Átmenetileg leáll az Insider build-ek kiadása

A Microsoft bejelentette, hogy átmenetileg szünetelteti a Windows Insider program keretein belül kiadott előzetes verziók elérhetőségét. Aki szeretné most, az utolsó pillanatban kipróbálni a legutóbbi előzetest, annak kevesebb, mint 24 órája van, hogy letöltse, telepítse és aktiválja azt.

A végleges verzió előkészítésére koncentrálva a vállalat szerverein holnaptól (július 14.) már nem lesz elérhető az előzetes kiadás, sem ISO formában, sem pedig a Windows Update-en keresztül. Aki még jelenleg is egy korábbi verziót (pl.:10130) használ, az igyekezzen frissíteni, mert hamarosan hiába próbálkozik az új build-ek keresésével.

A legutolsó hivatalos előzetes kiadás a build 10166-os, ami frissítésként érhető el, ill. a 10162-es, ami ISO képfájlként is letölthető. Az Insider program nem szűnik meg, hamarosan a végleges verzióra frissíthet minden résztvevő és azután is folyamatosan kapnak majd újabb és újabb kiadásokat.

A Microsoft szeretné élesben tesztelni a fő update csatornát is, ezért a következő kiadás (ami feltehetően az RTM lesz), nem az insider, hanem a rendes frissítési ágon fog érkezni, hogy erre mikor kerül sor, arról egy későbbi bejelentésben ígérnek tájékoztatást.

A leállás után az eddigi előzetes kiadásokhoz biztosított aktiváló kulcsok sem fognak működni.

Természetesen a DirtyWindows oldalain továbbra is megtaláljátok az összes eddig megjelent, vagy kiszivárgott build-et.

47 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of siriq

  Pedig van valami update hozza.

  Igaz kicsi de valamit elokeszit.

  Tetszik (0)
 2. Profile photo of siriq

  Meg mindig july 20. korul mondtak az RTM-t ahogy eddig is irtam.

  Tetszik (0)
 3. Profile photo of siriq

  Ez egy masik forumon volt, DX 12 targyaljuk ki teljen. A Hsz-t is toroltek igy nem tudom belinkelni. En a megjeleneserol tudok ami 20-21 . Az, hogy mi a build mar meg sem kerdeztem mert ugy is toroltek volna mielott elolvasom.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Cartman

   Az ilyen légből-kapott infókat szerintem akkor hagyjuk is ott, azon a másikfórumon 😉

   Tetszik (1)
   • Profile photo of siriq

    Te tudod de hamarabb nyomtak ki az uccso DX 12 kovetelmenyt mint bejelentettek. Marha erdekes dolgokat tud meg az ember kozben a DX 12 tamogatasrol is. Egyebkent szandekosan nem linkelem az oldalt egyenlore. Lesz meg itt meglepetes DX 12 fronton is azoknak , akik nyugottan ultek karbatett kezzel a tokeletes tamogatassal kapcsolatba(sebesseg).

    Tetszik (0)
 4. Profile photo of HUN SUB

  “A leállás után az eddigi előzetes kiadásokhoz biztosított aktiváló kulcsok sem fognak működni”- ezek szerint “profiltisztítás várható” ami szerintem ha arra az anomáliára ami kialakult (hogyan, kik , mivel , hányszor , stb. ingyen frissíthetnek régebbi rendszerekről + a WZOR + kínai szivárgások – egy jó döntés. Engem továbbra is csak az a rész érdekel bennfentesként maradva tovább tudok e az Enterprise verzió fejlesztésében maradni vagy sem ? De ezt majd az idő dönti el… -)

  Tetszik (0)
 5. Profile photo of retroid

  Ez kb mikor kezdődik? Meddig van kb időm?

  Tetszik (0)
 6. Profile photo of HUN SUB

  Előre szólok ,hogy ACRONIS – használatával sem sikerült eddig “idegen”merevlemezre tükrözni win 10 rendszert azonnal beazonosította ,hogy a meghajtó “idegen” …. csak szólok 🙂

  Tetszik (0)
 7. Profile photo of El Bandi

  A WU Defendert és Visual c++ service packokat frissít. A csap teljesen nincs elzárva.

  Tetszik (0)
 8. Profile photo of endrush

  Gondoljátok hogyha a 10176 os build van fent akkor azzal késöbb nem tudok majd rtm re frissiteni?

  Tetszik (0)
 9. Profile photo of Cartman

  A fenti hírhez egy kis kiegészítés: a következő build a TH1 ágról fog érkezni, amit a registry-ben máris lehet látni elvileg. (A korábbiak ugye az “fbl_impressive” ágról jöttek.)
  http://www.winbeta.org/news/upcoming-windows-10-insider-build-will-be-rtm-development-branch-th1

  Tetszik (2)
 10. Profile photo of RoZoli

  Egy kis segítséget kérnék!
  Ha MS-es fiókkal felrakom a rendszert, tudok készíteni olyan felhasználói fiókot az enyém mellett, amihez nem kell MS fiók meg jelszó?

  Tetszik (0)
 11. Profile photo of Tamás

  A felhasználói fiók beálításnál találsz egy olyan opciót,amivel át tudsz váltani lokál fiókra

  Tetszik (0)
 12. Profile photo of KoLaMan

  A sok lelkes :-)) (velem együtt). Jön rendesen 120 megabittel, ahogy a csövön kifér.

  Tetszik (0)
 13. Profile photo of CoDream

  Sziasztok.

  Én egy Windows 7 Ultimate SP1 DAZ Loaderes rendszert frissítettem Win 10 Pro-ra sikeresen. Eredeti kulcs minden szép és jó.
  De mi van akkor ha alaplapot cserélek? Én eddig azt hittem hogy ez Microsoft fiókhoz van kötve. Tehát ha én egyszer upgradelek akkor csatolnak egy kulcsot a fiókomhoz és ha később hardver csere miatt megint telepítek egy win10et és bejelentkezek a fiókommal akkor megint minden szép és jó.
  Erre a hardver cserékre adott már ki közleményt a microsoft?

  Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez