Mégis ingyen lesz a Windows 10 a tesztelőknek? [frissítve #3]

A Microsoft legutóbbi blogbejegyzésében kifejtette, hogyan juthatunk teljesen ingyen a Windows 10 végleges és eredeti kiadásához. Korábban már egyszer beígérte a kalóz verziókat használóknak is az ingyen rendszert, később azonban meggondolta magát, most viszont úgy tűnik mégis csak lesz ingyen ebéd.

Az ingyen Windows 10 megszerzéséhez a következő feltételeket kell teljesíteni:

 1. Csatlakozz a Windows Insider programhoz
 2. Telepítsd a legutóbbi előzetes kiadásának Home, vagy Pro verzióját
 3. Használd a telepített előzetest a Microsoft fiókoddal. (Akik eddig helyi fiókkal használták, értesítést fognak kapni, hogy kapcsolják össze a Microsoft fiókjukkal.)

A fenti lépések végrehajtása után, az eddigi frissítésekhez hasonló módon július 29.-én megérkezik a végleges (RTM) verzió, amit ha telepítünk, automatikusan legális, aktivált és eredeti lesz. A rendszert az adott eszközön örökre, ingyen használhatjuk, sőt ha újra kell telepíteni, akkor is megmarad az aktiváltsága.

Az insider build-eket használók, az RTM megjelenése után is tovább kapják majd a folyamatosan készülő frissített verziókat, így maradnak tesztelők, de erről bármikor leiratkozhatnak a Setting app-en belül.

Miután többen kételkedve fogadták az értesülést, Gabriel Aul twitteren is megerősítette az információkat:

Ha mindez igaz, akkor a kalózok, XP és Vista használók, vagyis bárki ingyen megszerezheti a Windows 10-et. Aki tehát ingyen Windows 10-et szeretne a gépére, csatlakozzon az insider programhoz, telepítse mihamarabb az előzetest Microsoft fiókkal és várjon július 29.-éig a tenyerét dörzsölve 😉

Túl szép, hogy igaz legyen? Direkt vártunk a hír közzétételével, hogy hátha visszatáncol a Microsoft, de egyelőre nem tette. Ti mit gondoltok?

Frissítés 1#: (2015.06.21)

A Microsoft váratlanul ismét meggondolhatta magát, mert a bejelentést tartalmazó blogbejegyzést ma reggelre átírták és kivették azokat a szavakat, amik a fenti ingyen akcióra utaltak. Ez azért is különös, mert tegnap twitteren direkt rákérdezett a szaksajtó mielőtt lehozta a hírt, hogy komolyan gondolják-e és a válasz igen volt. Egyelőre azt sem indokolták meg, miért változtatták meg a bejegyzés szövegét. Tom Warren a TheVerge szerkesztője már kérdőre vonta Gabriel Aul-t twitteren, várjuk a Microsoft válaszát.

Miután nemrég a kalóz verziót futtatóknak ígértek ingyen Windows 10-et, majd visszaléptek, nem gondolta volna senki, hogy még egyszer meg merik lépni, ráadásul most pont azokkal, akik a legnagyobb segítséget nyújtották a rendszer fejlesztéséhez, a tesztelőkkel. Ha bebizonyosodik, hogy őket is átverte a Microsoft, az nagyban fogja rombolni a vállalat megítélését. Reméljük csak félreértésről van szó. Amint kapunk hivatalos választ, frissítjük a bejegyzést a fejleményekkel.

Frissítés 2#: (2015.06.21)

Úgy tűnik, annak ellenére, hogy a bejelentés szövegét módosították, az ingyen ebéd mégiscsak megmarad egyfajta kiskapu formájában és csak jogi megfontolásból nem írják ki nyíltan. Ezt először Mary Jo Foley fejtegette a ZDNet-en, néhány perce pedig Gabriel Aul egyik tweet-jében erősítette meg újra. Arra persze nem válaszolt, hogy miért módosították a bejegyzés szövegét, de ha az a szándékuk ezzel, hogy félrenézve, nyitva hagyhassanak egy kiskaput, akkor logikus, hogy nem indokolják meg. Mindenesetre nagyon szerencsétlen húzás volt ez az össze-vissza mellébeszélés.

Tehát ezek szerint csak kommunikálni nem tud a Microsoft emberi nyelven, de valójában tényleg ingyen hozzá lehet jutni a Win10-hez a fent ismertetett módon. Ha esetleg, neadjisten’ újra meggondolnák magukat, jelentkezünk ismét 😀

Frissítés 3#: (2015.06.22)

A Microsoft végre úgy döntött véget vet a találgatásnak és tisztázza a helyzetet véglegesen. Ismét frissítették a bejelentést tartalmazó blogbejegyzést, elnézést kértek a korábbi félreérthető kijelentésekért és kiegészítették a cikket a konkrétumokkal, amik a következők:

A Windows Insider programban részvevők valóban ingyen használhatják a rendszert a végleges verzió megjelenése után is (ahogy eredetileg is írtuk), de továbbra is telepíteniük kell a frissítésként érkező újabb és újabb előzetes kiadásokat, vagyis továbbra is tesztelők maradnak. Ha valaki úgy döntene, hogy kiszáll a Insider programból és nem kívánja telepíteni az újabb buildeket, akkor elveszti a rendszer használatának jogosultságát.

Azok, akik legális Windows 7-ről, vagy Windows 8.1-ről frissítenek, továbbra is ingyen kapják meg a rendszert, rájuk semmilyen egyéb feltétel nem vonatkozik.

Tehát a végső álláspont a következő: Nem lesz ingyen ebéd, ha ingyen Windows 10-et szeretnél, akkor cserébe önkéntes tesztelőnek kell maradnod.

Maradsz Insider ezek után? Szavazz az oldalsávban feltett kérdésre!

221 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of senkialfonz

  Beindult (folytatódik) a microsoft gőzhenger.A jelszó : Mindenkeinek tízet! 😀

  Tetszik (2)
 2. Profile photo of abissus

  Amennyiben a hír igaz is marad, az azt jelenti, hogy Microsoft totálisan ki akarja fehéríteni a Windows tarka-barka felhasználói felületét és új lapot szeretne kezdeni ezen a területen. Ez a törekvése az első időszakban sikerülni is fog szinte a teljes mezőnyben, de csak egy ideig, majd idővel szépen ismét kezd beszürkülni az a bizonyos Windows zóna, mert az emberek, lehetőségek alig fognak változni azokban az országokban, ahol nagyon szürke, illetve fekete ez a Windows terület. 🙂

  Tetszik (1)
 3. Profile photo of SacseK

  Én azt gondolom, hogy lesz egy ingyen Windows 10-em 🙂

  Tetszik (1)
 4. Profile photo of ben

  Akkor hol is kell feliratkozni a Insider programmba? 😀

  Tetszik (0)
 5. Profile photo of Cartman

  Tök logikus lépés amúgy szerintem. Egyrészt jól jár az MS, mert ha mindenki vált, akkor megszabadul a korábbi Windows-ok támogatásának terhétől (ha nem is most azonnal, de idővel), másrészt szüksége van a tesztelőkre, mert az új frissítési modellben a patch-ek is úgy kerülnek kiadásra, hogy előzetesen tesztelve lesznek a jelentkezők által, így egy stabilabb rendszert tud prezentálni. Ráadásul nem veszt vele semmit, hogy ingyen adja, mert úgyis mindenki lopta a rendszert eddig is 😀 Az OEM előre-telepített rendszerekért továbbra is fizetnek a hardvergyártók, dobozos rendszert meg nem olyan sokan vettek, hogy ez nagy kiesést okozzon nekik.

  Tetszik (1)
 6. Profile photo of SacseK

  Egy kérdés: Az Insiderhez való csatlakozáskor és az ISO letöltése előtt, kiírt egy termékkulcsot (le is mentettem). A telepítéskor ezzel kell majd aktiválni a rendszert? Valamint attól függően, hogy most milyen rendszert telepítek (Home/Pro), fog elérhetővé válni a végleges? Értsd. ha most Home-ot telepítek, RTM-ből is csak a Home-ot kapom? Köszi előre is 🙂

  Tetszik (0)
 7. Profile photo of SunyaMacs

  nekem az alaplapomhoz win 8 driver sincsen 🙁

  Tetszik (1)
 8. Profile photo of Evil2015

  remek hír végre! 😀 ingyen Win 10 mindenkinek nagyon jó hír :D!

  Tetszik (0)
 9. Profile photo of Cartman

  Most levakarom a gépről a 10147-et és felteszem tisztán a 10130-at, hogy biztos, ami biztos legyen 😀

  Tetszik (0)
 10. Profile photo of Aveoman

  A baj, hogy nekem a 10130 taccsra vágja a gépet! Így csak a letöltött 10074 build megy rendesen. Igaz volt utána egy másik verzió, de ugye azt nem szedtem le. Akkor velem mi lesz? Nem csak én vagyok ezzel a gonddal, másnak is az újraindítás után csak újraindulgat a gép….. 😮

  Tetszik (1)
 11. Profile photo of Rocky1010

  Ez tök jó, csak egy baj van. Ez egyszeri lehetőség. Ha július 30.-án csatlakozok és teszem a leírtakat, akkor már nekem nem lesz ingyenes. Ezért inkább kalóz változatot ajánlanám, mert azzal azt tehetek amit akarok.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Lakkcipő

   … de ha majdnem mindenki regisztrál a hivatalosra, megkapja a kulcsát a saját példányához, honnan lesz majd a kalóz verzióhoz törés és egyáltalán ki csinál majd kalóz verziót, hogy hitelesíti? A cégek nem szoktak átállni tömegesen ha kijön egy új Win! Gondolom a MS is felkészült erre a lehetőségre. Ahogy bejelentkezek egy ” treff tízessel” rögtön kibukik hogy fals!
   ( A ” treff tízes” – meg levédetem, mint kifejezést! Ez lesz a kalóz W10 védjegye! 😀 )

   Tetszik (0)
 12. Profile photo of Nyuszika

  Én úgy vélem, ezzel mi is sokat nyerünk, mert sok kis kapu és nagy kapu bezáródik a vírusok előtt (remélem) sokkal biztonságosabb lesz az új 0-s, kevésbé támadható. Én kivárom július 29-t, addig csak nézelődöm 🙂

  Tetszik (2)
 13. Profile photo of Attila95

  Sziasztok!
  Az lenne a kérdésem hogy ha jelenleg a laptopon van a win 10, de nekem inkább az asztali PC-re lenne fontosabb a tiszta és legális rendszer akkor csináljak egy új Microsoftos fiókot és tegyem fel az asztali is a win10 előzetest?
  Meg ha mondjuk pár év múlva új gép lesz a mostani helyett, akkor is aktivált rendszer lesz rajta ha a Microsoft fiókkal lépek be?

  Tetszik (0)
 14. Profile photo of goku94

  Én is letöltöttem a próbaverziót és tisztán pendriveről telepítettem újra, de termék kulcsot nem kért, ezt hol adhatom be most a rendszernek? 😀

  Tetszik (0)
 15. Profile photo of benstone326

  Érdemes a minden nap használt gépemre telepíteni, ha később azon szeretném tisztán és eredetin használni? 🙂

  Tetszik (0)
 16. Profile photo of Wooow

  Elolvastam az adatvédelmi nyilatkozatot. Félelmetes.
  Nyugodtan adhatnák mindenkinek ingyen. Úgyis fizetünk érte.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Cartman

   Mi volt olyan félelmetes benne konkrétabban?

   Tetszik (0)
   • Profile photo of Wooow

    Például:
    “Többek között a következő adatait gyűjtjük: név, e-mail cím, beállítások és érdeklődési körök, böngészés, keresési és fájlelőzmények, telefonhívási és SMS-adatok, eszközkonfigurációs és érzékelőadatok, alkalmazáshasználat.
    Az Általános számítógépadatok többek között a következő információkat tartalmazhatják az Ön számítástechnikai környezetéről: IP-cím, a hálózat állapota, üzemi körülmények, valamint a Programhoz tartozó szoftverek és szolgáltatások által használt eszközökkel és szoftverekkel kapcsolatos adatok.
    megnyit egy fájlt, adatokat gyűjthetünk a fájlról, a fájl megnyitásához használt alkalmazásról és a művelet időtartamáról
    A Microsoft törekszik e-mail címét és jelszavak, továbbá a telefonszámok, bankkártyaszámok és hasonló számsorozatok gyűjtésének elkerülésére. ”
    Csak pár mondat, de idemásolhatnám az egész adatvédelmi nyilatkozatot. Ami a gépen van, a fájloktól a jelszavakig, a legszemélyesebb dolgok is a Microsoft számára hozzáférhetőek, és személyhez köthetőek. Vajon egy néhány százmillió nevet tartalmazó lista, telefonszámokkal, E-mail címekkel, banki adatokkal, privát levelezéssel, akár fényképekkel, szokásokkal mennyit érhet?
    Szerintem a legtöbb embernek erről fogalma sincs.

    Tetszik (0)
   • Profile photo of Wooow

    Próbáltam, nekem nem jött be. Nem véletlenül van a Windows monopolhelyzetben.
    Érdekesnek tartom ezt a szemléletet. Ha egy autó adatokat küldene a benne ülőkről, az elhangzott beszélgetésekről, az útvonalról stb, botrány lenne. Vagy ott a kémkedő okostévé, nem győztek magyarázkodni. Egy telefon, vagy PC használatakor pedig megszűnik a magánszféra, de ez nem éri el az ingerküszöböt. Ha nem tetszik, használj mást.
    No, mindegy.

    Tetszik (0)
 17. Profile photo of apropenz

  Ha csinálok neki egy virtuális gépet, mondjuk Vmware-re és oda feételepítem, akkor, ha beválik lehet „rendesen” újrahúzni egyetlen oprendszernek? Ugyanis szeretném kipróbálni mielőtt véglegesen váltok.

  Tetszik (0)
 18. Profile photo of D. Jenco

  Én örülök neki. Mert meg könnyíti a helyzetet, a váltás dolgát tekintve. XP- töl Win 8.1 bárkinek. A várt (Amnesztia) . Nekem est jelenti.

  Tetszik (1)
  • Profile photo of solo

   Az ingyen Windows 10 megszerzéséhez a következő feltételeket kell teljesíteni:

   Csatlakozz a Windows Insider programhoz
   Telepítsd a legutóbbi előzetes kiadásának Home, vagy Pro verzióját
   Használd a telepített előzetest a Microsoft fiókoddal.
   (Akik eddig helyi fiókkal használták, értesítést fognak kapni, hogy kapcsolják össze a Microsoft fiókjukkal.)
   Peace

   Tetszik (0)
 19. Profile photo of Criosphinx

  Na ennél a cikknél megint felmerül bennem egy kérdés, ha jól értem evvel az eljárással egy OEM rendszert lehet kapni, na ez számomra mindegy is mert én már a korábbi értesítéssel igényeltem a rendszert egy Win8.1 wmc -vel, az MS által küldött saját kulccsal van aktiválva, azt honnan tudom megnézni hogy ez most OEM vagy RETAIL kulcs?

  Tetszik (0)
 20. Profile photo of solo

  Sziasztok… Nekem ezt is jelenti az Insider Programban való részvétel…
  http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/preview-privacy-statement
  De nem vagyunk egyformák…
  Én biztos nem használnék “Insideres” windowst…

  Tetszik (1)
  • Profile photo of abissus

   Ebben semmi új nincs, mivel minden végleges Windows kiadásban is ott szerepel uez. Ehhez képest használjuk és reméljük, MS így jár el, ha csak ez aggaszt, akkor nyugodtan használd az Insider kiadást. 🙂
   Ráadásul MS nem sunyi módon teszi, mint sok gyártó és ez nagyon lényeges momentum.

   Tetszik (0)
  • Profile photo of Cartman

   Amióta Windows a világ… ööö akarom mondani világ a világ, mindig voltak, akik amiatt aggódtak, hogy a MS lehallgatja őket, hallottuk eleget a “Windows hazatelefonál” rémtörténeteket. Csak az a baj, hogy soha, senki nem tudta még bizonyítani, hogy valaha is történt volna ilyen, vagy visszaéltek volna bármikor is ilyen technikákkal. A MS nem kockáztatja a hírnevét egy ilyen piti dologgal, üzleti öngyilkosság lenne tőlük és ennyire nem hülyék.
   Egy bizonyos szintig egészséges kételkedni, de túlzásba vinni nem érdemes. Aki mégis attól fél, hogy esténként Satyáék az ő leveleit fogják olvasgatni, az használhat linuxot. Amit facebook-on megosztunk, meg a különböző követő mechanizmusok az összes weboldalon, amúgy is épp eleget elárulnak rólunk, nincs szükség a Windows-ban kémkedni 🙂

   Tetszik (0)
   • Profile photo of solo

    Peace Cartman !
    Elhiheted, hogy az utolsó dolog ami miatt aggódom az az MS! 🙂
    Sem kémkedést, sem lehalgatást, sem Satyát nem említettem… csupán az Insider Programban Windows 10-et használóknak
    szerettem volna segíteni és valóban “Egy bizonyos szintig egészséges kételkedni, de túlzásba vinni nem érdemes.”
    Az nem kérdés, hogy adatokat gyűjtenek rólad, de lehet hogy valakinek ez új információ ( Insider Program Adatvédelmi Nyilatkozat)
    Szerintem a Facebook és egyéb közösségi oldalakon te osztod meg azt amit akarsz.
    Ez nem ugyanaz mint ahogy az Insideres Win10 adatokat gyűjt.
    De ez egy végtelen hosszú …….. úgyhogy inkább Peace!

    Tetszik (0)
 21. Profile photo of aikon

  Nekem van egy telefonon aktivált 8.1-es, ott feliratkoztam a windows 10 beszerzésére.
  De van dualban egy 10-es is, most akkor melyikre fog jönni majd a végleges?

  Tetszik (0)
 22. Profile photo of

  Nekem ez nem egyértrelmű: “Használd a telepített előzetest a Microsoft fiókoddal. (Akik eddig helyi fiókkal használták, értesítést fognak kapni, hogy kapcsolják össze a Microsoft fiókjukkal.)” Mi az, hogy “helyi fiók”? Mi az, hogy “Microsoft fiók”? MSDN-es? Outlook/Hotmailes? Vagy külön insideres? Mi a…

  Tetszik (0)
 23. Profile photo of Trianta

  Én már korábban is írtam, hogy szerintem ingyen lesz mindenkinek. Nem is lehet másképp.

  Tetszik (0)
 24. Profile photo of streha91

  Nyár végére tervezek egy új notebookot venni. Arra át tudom majd varázsolni az így ingyen kapott rendszeremet?

  Tetszik (0)
 25. Profile photo of

  Ja értem. Valszeg azért nem értettem, mert 1. gyengeelméjű vagyok, 2. évek óta csak hotmail/windowsmail/outlook-ot használok 😀

  Tetszik (0)
 26. Profile photo of Tóth Jani

  Szerintem ezt megtehetik, jelenleg van vagy 2 millió tesztelő és sok 100 millió Windowsos gép, igy ez az 1-2% nem nagy érvágás.
  Ráadásul egy új rendszert senki nem tud jobban reklámozni mint a lelkes tesztelők, ráadásul ez még plusz pénzbe sem kerül.

  Tetszik (1)
  • Profile photo of

   Megaztán ez reálisan nézve ideiglenes semmiség. Melyik az a fejlesztő, aki nem cseréli minimum évente a komplett gépét erősebbre/újabbra? De még ha az OEM licensz “csak” az alaplaphoz kötődne is, az is max 2 év a foglalatváltások miatt.

   Tetszik (0)
 27. Profile photo of goku94

  Akkor ha warezolunk a rendszeren akkor bajba kerülhetünk…? Én most pl torrentezek.

  Tetszik (0)
 28. Profile photo of goku94

  Kicsit most beijedtem. Ugye a win 10 küldi az adatokat az msnek. De ha wsrezolok akkor bajba kerülhetek?

  Tetszik (0)
 29. Profile photo of Csicsó

  Ez érdekes felvetés, de ha így szerez adatot az MS arról hogy te warezolsz akkor az adatszerzés módja miatt erre nem hivatkozhat. Például jogosulatlan házkutatásnál szerzett bizonyíték semmis. Mert alapvetően személyes adatokat nem szerezhet inkább statisztikai jellegűeket pl. program összeomlás adatok stb.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Wooow

   Nem olvastad el, hogy mit kell elfogadni? 🙂
   ” Végezetül elérhetjük, felfedhetjük és megőrizhetjük az Önnel kapcsolatos adatokat, ha jóhiszemű meggyőződésünk szerint ez az alábbiak miatt szükséges:
   a vonatkozó jogszabályok betartása, vagy illetékes hatóságok által lefolytatott érvényes jogi eljárásra való reagálás, beleértve a bűnüldöző hatóságok vagy állami szervek megkereséseit is; ”
   Ez nem azt jelenti, hogy a Microsoft milliószám fogja felnyomni a felhasználókat, de a lehetősége megvan. Ekkora öngólt biztos nem fognak rúgni, de ha a rendőrség kér valamit, kiadják, ha az ő érdekeiket sérted, feljelentenek. Mindenrő, érted, mindenről tudnak, ami a gépeden történik. Megmondták, te meg elfogadod.

   Tetszik (1)
   • Profile photo of Lakkcipő

    … azért azt se feledjük el (ha már mindent tudnak a gépünkről) hogy egy legálisnak vagy annak vélt Windows 10 csak a jéghegy csúcsa!
    A gépen azért van egy-két (sok) progi ami nem tiszta! Azzal már bukta van vagy lesz! … vagy ezután megvesz mindenki minden programot jogtisztán?
    Ne menjünk messzire, ott az Office! Megveszed a Microsoft Office 2013 Home -ot 60 rongyért?
    Én nem vagyok biztos benne hogy ennek jó vége lesz! (de ne legyen igazam)

    Tetszik (1)
 30. Profile photo of aikon

  Mára nekem is eltűnt a tálcáról a windows beszerzése ikon.

  Tetszik (0)
 31. Profile photo of vanpersie10

  Hali!
  Egy átlagos felhasználó esetében miért érdemes pl:a 7 pro-ról a 10-esre váltani?Nem győzött meg még senki erről.Mi az a + amit ez a rendszer nyújtani tud?

  Tetszik (0)
 32. Profile photo of pimi

  Ez az egész egy kicsit olyan, mint az autó. Egy autó, egy tulaj, egy forgalmi. Az alaplap gyártók támogatni fogják a hackereket, mert mindenki ragaszkodni fog a licenszelt alaplaphoz. Ha gallyra megy, gondban vagy. Ezért gondolom, hogy biztosan lesz “egyéb” megoldás.

  Tetszik (0)
 33. Profile photo of walakiii

  Tegnap feldobtam a gépre w10 10130-ra a classicshell-t, azóta a gép nem úgy viselkedik ahogy kéne, a GTA V nem csatlakozik a felhőjéhez a mentéseimhez 🙁 a gép nem akar újraindúlni csak pörög pörög. A classicéval újraindul néha. Uninstalltam de azóta is rossz. Eddig csak a kilépéskor jelentkező explorer.exe hiba ablak volt. Rendszer javitást tudok itt valahol eszközölni? Sajna nem erősségem az angol….

  Tetszik (0)
 34. Profile photo of SacseK

  Nos, kipróbáltam a kis “tízest”. Azt kell mondanom, hogy engem 8.1 után megvett kilóra már most. Dell notim van AMD kártyával és ezzel a kártyával, pontosabban a driverekkel folyamatosan voltak gondjaim, ugyanis a Dell saját, módosított drivere nélkül nem lehet külön kezelni az Intel és AMD kártyát, nem lehetett váltani, hogy melyik alkalmazás melyiket használja. Telepítés után automatikusan ott fityegett a legújabb driver a kártyámhoz, kombinálva a Dell által módosított Catalysttal, Intel HD vezérlő szintén telepítve. Nem kellett semmihez sem nyúlnom. Dell Audio Driver szintén automatikusan telepítve már az első belépésnél. A rendszer beállításán és “belakásán” kívül nagyjából semmivel sem kellett szöszölni, minden driver automatikusan felkerült. Imádom 🙂

  Tetszik (0)
 35. Profile photo of bigZ

  Sziasztok akkor ha most én csatlakozom ehhez a programhoz akkor mindegy hogy melyik próba verziót telepitem fel?? Pl10130-at vagy későbbit?
  Akkor most milyen adatokat küld pl gondolok én arra hogy letöltök egy filmet torrentről??
  Most nekem Elvileg van egy eredeti Windows 8.1 em tanuloi amig ott tanulok használhatom(dreamsparkos) nem tudom ki mit tud rolla , akkor ha ezt frissitem 10-re akkor mi vonatkozik rám. Válaszokat előre is köszönöm.

  Tetszik (0)
 36. Profile photo of Devilstudio

  Dual boot úgy is működik ha nem ugyan arra a meghajtóra rakom fel a windows10-et?

  Tetszik (0)
 37. Profile photo of Buster

  Insiderkent regisztralva vagyok, de nem hasznaltam meg a 10-est.
  Most kms-el “aktivalt” a 8.1, es fel vagyok iratkozva az auto windows 10 upgrade-ra.
  Igy is genuine lesz?
  En akkor koltozom amikor kijon a 10-es, addig lesz ido SSD-t vadaszni a kicsi Clevo-ba 🙂

  Es mi van akkor ha letoltom az ISO-t de nem rakom fel, viszont a kuldott kodot elmentem es kespbb azzal aktivalom a 10et?

  Tetszik (0)
 38. Profile photo of Mailow

  Szerintem meg mindenképp kell upgrade alapnak lennie, hiába vagy Insider.

  Tetszik (0)
 39. Profile photo of Evil2015

  “A Microsoft váratlanul ismét meggondolhatta magát” na itt nálam most elszakadt a cérna rohadt ideges vagyok! amikor megláttam a frissített cikket azt hittem kajak szétverek valamit vagy valakit! rohadt mocskos Microsoft hazug kis köcsög banda szépen sikerült átverni mindenkit gratulálok! remélem ez csak valami kitaláció mert ha igaz akkor az MS nézegethet nem lesz ez így jó úgy érzem itt nagy balhé lesz! hogy ebből hogy rágja ki magát az MS az itt a kérdéses nem tudom mi lesz ennek a folyamatos hazudozásnak meg terelésnek az eredménye de annyi biztos hogy ezt így sokáig nem fogják húzni itt időn belül kurva nagy balhé lesz és már kezdődik is! picit észhez kaphatnátok már kedves Microsoft a rohadt életbe! egyébként meg tartsátok meg akkor a szaros rendszereteket nem érdekel de én biztos hogy egy árva fityinget nem adományozok nektek rohadt mocskos banda! igen és lehet szidni mert kalóz vagyok kit érdekel akkor az vagyok de jobb kalóznak lenni mint hazudozós kis senkiházi verébnek! és így akarnak pénzt keresni ugyan már ez még viccnek is rossz! mocskos banda hányingerem van tőletek Microsoft! köpök rátok! ://////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  Tetszik (3)
  • Profile photo of Cartman

   Hidd el nem vagy egyedül. Direkt vártam a hír kirakásával tegnap, mert mondom hátha nem igaz, erre várnak egy napot és utánna módosítanak rajta. Most az összes portál ami lehozta a hírt, jól megszívta. Most én szégyelljem magam, mert közzétettem, amit hivatalosan állítottak. Nemtom mi lesz a sztori vége, de ez így nagyon nem vicces. Ráadásul vasárnap van, így ma már választ sem kapunk valószínűleg.

   Tetszik (2)
   • Profile photo of Csicsó

    Ne szégyelld magad, ez a Gabriel gyereket szerintem elég autentikus forrásnak lehet(ett) tekinteni, és ez még nem a vége szerintem, ide-oda táncolnak, de ha így haladnak a végén nekik fog fájni.

    Tetszik (1)
  • Profile photo of revan

   Nem kötelező Windowst használni, ha pedig használod (nem jogtisztán) akkor én csendben hallgatnék a helyedben. Akinek hányingere van valamitől, nem is tudom miért használja. Ha nem tetszik vannak jogtiszta, ingyenes lehetőségek is.

   Tetszik (0)
 40. Profile photo of Lakkcipő

  @Cartman – Szégyenkezésre semmi okod! A DW minden esetben jóindulatúan, segítő szándékkal cselekedett!
  ……….. ……………….
  Sokat gondolkodtam ezen, több üzenetet megfogalmaztam és töröltem … nem láttam értelmét a posztnak … mint folytatni ezt az aktuálisat!
  Olcsó (ingyen) húsnak, híg a leve!

  Tetszik (1)
 41. Profile photo of Lakkcipő

  “Olcsó (ingyen) húsnak, híg a leve!”
  Nem mintha fizettem volna idáig valamiért a MS-nak! De ezek után nem is fogok! Alattomos senkiháziak!

  Tetszik (0)
 42. Profile photo of Cartman

  A ZDNet közben úgy okoskodik, hogy a változtatásnak csak jogi okai vannak és valójában az ingyenes kiskapu továbbra is nyitva marad. De ez is csak feltételezés.
  http://www.zdnet.com/article/with-a-nod-and-a-wink-microsoft-gives-away-windows-10-to-anyone-who-asks/

  Tetszik (0)
 43. Profile photo of Lakkcipő

  … az a baj hogy a “jogtiszta”-ban nem lehet ez esetben “kiskapu”! Vagy ingyenes vagy fizetős!
  Szerintetek hány olyan emberke kapta most derékba a f@szt aki idáig nagyon jól elvolt magában, warez-olgatott, kalózkodott … most felfedte magát!
  Nem mintha villamosszék járna érte, de most megmutatta magát! Csak azért mert hitt egy köcsög marketing fogásnak!
  Most majd az jön hogy a kirakatban magyarázkodnak, a háttérben meg együtt szalonnát sütnek!
  Elnézést a túlzott pesszimista hangvételért!

  Tetszik (1)
 44. Profile photo of endrush

  Sziasztok, hogy tudom ugy telepiteni a w10-et hogy a fájljaim és alkalmazásaim megmaradjanak?

  Tetszik (0)
 45. Profile photo of Cartman

  Mary Jo Foley most tett ki egy cikket, amiben továbbra is azt írja, hogy jár ingyen a Win10 – pedig nála jobban értesült író a témában nemnagyon van. Mégiscsak nyitva marad ez a kiskapu úgy tűnik.
  http://www.zdnet.com/article/windows-10-whats-next-for-microsofts-insider-testers/

  Tetszik (1)
 46. Profile photo of Worin

  @CARTMAN semmi szégyelni valód nincs, te csak továbbítottad a hírt…
  Amúgy az asszony alapból win7 párti, de megengedte, hogy az Ő gépére is feltegyem (WIN10) mivel “ingyenes” lesz így…
  A hírre a reagálása – idézem – “A nagy f***** vesszük meg, majd feltöröd”
  Az elejétől részt veszek a programban, ezek után én is így gondolkodom. Kapott annyi segítséget a tesztelőktől az MS, hogy ezt a gesztust megengedhetik maguknak.

  Tetszik (2)
 47. Profile photo of noxon

  Hello, win 8.1-em van , erre rá lehet telepíteni a legújabb windows kiadást? Nincs kedvem újra húzni a rendszert, sok játékot újra feltenni…. vagy felejtsem el? És, ha lehet akkor elvileg az majd frissül a véglegesre?

  Tetszik (0)
 48. Profile photo of Evil2015

  ez már kész poén amit leművel az MS emberek ez már egy vicc ami megy egyszer ezt mondják egyszer meg azt döntsék már el istenem kezd nagyon idegesítő lenni! szerintem az MS se tudja mit kezdjen! vicc! holnap meg megint mást fognak mondani majd figyeljétek meg XD! szánalmas!

  Tetszik (0)
 49. Profile photo of Pystike

  Sziasztok!
  Van magyar nyelv is ezekben a próbaverziókban?

  Tetszik (0)
 50. Profile photo of Evil2015

  http://itcafe.hu/hir/mar_megint_kavar_a_microsoft.html ismét egy remek kis cikk! most már kajak nem tudom követni a tempót! most mi van hogy van mi? jó lenne ha végre az MS eldöntené mit is akar! :/ a fene egye már meg az egészet ez a Win 10 egy átok rendszer meg se jelent de már nagy a balhé mi!

  Tetszik (0)
 51. Profile photo of siriq

  Csinaltam egy fiokot, jelentkeztem az insiderrre, telepitettem es most mar hasznalom. Mas kell meg csinalnom esetleg?
  Amugy baromi jo ez a win 10, eddig csak virtual telepitve hasznaltam de mar akkor is meg gyozott.

  Tetszik (0)
 52. Profile photo of Locky

  Több teszt build már nem is lesz? Ez az utolsó a végleges előtt?

  Tetszik (0)
 53. Profile photo of Buster

  Cartman, te mikor tervezel veglegesen atkoltozni? Irhatnal rola egy cikket 😀

  Tetszik (0)
 54. Profile photo of Mailow

  Van egy eredeti Windows 8.1 Pro-m, muszáj lefrissítenem 10-re, vagy elég, ha tisztán feldobom a Windows 10 TP 10130-at, és úgy is megkapom?

  Tetszik (0)
 55. Profile photo of Mailow

  Köszi! 🙂 Akkor már, csak rá kéne szánnom magam! 🙂

  Tetszik (0)
 56. Profile photo of istvankisss

  Akkor jelen állás szerint telepítsem fel dualban a TP-t, vagy úgyis az lesz a lényeg, hogy van-e jelenleg érvényes 7-8-8.1? Nekem gyanús, hogy az utóbbi variáció a nyerő.

  Tetszik (0)
 57. Profile photo of Sanyi Bogyó

  Akkor mostani állás szerint ingyenes a frissítés? 😀

  Tetszik (0)
 58. Profile photo of dennis

  Az úgy játszik? Csatlakozom az Insider programhoz, majd telepítem a Windows-t, egy meglévő rendszer mellé. Amikor megjelent a végleges verzió azt telepítem ugyanerre a gépre de már egyedüli oprendszerként?

  Tetszik (0)
 59. Profile photo of dennis

  Az “ezen a gépen”-t hogy ellenőrzik? A többi érhető :).

  Tetszik (0)
 60. Profile photo of Cartman

  Ezek után a fene ott egye meg az insider programot részemről.
  Sajnálom srácok, ha emiatt tettétek fel a rendszert, vagy jelentkeztetek insider-nek, át lettünk verve.

  Tetszik (2)
 61. Profile photo of Ferik

  Mindenki kérdezett mindent, én meg azt kérdezem, ha, most valaki telepíti mert nincs legális bármilyen MS. Win kulcsa, English nyelven, akkor mitől is kapja majd magyarul? (ország kód?)

  Tetszik (0)
 62. Profile photo of HUN SUB

  Nos ennek tükrében “mi” insiderek úgy fogjuk érzékelni a win 10 véglegeset mint frissítést és megyünk tovább hónapról hónapra + kb-szás ha angol verzión kell továbbra is maradni . Szerintem mindenki hozzon még egy merevlemezt aztán egyiken a TP a másikon a “végleges” és van rá minimum egy évünk ,hogy kreatívan próbálkozzunk ezzel azzal …..ne dőljünk a kardunkba …a jövőt rajtunk tesztelik s főleg ne adjuk fel a hírös kreativitást hiszen a magyar Silicon Valleyt úgy hívják Kárpát Medence 🙂

  Tetszik (0)
 63. Profile photo of HUN SUB

  – és mivel valahol … mégis magunkon… magunknak fejlesztünk lesz még Win 10 D.W.HUN 🙂

  Tetszik (0)
 64. Profile photo of SacseK

  Hát, ha azt nézem, mennyire “jók” szoktak lenni a hivatalos frissítések is (/sarcasm on melyek természetesen soha nem tették használhatatlanná a rendszert /sarcasm off), a kísérleti verzióval lehet, hogy több lesz a gond, mint hogy megérje vele sz*pakodni. Részemről is kiszálltam az Insiderből.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Cartman

   Pont így gondolom én is. Hogy használhatnék fő rendszernek egy folyamatosa-béta rendszert? Ha ingyen van, ha nem, nekem így nem kell. Szívesen tesztelem virtuális gépen, vagy dual-boot-ban, de az más történet.
   Most ajándékba adják, hogy teszteljük nekik a fejlesztéseket. Ez így nem szimpatikus. Kérjenek meg, vagy ajánlják fel a lehetőséget, de ne játsszák el a nagylelkű adományozót, mikor nem is azok.

   Nem is tudom hirtelen kinek tudnám ezt a megoldást ajánlani ezek után. Olyannak, akinek nem számít ha néha kap egy instabil frissítést?! Van olyan?
   Ezt mindennapos használatra senki nem fogja így használni, ezzel pedig marad az eredeti probléma: vagyis a warez, mert sokkal kényelmesebb lesz úgy használni. A MS nagy lehetőséget hagyott ezzel ki.

   Tetszik (4)
   • Profile photo of pandamacko

    Jogos a pont. Két év után, most kénytelen voltam elkezdeni letöltögetni a frissítéseket a win 7-hez, hogy nálam is megjelenjen végre ez a fránya kis ikon.
    Ahogy sejtettem, iszonyatosan fagy a gép, egy két frissítés miatt. Hiába a defrag, hiába minden trükközés, nagyobb lett a leterheltség, és sok esetben fél percig is áll a gép, mire bármit is lehetne kezdeni vele. Az xp megjelenését követő fél év után, ha telepítettem egy gépet, alapból tiltottam a frissítéseket, pont ezek miatt az instabil frissítések miatt. Csodák csodájára, egyszer sem volt gond, vagy fagyás egyik gépen sem.
    Nagyon sokan tévhitben vannak ezekkel a frissítésekkel. Vannak akik úgy gondolják, hogy ami működik, az majd még jobban fog, ha folyamatosan frissítgeti a masináját. Mások azt hiszik, hogy feltörik a gépüket, ha nem töltik le ezeket a biztonsági frissítéseket. Ugyan kik törnék fel? 😀 Saját használatú otthoni gépünk csak akkor van veszélyben, ha figyelmetlenül, és kivácsiskodásból eredően minden oldalt megnyitunk ami felugrik. Akkor sem a feltöréstől kell tartani, mint inkább a vírusoktól.
    Szintén nem fog érdekelni ez a fajta insider program, hiszen csak a drága időt veszi el azoktól is akiknek nincs hivatalos 7-es vagy 8.1-es rendszerük. Úgy vélem az IQ itt is győzedelmeskedik az ésszerűség felett.

    Tetszik (0)
 65. Profile photo of siriq

  En mar elkeztem az atkoltozest win 8.1-rol. Cikket nem irok mert idom nincs ra, viszont tapasztalatokat megosztom ha erdekel valakit. Az elso pedig, a win 10
  siman megeszi az usb 3.0-hoz a win 7 drivert. Asus Xonar D2X , problema mentesen mukodik. Gtx 570-n a gyari drivert nyugottan lehet hasznalni amit a win 10 fel rak. Laza 20%-al jobb az eredmeny 3dmark api overhead testnel MT modnal. Hirtelen ennyi 1 nap hasznalat utan rendes gepen es nem virtual gepen.

  Tetszik (0)
 66. Profile photo of siriq

  Jah a frissiteseket lehet egy ideig parkolora tenni. Nekem kifejezetten udito , hogy angolban jon, Mar ezer eve csak angolul hasznalom a szoftvereket.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of siriq

   Nem tudom mi masra gondoltal. BF 3 es BF 4 sima mint a vaj. 0 crash , igazabol minden mukodik, igy csak arra terek ki ami esetleg problemas lehet mint az Asus hang kari mert moddolt driver hasznalok de meglepetesemre tokeltesesen mukodik. Jelelnleg nincs win 10-s driver offcial-bol.

   Tetszik (0)
 67. Profile photo of Rovoo1991

  Üdv! Ha maradok insider, akkor azt jelenti, hogy megkapom a jogtiszta windowst. Eddig stimmel. Megkapom a frissítéseket… Oké. De ez azt is jelenti, hogy bármikor ha másik gépre telepítem a windowst, akkor teljesen jogtiszta lesz, vagy ez továbbra is csak a mostani gépre lesz érvényes?

  Tetszik (0)
 68. Profile photo of D. Jenco

  Hogy irthatnak ilyen bődületes, hülyeséget. Ott bent nagyon csapkodják egymás zsebét, hogy nem bírnak leírni 4-5 mondatott és ahhoz tartani magukat. ( De ez azokra vonatkozik, akik okozzák ezt) tehát tiszteltet a kivételnek.

  Tetszik (0)
 69. Profile photo of D. Jenco

  Ha az iskolai éveket számolom, idén lesz 19 éve, hogy Windows használok. De ez a hozzá állásuk, egyszerűen botrányos.

  Tetszik (0)
 70. Profile photo of Rovoo1991

  még egy kérdés… miért van az, hogy ezeket (Update for Windows 10 Insider Preview June Update for x64-based Systems) a frissítéseket nem akarja nekem felrakni? ugye azt írja, hogy újraindításra van szükség ahhoz, hogy feltelepítse. már kismilliószor újraindítottam, de semmi. ugyanúgy ott van letöltve és azt kéri, hogy legyen újraindítva a rendszer. szóval erre mi a megoldás? vagy miféle beállításokat alkalmazzak, hogy tutira települjön az újraindításnál? előre is köszönöm.

  Tetszik (0)
 71. Profile photo of pimi

  Ez egyre zavarosabb. Továbbra is kérdéses: A milliónyi aktivált (“kalóz”) w7-8-8.1-ek minek fognak minősülni? Ha kiszállok az insider-ből, működésképtelenné válik? Mi volt az értelme a feliratkozás kampnynak? A frissítések installálása letiltható? Ezek szerint legalább három féle w10 lesz (normál, vízjeles, insideres)?

  Tetszik (0)
 72. Profile photo of Trianta

  Hogy lehet megváltoztatni az programablak fejlécszínét (fent, ahol a bezár, stb gombok is vannak)?
  Jelenleg fehér és szeretném pl kékre változtatni.

  Tetszik (0)
 73. Profile photo of Sigmoria

  #Update4 – gizmodoo szerint mégse és ismét félre lett értelmezve a szöveg környezet 😀

  Tetszik (0)
 74. Profile photo of Zsoca

  Build 10130 Telepitem az hivatalos az jü vagy a ki szivárgottat tegyem ?

  Tetszik (0)
 75. Profile photo of Szityu

  Kiszáltam èn is! Mert amennyit en használom a gèpet oszt meg ezzel szórakozak meg ki tudja meddig?! Na biztos… Insider Program OFF!

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Zsoca

   Nem tudom hogy ki meg miért de ez most bennem olyan érzéseket keltett mikor itt a DW-én Vártuk a Windows 7 -et nagyon várom már én is de nem bírom ki hogy ne tegyem fel a hivatalos változatot 😀
   szerintem ez ha meg jelenik tarolni fog mint nagy papa a réten 😀 😉

   Tetszik (1)
 76. Profile photo of Szityu

  @zsoca lehet tarolni fog mert mezei felhasznalonk mar most jo. De az MS reszeröl tenyleg szivatas. Egyszer igy aztan meg ugy beszelnek. Pont mint itt nalunk Szlovakba.

  Tetszik (0)
 77. Profile photo of Lakkcipő

  Úgy gondolom a MS mostanra rendesen összekeverte a babot a lencsével! Azért lássuk be, nem vehetem hitelesnek a nyilatkozatokat amit publikálnak!
  Egyszer így, másszor úgy … aztán meg persze a “fenntartjuk a változtatás jogát”!
  Azt hiszem én maradok végérvényesen a “kalóz hajón”! Nem kockáztatok! Maximum örülök mások sikerének ha beigazolódik hogy nem hazudoztak és nem vezettek meg sok jóhiszemű felhasználót!
  Szerencsére van a DW-n alternatíva és lesz is még!
  Mostantól marad az olvasás, tanulás és az eredményeitek elemzése!
  Sok sikert mindenkinek!

  Tetszik (1)
 78. Profile photo of goku94

  Most én csak pislogok.. Akkor most ha meg is lesz az ingyen windows 10, ugyanúgy megfognak majd figyelni, mit csinálok a gépen…stb.

  Ez így nekem nem kell, és szerintem itt sokaknak sem, hisz warezolunk meg a többi, így nem használnánk egy olyan rendszert ami folyamatosan küldi az adatokat az msnek.

  Tetszik (0)
 79. Profile photo of Rovoo1991

  még egy kérdés… miért van az, hogy ezeket (Update for Windows 10 Insider Preview June Update for x64-based Systems) a frissítéseket nem akarja nekem felrakni? ugye azt írja, hogy újraindításra van szükség ahhoz, hogy feltelepítse. már kismilliószor újraindítottam, de semmi. ugyanúgy ott van letöltve és azt kéri, hogy legyen újraindítva a rendszer. szóval erre mi a megoldás? vagy miféle beállításokat alkalmazzak, hogy tutira települjön az újraindításnál? előre is köszönöm.

  Tetszik (0)
 80. Profile photo of Locky

  Akkor erről ennyit 🙂
  Tudtam hogy kamu, csak nem mertem írni. Az MS nem osztogat ingyen maximum ha adsz érte valamit…

  Tetszik (0)
 81. Profile photo of D. Jenco

  Tudjátok. Ehhez már nem tudok mit hozzá szólni. Írtam pár sort ennek a kedves kör szakállas fickónak de nem méltóztatott reagálni rá. A kérdésem tartalma csak ennyi, hogy miért nem lehet az eredeti felállás. Hogy ingyenes lesz és legálissá válnak a az eddigi Windowsok. ( Amnesztia ) . Én is csatlakozom a Kisszálláshoz. Van eredeti Vistám és XP is. De ha kell biztos forrásból lemez kép. ott van a Windows mediakreator. Olyan Win 8.1 lesz amit én akarok. Vagy itt van fent a DW a többi érintetlen lemez képek.

  Tetszik (0)
 82. Profile photo of Buster

  Akkor már csak egy nyitott kérdés marad.
  Mi lesz a kms-el (egyéb módon) aktivált Windowsokkal, ugyanis aktiváltat ír, plusz a kis ablak írja, hogy minden rendben, dőljek hátra és a 8.1 pro július 29-én megkapja a 10-est.

  Tetszik (1)
 83. Profile photo of pimi

  Ha nem igérgettek volna összevissza fűtfát, mindenki nyugodtan készülne a neki megfelellő megoldásra. Van, aki gyűjtögetne egy reális vételárra, van aki türelmesen várná az egyéb megoldást. Az MS szerintem megint öngólt lőtt.

  Tetszik (2)
 84. Profile photo of Szityu

  @abissus Batyu,nekem mar reg jo. En a gepet netre,filmezesre,zenehalgatassra hasznalom nagy reszt. S arra jo a Windows 10 10130 bulid ja is. S a hab a tortan h en a Pro verziot cshe nyelven töltöttem le amit 99 szazalekig ertek is.

  Tetszik (0)
 85. Profile photo of Szityu

  Tudom. smile ha ez a rohadt talpas tot bilentyuzetre ra tudnam erroltettni h irja.

  Tetszik (1)
 86. Profile photo of Aveoman

  10130-as sem megy fel, miért is maradnék? 😮

  Tetszik (0)
 87. Profile photo of arc

  Én sem állok át.
  Most komolyan…el tudjátok képzelni, hogy nem lesz megoldás majd az aktiválásra?
  Nekem tűnik inkább propagandának az egész “ingyen win10” mint konkrét ténynek.
  Na meg nem arról híresek, hogy ingyen adnának bármit is..
  Ki kell várni mi lesz majd, addig én el vagyok a 8.1

  Tetszik (0)
 88. Profile photo of walnut

  Nagy még az összevisszaság Win10 ügyben látom. Asztali gépen megtudom oldani, hogy egy vinyón futtatom a már belakott Win8.1-et és egy másikra felrakom a 10-et és majd meglátjuk, hogy melyik hogyan frissül, de laptopban biztos nem fogok meghajtót cserélgetni azért, hogy valahogy “végleges” (vagy állandóan bugokkal frissülő) Windows-om legyen. Az is érdekes lenne, hogyha a Magyar rendszerre Angol frissítés érkezne. Milyen nyelven jelenne meg a szöveg? Asztalin kipróbálom a két vinyó két OS megoldást, aztán lehet, hogy marad a DW verzió. 🙂

  Tetszik (0)
 89. Profile photo of Attila Miklós

  “Nem lesz ingyen ebéd, ha ingyen Windows 10-et szeretnél, akkor cserébe önkéntes tesztelőnek kell maradnod.”

  Ez edig is egyertelmu volt, hogy a Win 10 RTM verziot ingyen megkapjak a tesztelok, de tovabbra is a teszt program reszei kell maradjanak ha jogtisztan akarjak tartani. Tehat nem a normal, hanem az Insider licenszet hasnzaljak. Ez azt jelenti, hogy az RTM verziorol mindig frissul a legujabb teszt verziora ami ugye tele van hibakkal es nem 1 kesz termek.
  Termeszetesen ez edig is ertheto volt, csak ugye ment a kavaras. Egyik hirportal szo szerint masolja a masiknak a hulyeseget. Persze a Microsoft is hagy 1 kis rest, hogy lehesen talalgatni igy ezek a fantasztikus ujsagirok minden margasagot osszehordhatnak es fennmarad az erdeklodes, a nagy szenzacio.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Cartman

   Mi nem egy másik hírportálról másoltuk a hülyeséget, hanem a MS közleményéből.
   Utólag meg könnyű megmondani a frankót.

   Tetszik (2)
   • Profile photo of Attila Miklós

    Itt nem konkretan errol a weboldalrol beszeltem, hanem alltalanosagban. A guugli talalatok utan neztem a hireket es ment rendesen a copy-paste.
    Nem utolag talaltam ki, hanem mar az elejen ugy tudtam, hogy az insiderek megkapjak, de mennek is tovabb az uj teszt kiadasokra. Gyakorlatilag csak anyi van, hogy az RTM verzio utan is ingyen lehet tesztelni az uj kiadasokat. Az egeszben az az erdekes, hogy a Microsoft ugy allitja be mintha o tenne nekunk sziveseget azzal, hogy mi neki ingyen letesztelhetjuk. A tesztelesert kaphatnank pontokat, es ezek alapjan valahogy honoralhatnak a segitsegunket, pl arkedvezmeny, vagy ingyen termek.

    Tetszik (0)
   • Profile photo of KoLaMan

    “valahogy honoralhatnak a segitsegunket, pl arkedvezmeny”
    Ki mondta, hogy nem? Win8 megjelenésekor 3 azaz három megrögzött “alternatív” windowst használó ismerősömet győztem meg, hogy vegye meg az akkor kedvezményesen (ha jól rémlik 8000HUF) letölthető Win8-at. Még morogtam is magamban, mert az “állítólagos” akkori tesztelők, ugyanannyiért kapták meg, mint én a legális megvett Win7 után (nem voltam teljesen önzetlen: a legális Win8-ak telepítése után jóval ritkábban kellett mennem segíteni “rendbe rakni” a rendszert…).
    Vagy erre már senki nem emlékszik? A Win8 megjelenése után (október), ha jól emlékszem januárig kedvezményesen lehetett frissíteni az új rendszerre, és frissítési alap volt az is, ha valaki előtte (akárcsak egy órával előtte…) feltelepítette az akkori előzetest (bétát).
    Vagy még ez az összeg (akkor cirka 8000HUF) is sok?? Kétszer elmész a barátnéddal moziba, és még kevés is lesz…
    A Win7-8 után most ingyenes lesz, várjuk meg a többit (amúgy is ígérgettek már valamit a kalózverzióról átállóknak.

    Tetszik (0)
 90. Profile photo of KoLaMan

  Amúgy megen megjelent az eltüntethetetlen GWX, és frissült is.

  Tetszik (0)
 91. Profile photo of SWAT

  Egy olyan kérdésem lenne, hogy a 32 bites Win7 pro-m van aktivált is.Július 29-én már 64bit-es Win10 szeretnék telepíteni. Ezt külön lehet majd választani vagy csak 32bit-est tölthető?

  Tetszik (0)
 92. Profile photo of Tekse

  sziasztok szeretném megkérdezni, hogyha jelentkezek az insider programra. ezek a verziók mint angol nyelvüek?? vagy már azóta van benne magyar is??

  Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez