Ingyen Windows 10-et mindenkinek! [videó]

Miután bebizonyosodott, hogy valóban a Windows 10 végleges verziója van a kezünkben napok óta, ideje volt kipróbálni, hogyan is megy a frissítés egy korábbi Windows verzióról az új rendszerre. A teszt végére az is kiderült, hogy meglepően könnyen lehet ingyen hozzájutni a rendszerhez.

A “végleges verzió” némi kiegészítést igényel, mivel a Windows 10-nek elvileg soha nem lesz végleges verziója, tekintve, hogy az új Windows as a Service rendszerben, a fejlesztés és a frissítés folyamatos. Ennek ellenére a 10240-es build-et hívhatjuk annak, mivel megbízható források szerint, ezt a kiadást kapták meg a napokban az OEM partnerek és ezt telepítik a napokon belül boltokba kerülő gépekre is.

A tesztalany egy DAZ loader-rel aktivált Windows 7 Ultimate 64-bites rendszer volt, amit az általunk készített magyar nyelvvel integrált Windows 10 Pro 64-bites telepítőjével frissítettünk. A teljes folyamat rögzíthetősége érdekében virtuális gépen garázdálkodtunk és mivel lusták voltunk kivágni az unalmas részeket, végignézhetitek a teljes folyamatot. A telepítés végén a magyar nyelvet kézzel kellett elsődlegessé tenni, de ezen kívül minden flottul ment.

A végeredmény mindenféle kulcs, vagy Microsoft fiók használata nélkül, egy teljesen és tartósan aktivált Windows 10 telepítés lett. Tehát a kérdés úgy tűnik eldőlt, a becstelen módszerekkel aktivált Windows 7 és 8.1 rendszereket is lehet ingyen frissíteni Windows 10-re. DE ne essen senki abba a tévhitbe, hogy ettől legális lesz a rendszere! Nem lesz az, mivel az ingyenes upgrade-re csak az eleve legális, korábbi rendszerekről szabadna elvileg frissíteni. Ennek ellenére semmilyen akadályba nem ütköztünk a folyamat során, és a telepítés befejeztével sem tapasztaltunk semmilyen vízjelet, vagy bármit, ami arra utalna, hogy a rendszert illetéktelenül használjuk.

A frissítés sikerességének akad azért néhány feltétele, például egy Windows 7 Home kiadást nem lehet Windows 10 Pro-ra frissíteni, csak szintén Home-ra. Ezekről a feltételekről korábban itt számoltunk be…

Ha a Microsoft nem változtat semmin (pl.: egy frissítés segítségével), akkor a világ minden kalóz Windows felhasználója könnyedén fog Windows 10-re váltani. Talán ez is volt a Microsoft célja? 🙂

Természetesen mindenkinek azt javasoljuk, várja meg a 29.-ei hivatalos megjelenést és a Windows Update-en keresztül frissítse rendszerét, ahogy illik, a fenti módszerhez pedig csak a félelmet nemismerő, megátalkodott kalózok folyamodjanak! 😉

208 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of bz75

  Nekem még mindig a régi vistás telepítőképernyővel települt, ez mitől függ?

  Tetszik (0)
 2. Profile photo of Lakkcipő

  Szia!
  Ez jól esett korán reggel! 😀 Köszi a cikket és a vidijjót!
  Lassan én is rászánom magam de valószínű megvárom a hivatalos dátumot! Aztán majd jön a “kérdésözön”!
  🙂

  Tetszik (0)
 3. Profile photo of toi

  ilyenkor örülök, hogy anno megvettem a 8-at. volt egy akció, 30 eur-ért odadobták a pro licenszét.
  nem kell majd trükközgetni, mint előtte.
  legalábbis remélem.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of George Macika

   Nekem is volt annyi eszem meg mákom, hogy kb. 1 hónapja vettem 10k-ért egy win 8.1 pro kulcsot egy itteni topiktárs nyomdokain. Így már 2 licencem van.
   De ha tényleg ilyen szépen megy az upgrade, akkor az összes win7-et amit a család használ daz-zal megtámogatom és mehet rájuk a 10-es frissítés

   Tetszik (0)
 4. Profile photo of George Macika

  Én egy win7 Startert frissitettem Pro-ra, csak aktiválni nem engedi. Igaz a Starter se volt aktiválva hanem rearm volt. .-)

  Tetszik (0)
 5. Profile photo of bazso

  Windows 10 10240-es build-et telepítettem iso-ról.Termékkulcsot nem adtam meg neki sehol csak a Microsoft accuntal telepítettem a végeredmény ez lett.

  Tetszik (0)
 6. Profile photo of bazso

  Insider programban benne vagyok igen.Igen van jogtiszta 8.1 amin igényeltem az új win 10-est.De ezek különböző accuntok.

  Tetszik (0)
 7. Profile photo of bazso

  Szerintem kinek van ms acc az mind megtudja csinálni.A lényeg hogy át kell ugrani mikor kéri a termékkulcsot.De délután kipróbálom új accal ha sikerül meg fogom írni. 🙂 Persze ha csak meg nem előz vele valaki. 🙂

  Tetszik (0)
 8. Profile photo of 4hellcat

  Csak egy kérdés,de kérlek válaszoljatok. Mindent el olvastam a ami a frissítésről szólt. Ha az updatet kikapcsolom akkor is frissíteni fog? Lehet hogy el siklottam, de erről nem olvastam. Köszi előre is a választ. 🙂

  Tetszik (0)
 9. Profile photo of Snoke

  Sziasztok!
  Felmerült bennem egy kérdés.
  Végigtolom ezt a procedúrát otthon 8.1-el, amin be vagyok jelentkezve a Microsoft fiókommal (a fiók sosem látott jogtiszta rendszert és Insider se vagyok) és aktiválva van valahogy akkor a Win10 is aktivált marad a bejelentkezett fiókommal? Valamint ha kijön az MSDN verzió és legyalulva a meghajtót újratelepítem a rendszert akkor bejelentkezés után máris aktivált a rendszerem?

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Praxtor25

   Nekem illegális Windows 8.1-em volt (1 napig), valamilyen activatorral aktiválva, majd jelentkeztem az inside programba, és felraktam a 10-et. A 10 semmit nem kért, csak az ms fickót, és azt írja, hogy a Windows aktiválás van.

   Tetszik (0)
  • Profile photo of etele70

   Igaz, hogy Insider vagyok, így eddig több gépre is sikerült felraknom a W_10-et (10240). A Microsoft fiókom adataival kerültek telepítésre, és mindegyik aktivált lett ! Tényleg felmerül a kérdés: Hány PC-re telepíthetem fel ezt az Op. rendszert?

   Tetszik (0)
   • Profile photo of Trianta

    Pontosan hogy csináltad a telepítéseket?
    Feltettem én is a 2. laptopra is, fel is ment szépen, de nem aktíválta, pedig 4-szer újratelepítettem.
    Végül parancssorból aktíváltam. Jobb lenne ha magától aktíválódna.

    Tetszik (0)
   • Profile photo of etele70

    Pontosan: letöltöttem a Windows 10 Professional (x86) ISO kép file-t.
    Rufus prg.-vel kiírtam pendrive-ra, majd BIOS-ban beállítottam a BOOT sorrendet, és elindítottam a telepítést.
    Telepítés során 2x kért kulcsot (tudom, hogy van: Windows 10 Professional: W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX vagy VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T, de ahogy elődeim is leírták: kihagytam, nem adtam meg a kulcsot. Tovább folytattam a telepítést.
    Telepítés végén képes voltam bejelentkezni az MS fiókommal, és aktiválta magát az Op.rendszerem.

    Megjegyzés: Többen is megjegyezték, hogy a időközben az MS letiltotta az automatikus aktiválást és csak parancssorból lehet aktiválni:
    “KMS aktiválás parancssorból (rendszergazdaként!):
    slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
    slmgr /skms kms.xspace.in
    slmgr /ato”

    Tetszik (1)
 10. Profile photo of D. Jenco

  Még egy régebbi nyilatkozatban a Microsoft azt, mondta, hogy tervei közt főként a kelti piac volt a cél mivel ott főként, a Windows XP hódit, illetve emelet rengeteg a kalóz verziós Windows. Ez a kifehérítési hadjárat ezek szerint sikeres. Ha jól értelmezem a folyamatot. ( Bár ez csak egyéni vélemény) de lehet az is hogy irány váltás történt. Hogy a kalóz verziós rendszereket is lefrissítve, legális legyen. Egyébként meg egy újra telepítés megoldja a kérdést. 🙂

  Tetszik (0)
 11. Profile photo of madar45

  Sziasztok!
  Nekem egy 64 bites Win 8.1 Pro van a gépemen és KM Spico+Lubuntu 14.01. Dual-boot SSD-n. Lehet-e, érdemes-e ebben a környezetben frissíteni a Wint, vagy legyen egy gyalu és kezdjem elölről a Win 10+Lubuntu-t? Őszintén szólva nem vagyok egy winguru, de bizonyos dolgokhoz szükséges. A gépidőm 90%-a Linux, de a 10% is fontos.

  Tetszik (0)
 12. Profile photo of pimi

  WMVER alatt 32 bites Win 7 pro-t frissítettem. Nem volt egyszerű. Termékkulcsot kért, az ittlévőt elfogadta. Nem lett aktivált. A parancssoros aktiválás nem ment (termékkulcs nem volt jó). MS Toolkittel aktiválva 180 napos licensz lett az eredmény. A többi stimmel.

  Tetszik (0)
 13. Profile photo of maki

  Nálam azon a klasszikus vistásan települ virtuális gépen, az baj?
  Ami a fontosabb, van egy gép (nem az enyém), amim Windows 8.1 Enterprise van, az is frissíthető ezzel a módszerrel???

  Tetszik (0)
 14. Profile photo of Dániel

  Sziasztok!

  Van egy telefonon aktivált Win 8.1 a gépemen. Feltolhatom gond nélkül a fenti módszerrel a win10-et? Vagy érdemes lenne inkább várni a megjelenésig? Az a gond, hogy már nagyon régóta érik az új rendszer és fene tudja, hogy ténylegesen mikor ajánlja fel a win10-et és elfogadja-e egyáltalán az aktiválást.

  Esetleg az járható út, hogy lementem a win 8.1 aktiválását, újrahúzom a 10-et és ha valami miatt nem fogadja el a kódot, vagy gond nélkül megeszi a kalóz wint megjelenéskor a rendszer, akkor vissza win8.1, aktiválom és kérem a win 10-et?

  Tetszik (0)
 15. Profile photo of endrush

  Lényegében mindegy hogy vársz vagy nem mert igyse úgyse lesz legális a windows úgyhogy szerintem én nem fogok várni!

  Tetszik (0)
 16. Profile photo of endrush

  Nekem is telon volt aktiválva eddig tartosan aktivalva volt most már 9hoig érvényes csak

  Tetszik (0)
 17. Profile photo of maki

  Nálam azon a klasszikus vistásan települ virtuális gépen, az baj?
  Ami a fontosabb, van egy gép (nem az enyém), amim Windows 8.1 Enterprise van, az is frissíthető ezzel a módszerrel???

  Tetszik (0)
 18. Profile photo of rol

  majd ha azt a 3gigás win 10t amit letölt és kiirom dvdre ugy tudok egy tiszta telepitést véégezni???

  Tetszik (0)
  • Profile photo of George Macika

   Ja, ha a frissítés ESD-ből ISO-t csinálsz, akkor utána menni fog. De nem leszel erre rászorulva, mert biztosan lesz valaki, aki hamarabb megkapja a frissítést és mire te (vagy én vagy bárki más) megkapná, már innen le is töltheted az ISO-t. 🙂

   Tetszik (0)
   • Profile photo of rol

    köszi 🙂
    win 8.1prot használok ms fiokba be vagyok jelentkezve és mikor tiszta telepitést csinálok win 8.1t és utána belépek az ms fiokomba a htér meg a internet exporerben a kedvencek amibe benne vannak az oldaak amit használok meg kedvecek sávba azt mindig vissza állitja ezért is szeretem meg a 8.1t 🙂 win10s is meg tudja ezt csinálni ? mert azt a sok webb oldalt vissza tenni a kedvencekbe sokáig tart!!

    Tetszik (0)
 19. Profile photo of George Macika

  Nagyon állat az a ninjaCat+T-Rex vs. Balmer kép wzor RAR-jában. 🙂

  Tetszik (0)
 20. Profile photo of noxon

  Engem az érdekelne, hogy ugye van egy aktivált win10-em az insederes programnak köszönhetően microsoft fiókkal. Namármost szeretném majd ssd-re tenni a win10-et. Ha letöltök egy hivatalos iso-t, feltelepítem újra és belépek a fiókommal akkor insideres maradok és aktivált marad?

  Tetszik (0)
 21. Profile photo of Zephx

  Sziasztok!
  Nekem Tisztaszoftveres (köziskolai tanáris, mennyiségi licensz) win 8.1 pro verziós laptopom van. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek erre fel lehet tenni a win 10-et, hogy teljesen legális tiszta meg minden legyen? Mert a Get Windows appal elvileg tudtam regisztrálni, csak nem tudom, hogyha frissítem majd 29-én akkor nem lesz-e vízjeles vagy ilyesmi?
  Előre is köszönöm.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of George Macika

   Szerintem normális aktivált win10-ed lesz. Meg amikor a Tisztaszoftverben végre újra lesz kulcs – immár a win10-hez- akkor ott is igényelhetsz licencet.
   (érdekes módon nekem a KIR-ben sose működött az oktatási azonosítómmal a regisztráció, papíralapon kértem meg a progikat emiatt)

   Tetszik (0)
   • Profile photo of Zephx

    Értem, köszönöm. Csak azért gondolkodtam el ezen,mert ugye a Tisztaszoftver 2016 tavaszáig nem újít szerződést a Microsofttal, és lehet hogy addig nem lesz jogtiszta a Windows 10.

    Tetszik (0)
 22. Profile photo of vonal

  Sziasztok!
  Esetleg ei.cfg az iso telepítőbe, hogy biztos ne kérjen kulccsot a telepítésnél?

  ei.cfg a sources -ban:
  [EditionID]
  [Channel]
  Retail
  [VL]
  0

  Tetszik (0)
 23. Profile photo of bugs11

  Hi!
  Megpróbáltam a videóban leírtakat, újraindítás után elveszett az aktiváció.

  Tetszik (0)
 24. Profile photo of Teofil79

  Olvasgatva a hozzászólásokat eszembe jutott valami. Anno volt egy jogtiszta Win XP-m (oem) amire megvettem még 2012-ben a win 8 pro frissítést, később pedig mindkét verzió (x86 és x64) gyári telepítőlemezét is. Ezt aztán frissítettem Win 8.1 Professonalre. Ezt a rendszert jogtiszta aktiválással használtam/használom ma is, amit az akkor már régóta meglévő – (még a az előző évezredben!) a windows messenger idejében létrehozott accounttal használok a kezdetek óta. Közben ezzel a fiókkal insidernek is jelentkeztem és virtuális gépen prógálgattam is a kiadásokat, de valódi gépre éles rendszerként soha nem akartam használni (és a jövőben sem akarom). Miután a meglévő accounttal használtam az insider verziókat nyilván az MS insiderként kezel. Közben az éles és jogtiszta Win 8.1 alól feliratkoztam a végleges Win10-re.

  Na most ha 29-én megjön a frissítés és bejelentkezek majd a gépen az éles Win10-be, a rendszerem a legális Win 8.1 Pro, vagy az insideres fiókom jogán lesz-e aktív? Utóbbi esetben ugye csak akkor használhatnám, ha a jövőbeli insider buildeket felraknám mindig az éles gépre, azt pedig nagyon nem akarnám.

  Tetszik (0)
 25. Profile photo of pimi

  Rövid az eszem. Kérlek benneteket, hogy emlékeztessetek, hogyan lehet az üdvözlő képernyőt manipulálni.
  Előre is köszi

  Tetszik (0)
 26. Profile photo of vanpersie10

  Nem vagyok insider elűnt a fast slow update lehetőség! Aki nem insider annak is?

  Tetszik (0)
 27. Profile photo of matrix

  Nekem a következő lenne a kérdésem:
  1. win 8.1 pro retail (telefonon aktivált) local account használatával
  2. sikeresen frissítve win 10 pro-ra maradva továbbra is a local account-nál (nem szeretnék ms accountot)
  3. win 10 pro véglegesen aktiválva
  ———————————————-
  Az alábbiak lennének a kérdéseim:
  1. tiszta telepítésnél (teljes újrapartícionálás) ms account nélkül is aktivált lenne a win 10 ?
  2. kell ebben az esetben mármint a (local account használata esetén) backup-olni vmit a clean install előtt, vagy ms a hardware alapján automatikusan felismeri a rendszert és aktivált lesz ms account nélkül is?
  3. továbbra is local account-nál maradva
  win 8.1 annak idején hagyományos bios módban lett telepítve ezáltal az erre upgradelt win 10 is értelemszerűen bios módban működik.
  Mi van, ha a tiszta telepítésnél uefi módban szeretném a win 10-et telepíteni, akkor is aktivált lesz?
  4. ugyanaz mint a 3. kérdés, de ms account készítése esetén

  Előre is köszi, aki válaszol

  Tetszik (0)
 28. Profile photo of Loki

  hogy tudom megnézni, hogy meddig érvényes a windows-om? (parancssoros megoldás )

  Tetszik (0)
 29. Profile photo of MatekZsenike .

  Nekem egy olyan kérdésem van, hogy mindenképpen ki kell írni lemezre, vagy tudom indítani simán gépről is a letöltött iso fájl-t, pl Daemon-nal?

  Nem akarok tiszta telepítést csinálni, dokumentumaimat megtartanám.

  Tetszik (0)
 30. Profile photo of poli26

  Megcsináltam ezt, win 8.1 pro ról frissítettem ami aktivátorral volt aktiválva, aktivált lett a rendszer, ha esetleg resetelem vagy újratelepítem hogy lesz megint aktivált? Vagy megjegyzi a microsoft fiók?

  Tetszik (0)
 31. Profile photo of apa

  Hali!
  Az lenne a kérdésem , ha frissitek win7 64bit es rendszert akkor megmaradnak a beállitások , vagy felülirja???? Felraktam csak simán a win 10 et és nem működött rendesen az otthoni hálózati megosztás!!!!!Ugyanolyan szar mint a 8.1 ben!!!

  Tetszik (0)
 32. Profile photo of pimi

  Ez látszólag tényleg kinderspiel. Az ember felrak egy 7-est, meghekkeli valamivel, aztán a kibontott 240-essel setup, és kész a tartósan aktivált 10-es.
  Mindez insider meg MS Account nélkül, tetszőleges userrel. Azután bele lehet keverni a dologba az MS accountot a kényelem kedvéért. Na kíváncsi leszek a dolog végére 29-e után.

  Tetszik (0)
 33. Profile photo of Dobrovenszki Dániel

  Hali!
  Próbálta már valaki élesben pl Gaming-ra? 🙂 Szeretném feltenni, de elötte biztosra mennék valaki tapasztala által, hogy vannak támogatott driverek stb.. 🙂
  Régebben olvastam, hogy előző verzióknál volt valami hiba, hogy random újraindultak a Win 10-es gépek.
  Processzor: i5-4460
  Alaplap: Gigabyte B85M-D2V
  Memória 8 GB DDR3 2400 MHz
  VGA: GTX 970 4GB GDDR5

  Tetszik (0)
 34. Profile photo of Tekse

  1. ÉN arra lennék kiváncsi hogy nekem becstelen módszerel aktivált win 8.1 msdn van fent hogyha kijön a frissités és frissitem akkor ugyanugy betuom majd integrálni a magyar nyelvet neki?? vagy már ézékelni fogja??
  2. a c meghajtóról miket töröl le?? nekem egy ssd meghajtóm a c meghajtóm de lekel rola szedjek pl pár képeiemt személyes dolgokat?? másik sima hddmet nem piszkálja ugye??
  3. ha telepiti akkor létrehoz egy old mappát mint régen a win?? vagy leis formázza? vagy kézileg megtehetem azt?? haladó üzemmódban, partició formázása, foyltatás opcióval??

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Tekse

   énis kaphatok kérdéseimre választ?? nekem fontos lenne. köszi.. win8.1-em microsoft toolkit-el lett aktiválva

   Tetszik (0)
  • Profile photo of Cartman

   1. A magyar nyelv letölthető lesz arra is.
   2. Telepítés előtt készíts mentést a fontos fájlokról (mint mindig), a többi meghajtóhoz nem nyúl.
   3. Ha a frissítést választod, akkor a régi cuccaid a windows.old mappába kerülnek.

   Válaszolunk, ha és amikor tudunk 😉

   Tetszik (0)
   • Profile photo of Tekse

    köszönöm a válaszokat 🙂
    3. ha a frissítést választom?? Mármint lehet majd olyat hogy ne a régi windowst frissítse?? (lehet hülye kérdés :D)
    A windows old mappát meg majd törölhetem a pibe igaz? ha esetleg frissíti azután. mert én úgy raknám fel hogy leformázzam particionálni tudjam ilyesmi. de ha frissíti erre tudtommal nem lesz lehetőség.

    Tetszik (0)
 35. Profile photo of MatekZsenike .

  Nah, visszatértem. sikerült végül telepítenem a windows 10et (kiírtam lemezre inkább), kalóz aktivált w7.ről. Picit tovább tartott, mint a fenti videóban, de megérte, nekem is azt írja ki, hogy aktiválva van activation fülnél.
  Egy olyan kérdésem lenne, hogy ekkor vleg a végleges verzió, ami jövőhéten jelenik meg.- Ha ez jelenik meg, akkor már nem kell újra telepítenem, igaz?

  Tetszik (0)
 36. Profile photo of Dobrovenszki Dániel

  Köszi! Ha Upgrade ként telepítem és “Keep personal files only”-t választom, akkor a telepített programaim megmaradnak igaz? 🙂

  Tetszik (0)
 37. Profile photo of MatekZsenike .

  Valaki tudna nekem segíteni? Amióta felraktam win10et, nem tudom boost alatt használni az usb bill-temet, így nem tudom behívni a biost, hogy beállításam a boostolási sorrendet, így mindig kéri, hogy helyezzek be lemezt, ami marha idegesítő. És utána megy tovább, hogy nyomjak meg gombot, hogy lemezről bootol-jon, itt értelemszerűen nem nyomok semmit, utána már elindul win 10. Csak marha idegesítő minden bekapcsolásnál ez a procedúra, jó lenne, ha be tudnék lépni bios-ba, csak akkor nem működik billentyűzetem. Bármi ötlet?

  Másik kérdésem, hogy van ebben a win10-be office csomag? Vagy csak én nem találom?

  Harmadik kérdés. Fel tudok telepíteni korábbi windows verziójú programokat? VLC/SM player, CCleaner stb, Iobit Uninstaller, SumatraPDF stb vagy még nem támogatottak win10-en?

  Tetszik (0)
  • Profile photo of George Macika

   Én is jártam igy ismerős gépén akartam rearmot csinálni, de ujrainditásnál nem ment az usb-s bill. Ki kellett cserélni PS/2-re.
   Nncs benne Offfice, de letöltheted a 2016 próbaváltozatát 180napig él. Vagy felrakhatsz pl. libreoffice-t
   VLC, Iobit uninstaller nekem simán megy w10alatt.

   Tetszik (0)
   • Profile photo of MatekZsenike .

    Köszi a választ, ps2 billentyűzet csodát tett, már kezdett megőrjíteni annyiszer újraindítottam, mondom nem létezik, korábban működött, azzal állítottam be, hogy lemezről bootoljon…

    Nah ezt is megtanultam. Sajna nem vagyok jártas számítástechnikában, de igyekszem minél többet magamra szívni.
    Kár az office-ért sajna muszáj, hogy az legyen, libre office nem mindig ment jól át Microsoftba és nekem úgy kell leadni a feladataimat. Ha csak magamnak kellene, nem tökélnék vele, elég lenne a libreoffice is .
    Linket tudsz adni hozzá? 160 napos verzióhoz? Persze hacsak nem ütközik oldal szabályzatba, akkor majd feltalálom magam még. 🙂

    És köszi a programos infót is Most épp nézegettem mely ingyenes vírus irtót tegyem fel win 10re, néztem hogy melyik vírus irtó támogatja már a win10et…

    A 360 oldalán a total security-t pont ma frissítették:
    7.2.0.1034

    Jul 24, 2015
    ◦ Added: Fully support Windows 10
    ◦ Added: Windows 10-styled Skin
    ◦ Fixed: Bug fixes

    Szóval akkor ez lesz vleg.

    Tetszik (0)
 38. Profile photo of Folczy

  Nekem telefonon aktivált win8.1 el, aktivált win10 lett a végeredmény.

  Tetszik (1)
 39. Profile photo of pimi

  Ezek szerint arra kell felkészülnünk, hogy a fájlok maradnak, de a telepített programok elvesznek az új gépen. Ez érthető is az esetleges kompatibilitási problemák miatt. Az Windows.old mappában azért fizikailag megmaradnak a telepítések. Amik nem írtak a registrybe, vagy eleve portable verziók, valószínűleg futni fognak. A többit újra kell telepíteni.

  Tetszik (0)
 40. Profile photo of Tekse

  akkor mit gondoltok érdemesebb telepiteni kiírt dvd-re? bootolásal? hogy letörölje és formázni lehessen?
  Van benne haladó üzemmód particiónálással? mert ha automatikusan frissul. akkor minden fos rajta marad nem?

  Tetszik (1)
 41. Profile photo of szabozoli

  Na, hát nekem nem aktiválható a Win7-röl upgradelt 10Pro.
  Daz 2.2.2-vel aktiváltam, 10es szépen felment. Bejelentkeztem insider fiókkal, az sem segített. Igaz, ez német verzió.

  Tetszik (0)
 42. Profile photo of lezlie74

  Nálam XP+Win7 dual boot van. Win7 DAZ-zal aktivált. Simán települt a win10, semmit sem kért, és aktivált.
  THX.

  Tetszik (1)
 43. Profile photo of maki

  Nálam azon a klasszikus vistásan települ virtuális gépen, az baj?
  Ami a fontosabb, van egy gép (nem az enyém), amim Windows 8.1 Enterprise van, az is frissíthető ezzel a módszerrel????

  Tetszik (0)
 44. Profile photo of maki

  Nálam azon a klasszikus vistásan települ virtuális gépen, az baj?
  Ami a fontosabb, van egy gép (nem az enyém), amim Windows 8.1 Enterprise van, az is frissíthető ezzel a módszerrel, vagy csak újratelepítéssel????

  Tetszik (0)
 45. Profile photo of Hafi

  Sziasztok!
  Feltelepítettem ma a 10240-es elvileg rtm buildet aztán parancssorból aktiváltam.
  Minden faja megy flottul csak az volna a kérdésem,hogyha esetleg mégis változna a build verzió 29.-ig, akkor majd újra le kell szednem az újabbik build iso-t és felraknom,vagy ez a verzió felfrissíti magát simán a vindows update-ből és így ugyan azt a verziót kapom-e majd mintha felraknám majd akkor azt ami 29.-én megjelenik?
  Remélem ez így érthető! 😀

  Tetszik (0)
 46. Profile photo of Hafi

  Ez a lényeg akkor köszönöm szépen!
  😀

  Tetszik (0)
 47. Profile photo of Blekfero

  Engem az foglalkoztat, hogy oké hogy gépigény az ezer helyen leírt 1 giga proci, 1 -2 giga ram, stb-stb, de például melyik a legrégebbi proci, amelyikkel még használhatóan elmegy a rendszer. Gondolok itt pl. a különböző utasításkészletekre.
  Aztán ezt olvastam valahol: “A BIOS sem mellékes, itt a Microsoft UEFI 2.3.1 ad meg követelménynek.”
  Ha ez azt jelenti, hogy sima bios-os alaplapra nem telepíthető, akkor azért csak beledőlök a fénykardomba.

  Tetszik (0)
 48. Profile photo of Hafi

  Ne dőlj bele a fénykardodba én is sima biosra telepítettem gond nélkül!

  Tetszik (0)
 49. Profile photo of tefuka

  A video szerint elvégeztem a telepítést és minden ugyan úgy néz ki nekem is. Szuper. Viszont lenne egy kérdésem: a windows.old mappát kitörölhetem minden következmény nélkül, vagy összeomlik a rendszer?

  Tetszik (0)
 50. Profile photo of Maszi65

  Vezérlőpult/ Felügyeleti eszközök/ Lemezkarbantartó indítsd rendszergazdaként. Ott megfogod találni a régebbi windows eltávolítása lehetőséget. Sima kézi törlését a meghajtóról nem ajánlom.

  Tetszik (0)
 51. Profile photo of endrush

  Én kétszer is megprobáltam de nekem nem akar aktivált lenni a win 10
  ráadásul win 10 enterprise verzio lesz a win 7böl a seriál a win 7é de nem akarja aktiválni

  Tetszik (0)
 52. Profile photo of Tóth Jani

  Nekem azt írja hogy tartósan aktivált.
  De azt lehet tudni hogy ez mit jelent az Insider program aktiválását vagy a 8,1-en igényelt frissítést aktiválta, vagy ne foglalkozzak vele, a tartós az tartós és kész?

  Tetszik (0)
 53. Profile photo of bugs11

  Jó reggelt!

  A win 8.1 ről win10 re frissítéséhez, hogy megmaradjon az aktiváció, mindenképp kell Microsoft fiók, vagy ha helyi fiókkal upgradelek akkor sem bukom el az addig aktív rendszert?

  Tetszik (0)
 54. Profile photo of Hafi

  Sziasztok!
  Éppp az előbb csekkoltam le “slmgr /xpr”,hogy a parancssoros aktiválás “csak” fél évre szól.
  Ez csak nálam van így vagy mindenkinél?
  Ha mindenkinél akkor esetleg nincs olyan megoldás amivel véglegesen lehet aktiválni ,nem pedig “csak” 180 napra?

  Tetszik (1)
  • Profile photo of geri0821

   Nekem ezt írja: A Szolgálgatás lejárta: 2016. Január 15. 8:34:07 mitől lehet ez?:D és tényleg jobb lenne ha véglegesen aktivált lenne… ://

   Tetszik (0)
   • Profile photo of Mukk Elek

    Én egy régebiről frissítettem a windows 10-et a 10240-re. Nekem tartósan aktivált a rendszer, azt írja. Van legál windows 8-am is, egyenlőre dualban fut aztán azt frissítem majd legálisról. Megnéztem a kulcsot is, mivel ugye azt nem adtam meg, mikor még technikal preview-ról frissítettem “véglegesre”. Hát nem az a kulcs, amit a hivatalos technikal preview-nál írt a microsoft oldala. Tök más, mintha egyedi lenne?

    Tetszik (0)
 55. Profile photo of mazsom

  Lenne egy kérdésem!

  Jelenleg feltettem az utolsó itt letölthető windows 10-et, és aktiváltam is a parancsoron keresztül. Benne vagyok az insider programban is, de van egy érvényes windows 8-am is. 29-e után elég ha az érvényes win 8 aktiválási kulcsommal megpróbálom aktíválni ezt a rendszert (termékkulcs módosítása), vagy jobb, ha visszatelepítem a windows 8-at és megvárom, hogy frissíteni lehessen?

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   Azt hiszem, az a helyes megoldás, ha első esetben az érvényesen aktivált Windows 7/8/8.1 rendszert frissítjük Windows 10-re, mert szinte kizártnak tartom, hogy bármelyik Windows kulccsal, mégha érvényesek is, aktiválni tudjuk a telepített Windows 10 rendszert.
   Felelősen csak azt tudom javasolni, tedd azt, amit a végén írtál, azaz “…jobb, ha visszatelepítem a windows 8-at és megvárom, hogy frissíteni lehessen?”, ugyanis ebben az esetben a siker biztos, más megoldás esetén már nem annyira. 🙂
   Nem tudjuk még biztosan, hogy MS, mi alapján teszteli a gépen lévő rendszert és azt miként tárolja, bár vannak erre is fellelhető információk, de a biztosat csak július 29-e után tudjuk meg.

   Tetszik (1)
 56. Profile photo of endrush

  Ha tud valaki dobjon privibe 8.1 pro wmc Mak kulcsot mert én nem találok érvényeset sehol!

  Tetszik (0)
 57. Profile photo of Aveoman

  Edge mikor lesz teljes értékű böngésző? Sokszor jön ez be:

  Tetszik (0)
 58. Profile photo of D. Jenco

  Srácok. Nem tudom hogy írta e már valaki de most telepíttetem újra a Windows 10 pro ot. Az elözö telepitéskor, felttettem office 2013 és aktiváltama kms el. A legális kulcsal.
  Office 2013 Professional Plus
  innen.

  Az újra telepítés után pedig hozzá rendelte a Fiókomhoz az aktiválást és most aktivált az Office 2013.
  🙂
  Tök jó.
  https://technet.microsoft.com/en-us/library/dn385360.aspx

  http://kepkezelo.com/images/i9x2xbf7493tiaxo5ezn.png

  Tetszik (0)
 59. Profile photo of Hafi

  Sziasztok!
  Töröltem a parancssorból a termékkulcsot (slmgr -upk) újraindítottam a gépet aztán aktiváltam a rendszert a legújabb kmspico val (10.0.7) ami már direkt ehez a 10240-es buildhez készült és egy valamit nem értek.
  Direkt azért töröltem,mert ugye a parancssoros aktiválás csak 180-napig aktivál és aztán lejár ,és azért raktam fel a pico-t ,mert az ugye 30-naponta újraaktiválja a rendszert 180-napra ,így folyamatosan 180-napig aktiv a rendszer ergó örökre!
  Nade……most jön a lényeg.
  Mikor először aktiváltam a rendszert parancssorból akkor ellenőrzés után azt írta,hogy “a mennyiségi aktiválási szolgáltatás lejárta 2016.01.21. 17:32:04” ami rendben is van mivel két nappal ezelőtt aktiváltam és az ugye pont 180-nap lenne ez ok,viszont az előbb aktiváltam a picoval és leellenőriztem a lejárati dátumot és még mindig pontosan ugyan az a dátum ami volt (2016.01.21. 17:32:04) pedig mivel két nappal később aktiváltam 180-napra így most azt kéne írnia,hogy 2016.01.23.
  Most akkor ezt a verziót nem lehet csak 2016.01.21-ig aktiválni bármit is csinálunk vele,vagy ezt most nem értem?

  Tetszik (0)
 60. Profile photo of Tóth Jani

  Én egy tiszta telepítést csináltam az itt lévő integrált telepítővel, és az Insiderhez is használt fiókkal léptem be, így nekem most azt írja hogy tartósan aktivált , de egy 8.1-es alatt ami eredeti, megigényeltem a frissítést még az elején.
  Most az Update-nél az Insider Buildek beszerzése menüpont alatt tudnám folytatni a programot.

  Tetszik (0)
 61. Profile photo of eastvan

  Valaki találkozott már a windows tűzfalban ilyen bejegyzéssel: A Windows-család letiltotta
  Mi a szent szar akar ez lenni?

  Tetszik (0)
 62. Profile photo of eastvan

  Bocs. Akarom mondani a Microsoft család letiltotta 🙂
  Szerintem egyenlőre úgy szar ahogy van. A saját böngészője nem ismeri fel a silverlight ot , chrome ban meg lassan letiltják. Horizon go t nem lehet nézni.
  A realtek driver ocsmányul szól a win 8.1 hez képest. Nem beszélve a filmek minőségéről. Képfájlokat hol tudja hol nem tudja csatolni bár ez már a win 8.1 esetében is így volt. A böngésző kedvenceket nem képes szinkronizálni ujratelepítés után csak inportálni az explorerből. Nincs ikon nézet.
  Azt hiszem kilépek ebből az insider hablaty bablatyból. Kisérletezgessenek az anyjukkal.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of bugs11

   Valóban nyers még egy kicsit.
   Nálam pl. nem lehet társítani a .jpg fájlokat a régi jó Windows Fényképnézegetőhöz, azt írja, hogy az alkalmazás nem fut az ön gépén.
   Namármost.: a .tiff képeket meg lehet vele nézni, tehát igen is fut a progi. Még egy csavar, hogy teljes legyen.: Létrehoztam egy mappát amibe belemásoltam egy darab .tiff képet és még pár darab .jpg -is láss csodát ha a .tiff -et nyitom meg elsőre akkor gond nélkül megjeleníti utána a többi .jpg -t is. Ja és ha átnevezek egy akármi.jpg fájlt akármi.tiff -re úgy is megnyitja.
   Szóval van még mit csiszolni rajta de nem lesz ez rossz, amúgy tetszik.

   Tetszik (0)
 63. Profile photo of endrush

  Na szóval sikerült nekem is végül ha utólag bejelentkezek Ms fiokkal elmenti az aktiválást?

  Tetszik (0)
 64. Profile photo of satad

  A feladatkezelőben néztem a proci használatot üresjáratban is 1-6% között ugrál úgy, hogy minden élő csempe levan tiltva a szinkronizálások kilőve. Másnak is megvan ez a jelenség vagy csak nekem? A procit a ” rendszermegszakítások ” valami egyfolytában eszi, de más is bejön pl “System” és állandó a lemez és procihasználat. Egy E8500 as procim van 1-6 % az nagyon sok! Esetleg valami ötlet?

  Tetszik (0)
 65. Profile photo of eastvan

  Nézzétek már meg legyetek szívesek, hogy nálatok is ott figyel a tűzfalban a Microsoft-család letiltotta bejegyzés?

  Tetszik (0)
 66. Profile photo of tefuka

  Próbálta már azt valaki, hogy a fenti videó szerinti frissítést pontosan megcsinálja,minden szupi, majd a rendszer tesztelgetése után (MS fiók használat, régi win.old mappa törlés,állítgatás stb.) csinál egy tiszta telepítést (format, particionálás, telepítés)? Mi történhet ekkor? Mi lesz az illesztőprogramokkal? Hogyan lesz az újonnan telepített rendszer aktivált? Vagy az MS fiókkal való bejelentkezés a tiszta telepítés után aktiválja a win-t mint a videón látott frissítés során? Ezt már végigcsinálta vaki? Én még nem voltam hozzá elég bátor, ezért vagyok kíváncsi.

  Tetszik (0)
 67. Profile photo of pimi

  Nem igazán értem a kérdést. A videón frissítés van, “örökli” az aktiválást. Ha tiszta telepítést csinálsz, akkor nem, mindent letörölsz. Az MS fiók már ebben nem játszik szerepet.

  Tetszik (0)
 68. Profile photo of Arnold

  Nem ide tartozik, de szerintem a legújabb Windows frissítés (KB3074681) rendszerhibákat okoz. 2 gépen is tapasztaltam. Úgy lehet észrevenni pl, hogy a hálókártya letiltásnál az óra mellől, nem csinál semmit, csak újraindítja az Explorer.exe-t, vagy Program eltávolításnál a vezérlőpultban szintén ez megy… Más is tapasztalta ezt?

  Tetszik (1)
 69. Profile photo of Rossz Qtya

  A Windows 10 processzorhasználata hagy némi kívánnivalót maga után!

  Alapból 1 – 20% között ugrál a procihasználat néha a lemezhasználat is 98% üresjáratban, mindenkinek azt ajánlom MÉG NE telepítse fel, mert nagy meglepetéseket fog okozni. Arról nem is beszélve, hogy az élő csempék állandóan szinkronizálnak, így ha nem tiltod le, akkor generálja a felesleges internet forgalmat és hátsó kapukat nyitogat a tűzfalon. Ok ez még teszt verzió, reménykedjünk benne, hogy az MS befoltozza mielőbb ezeket a hibákat. Az EDGE pedig rém borzalom, a Microsoft sajnos hozta a formáját böngésző téren is ..
  Szóval mindenki csak saját felelősségére tegye fel.

  kép; http://www.kephost.com/image/ST6W

  Tetszik (0)
 70. Profile photo of Mukk Elek

  Kíváncsi leszek mi lesz 29. után. Most újraraktam a win 10 10240-et egy tiszta partícióra, beléptem, aktivált lett. UGYANAZT a kulcsot kaptam rá valahonnan, amit a laptopon lévő win10-re. Kihagytam a kulcsokat telepítésnél. Csak beléptem MS fiókkal. Az insider buildok ki vannak kapcsolva, így települt. Ha telepítésnél meg akartam ezt a kulcsot adni, akkor azt érvénytelennek minősítette, azzal megállt a telepítés.

  Tetszik (0)
 71. Profile photo of Mukk Elek

  Ezt a félét mivel lehet? Én a slmgr -xpr el néztem

  Tetszik (0)
 72. Profile photo of barivagyok

  hali!van egy olyan gondom,hogy rá frissítettem a win8.1-re a win10-et s ha meg nyitom a böngészőt,firefox ,opera stb akkor felugrik egy ablak,hogy választom e alapértelmezett böngészőként.ha kiveszem a pipát hogy ne jelenjen meg többet akkor is vissza jön ahányszor elinditom a böngészőt.ha arra kattintok,hogy választom alapértelmezett böngészőként,akkor felugrik egy másik ablak,a gépházé,hogy válaszak egy alapértelmezett mappát.elég bosszantó már ez,hogy minden böngésző inditásnál ez fogad.van valami gyógyszer?

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Arnold

   Igen, a Gépház – Rendszer – Alapértelmezett alkalmazásoknál visszaállítod a gyári böngészőt böngészőnek, majd utána a Firefoxot ismét… Elvileg helyrehozza… + alól “Alapértelmezések megadása alkalmazásonként”, ott is Firefoxnál rámész, hogy “Program beállítása alapértelmezettnek”

   Amúgy ez más egyéb programoknál is működik. Én is szívtam vele pár napot, mire rájöttem…

   Tetszik (0)
 73. Profile photo of barivagyok

  Bocsánat,nem mappát,hanem alapértelmezett alkalmazást válasszak

  Tetszik (0)
 74. Profile photo of D. Jenco

  Üdv. Nálam minden flottul megy. De nem 100% .
  Nálam a nett szokott néha elmenni. De különösebb gond a rendszerrel nincsen.
  ( A probléma általában egy újra telepítésnél, jelentkezhet, mikor a telepítő rendszer nem jól kalibrálja a Szoftvert a gépen. ) PL: nem működő start menü, vagy inaktív csempék, lassú reagálások folyamatok közben. Érintő képernyőnél, nem működik az érintés vezérlése Stb… Ezért célszerű áttekinteni mindig a rendszert egy újra telepítés után. Aztán ha gikszer van akkor a telepítővel a Számítógép javítást lefuttatni. Vagy Így ha nem sikerült jól az újra húzás akkor a következő telepítés megoldja a hibát.

  Tetszik (0)
 75. Profile photo of plébános

  Én is frissítettem a 7 Ultimate-et gond nélkül a 10 Pro-ra. Viszont ami probléma, hogy a Kaspesky-t nem engedi telepíteni. Windows defender, tűzfal kikapcsolva, de nem jutok semmire. Eredeti licenc, de egyszerűen kilép telepítés közben. Talán bezavarhat, hogy a windows old mappában még ott vannak az előző fájlok? Az egyébként is érdekes. A frissítés előtt 43GB szabad helyem volt (120-as SSD), most gyakorlatilag ugyanannyi. Pedig az old mappa maga közel 45GB. Szívem szerint törölném a francba, de nem merem. Nem vagyok otthon ezekben a rendszertelepítésekben. Valami ötlet, srácok?

  Tetszik (1)
  • Profile photo of D. Jenco

   Üdv. Az old mappát nyugodtan törölheted, hiszen az már nem aktív. Ha szeretnéd törölni, töröld nyugodtan. ( Amit pedig telepítettél, azon ott vannak a biztonsági mentés amit csináld a Windows meg a hibernációs File, ha ezeket töröld. lesz helyed. Ami a Vírus irtott illeti nem tudom miért csinál úgy ahogy, nekem Avast Internet Security van. tökéletes megy Illetve az AVG meg a BIttenfender is .

   Tetszik (0)
   • Profile photo of plébános

    Köszi,töröltem.
    Kaspersky ügyben rágugliztam az infókra. 29-re ígérik a kompatibilis patch-et.
    És egy újabb kérdés. Hol lehet átállítani az ablakkeretek színét? A fehér keret pl. a VLC-nél kimondottan idegesít. A 7 után még új nekem a 10, nem igazodom ki jó néhány dolgon.

    Tetszik (0)
   • Profile photo of Tamás

    Üdv.A Kaspersky Internet Security-16.0.0.614 Rc2 nálam eddig hibátlanul teszi a dolgát

    Tetszik (0)
 76. Profile photo of D. Jenco

  Hello. Lenne egy olyan kérdésem, hogyan lehet beálitani manuálisan, a Téma színskála választónál, hogy a áttecő legyen szín nélküli, vagy is ( üveg felületű ) . Mint a Win 7 -nél.

  Tetszik (0)
 77. Profile photo of plébános

  Elég vicces, hogy az idő alapból pontos, pedig a beállítások szerint USA-Kanada Csendes-óceáni időre van állítva. Ha átállítom a mi időzónánkra, akkor meg fél nappal előbbre jár. Semmi szerepe, csak véletlenül rábukkantam.

  Tetszik (0)
 78. Profile photo of spejbl

  Feltettem a W7pro-t. Egy régebbi telefonos aktiválás mentéssel visszaaktiváltam. Frissítettem 10-re. Minden ok, tartósan aktív. Utána letöröltem mert egy másik rendszert akartam feltenni (gyors wipe paragonnal). De nem volt kiírva pendrivera. Vissza az egész, W10 tiszta telepítés, pendrive írás. Közben megnézem a rendszert és meglepetésemre aktiválva van. Helyi fiókkal léptem be. Ez hogy lehetséges? Hol tárolja a kulcsot wipe után?

  Tetszik (0)
 79. Profile photo of amuba

  Nekem folyamatosan újraindul ha alvásból ébresztem, már próbáltam mindenféle video driverrel, nem tom mi lehet 8.1 alatt nem volt ilyen Intel Hd van benne laptop.

  Tetszik (0)
 80. Profile photo of endrush

  Légyszi valaki w8.1 pro wmc érvényes telon aktiválhato mak kulcsot!

  Tetszik (0)
 81. Profile photo of Norbert János Kiss

  Sziasztok! Ha insider-ben teszteltem asztali gépen a win10t most költöznék laptopra akkor használhatom azon is tovább insiderként a windows10t? Vagy windows8.1-el vegyem meg a laptopot és azt frissítsem windows10re?

  Tetszik (0)
 82. Profile photo of spejbl

  Megnéztem a kulcsot amivel automatikusan beaktiválja magát. VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T Mind a kétszer kihagytam a termékkód mezőket. Ez egy általános kulcs. Akkor most ezzel eredeti lett vagy mi? Nem léptem be semmilyen Microsoft fiókkal. Meddig és mennyiszer aktiválja be magát? Gondolom sokan használják, használták ezt a kulcsot.

  Tetszik (0)
 83. Profile photo of mrsegane

  Hali. ez a módszer a Windows 7 Loader Extreme Edition v3.503 aktiválással is működik?

  Tetszik (0)
 84. Profile photo of kamcsatka

  Sajnos nem értem a MS fiókos használatot. A videóban egyáltalán nem használtatok MS fiókot. Van két legális W7 Pro SP1 x64-em és egy legális W8.1 Pro x64-em. A Win 7-eseken két-két felhasználó (offline fiókok), a Win 8.1-es 1db felhasználó MS fiókkal. Ha ezeke frissítem Win 10-re akkor használhatom offline fiókokkal? Vagy mindegyiket MS fiókkal kell használni? És mennyit kell regisztrálni és melyik tartalmazza az aktiválás adatait? És lehet használni 1db MS fiókot a 3db gépnél? Plussz még két fiókot a usereknek kell regisztrálni? Pfffff.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Cartman

   A MS fiók kell ahhoz, hogy a frissítés során átkerüljön a licenc az új rendszerre. Elvileg. De ahogy a videóban is látszik, van hogy mégse kell. Ennek ellenére javasolt, hogy a Windows 10-et MS fiókkal telepítsd.
   Hogy több felhasználó esetén mi a helyzet, arról nem láttam hivatalos infót, de gondolom csak az számít, hogy amivel telepíted (a rendszergazda) MS fiók legyen. Egy fiókot viszont használhatsz több gépen is természetesen.

   Tetszik (0)
 85. Profile photo of ng11

  Nekem nem lett aktiválva a windows 10. Direkt tisztán felraktam egy win7-et, DAZ-zal aktiváltam, és frissítettem win10 pro-ra. Minden jó, nem panaszkodik sehol, csak a profilkép személyre szabását nem engeri mert “először aktiválnom kell a windowst”.

  Tetszik (0)
 86. Profile photo of mrsegane

  Windows 7 Ultimate 64bit-es verzió, Windows 7 Loader Extreme Edition v3.503-el aktiválva sikeresen frissítve Windows 10 Pro x64-re, aktiválva telepítés után, pöccre működik a videóban látható útmutatás alapján.

  Tetszik (0)
 87. Profile photo of zozo75

  Üdv. !


  A 175 nap után megint aktiválni kell majd?

  Tetszik (0)
 88. Profile photo of Zabola

  Sziasztok!
  Windows 7 Ultimate, service pack 1, 32 bites, Loader v2.2.2-Daz aktiválva nem engedi telepíteni a Windows 10 pro-t. Telepítés 10%-nál leáll, vissza állítja az eredeti Win 7-et fekete háttérrel a jobb alsó sarokban az üzenettel, hogy nem eredeti a win. 1 órás küzdelem árán már újra eredeti 🙂
  Hogy lehet Win10-re frissíteni?

  Tetszik (0)
 89. Profile photo of arnesso

  Hello,

  Véleményetekre lennék kíváncsi, hogy most Telepítéssel tervezem a windows 10 -et feltenni, úgy h a C partícióm formázom és arra teszem, míg a többi partíciót nem bántom, hogy azon az dolgaim megmaradjanak
  Kérdés : Érdemes fríssíteni előbb windows 10 -re és utána újratelepíteni a 10-et vagy egyből lehet telepíteni többnyire gond nélkül ?( Most aktiválva van a win 7 pro-m)

  Tetszik (0)
 90. Profile photo of Tamás Horváth

  Csináltam egy biztonsági mentést a C meghajtómról Aomei-vel.
  Utána letöltöttem innen (nem ajánlom senkinek = ne töltsétek le és ne futtassátok)

  dazwindowsloader.c[…link moderálva]
  Download Windows Loader “From Here” sendspace.com/file[…link moderálva]

  a Windows-hoz a Loader alkalmazást, hogy ne legyen probléma a rendszer aktiválásával. Az .ISO fájlban egy .docx telepítési útmutató volt + egy .exe fájl.
  Lefuttattam az .exe fájlt és el is indította az ő kis registry buherálását, aztán meg ilyen japán nyelvű programok is felkerültek vele együtt a gépre, amit így nem vártam annyira.
  Persze előre kérték a telepítési útmutatóban, hogy a vírusirtót legyek szíves kikapcsolni. Ennek nem tettem eleget és így ezeket a kis japán nyelvű vírusokat meg is fogta a rendszer.

  A kérdésem, hogy akik letöltötték már ezen 2 aktiváló program (KMSpico / WinLoader) valamelyikét és működött, ők honnan töltötték le, hogy ne legyen benne valami vírus, vagy egyéb nyalánkság?

  Azóta a C-t simán visszaállítottam Aomeivel, úgyhogy nagyon nem ütött szíven, csak jó lenne akvitálni valahogy a Windows-t.
  7 Home Premium-on próbáltam ki tesztként. Első alkalom, hogy ilyen “op.rendszer aktivátort” próbáltam használni.
  Olvastam a cikket, ahol úgymond manuálisan csatlakoztok egy szerverre és úgy aktiváljátok egy konkrét termékkulccsal a Win10-et.
  Honnan tudjátok, hogy melyik szerverre lehet csatlakozni, ki a szerver üzemeltetője és mi van, ha a szerver egy nap megszűnik létezni? 😀

  Csatolok screenshotokat a történtekről, ha valaki számára érdekes lehet esetleg : )

  Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez