Windows 10 frissítési hibák felderítése és javítása

Miután Microsoft július 29-én útjára engedte a nem kis hírveréssel promotált Windows 10 új operációs rendszert, ennek hatására óriási nyomás nehezedett szerverére és magára a cégre is, ugyanis userek tömegei méltatlankodtak a frissítési eljárás nehézségei, hibái és nem utolsó sorban a lehetőség hiánya miatt.
Microsoft valószínűleg ennek hatására kiadott egy Get Windows 10 App nevű alkalmazást, mely a frissítési hibák, akadályok elhárítására, illetve kijavítására hivatott. Az alkalmazás mindazon Windows kiadáson futtatható, mely jogosult az ingyenes frissítésre.
Lássuk akkor az app működését egy négy éve nem frissített Windows 7 Starter kiadás frissítési lehetőségének életre keltésében, illetve a lehetséges hibák felderítésében és kijavításában.

Get Windows 10 App futtatás lépései

Első lépésként töltsük le az alkalmazást innen…. majd nyissuk meg és kattintsunk a Tovább gombra…

1

…láthatjuk, hogy az alkalmazás megkezdte a rendszerben rejlő hibák, akadályok felderítését, közben megállapította, hogy a gépen nincs Enterprise kiadás, ugyanis az nem alkalmas az ingyenes frissítésre…

2

3 Nem Enterprise kiadás

..kiderítette, hogy az Internet Explorer elavult, frissítésre, cserére érett…

3 IE probléma

…illetve első lépésként magát a rendszert illene frissíteni, majd csak ezt követően kerülhet sor a Windows 10 upgrade-re, így az alkalmazást zárjuk be.

4

Végül

Természetesen nem kívánom a négy éve nem frissített rendszert életre kelteni, mivel csak az alkalmazás lefuttatásának kedvéért telepítettem fel, hogy lássuk, vajon a Get Windows 10 App futtatása valós hibákat, akadályokat fedez-e fel a rendszerben, illetve a gépen.

Ezt a feladatát teljesítette, mivel a felderített hibák, akadályok tükrözik a valóságot, a reális helyzetet. Ennek megfelelően, amennyiben ez egy konkrét rendszer lenne, csak annyit kellene tennünk, hogy a négy éve elhanyagolt rendszert frissítjük, majd ismét nekifogunk a Windows 10 upgrade eljárásnak.

97 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of Ádám Bakonyi

  Windows 8-as szériára is jöhetne ez csak a 7-eshez máködik sajnos :/

  Tetszik (0)
 2. Profile photo of geree

  Sziasztok!

  Nem ide tartozik, de a windows 10-et, hogy tudom aktiválni? Nem csináltam se Microsoft fiókot. Nem Windows 8 vagy 7-röl frissítettem, ha nem sima bootolással raktam fel. Van valami parancssori megoldás az aktiválásra?

  Tetszik (0)
 3. Profile photo of NetOwner

  Na ez végre megoldotta a fránya 8007001F hibát az upgrade kezdetén. Így végre hivatalos win10-em lehet.

  Tetszik (1)
 4. Profile photo of Ádám Bakonyi

  Hmm érdekes, az én Win 8.1 Pro-mat, ami KMS-sel aktivált valamiért nem szeretheti..


  Ötlet? (:

  Tetszik (0)
 5. Profile photo of egabor81

  Nálam sikertelen frissítést jelez win 10-re, az alábbi hibaüzenettel:

  Kód: 80240020

  Telepítés állapota sikertelen.

  Mit tudnék tenni?

  Tetszik (0)
 6. Profile photo of demonlaci

  Én ma délután telepítettem a Windows 10 Pro-t tiszta telepítéssel, simán aktiválódott interneten, hiba nélkül elsőre.

  Tetszik (0)
 7. Profile photo of istvankisss

  Nem tudom miért, nekem az abissus cikkekről, hozzászólásokról mindig az egyik régi informatika tanárom jut eszembe. Szemléletes és tárgyilagos. köszönjük! 🙂

  Tetszik (1)
 8. Profile photo of mondeo

  Üdv.
  Bátorságból frissítettem meglévő rendszeresen frissített PC-t Win 8.1 x64 pro-ról Win 10 x64 pro-ra. A telepítőt a MCT-vel készítettem penre. A gépen KMSpico 9.2.3 és Iobit start menü volt. Rendesen lement a telepítés, első ránézésre minden program és beállítás megmeradt,működik rendesen. Megnéztem a rendszerben ill a CMD-ben és azt írja, hogy tartósan aktíválva van. A KMSpico-t nem törölte vagyis működik, az Iobit start menüje is működik és benne felül megvan a csempés start menü ikonja és átkapcsolható használható.
  A kérdésem az,hogy az Iobitos start menü így normális? Továbbá, ha ezek után tiszta telepítést csinálok és biztos törli a KMSpico-t akkor is tartósan aktívált marad a Win 10 v. marad a KMS módszer?

  Tetszik (0)
 9. Profile photo of szilárd

  Sziasztok,a segitségeteket kérném,remélem sikerül. Nvidia geforce 6150se nforce 430 videókártyám van,integrált.A gépem jogosult lenne a frissitésre,de kompatibilitási problémák miatt nem futtatható a win 10. a gépen,ezt mondja, A 8.1 simán fut rajta,nem tudom,mit lehetne csinálnom.Kérjem a gyártó segitségét,ezt javasolja.Van valami ötlet? Elöre is köszönöm.

  Tetszik (0)
 10. Profile photo of Viktor

  Sziasztok!
  A Get Windows 10 App -pt futtatva igen érdekes látvány fogadott.

  Most azt mondja meg valaki, hogy miért nem?
  Innen töltöttem le a 8.1 Pro-t.
  A notin és az asztalin is ez a win van. Mindkettőn regisztráltam a win 10-re. Ha jól tudom csak arra, hogy júli 29 után kapom a linket és tölthetem, frissíthetem. Jelenleg is mindkét gépen kint van az ikon. Link meg sehol. Igaz erre is azt olvastam, hogy várni kell.
  Na de most itt ez nem is értem!!

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   Ez az üzenet csak azt jelentheti, hogy a Get Windows 10 App azt észlelte, hogy nem jogtiszta az a Windows, ami a gépen van.

   Tetszik (0)
  • Profile photo of Stanley

   Nálam ez megoldotta a problémát és már frissíthettem is a 10-esre hátha segít neked is :
   Warning: Serious problems might occur if you modify the registry incorrectly. Before you modify it, back up the registry for restoration in case problems occur. Locate the registry key: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\OSUpgrade]
   It should exist, but if not, create it.
   Create a new DWORD (32-bit) Value with Name = “AllowOSUpgrade” (without the quotes), and set the Value = 0x00000001.
   Once the registry key is modified, close and reopen the desktop Control Panel, go to Windows Update and check for updates. You should now be able to click the Get Started button to upgrade to Windows 10. Note: Windows 8.1 users must go to the desktop Control Panel, and not the modern Windows Update UI.”
   Magyarul : Figyelmeztetés: komoly problémákat okozhat, ha a rendszerleíró adatbázis módosításával helytelenül. Módosítás előtt készítsen biztonsági másolatot a rendszerleíró adatbázis helyreállítása problémák fellépése esetén.
     Keresse meg a rendszerleíró kulcsot: [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ WindowsUpdate \ OSUpgrade]
   Meg kell létezik, de ha nem, akkor hozza létre.
   Hozzon létre egy új DWORD (32 bites) a Name = “AllowOSUpgrade” (idézőjelek nélkül), és állítsa be a Value = 0x00000001.
     Miután a regisztrációs kulcs módosítása, szoros és nyissa meg újra a Desktop Control Panel, menjen a Windows Update és ellenőrzi a frissítéseket. Most már tudja, hogy kattintson a Get Started gombra frissíteni a Windows 10. Megjegyzés: Windows 8.1 felhasználóknak kell az asztalt, Vezérlőpult, és nem a modern Windows Update UI. ”
   Forrás : https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-windows_install/windows-update-installation-failure-80240020/d695e827-9774-4e10-8972-df8d51a7bb51?auth=1

   Tetszik (0)
  • Profile photo of Ádám Bakonyi

   “STANLEY” módszerével sikerült felvarázsolnod a 10et?
   Ugyanilyen problémáim vannak mint neked, azzal megspékelve hogy a honlapról letöltött, illetve a Media Creation Tool-al csinált telepítésnél 22 illetve 24%-nál “valami baj történt” üzenettel kifagy.. driverek, updatek természetesen rendben vannak..
   És ezen nem tudok sehogy átugrani.

   Tetszik (0)
 11. Profile photo of Viktor

  A helyesírási hibákért ellnézést kérek.

  Tetszik (0)
 12. Profile photo of eszli

  Sziasztok! Tudom ez se teljesen ide tartozik. Nekem se megy a frissités 80240020 -as hiba probáltam mindent… de nem ez a lényeg.
  Eredeti win 8.1 em van és nem akarok törtet felraki és ha Media Creation Tool al telepitem a w10 ez akkor nekem eredeti marad?

  Tetszik (0)
 13. Profile photo of eszli

  Köszi és a Media Creation Tool mennyire csinál tiszta telepitést?

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   Az előbb leírtam, első esetben csak frissíteni szabad Windows 10 kiadásra, mert egyébként egy tiszta telepítés után nem lesz aktivált a rendszered. Frissítés után már csinálhatsz tiszta telepítést is, mivel a frissítés már érvényesítette a kulcsodat. Ezért, amikor elindítod a Media Creation Tool alkalmazást a lenti képen látható beállítást válaszd, majd lépkedj tovább, ahogy a program kéri. 🙂

   Tetszik (0)
 14. Profile photo of lujzi

  Sziasztok!
  Segítséget szeretnék kérni a Win 10 telepítéshez.
  Tiszta Win 8.1-em van és regisztráltam a frissítésre, ami még nem érkezett meg, azt írja, hogy majdnem készen áll a gépem a telepítésre. Próbáltam letölteni a updattel a parancssorból, de a telepítésnél kb. egy harmadánál megáll és azt írja, hogy még van teendőm a telepítés előtt, ellenőrizzem a gépet, de nem ír ki semmit. Egyszer hivatkozott update frissítésre. A vizsgálatnál megfelelt a gép. Próbáltam a fentebb említett módszereket is, de nem talált problémát a Get Windows 10 App-al, Az update hibajavító talált és javította is, de folyamatosan ezt írja ki akárhányszor futtatom. Próbáltam dvd-ről is telepíteni és a telepítésnél 41%-nál kidob, hogy valami hiba. Hogyan tudnám még megpróbálni ill. a képen látjató híbákat véglegesen javítani és telepíteni a Win 10-et?
  Köszönm a segítségeket’

  Tetszik (0)
 15. Profile photo of Matrexka

  Nekem sem engedi feltenni a win 10 et.
  Win 7prof (eredeti) ezzel a hibával hagyja abba a telepítést: CompareExchange128 -t nem támogatja a procim, pedig szerintem de… 🙂

  Tetszik (0)
 16. Profile photo of deklima

  Az egyensúly kedvéért.
  07.29 – reggel már lent volt a gépen a win10. Frissítés, hiba nélkül (bár mire a rendszer összeállt eltelt 95 perc). Repülés mód bekapcsolás után: Tuchpad kalibrálás (3perc), automatikus eszköz telepítés kikapcsol (1perc), repülés kikapcsol, videó driver letölt, elindít, telepít, újraindítás (12perc). Másnap reggel, Dolby home theater eltávolít, újra telepít (15perc) és ennyi.
  07.30 reggel nyolctól, a gép és a win10 teljes egyetértésben működik. Pozitívum: többszöri merítés-töltés után az aksi 6% elhasználódásból 3%-ra jött vissza, gyorsabb működés jellemző minden téren, kivéve az edge, de az persze még félig sincs készen.

  Tehát, ilyen is van.

  Tetszik (1)
 17. Profile photo of bbarna

  Szervusztok!
  Telefonon aktivált w8.1-et használok kb.2014. júl. óta.
  A w10-re frissítésre jelentkeztem, a $Windows.~BT mappa le is töltődött júl. 28-án, de értesítést, hogy kezzdhetem a frissítést, még nem.
  A “kis ablak ikonra” kattintva ezt mutatja:

  MS fiókkal bejelentkezve a frissítési előzmények ezt mutatja:

  A Get Windows 10 App -ot futtatva pedig ezt:

  Mit javasoltok?

  Köszönöm a segítséget!

  Tetszik (0)
 18. Profile photo of bbarna

  Talált:

  Frissült:

  Alapvetően azt nem értem, hogy ide, s tova egy hete várom az értesítést, de hiába.
  Vagy legyek türelemmel és majd sorra kerülök?(nekem egyébként nem sürgős)

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   A négy frissítésre váró rendszeremből tegnapig kettő sikerült még az első napon, a másik kettő várólistán dekkolt. Tegnap berágtam a Windows 8.1 PwMC kiadásra és újratelepítettem lemezcsere miatt is és a legnagyobb meglepetésemre az MS-fiók hitelesítése után azonnal felugrott egy ablak és értesített, hogy a Windows 10 ingyenes frissítésére jogosult vagyok, akarom-e folytatni? Naná, hogy akartam, így egy telepítéssel megoldódott minden. Hogy ez általános vagy csak egy véletlen, azt nem tudom? Akkor fog kiderülni, ha más is így jár…
   Tehát, az a javaslatom, várd meg az értesítést vagy próbáld .iso-ból, illetve a Media Creation Tool segítségével frissíteni, mert a rendszered láthatóan friss állapotban van. 🙂

   Tetszik (0)
 19. Profile photo of bbarna

  07.28 előtt klónoztam a rendszerem egy ssd-re, amin nincs a $Windows.~BT mappa. Azon megnézem az iso-s frissítést kíváncsiságból.
  Ehhez a módszerhez szükség van $Windows.~BT mappára?
  Valamint internetes kapcsolattal vagy anélkül javaslod az ISO-s frissítést?
  Vagy inkább Media Creation Tool (az iso már le van töltve)?

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   Nincs szükség, bármelyik megoldás jó, internet nem árt. 🙂

   Tetszik (0)
   • Profile photo of bbarna

    ISO-ból simán lefutott.
    Letöltött közben kb 1 Gb-nyit a $Windows.~BT mappába, amit a bejelentkezéskor hozott létre.
    “Figyelmeztetett” a mennyiségi licenszre, elfogadtam és települt a w10 kb 30 perc alatt.
    A vga driver után újra kellett indítani, az ezt követő már pin kódos belépés után aktiváltnak jelzi a rendszert.
    Mit tenne a pici-puha, ha a másik meghajtón lévő w8.1-el újra belépnék?
    Biztos, ami biztos, az előbbit majd egy másik gépről és helyről próbálom.
    Még egyszer köszi a segítséged!

    Tetszik (0)
 20. Profile photo of bbarna

  Kössz, hamarosan nekiállok és beszámolok itt róla.

  Tetszik (0)
 21. Profile photo of Viktor

  Ez nem jött össze! 🙁 Már beindult minden elfogadtam a szerződést is. Kis vizsgálódás után letöröltette velem a daemon tool-st. Majd megint várakozás. Egyszer csak több dolgot ki írt. Azt jegyeztem meg, hogy telepítőfájlok másolása és aztán elkezte volna ÚJRA letölteni azt a 2,5 Gigát.

  Hát a franc aki még egyszer letölti! Ebből a szempontból sajnos, nekem mobilnetem van és az éjjeli 100gb-ból engedem csak az ilyeneket.
  Amúgy meg meg vagyok vele elégedve. Ez viszont nem a reklám helye!
  Mit lehet tenni?
  Reggel ezzel indított, hogy ezt a 2,5 gb-t letöltötte. Akkor most hol van?

  Tetszik (0)
 22. Profile photo of Viktor

  Lefutott újra tegnap este. Már láttam a végét amikor is elaludtam. Most reggel folytattam. Megy a win 10 pro.
  Aktívált állapotot jelez. 🙂
  A 8.1 azért itt a notin gyorsabb volt. :O
  Lehet sőt biztos, hogy tiszta telepítés után ez épp olyan gyors vagy jobb. Ez nem azt jelenti, hogy sokat kell bármire is várni. Csak látom, hogy nem olyan.
  Azt holt tudom beállítani, hogy a frissítéseket csak én manuális utón keresse és töltse illetve telepítse majd?
  Amúgy, mint azt már írtam is, velem csak a Daemon-t töröltette le a telepítő. Másba nem nagyon kötött bele. Driverek is OK és megy is minden.
  HP Probook 470 G2

  Tetszik (0)
 23. Profile photo of 105kacsa

  Sziasztok
  win 8.1 pro frissítés win 10 pro
  Telepítés a kis körben 11% jár (frissítés közben a számítógép többször újraindul szöveg fent) újra indul és ezt a hibát dobja 0×800700006-0×2000C a telepítés a safe os fázisban meghiusúlt APPLY-IMAGE művelet közben
  és visszaáll win 8.1-re
  Mi lehet a hiba?

  Tetszik (0)
 24. Profile photo of 105kacsa

  telepítőről indított frissítéskor lépett fel a hiba

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   Akkor a tippem a hibás telepítőben keresendő, ugyanis a képen SYSPREP hibákat jelez, amik lehetnek sérült, vagy hiányzó fájlok a telepítőben, vagy egy működő rendszer esetén azok érvénytelen bejegyzése a Beállításszerkesztőben, de lehetnek kártevők is a fájlokban…stb. 🙂
   Készítsd el ismét a telepítőt vagy inkább indítsd .iso-ból a frissítést és látni fogjuk, akkor mi történik. 🙂

   Tetszik (0)
 25. Profile photo of Czérna Erik

  Hello egy olyan problémám van hogy,egy idő után bejön egy kék képernyő valami ilyesmit ír ki:hibát észleltünk további információért keresse ezt unexpected kernel mod trap valami ötlet miért?

  Tetszik (0)
 26. Profile photo of deklima

  Egy kis nevetés, senkinek sem árt.
  https://www.youtube.com/watch?v=Ynv0O_ulKbQ
  Hátha jobban mennek aztán a windows10 dolgok’. 🙂

  Tetszik (1)
 27. Profile photo of CsumiRudi

  Üdv.

  Frissíteni szeretném a win7 Prof. rendszert win 10-re.
  Elindítom (gwx) a frissítést és “kis türelmet” kér már több, mint másfél órája.
  Javaslatokat előre is köszönöm.

  Tetszik (0)
 28. Profile photo of VeeL

  Üdv.!
  Járt-e valaki úgy, hogy 8,1 Pro-ról 10 Home-ra frissített? (Mert én igen, egy Dell notin…)

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   Igen, jártam már így régen, amikor multiple_editions-t használtam telepítésre és nem vettem figyelembe, hogy a gép UEFI memóriája tartalmazza a termékkulcsot, így automatikusan a Windows 8.1 Core verziót telepítette fel Pro helyett. Ezt csak úgy lehet elkerülni, ha a telepítőt kifejezetten Pro kiadásból készíted. 🙂

   Tetszik (0)
   • Profile photo of VeeL

    ABISSUS, kösz a választ – kicsit késve reagálok…
    Az én említett esetem azonban más:
    1. Nem telepítőkészletes dolog volt, hanem rájelentkezéses automatikus frissítés (Ez esetben ugye az ígéret Pro-ról Pro-ra…);
    2. Nem UEFI a BIOS, mert ez a noti régebbi darab, egy DELL Latitude E6400, amin gyárilag csak Win7 a támogatott: a Win8.1 pro-t már én műtöttem rá sikerrel (Egy drivert kellett csak keresnem rá konkurens gyártótól, a Lenovo-tól, talán az SD-olvasóét.) ;
    3. A Win10-re frissítés simán ment: minden program és driver (még az ujjlenyomat-olvasóé és a wireless smartcardé is – utóbbit sose használtam, nem is tudom mire jó…) OK volt neki – kivéve azonban a Bluetooth adaptert , amit a win8.1 simán kezelt, a win10 meg nem is vesz tudomást. arról, hogy van ilyen a gépben;
    4. Másik, kicsit újabb DELL notira, mégpedig egy L502 XPS-re tiszta telepítés is simán felment.
    …Szóval működik ez, csak lehetnek kisebb rigolyák.

    Tetszik (0)
   • Profile photo of VeeL

    Bocs, rosszul emlékeztem: a Bluetooth volt az éppen a 8.1 esetében, amit a Dell gépen a Lenovo azonos hardverre kiadott drivere oldott meg – s ugyanez működött most a Win 10-re frissítés után is !

    Tetszik (0)
 29. Profile photo of 105kacsa

  ,,win 8.1 pro frissítés win 10 pro
  Telepítés a kis körben 11% jár (frissítés közben a számítógép többször újraindul szöveg fent) újra indul és ezt a hibát dobja 0×800700006-0×2000C a telepítés a safe os fázisban meghiusúlt APPLY-IMAGE művelet közben
  és visszaáll win 8.1-re”
  Megoldás
  Előzmények: ez volt fent Windows 8.1 Frissítésekkel integrált DW Edition 2015. Július 15.-ig
  De volt fent az öreg laptopon egy friss Linux Mint 17.2 is (dual boot)
  Első körben a segédprogival letöltött https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 telepítőből a menüből indítva a frissítést nem sikerült.Utána Linux és Grub 2 betöltő eltávolítás majd ismét frissítés a menüből ez sem volt jó.
  Volt még jó pár itt-ott leírt módszer szerinti frissítés de midig hibával ért véget.
  A megoldás: a fentebb irt win 8.1 tisztán való újra telepítése aktiválása (telepítés közben frissítésre feliratkozás) és az első frissítések keresése alkalmával az új rendszer már beadta a több mint 2gb frissítést win 10-re.Rányomtam a letöltésre és 4 óra szuttyogás után elindult a friss aktivált win 10 hibamentesen
  Tehát friss win7 vagy win 8.1 és első manuális frissítések keresése után már dobta is a win 10 frissítést
  Nem kell a gwxfix sem a WindowsUpdateDiagnostic sem GW10Appdiagnostic mivel a sok sikereteken telepítés után ezeket is próbáltam

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   A megoldást köszönjük, de azért nem lehet általánosan elfogadott megoldás, sajnos, mert sok user a belakott rendszerét szeretné frissíteni és nem a tisztán újratelepített rendszert, ugyanis egy tisztán újratelepített rendszer persze, hogy nem tartalmaz semmilyen hibát, fájltöredéket és egyéb akadályozó tényezőt, ami megakadályozná a frissítési eljárást. Pestiesen szólva, így már egyszerű és könnyű. 🙂

   Tetszik (0)
 30. Profile photo of 105kacsa

  Igen ez az öreg kísérleti lapitopi(Linux rendszereket próbálgatok rajta, meg sok mást) volt. Az asztali gépen külön történet lesz

  Tetszik (0)
 31. Profile photo of Viktor

  Sziasztok!
  Azt hiszem, én vissza fogom állítani a Win 8.1 -et.
  HP Probook 470 G2
  Ez egyelőre szerintem egy rakás kaka. Sokkal gyorsabban indult a 8.1 és stabilabban is működött.
  A 10 alatt már pár kék színű képet dobott be. 🙁 Míg a 8.1-nél sosem láttam. Nekem erre nincsen szükségem! Egyáltalán.
  Ez az Edge egyenesen egy határ sz.r.
  Az asztali gépemről töröltetem is az ingyenes frissítési lehetőséget.
  Pedig tetszik a 10-es! Majd inkább fél vagy 1 év múlva próbálkozom újra. Addiga biztosan kifórja magát.

  Nem fikázásból írom. Ez a véleményem jelenleg!

  Tetszik (0)
 32. Profile photo of deklima

  (kb3081424) – felment már valakinek? Nálam nem akarja az igazságot..

  Tetszik (0)
 33. Profile photo of haliha

  Nálam is azt jelzi az app, hogy nem kompatibilis a Windows 7-emmel. Már túl vagyok egy win 10 frissitésen, ami másfél óra után úgy állt meg, hogy szürke képernyő, a billenytüzet sem mutatott semmit /G15/ igy állt háromnegyed órát, /elvileg már csak a win 10 beállitása volt hátra, majd újrainditottam a gépet, erre kiirta hogy hiba volt a telepités során és visszaállitotta az eredeti rendszeremet.

  A hibakódom: 8007002C-4000D a windows súgó szerint ez ismeretlen hiba. Egy frissitési hibának irja ki.

  Tetszik (0)
 34. Profile photo of cofon

  hogy lehet a bejelentkezési jelszó kérését letiltani?!, mert ahogy a win 8.1nél kijelöltem / és ott nem kérte / itt ez nem működik. kijelöltem, hogy ébresztéekor ne kérjen jelszót és a beállításoknál is a “soha” opciót választottam, de változatlanul be kell pötyögnöm a jelszót felébresztéskor. már harmadjára raktam újra!!!

  Tetszik (0)
 35. Profile photo of dönci4

  Kipróbáltam ezt a hibakeresőt, de ezt a választ kaptam: A hibaelhárító nem működik ezzel a Windows verzióval.
  A rendszer W 10 Pro, aktiválva van.

  Tetszik (0)
 36. Profile photo of W.A.Lacky

  Sziasztok! (Remélem olvassa még vki ezt a topikot!)
  Nekem a telepítéssel, frissítéssel nem voltak problémáim, de sajnos az alábbiakkal találkoztam:
  – nem tartja meg a képernyővédő beállításait. A következő bekapcsoláskor ismét alaphelyzetbe áll, azaz nincs képernyővédő;
  – nem hajlandó engedni a másik – XP-s – gépemről történő nyomtatást, hiába a megosztás, sőt az XP-s gépemnek nem engedi kezelni a W10-esen lévő fájlokat. Fordítva minden működik;
  – állandóan a szememre veti, hogy nincs bekapcsolva a Windows Defender, de bekapcsolni nem engedi, nem tudom “neki” megmondani, hogy az ESET-et használom és nem ismeri fel;
  – hiába kapcsolom ki az értesítéseket, mégis mindig értesít.
  Ha valaki esetleg tudna tanácsot adni, azt igen megköszönném, mert egyelőre nagyon bosszant.
  Köszönettel: W.A.

  Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez