Rejtett demó módot találtak a Windows 10-ben

A Windows 10 legújabb előzetesében fedezték fel a rendszer egy rejtett funkcióját, amivel a boltok kiállított darabjai reklámozhatják önmagukat.

Mielőtt bárki kipróbálná a dolgot, érdemes megjegyezni, hogy a funkció bekapcsolása után a rendszer törli az összes személyes adatot a gépről, valamint a kikapcsolásához egy speciális kódra van szükség, ami sajnos nincs a birtokunkban. A kódra azért van szükség, mert nem lenne szerencsés, ha a boltokban kiállított gépeken, bárki kedvére garázdálkodhatna.

A demó mód aktiválásához a Settings -> Windows Update and Recovery -> Activation oldalon ötször egymás után a “Windows” feliratra kell kattintani.

screen_shot_2015-07-10_at_8.33.15_am_story

Az újraindítás és a személyes fájlok törlése után a rendszer “Darrin DeYoung” felhasználónéven bejelentkezve fogad minket, néhány változással. Az Edge kezdőlapja a Microsoft Store lesz, a Control Panel pedig zárolásra kerül.

Egy új alkalmazás, ill. képernyővédő is megjelenik a rendszerben, ami a Windows 10-et hivatott bemutatni a vásárlóknak. A képernyővédőt a fenti videóban láthattátok, az alkalmazást pedig az alábbi galériában nézhetitek meg közelebbről:

14 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of Nameless

  Mindig azon törtem a fejem, boltokban hogy vannak beállítva a kiállítási gépek 😀

  Tetszik (0)
 2. Profile photo of Peti134

  És a kódot nem lehet valahogy megtudni? 😀

  Tetszik (0)
 3. Profile photo of siriq

  Ez a feature egy ideje benne van mar a win 10 ben. Ha jol emlekszem meg a 10130 buildnel is ott volt.

  Tetszik (0)
 4. Profile photo of siriq

  Mondom benne van meg a 130 build ben is. Ha lesz idom felrakom virtualban. Az egy dolog , hogy nem engedejeztek vagy mashogyan kell elinditani.

  Tetszik (0)
 5. Profile photo of siriq

  Szoval ez nem egy rejtett mod csak nem vettek eszre az emberek.

  Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez