Feliratkozás a Windows 10 frissítésre manuálisan

Azoknak, akinek nem jelent meg a “A Windows 10 beszerzése” alkalmazás a gépükön magától, bemutatunk egy megoldást az alkalmazás kényszerített elindítására, így ők is regisztrálhatnak az ingyenes frissítésre.

Mint arról a napokban beszámoltunk, a Windows Update-en érkező programocska, a tálcán jelenik meg és néhány kattintással lefoglalhatunk vele magunknak egy Windows 10 való ingyenes frissítést. Csakhogy egyes esetekben az ikon nem jelenik meg valamiért. Hogy miért, arra egyelőre sehol nem találtunk választ. Látszólag minden feltételnek megfelelő gépeken sem jelenik meg, viszont az alábbi megoldás a legtöbb esetben segít.

A program csak Windows 7 SP1 és Windows 8.1 rendszereken működik és az Enterprise kiadást használók se próbálkozzanak.

1., Ellenőrizzük, hogy települtek-e már a gépünkre a szükséges frissítések. Navigáljunk a Vezérlőpult / Windows Update / Frissítési előzmények megjelenítése oldalra, majd a listában keressük a következő frissítéseket:

 • Windows 7 esetén: KB3035583 és KB2952664
 • Windows 8 esetén: KB3035583 és KB2976978

Ha nem találjuk a listában a fentieket, akkor kattintsunk Windows Update-en a Frissítések keresése opcióra, majd telepítsük őket. Ezek nélkül a frissítések nélkül ne is folytassuk, mert nem fog menni!

2., Töltsük le a következő scriptet: gwxfix.bat… és mentsük az asztalra.

3., Kattintsunk jobb gombbal a letöltött fájlra és válasszuk a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget.

2015-06-06_22-17-02

4., A program 4 lehetőséget ajánl fel: az elsővel a frissítések állapotát ellenőrizhetjük, a másik három, különböző módszerekkel próbálja megoldani a problémát. Először próbájuk az első módszert futtatni a “2”-es, majd az ENTER billentyű lenyomásával. Ha ez a módszer beválik, akkor egyből megjelenik az ikon és kiléphetünk a programból. Ha nem, akkor folytassuk a következővel…

5., A második módszer indításához válasszuk a “3”-as gombot. Ha lefutott, várjunk 10 percet és meg kell jelennie az ikonnak és kiléphetünk a programból. Ha nem, akkor folytassuk a következővel…

6., Indítsuk el a harmadik módszert. Hagyjuk futni a programot, amíg meg nem jelenik a tálcán a “A Windows 10 beszerzése” alkalmazás kis fehér ikonja. Figyelem a program látszólag végtelen ciklusban irkál majd mindenfélét, de ne ijedjünk meg, ez normális, ne zárjuk be az ablakot! Körülbelül 10-40 perc múlva meg kell jelennie az ikonnak. Ha mégsem, akkor zárjuk be, indítsuk újra a gépet és próbáljuk meg újra.

Windows-10-Get-Upgrade-App

A script-et itt találtuk, fontosabb részeit magyarra fordítottuk, és próbáltuk az üzeneteket egyértelművé tenni, de ha kérdésetek lenne, várjuk kommentben.

Ha megvan az ikon, nyissuk meg és kattintsunk a “Regisztráljon az ingyenes frissítésre” feliratra, majd adjuk meg az email címünket és végül klikkeljünk a “Visszaigazolás küldése” gombra a képeken látható módon:

Akinek a script segítségével sem jelenik meg az ikon, azok kénytelenek lesznek várni egy hivatalos válaszra a miértre, vagy egy javított alkalmazásra, ami kevésbé válogatós. Megijedni viszont nem kell, mert az ingyenes Windows 10 frissítésnek nem feltétele az előzetes regisztráció! Az arra alkalmas rendszerek így, vagy úgy, de meg fogják kapni a frissítést július 29.-e után.

Jelezd kommentben, ha bevált a fenti módszer és azt is ha nem. Köszönjük!

114 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of Cartman

  Egy Daz loaderes Win7-en és egy aktiválatlan, frissen telepített Win8.1-en teszteltem, mindkettőn sikerrel.

  Tetszik (2)
 2. Profile photo of Nameless

  Az okozza a hibát a megfigyeléseim alapján, ha több update-tel párhuzamosan települ. Akkor valamiért nem érzékeli hogy naprakész a rendszer és nem fut le sehogy sem. Ha sehogy se sikerül, meglehet próbálni naprakész rendszeren újra téve a 3035583-ast meg kell javulnia magától, ha nem akkor a segít a batch file, de mindenképp újra kell tenni egy naprakész rendszeren az update-et ha nem reagál elsőre.

  Tetszik (1)
 3. Profile photo of Rudi

  Hogyan kell,mert nálam csak megjelenik,minden oldalt megnézhetek,de regizni kell,vagyis feliratkozni,s azt nem tudok

  Tetszik (0)
 4. Profile photo of D. Jenco

  Sziasztok. ÉN ép azon töprengtem, hogy érdemes e váltani. Mármint a 8.1 -is új rendnercek számít, rengeteg kiaknázatlan lehetőség van benne. Ill 2018 -íg még fejlesztés alatt álló szoftver. Win 10 én is kipróbáltam és figyelemmel kísértem az elmúlt pár hónapot. Nekem Csak annyi jött le az egészből, hogy erőltetett újítások, vannak benne ill a régi dizájn kapót egy új bőrt. (Start) -menü. Igazából amit még megértettem, hogy ugyan azt a tervet viszik végig, amit már elterveztek, hogy a Win – 8.1 – csak a külsőn csiszolnak. Nekem a hivatalos oldalról letöltött lemezképem van. 8.1 Pro x86
  http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media

  Ti mit gondoltok ?

  Tetszik (1)
 5. Profile photo of karl_fischer

  Köszi, már a 2. módszer működött, Win7 Home Premium alatt, de sajnos ez lett a végeredmény:

  Tetszik (0)
 6. Profile photo of aiminet

  müködik! örök hála dirtywindows!!!!

  Köszönöm szépen!

  Tetszik (2)
 7. Profile photo of Stan.

  csináltam egy újratelepítést, feltoltam minden update-et, a KB3035583-mat LEGUTOLJÁRA és már nekem sem jelenik meg
  korábban megjelent
  Chartman, te csak a KB3035583-mat raktad fel teszteléskor?

  Tetszik (0)
 8. Profile photo of solties

  Nekem a KB3035583 frissítés nem települt, fel sem ajánlotta, de a másik igen. Win 8.1 pro 64bit. Töltsem le valahonnan?

  Tetszik (0)
 9. Profile photo of apropenz

  Most frissítettem a w7-et, de nem lelem ezeket a frissítéseket a listában. Honnan lehet ezeket külön letölteni és telepíteni?

  Tetszik (0)
 10. Profile photo of apropenz

  Igen úgy csináltam, de nem látom hogy ezek települtek volna. Többször újraindította.

  Tetszik (0)
 11. Profile photo of Blekfero

  Van egy win7 pro rendszerem, amit három éve telepítettem, arra kell, ha valamiért összeomlik a pc-m, akkor legyen egy pótgépem, amit azonnal be tudok üzemelni. Kb ugyanannyi ideje nincsen frissítve a rendszer, csak a vírusirtó.
  Az a tervem, hogy azt a rendszert fogom upgrédelni win10-re. Csak kíváncsiságból, hogy sikerül-e. 🙂

  Tetszik (0)
 12. Profile photo of Monk

  @Cartman!
  Köszönöm a fáradozásod, de nálam pl. egyáltalán nem müxik, ill. leellenőrzi a frissítéseket, melyek egyébként telepítve vannak, és nagyjából ennyi. Ez egy HP ProBook 4340-es laptop, tartományba téve. Arra gondoltam, hogy mivel céges, talán a végtelenségig kínlódhatok vele, még akkor is, ha rendszergazdai jogosultságom van.
  Egyébként a saját asztali gépeken ott az ikon, és onnan be tudtam regisztrálni. Érdekes az is számomra, hogy 64 bites Win7Pro-n egy db GWX.exe van, a 32 bites Win7Pro-n vagy 8-10 fájl ugyanabban a mappában.

  Tetszik (0)
 13. Profile photo of Monk

  OK, értelek és köszönöm! Magyarul nem támogatott ilyen konstrukcióban és a legjobb megoldás, ha kézzel az .ISO fájl letöltése után telepítem.
  Legalább ez is megoldódott!

  Tetszik (0)
 14. Profile photo of Vörös Mókus

  Lám-lám, mennyire különbözőek vagyunk 🙂 Én meg azon “erőlködtem”, hogy lehetne eltüntetni a Win10 figyelmeztetést a tálcáról (sikerült). Nem kedvelem, ha a pofámba tolják az ajánlatokat. Majd egy év alatt eldöntöm, hogy érdemes-e lecserélni a Win7-esemet.

  (Akinek hiányzik, “nem töltődik le” ez a frissítés, az nézze meg, hogy be van-e kapcsolva a Windows Update-ben az “Ajánlott frissítések fogadása ugyanúgy, mint a fontos frisssítések esetén”. Ez ugyanis ajánlott frissítés. Én most kapcsoltam ki, nehogy újra feltelepüljön.)

  Tetszik (0)
 15. Profile photo of vadonka

  Engem inkább az érdekelne, hogy tudom eltüntetni? Már regisztráltam de nem tűnik el. Továbbra is ott van, igaz rákattintva már a köszönjük, hogy regisztráltam és majd jeleznek, hogy ha letölthető a cucc felirat fogad, de ezt nem lehet valahogy eltüntetni? Ráadásul minden indulásnál berakja, hogy mutassa állandóan az ikont, mindig át kell állítanom, hogy csak az értesítések esetén mutassa. Amúgy egy ms toolkittel aktivált win8.1-re, hogy a picsbe lesz ingyenes a win10? És akkor az már jogtiszta lesz? 🙂

  Tetszik (0)
 16. Profile photo of Brunnentaler

  Sziasztok!
  Nálam a KB2976978 nincs meg. Honnan tudnám letölteni?
  Win 8.1 Pro

  Tetszik (0)
 17. Profile photo of diobioesz

  Köszönöm!
  Sikerült egy windows 8.1 N-re.A korábban járható úton-frissítés-nem érkezett meg.

  Tetszik (0)
 18. Profile photo of PiF

  Win7 Ulti Daz 32bit az első módszer megoldotta, és kiderült a hiba(?), hogy miért nem jelent meg: a processzor nem támogatott!!! i5 4570, ki érti ezt? Nincs húzva, alapon megy. ugyanerre a gépre másik SSD-re simán felment a W10 Pro 64bit, pöpecül műxik.

  Tetszik (0)
 19. Profile photo of nyuggerpapa

  Már az első módszer elindítása hatására működik, nagyon szépen köszönöm.

  Tetszik (0)
 20. Profile photo of szbarna

  Sziasztok ! Eredeti Windows 8.1 with bing -en is telepitve voltak a frissitesek de nem jelent meg az ikon az elso modszer viszont segitett!

  Tetszik (0)
 21. Profile photo of apropenz

  KB2952664-telepítése nem lehetséges. Azt írja, hogy a telepítés nem érvényes erre a számítógépre. A másik simán felment.

  Tetszik (0)
 22. Profile photo of ymhotep

  Sziasztok!
  Én ezt az egészet nem értem: miért kell / érdemes feliratkozni a win10 frissítésre? Elfogy…? Július 29 után így is – úgy is megkapja (illetve letöltheti és telepítheti) minden arra jogosult felhasználó.
  Akkor mi is a lényege a feliratkozósdinak?

  Tetszik (0)
 23. Profile photo of Locky

  Kérdés, ha van a munkahelyemen leselejtezett (polcon álló) eredeti Windows 7 (ebben az esetben 64 bites), akkor azt úgy szériásan ha hazahozom felteszem, jogos tulajdonosa vagyok? Vagy ezek a szériák valahol be vannak rögzítve személyes adatokhoz?

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Cartman

   Jogilag? Hát ha tudnád igazolni, hogy te vetted, akkor a jogos tulajdonosa lennél 🙂
   De valóban ez érdekel, vagy az, hogy a Microsoft megtudja-e, hogy a munkahelyről vitted haza ételhordóban? Az utóbbira szerintem “nem” a válasz.

   Tetszik (0)
   • Profile photo of Locky

    Ezek az operációs rendszerek csak úgy ott vannak… Legtöbbje még fel sem volt telepítve, csak áll a polcon. Nincs szükség ezek ellopására, ha kell hazahozom, nekik csak jobb lesz, mivel kevesebb kacat foglalja a helyet. Kérdés csak az volt, hogy amikor pl. veszek egy operációs rendszert a boltban, akkor ott ugyanennyi a folyamat + a blokk ami igazolja, vagy személyes adatokat is kell megadni akár a neten akár máshol?

    Tetszik (0)
  • Profile photo of senkialfonz

   Amennyiben nem kerülsz olyan helyzetbe h igazolnod kell azt h te vagy a jogos tulajdonosa (ez lenne a számla )- akkor a kutyát sem érdekli h honnan van a 25 jegyű kulcsod (amennyiben még él).Mondok egy példát , megtörtént eset.Egy úriembernek a gépe lefoglalásra került teljesen más okból (kft,könyvelés).Nem találtak semmi szabálytalanságot az adott területen.Igen ám de valakinek eszébe jutott ugyan nézzük meg már a gépen lévő szoftverek jogtisztaságát.Nahh itt már volt egy kis bibi 🙂

   Tetszik (0)
 24. Profile photo of Nyul2012

  Nem vagyok jogász de szerintem a probléma a hazahozom-ban van, mert szerintem ez nem törvényes és ebből könnyen lopás lehet. Hulladék a cég területén is a cég tulajdona.

  Tetszik (0)
 25. Profile photo of Maszi65

  Sziasztok! Második módszerrel pár másodperc után megjelent az ikon a tálcán. Köszönöm szépen “DirtyWindows” !
  Ugyanezen a gépen két W81 esetén előjött magától az ikon. Most is legális W81Pro fut, de valamiért nem adta be a tácára.

  Tetszik (0)
 26. Profile photo of apropenz

  KB2952664-telepítése nem lehetséges. Azt írja, hogy a telepítés nem érvényes erre a számítógépre. A másik simán felment. Valami ötlete valakinek, hogy miért nem akar települni?

  Tetszik (0)
 27. Profile photo of apropenz

  Ez a fájlnév: windows6.1-kb2952664-x86_0d194075316e8e2a5c70c2ffeda1def37eddd5e1 32-es a rendszerem, de úgy hiszem ez arra való.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Maszi65

   Több ötletem nincs a megoldásra, talán menteni mindent másik particióra vagy adathordózóra és újrahúzni az egészet. Egy kicsit a fórum témába vágó, mivel a Win10-re váltásról van szó: Sokaknak Daz féle Win7-esre tellik . G2A weboldalon lehet nagyon olcsón jogtiszta Windows 8.1 Pro kiadáshoz jutni. Hogy mennyire így van? Tegnap vásároltam onnan minden költséggel együtt 9000 Ft-ért, és az aktiválással sem volt semmi gond.

   Tetszik (0)
   • Profile photo of Julio62

    Szia MASZI65!
    9000 Ft-ért egy retail – tehát alaplapcsere esetén az újra lapra is feltelepíthető – termékkulcsot kaptál egy emailben, az általad megadott email címre?
    Ha jól láttam PayPal-lal is lehet fizetni, ugye? A vásárláshoz is kell regisztrálni az oldalon?
    Köszi a választ előre is.
    Üdv, Julio62

    Tetszik (0)
 28. Profile photo of Viktor

  Sziasztok! Tegnap este kicsit olvasgattam itt és azt szertném kérdezni, hogy jól értem é?
  Tehát ha van egy Win8.1 pro-m mondjuk. Az aktivátorral van élesítve. Az update-ről nekem is megjelenik a Win 10-es frissités vagy manuálisan beállítom. Akkor ha eljön az idő full ingyé le tudom majd tölteni a Win 10-et? Szóval úgy értem nem kell megvennem utána a licence-t?
  Vagy majd azt megint aktiválgathatom?
  Vagy majd az csak addig lesz jó amíg nem akarom újra telepíteni?
  Elnézést ha marhaságot kérdeztem!

  Tetszik (0)
 29. Profile photo of Julio62

  Szia MASZI65!
  9000 Ft-ért egy retail – tehát alaplapcsere esetén az újra lapra is feltelepíthető – termékkulcsot kaptál egy emailben, az általad megadott email címre?
  Ha jól láttam PayPal-lal is lehet fizetni, ugye? A vásárláshoz is kell regisztrálni az oldalon?
  Köszi a választ előre is.
  Üdv, Julio62

  Tetszik (0)
 30. Profile photo of solties

  Engem az érdekelne, hogy a Windows 7 8 és 8.1 különféle kiadásai (kivétel Enterprise) a Windows 10 melyik verziójára frissíthetők ingyen? Csak a Home verzióra? Vagy a W8.1 pro a pro verzióra? Nem hinném……..

  Tetszik (0)
 31. Profile photo of Julio62

  Köszi CARTMAN!
  Már az első módszerrel megjelent a Get WIndows 10 ikon a tálcán, az egyébként legális Windows7 Home Premium Service Pack1-es HP laptopomon.
  A verzió frissítés is iskerrel lezajlott, az általad leírtak alapján.
  Üdv, Julio62

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Julio62

   Szia CARTMAN!

   Bazso felhasználó írta a “Ki, hogyan, mennyiért és mikor válthat Windows 10-re?” topikban, hogy ő visszaigazoló emailt -t kapott a win10-re frissítésről. (Persze neki nem kellett trükközni-e ezzel a scriptes módszerrel, mivel neki alapból megjelent az ikon a tálcán.)
   Én nem kaptam semmiféle emailt, a feliratkozás után bár a “Regisztráljon még ma az ingyenes Windows 10-es frissítésre!”, utolsó ablak már nem jelenik meg többé.
   Ez a scriptes módszer miatt van így, és minden rendben vagy éppen ellenkezőleg ez azt jelenti, hogy ekkor nem kapok majd értesítést a Win10-es letöltési,frissítési lehetőségről?
   Nincs valamilyen infód arról, hogy ennek a szóban forgó visszajelző email elmaradásának van-e valamilyen jelentősége?

   Válaszod előre is köszönöm.

   Tetszik (0)
   • Profile photo of Cartman

    Nem fogsz lemaradni semmiről. Nemtom miért nem kaptál email-t, de nyugi mindenkinek segítünk majd feltenni a 10-est – annak is, akinek a gépe esetleg nem teljesen támogatja.

    Tetszik (0)
 32. Profile photo of lalika78

  Srácok , mi van akkor ha nem találok hozzá drivert? Mert csak a win 7 hez van és már a 8 hoz sincs. Az ígéret az hogy amin fut a W= vagy W8 azon mennie kell.

  Tetszik (0)
 33. Profile photo of Péter Micheller

  Hello!
  Nekem a végén azt írja, hogy a rendszer nem találja a megadott elérési utat… Kerestem az ütemezett feladatok között, még setup mappa sincs. Mit lehet tenni?
  Köszönöm

  Tetszik (0)
 34. Profile photo of otony

  Sziasztok!
  Köszönöm nekem is működik. Az első verzió minden gond nélkül elintézte.

  Tetszik (0)
 35. Profile photo of bundy

  Teljesen igazi W7-nél kellett alkalmaznom, a 3. jelűvel sikerült!
  Köszi! Jó ez a dirty dolog…

  Tetszik (0)
 36. Profile photo of diobioesz

  Szevasztok!
  Tegnap reggel még fent volt az ikonom,hogy frissíthetem a rendszert,sőt az is felajánlotta,hogy regisztráljak,de volt 3 frissítés,gondoltam rátöltöm.Rátöltöttem,ikon el is tűnt…
  Kipróbáltam mind a három változatot,de nem jön vissza.
  Nincs valami ötletetek?
  Választ köszönöm!

  Tetszik (0)
 37. Profile photo of lemon75

  Az ikon tényleg eltűnt a tegnapi frissítések után de ha elindítod a Windows Update -et akkor továbbra is azt fogod látni, hogy “Ön jelentkezett a Windows 10-es frissítésre”. Szóval ez gondolom normális lehet. Az viszont kicsit furcsa, hogy ha rákattintasz a “További információ” linkre semmi sem történik…

  Tetszik (0)
 38. Profile photo of diobioesz

  Nem.nem normális.Mint írtam,nem regisztráltam.3 gépen ott az ikon.Vagyis Ön nem jelentkezett ezen a gépen frissítésre,vagyis én….
  Én arra reflektáltam volna,hogy a lehetőséggel sem tudtam visszahozni és az udatéban sincs semmi “írás”.

  Tetszik (0)
 39. Profile photo of Bars

  Nekem nem jött elő a frissítő magától, de a javító programtól se 🙁
  Valakinek van ötlete mi lehet a gond?

  Tetszik (0)
 40. Profile photo of octolith

  Ma raktam újra a gépem, a hozzá adott, eredeti Windows 7 Home Premium DVD-vel (matricás a gép, Dell OEM licenc). Próbáltam az összes szkriptet, de semmi. Kiábrándító… :/ Bezzeg mikor a Windows 8.1 telefonosan volt aktiválva talált kulccsal, na azzal behozta -.-

  Tetszik (0)
 41. Profile photo of kekov

  KB3035583 e a frissítés hiányzott a win 7 -ből (2 hetes friss telepítés), nálam, megkerestem a neten és letöltötem, telepítettem, ujraindítás nélkül is megjelent az ikon egy-két percen belül.
  inen, 64 és 32 bit:
  Had the same issue. Manually installed it without Windows Update: http://download.windowsupdate.com/d/msdownload/update/software/updt/2015/05/windows6.1-kb3035583-x64_d6308e28c41fcbd15695343d83709ed1c4bf5812.msu
  32-bit version: http://download.windowsupdate.com/c/msdownload/update/software/updt/2015/03/windows6.1-kb3035583-x86_457fc816e5855c206303bfe9ed14240eb701e5d2.msu

  Tetszik (0)
 42. Profile photo of Nyíl

  Hi all! Szeretnék egy kis segítséget kérni, a mai napon telepítettem KB2952664 ezt a frissítést, ahogy látom ennek a win10 ikonhoz van köze de az nekem már régóta ott van, és én nem akarok frissíteni a w10-re!, szóval akkor ez a frissítés felesleges? mert akárhányszor rámegyek a frisstések keresésére mindig kiadja és telepíti mikor már telepítve van, a logba is már vagy 6x bekerült, hogy tudnám ezt a problémát megoldani?

  Tetszik (0)
 43. Profile photo of plo4d3r

  Sziasztok!

  Engem az érdekelne, hogy ha frissítem a windows 8.1-et a 10-es verzióra akkor az mennyire túr bele az aktuális system partícióba.. kvázi teljesen áttelepül egy új rendszer törölve a programjaimat vagy meghagy mindent amivel dolgoztam csak a rendszer cserélődik ki?

  A válaszért előre is köszönet.

  Ui.: Eddig nem jelent meg az ikonocska a tálcán, pedig eredeti windows 8.1 van fent, a scriptben a 3. lehetőség után sem jelent még meg.. ugyanezzel a seriallal egy másik pc-n már megjelent a frissítő ikon.

  Találkoztatok már ilyennel?

  Tetszik (0)
 44. Profile photo of Kristóf Csabai

  Üdv!

  Segítségre lenne szükségem. Windows 7 Home Pr. SP1-et használok, AMD A4-5300 procival. A Windows aktiválva van, eredeti (bár nem én tettem fel, a géphez járt). A lényeg annyi, hogy nem volt bekapcsolva hosszú ideig az Update mert idegesített, hogy mindig telepíteni akar és le is lassította a gépemet, megette a memóriát induláskor. A lényeg, hogy regisztrálni akartam a 10-esre, de nem hozta ki nekem se a kis ikont, így rákerestem, hogy mi okozhatja ezt, így találtam erre a bejegyzésre, meg is néztem az Update-ban (miután frissítettem mindent) a KB3035583 és KB2952664 frissítéseket, de ez a kettő (pár másik mellett) sikertelen folyamatot írt ki. Újraindítottam, megpróbáltam újra, de ezt a kettőt soha nem engedte át.
  Ezt írja ki, ezt a hibakódot látom, próbáltam csak a frissítések önálló telepítőjét futtatni, hasonló probléma áll fenn. Tud valaki nekem segíteni? 🙂 Szeretném megkapni a Win10-et. 🙂

  Köszönöm a segítséget előre is! 🙂

  Tetszik (0)
 45. Profile photo of apropenz

  Érdekes dolog történt: Júniusban próbálkoztam a dologgal, sikertelenül, erre ma megjelent az ikon! Ki érti ezt??!!! 🙂 Kicsit lassú volt a reakcióidő!!!

  Tetszik (0)
 46. Profile photo of kola0004

  Sziasztok, nálam sem volt ikon. Win7 home premium sp1 hivatalos licenszel és aktiválva. 07.27-én raktam újra a windows-t + updateket. Azóta nem dobta fel az ikont. Mai nap kényszerítve megpróbáltam bat-tal. Működött is az ‘első’ módszerrel. Bereggeltem az igényt, jött is mail. Újraindítva a gépet már nem töltöttem be újra az ikon-t, illetve már egyik megoldással sem lehet előcsalogatni. Windows update képe sem úgy néz ki nálam mint a képeken, hanem ‘hagyományosan’. Valami ötlet?

  Tetszik (0)
 47. Profile photo of levcike

  Nem működik egy módszer sem! Hivatalos Windows 8.1-ről frissítenék, CoreDuo-s laptopra. Az asztali Core2Duo-s gépre, Win7-en simán megjelent a feliratkozós ikon! 🙁

  Tetszik (0)
 48. Profile photo of fireworks

  Sziasztok valaki abban tudna segíteni ,hogy nekem ez a progi nem jó reggel még itt volt az ikon a tálcán de jött ki nekem egy új frissítés újra indítottam a gépet oké jó minden de az ikon eltűnt nem tudom miért.. ( mindkettő frissítés megvan a a frissítés előzményekben) win 8.1

  Tetszik (0)
 49. Profile photo of Norbert Kuti

  Sziasztok!
  Segítséget kérnék, h a Windows 8.1-ben:
  KB3035583
  KB2976978
  jelű frissítések nekem nem települtek, de mikor a frissítéseket keresem azt írja ki, h naprakész és nem talál semmit! Ezért a Windows 10 ikon sem jelenik meg!
  Miként tudnám telepíteni ezeket a frissítéseket?

  Tetszik (0)
 50. Profile photo of Nem Zoli

  Hali!
  Sajnos nekem sem sikerült előcsalni az ikont, régebben ott volt. (daz loaderes win 7)
  Windows Update-nél ott van a win10-re való jelentkezés, de ha rákattintok, akkor nem történik semmi.
  Elég lenne iso-ból frissíteni win10-re, reg nélkül is?

  Tetszik (0)
 51. Profile photo of bonoo72

  Sziasztok,
  nekem sem sikerül előcsalogatnom azt a bizonyos ikont. Pedig fel van telepítve a szükséges frissítés…
  Valami ötlet a továbbiakban ? Valami “más” ötlet?

  Tetszik (0)
 52. Profile photo of bonoo72

  Sziasztok,
  nekem sem sikerül előcsalogatnom azt a bizonyos ikont. Pedig fel van telepítve a szükséges frissítés…
  Valami ötlet a továbbiakban ? Valami “más” ötlet?
  Vagy megmarad a “hagyományos” teljes telepítés?

  Tetszik (0)
 53. Profile photo of idea

  “Jelezd kommentben, ha bevált a fenti módszer és azt is ha nem.”

  Sajnos nem.
  -Legális, géppel együtt vett és regisztrált és arra alkalmas windows.
  -Minden frissítés OK.
  -A GWX mappából hiányzik a GWX.exe fájl (azaz a tulajdonságokban ránézve több is exe-ként van jelölve. GWXUXWorker, GWXUX …stb.)
  -kipróbáltam ezt a bat-os dolgot is, semmi eredmény.

  Mondjuk a 7-es 7 éve tökéletesen működik, nem is tudom érdemes -e lecserélni…

  Köszi, ha valakinek van még valami ötlete!
  Üdv.:
  Idea

  Tetszik (0)
 54. Profile photo of kohutaki

  Sziasztok!

  Én is épp most (aug 23) regisztráltam win10 re, gondoltam ma fel is telepítem, viszont ahogy az egyik kommentelőnél, nálam sem kért email címet meg semmit, csupán annyit ír ki, hogy “ingyenes frissítése úton van” de emailt meg semmit nem tudok neki megadni.
  Ez miért lehet?

  Tetszik (0)
 55. Profile photo of szimike94

  nekem sikerült a frissítést telepíteni.letöltöttem a fájlt, megakarom nyitni rendszergazdaként, de nem engedi. kiadja ezt egy másodpercre és eltűnik, és semmi utána…

  Tetszik (0)
 56. Profile photo of Richard Kojedzinszky

  Végtelenül jó a tanács, nekem a 3-ik (4-es menüpont) módszer jött be.
  10000 köszönet érte!!!

  Tetszik (0)
 57. Profile photo of medkill

  Nekem is végre megjelent az 1-vel végre köszönöm is de mikor rámegyek tölt és eltűnik itt mi a baj ???

  Tetszik (0)
 58. Profile photo of idea

  Megjelent az ikon, de rákattintva pár pillanatig látszik, hogy “kis türelmet” aztán semmi….
  Van valakinek ötlete mi a helyzet most?

  Köszi!

  Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez