatunk egy Windows 10 TP kiadásból egy másikat.

Az eljárás menetéért köszönet illeti a xinso / MDL Addicted kollágánkat ….

26 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of HUN SUB

  Hát ez időspóroló ( kb.24h amíg a Pro után egy biztos enterprise verzió megjelenik de vannak kérdéseim :
  – nálam a PC elnevezése a telepítés után is módosításra kerül minden alkalommal (hálózati okok) – ezt a lépést ha jól gondolom most a Pro tiszta telepítése után is megtehetem majd miután megvan az új PC név akkor módosítom a termékkulcsot és elindul a többlet szolgáltatások telepítése ?
  – gondolom ezt lehet saját fiókkal (nem microsofttal) is lehet telepíteni mert meguntam állandóan beírni a jelszót minden újraindítás vagy gépbekapcsolás után (egyébként az többszörös újraindítást igénylő illesztőprogramok esetében nem is tesz jót pld: realtek HD audio)

  Tetszik (1)
 2. Profile photo of HUN SUB

  Van egy másik észrevételem : gondoljunk bele amit abissus írt (tapasztalatból a 10125 .Iso letöltés oldalon . Csak a személyes fájlok megtartásával lehet a 10122-őt 10125-re frissíteni . Nézzük a lépéseket : adott egy aktivált Win 10 / 10122 Enterprise 64 bittel Microsoft Fiókkal főrendszerként (tehát segédprogramok + office stb) – letöltöm a D.W.-ről a hibrid Isot – beolvastatom – elkezdi a frissítési folyamatot folyamatot azzal együtt ,hogy kezdi a szolgáltatások körének szűkítését (hiszen nem enterprise) aztán amikor véget ér a folyamat – nagy kérdés ,hogy aktivált windows verziófrissítése után aktivált marad e? mert eltérő verziók esetén nem hiszem hiszen akkor az enterprise 10122 aktiválási kódjával aktivált állapotba fejeződne be 10125 hibridre frissítés ) szóval a lényeg . Egy Enterprise szolgáltatás szűkítésen de verzió frissítésen átesett hibrid 10125 (most kapaszkodjunk ezután) őrület de igaz megkapja a 10125 Enterprise aktiválási kulcsot és elkezdi telepíteni az új szolgáltatásokat . Szóval ezek után ha probléma nélkül minden a helyén marad (hiszen a fáljok megtartásával frissül) akkor le a kalappal Microsoft.

  Tetszik (1)
 3. Profile photo of gidano

  Kösz a cikket!
  Otthoni user számára hasznosabb valamiért az Enterprise mint a Pro? Miért lehetne azt jobban kedvelni?
  Ebben a témakörben tudásom nem csekély, de nem is számottevő,,, 😉

  Tetszik (1)
 4. Profile photo of nababika

  Akkor mi van ha a a change produkt key után lefagy a settings? Az enyém perpillanat Home. Azt nem lehet upgradeolni?

  Tetszik (0)
 5. Profile photo of nababika

  Most latom bamba voltam, legalábbis azt hiszem. Az lehet a baj, hogy 10122-es van font? Bocs

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   Szerintem az eljárás lehetséges már a Build 10122-nél is, de annál még a régi termékkulcsok érvényesek. Nézd meg a lenti, 10122-eshez való kulcsokkal…
   Termékkulcsok

   Core: BD8NM-JGY2P-8JJYD-WTYKR-HQRJM
   Pro: NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR / 6P99N-YF42M-TPGBG-9VMJP-YKHCF
   Enterprise: PBHCJ-Q2NYD-2PX34-T2TD6-233PK

   Tetszik (1)
 6. Profile photo of nababika

  Az a baj, hogy a termekkulcs beirásig el sem jutok. Ahogy a change key-re kattintok lefagy a settings. Csak ha jobb gombbal a tálcán zárom be, használható újra.

  Tetszik (0)
 7. Profile photo of HUN SUB

  Nos hosszas lamentálás után elszántam magam és megcsináltam – pontosabban a windows csinálta végig 🙂
  1. Windows 10/10122 64Bit enterprise volt az átalakítandó
  2. D.W. letöltés megáról Chrome segítségével( figyelem 99%-nál 5 percre megáll a folyamat de utána már a Chrome kérdezi hova töltheti)
  3. A letöltés mappából csatlakoztattam a Win 10 10125 letöltött lemezképét
  4. Miután megvizsgálta a telepítési környezetet és megfelelőnek találta a fájlok megtartásával verziót választottam
  5. Kb. 35-45 perc között már kérdezett az alap beállítások tekintetében (fontos ,hogy végig microsoft fiókkal bejelentkezve volt a Pc )
  5. Miután végzett azonnal megváltoztattam az Enterprise verzióhoz tartozó kóddal (érdekes ,hogy a verziófrissítés előtt a 10122 Enterprise kódot megváltoztattam a 10125 kódra és elfogadta)
  6. Tisztán zökkenőmentesen van egy 10/10125-ös Enterprise 64bit Insider verzió
  7. Most végzem a finomhangolásokat van ugyan app amit nem helyez el csempeként a start mezőbe és Otthon csoportot nem engedett létrehozni vagy és csatlakozni meglévőhöz de ezektől függetlenül stabil és eszméletlenül simán reagál. Most törlöm a lemezkarbantartóval az előző verzót meg a sallagot ami vagy 44mega.:-)

  Tetszik (1)
 8. Profile photo of Expander Mandro

  Nekem a 10122-ről a 10125-re nem ment az ISO-s átállás. Minden lement 100%-ban de amikor be akart jelentkezni akkor nem ment tovább sehogy. Állandóan újraindult. Feltettem tiszta telepítéssel úgy már jó! Csak a beállítások megy fel a bal felső sarokba 🙂

  Tetszik (0)
 9. Profile photo of quasimodo

  Üdv. Felment a legújabb frissítés, nincs hálózat, Ethernet kártya driverét emlegeti, a kártya jó a windows szerint. Hogy tudom életre kelteni?

  Tetszik (0)
 10. Profile photo of vmiki66

  Tudnátok segíteni! Érvényes Windows 10 Enterprise -64-bit telepítő kulcsra lenne szükségem . A témában szereplő kulcsok már nem érvényesek. A segítségeteket előre is köszönöm!

  Tetszik (0)
 11. Profile photo of Petrus

  Én Németországból rendeltem a telepítőkulcsaimat (simán kiküldik e-mailben is) https://evomedia.de/ – csak ajánlani tudom őket, a kulcsok itt legalább eredetiek és így ár-érték arányban szuper 🙂

  Tetszik (0)
 12. Profile photo of Andrikó Mihály

  Kőszönöm a cikket sokat segitett.az a kérdésem menny idö után aktiválodik be a windows .köszönöm Andrikó Mihály

  Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez