Kínos hiba az új Start Menüben

A Windows 10 nem igazán tűnik még teljesen kiforrottnak. A legutóbb felfedezett hiba, miszerint ha 512-nél több parancsikon található a Start Menüben, az egyszerűen megbolondul. Brad Sams (petri.com) tapasztalatai szerint a programhiba:

Lassulásokat, összeomlásokat, hiányzó ikonokat, és nem válaszoló grafikus felületet eredményezhet.

Az 512 elég soknak tűnik első hallásra, de van olyan program, mint például az Office ami kb. 10-14 parancsikont helyez el telepítés után. Tapasztalatink szerint, elég könnyű elérni a kritikus mennyiséget. A Microsoft már júliusban is tudhatott a hibáról, azonban nem tudni, hogy mikorra készülnek el a javítással.

kill_start

Ha egycsapásra Te is kiszámíthatatlannak érzed a Start Menüdet, akkor érdemes átnézni, és kitörölni ezt azt. Webes linkek, súgó hivatkozások, olvass el fájlok, uninstaller parancsikonok, mind mehetnek a levesbe. Egyelőre arról nincs információ, hogy a Windows RT 8.1 Update 3 tartalmazza-e ezt a hibát.

A takarításhoz ezt a két mappát kell meglátogatnod:

%appdata%\Microsoft\Windows\Start Menu
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu

98 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of ajjajjaj

  Ha így halad a Microsoft, lehet, hogy egy év múlva sem lesz érdemes vátlatni. 😀 Lehet, hogy én vagyok a hülye, de minek kellett ennyire siettetni a kiadáast ilyen hibák mellett? Nem ért volna rá még egy-két hónapot? (én még szerencsére nem találkoztam ezzel a hibával)

  Tetszik (0)
 2. Profile photo of milegyen

  Hat nekem meg 200 parancsikon sem gyúlt össze,mégis kifingott az egész startmenü,sőt meg a műveletközpont sem működik.Minden hibajavítást kipróbáltam,semmi eredmény….Hála a Start10 alkalmazásnak ,hogy használni tudom a winfost.

  Tetszik (0)
 3. Profile photo of bedo

  Sok hiba van még a 10-el de én továbbra is ígéretesnek tartom. Nekem leginkább a támogatottsággal van bajom. Rengeteg olyan szoftver és driver van amit egyáltalán nem támogat. Lehet ez is olyan lesz mint a win8 meg 8.1

  Tetszik (0)
 4. Profile photo of D. Jenco

  Ezzel a hibával én is találkoztam, elég zavaró, és kellemetlen. Ami még ez mellett, nekem hibaként jelentkezett az Internet gyakori megszakadása. (Ezt nagyon rühelltem ) , mivel a korábbi kiadásoknál, ilyen hiba soha nem volt.

  Tetszik (1)
 5. Profile photo of madar45

  Nagy butaság volt Windows 10-re váltani. Talán egy év alatt sikeröl nekik egy igazi oprendszert összerakni. Én visszamegyek a Win 7-re.

  Tetszik (0)
 6. Profile photo of semmi

  nálam egy párszor eltűnt már a gépház meg talán a fájlkezelő ikonja is a startmenüből a következő újraindításig. egyébként meg nézzétek meg a naptárat az óránál, a felfele nyíllal nem előre hanem visszafelé megy a hónapokban, a lefelenyíllal meg előre megy…

  Tetszik (1)
  • Profile photo of KoLaMan

   Képzelj el egy függőleges szalagot, azon vannak a hónapok, fent a január, alul a december (azt ne mondd, hogy fordítva kéne, gondolj a filmek végén a stáblistára). Nomármost mondjuk a szeptember van épp kijelölve, akkor a felfele nyílra mégis mi jönne elő, ha nem az augusztus?

   Tetszik (1)
   • Profile photo of Nameless

    Mondjuk elég rendszeridegen a “természetes scroll” a Windows-ban. De van logika abban amit mondasz.

    Tetszik (0)
   • Profile photo of KoLaMan

    “rendszeridegen a “természetes scroll” a Windows-ban”
    Tuti bennem van a hiba, de ezt a kijelentést szimplán nem értem.
    Amúgy meg hívd elő a naptárt, és az egér görgőjével scrollozzál fel-le, és meglátod. Mint akármelyik más dokumentumban (A Word-tól az excel-en át a bármely pdf olvasóig), ugyanaz történik. Mi a rendszeridegen??

    Tetszik (0)
   • Profile photo of semmi

    Miért kéne alul lenni a decembernek? Miért nem a január van alul? Ha házat építesz a tetővel kezded? Ez így nem magyarázat…

    Tetszik (0)
   • Profile photo of KoLaMan

    Elolvastad amit írtam?? Előre megválaszoltam hogy miért van felül a január.
    Komolyan fáradt vagyok mára, de vazze ha kinyomtatsz egy A4-es dokumentumot mi van felül?
    Ha olvasod a DirtyWindows oldalt, mi van felül?? Az első, vagy az utolsó hozzászólás?? A cikk eleje, vagy a vége?
    Eh, húzós napom volt, jobb ha megyek innen…

    Tetszik (1)
 7. Profile photo of Quorra

  Nem tudom ki mit csinál, de nekem egy Win 8-as időkből származó Samsung notim van, arra rápakoltam a W10 Enterprise-t – értelemszerűen 64 bites verzióban -, és nem tapasztalok ilyet! Pedig van program fent dögivel…
  Tény, nem is hagyom, hogy mindenféle vacak elszabaduljon a gépen. Szimpla CCleaner + winapp2, illetve Ashampoo Winoptimizer 12 van fent. Elvétve lefuttatom és rendben van a gép.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Nameless

   Egyéni tapasztalatok alapján nem jelenthető ki, hogy másnál szimpla user error miatt rossz a Windows 10. Nálam biztos lehetsz benne, hogy nem a user error faktor miatt nem maradt fent.

   Tetszik (0)
   • Profile photo of KoLaMan

    Én sem tudom, ki mit csinál, és ezt nagyon is komolyan gondolom, ugyanis sok esetben egészen kis apróságon, használati szokáson múlik, hogy egy hiba megjelenik, vagy sem.
    Nem vonom kétségbe, hogy van valami bibi a start menüvel, de tény, hogy én még nem találkoztam vele. Utánaszámoltam, durván 12 win10-es gépnél fordultam meg az utóbbi időben (mind 64 bites, pro/core illetve HUN/ENG). Három frissített, a többinél frissítés után tiszta telepítés volt., valamennyi legális, aktivált. Egyiknél sem találtam semmi rendellenességet, kifogástalanul működnek.
    Igaz, nem számoltam soha (eddig), hogy kinél mennyi bejegyzés van a start menüben, de gyanítom sehol nincs 512 közelében sem (nekem igen soknak tűnik az az 512 – nálam még az Office is “csak” 6 parancsikont csinált, és az a legtöbb).
    Szóval szerintem ez amolyan index címlapra való vihar a biliben, vannak sajnos sokkal komolyabb hiányosságok (nem hibák) is.

    Tetszik (1)
   • Profile photo of Nameless

    @kolaman Igen bagatell hiba, de ha nem tudod mi okozza, akkor már tűnhet egészen másnak. Simán olyan mintha az egész rendszer rossz lenne, meg lefagyna. Közben meg csak maga a startmenü rakoncátlankodik.

    Tetszik (0)
 8. Profile photo of

  512db parancsikon? 😀
  Sting te vagy az? 😀

  Tetszik (0)
   • Profile photo of

    ÉÉÉn?
    Hiszen Te írtad… 512db ikon esetéről van szó… ez nem hinném, hogy eddig bármely átlagfelhasználónak gondot okozna, mert nem fogja sosem elérni ezt a bűvös számot. Másfelől van új build és úgy írtad a cikket, mintha a felhasználóknak szántban is benne volna eme “probléma”.
    …de ha benne is van, 512db ikonról beszélünk 😀

    Tetszik (0)
   • Profile photo of Cartman

    Csoki, “mintha a felhasználóknak szántban is benne volna”, mert benne is van. Nincs javítva a hiba egyelőre, de javíts ki, ha tévednék.
    Az 512 meg nem olyan sok, az egyik win8-amon, ami egy éve fut kb, 430-nál járok, pedig nincs is semmi felesleges telepítve. De a probléma nem az, hogy mennyire könnyű, vagy nehéz elérni az 512-őt, hanem az, hogy egyáltalán limitálva van.

    Tetszik (1)
   • Profile photo of KoLaMan

    Win8-nál nincs is start menü…;-)

    Tetszik (1)
   • Profile photo of Nameless

    Na látod, hogy Cartman 430-nál jár pedig ő aztán megválogatja mi kerülhet a gépére 😀 Hidd el nekem sincs kevesebb. Ha még felraknék mindent amit “esetleg” használhatok simán meglenne az 512. Átlagfelhasználónak tartom magam.

    Tetszik (0)
   • Profile photo of abissus

    Szerintem a vita lezárható, mert bár az 512 ikon egy átlag felhasználó számára sok, de nem lehetetlen elérni és egyébként is a hibajavítás szerepel Gabe Aul blogjában az új Build 10547 között, igaz oly módon, hogy lehetővé tették a 2048 ikon használatát. Így várják a visszajelzést, milyen hatással van a Start Menu használatára. 🙂

    Engem inkább az érdekelne, lesz-e magyar nyelv a beígért lang pack között.

    http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/09/18/announcing-windows-10-insider-preview-build-10547/

    Tetszik (1)
   • Profile photo of KoLaMan

    @NAMELESS : “Átlagfelhasználónak tartom magam”
    Hidd el, nem vagy az.
    Az átlagfelhasználó alig használja a startmenüt. Amerre megfordulok (nem kevés helyen, és szinte kivétel nélkül olyanoknál akik ‘csak’ használják a gépüket), nagy részük azt sem vette észre, hogy átálltam a gépen Windows 10-re, csak annyit érzékeltek, hogy “valamit vacakoltam”.
    Film megy, Word-Excel megy, faszbuk, jutub meg a többi megy, képek megvannak, levelek megvannak, zene szól – azt se tudja mi van a gépházon belül, és nem is érdekli. És igaza van.
    (Én meg puszilom őket, amíg van pénzük supportra)

    Tetszik (0)
 9. Profile photo of siriq

  Amugy csak szolok, hogy van uj win 10 build 10547 es mar tolyheto illetve nalam mar jon lefele.

  Tetszik (0)
 10. Profile photo of siriq

  En mar csak kesobb inditom el az install-t

  Tetszik (0)
 11. Profile photo of

  @Cartman
  Én is írtam 😀 “..Másfelől van új build.. ”
  …ráadásul még te is írod, hogy win 8 esetbében 430-nál jársz… TE! NEM ÉN, NEM A SZOMSZÉD JÓSKA, NEM BÉLANÉNI, HANEM TE!
  ERGO Te sem érted el még az 512-t… Egyébként ha már itt tartunk a win 8-ban hogyan érem el a START MENÜT? 😀

  Na de lényeg az, hogy átlagfelhasználók….és hogy javították 😛

  Tetszik (1)
 12. Profile photo of Kevin

  Nálam akkor jelentkezik ez a hiba, még mindíg, amikor a képernyő kikapcsol. A másik dolog amit meg most fedeztem fel, hogy hiába állítom be a képernyőkímélőt egy idő után, a következő bekapcsolásnál már elfelejti.

  Tetszik (0)
 13. Profile photo of nagygp

  Ja. Nekem tetszik a windows 10! Egyénisége van. Pl.: ha te le akarsz valamit szedni -programot, szolgáltatást, akármit- ami szerinte kell a cuccba, akkor visszateszi. Ha kő ha nem. Vagy állítsd a tűzfalat, de ha beállítottad – én sok dolognak engedélyezett szabályát “tiltsa le a kapcsolatot”-ra állítottam, visszaállítja. Bár most úgy tűnik, hogy kínjában a DVD lejátszónak adott internethozzáférést. Hogy minek az neki? Szóval nekem TETSZIK! 😀 Nem olyan unalmas, mint a 7, hogy működik, aztán jóvan. Itt lehet küzdeni 😀 😀

  Tetszik (2)
  • Profile photo of

   Ezek szerint Én valami különleges frissítést kaphattam, igaz eredeti win8.1 pro -ról váltottam, de tudtommal ez nem számít 🙂
   …ilyen problémám sem volt még, IOBIT Uninstallert használok, azzal szedtem le a windows alkalmazásokat is (óra, xbox, mikrofonalk. ,kapcsolatok, hírek, stb…) és soha semmi még nem mászott vissza a gépemre …de még csak a tűzfal sem “állítódott” át magától az első egy hét használat után, a mai napig is max 10mp alatt elidul, gyors, hibátlan, játékok is kifogástalanul futnak… még csak kompatibilitási hibákat sem találtam 😀
   Köszönöm Microsoft, hogy kivételként, Én egy teljesen jól működő, hibátlan windows 10-et kaptam! ÁMEN 🙂

   Tetszik (2)
 14. Profile photo of magic-box

  Sajnos messze nem ez a legnagyobb hiba ebben a bughalmazban. Senki, még egyszer mondom senki nem tudja megoldani, hogy egy idő után a kurva ikonok ne álljanak be default állapotba. De itt a videó, hogy mindenki értse: https://www.youtube.com/watch?v=50mHRl5NzhI És az összes rohadt gépen, amelyre feltettem ez előjött. Itt legalább 10 különböző gépről beszélek, 10 különböző videokártyával. Van amikor 2 nap után, van amikor hetek múlva, de az összes gépen jelentkezik a hiba. Teljesen mindegy, hogy frissített vagy friss telepítés van. Vicces, hogy a prohardveres win10 fórumon rengeteg embernek okoz problémát, itt meg egy cikk se szól róla. Ennyire fanboy az oldal, hogy nem beszél erről a mindenkit (előbb vagy utóbb) érintő hibáról? DesktopOk és társai szart se érnek, mert minden bekapcsolásnál lehet futtathatni a visszaállítást. Vicc ez az egész… Állítólag szeptember elején kezdődött…

  Tetszik (0)
 15. Profile photo of Nameless

  “Ennyire fanboy az oldal, hogy nem beszél erről”

  Mi egyáltalán nem vagyunk fanboyok, a címlapon is jelenleg minimum két cikk gyalázza a Microsoftot. Korábban is rengetegszer kritizáltuk őket. Viszont, a világ nem fekete és nem fehér. Elfogadjuk, hogy valakinek jó, valakinek nem. Nem akarunk a kattintásért lejáratókampányt kezdeni, meg minden hibáról külön cikket írni.

  Lehetséges okok
  Aki kompetens lenne megírni a cikket egy ilyen hibáról:
  a.) Munka mellett nincs ideje ilyenekkel foglalkozni
  b.) Nem használ asztali ikonokat / nem rendezgeti
  c.) Feladta a Windows 10-et még aznap amikor megjelent
  d.) Ezek kombinációja

  Bárkinek van lehetősége cikket beküldeni, ha úgy látja hogy a DW-ről valami hiányzik. Mi örömmel kitesszük, csak legyen több mint egy szimpla hozzászólás.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of magic-box

   Akkor lehet, hogy megírom én. Mert semmi megoldás nincs rá, csak ha ráfrissít az ember. Akkor egy darabig megint jó lesz, de kezdődik utána előröl. Egy számítástechnikai szervizem, és jönnek sorra ezzel a hibával, és a mi telepítéseinknél is mindegyiknél előjött. Eltudjátok képzelni mennyire kurva bosszantó? Jönnek a legális win10 frissítésért és nem tudom/merem megcsinálni. Így egyelőre, windows 10 telepítés nincs, csak az ügyfél kérésére, és ha vállalja az ezzel a buggal járó gondokat.

   Tetszik (0)
   • Profile photo of Nameless

    Na, ez tök jó lenne, ha leírnád a tapasztalatban hogy hogy szopat a munkád során a Windows 10. Ebből lehetne írni egy hosszabb cikket is. A végére oda is tehetnéd, hogy a szivárványok meg kismacskás gifek mögött azért nem olyan nagyon fasza az ingyen W10 azoknak akik a “színfalak mögött” dolgoznak.

    Tetszik (1)
 16. Profile photo of magic-box

  Könyörgöm, az emberek 98% használ ikonokat. És fura módon esetleg csoportba rendezi, vagy kis méretre állítja. Vagy csak picit arrébb húzza, hogy ne takarja el az unokás háttérképet pld… Win95 óta ez egy működő funkció, és képtelenek hetek óta javítani ezt a rohadt hibát? Persze, hogy az ember felhúzza magát… És mindenkitől elnézést így utólag is a hangnemért….

  Tetszik (0)
 17. Profile photo of magic-box

  Mondjuk nekünk anyagilag most ez a win10 erőszakos frissítéses hiszti borzalmasan megéri. Napi 2-3 ember hozza be a gépét, hogy tegyük vissza rá a 7-8.1-et. Hiába állítják vissza páran, messze nem ugyanaz… Engem szakmailag őrjít meg, hogy nem tudom megoldani ezt a gondot, pedig ami létezik registry-s trükk, azt kipróbáltam…

  Tetszik (1)
 18. Profile photo of SWAT

  Senki fejéhez nem szorítanak pisztolyt, hogy tedd már fel a Win10-et. Kezdeti stádiumban minden Új Win rendszer sok hibát tartalmazott, ez sem kivétel. Majd javítják őket. Nekem még ez van a tálcán Nem vagyok türelmetlen. A Win7 még nagyon jól teszi a dolgát.

  Tetszik (2)
  • Profile photo of magic-box

   De szorítanak… Tudod. csak egy évig van az ingyenes frissítési lehetőség… Persze, hogy szeretnének élni vele. Teljesen bejött a Microsoft marketing, a gwx-es trükkel, meg az kamu regisztrációs dumával, és ehhez társult a sajtó hype. De az kimaradt, hogy istenigazából, csak büdös nagy bétateszter lesz mindenki. Ehhez viszonyítva a 8 startja maga volt a Kánaán 🙂

   Tetszik (1)
   • Profile photo of SWAT

    Van még kb 10 hónap a tesztelgetéshez és ha valaki szereti a kihívásokat annak ez kiváló alkalom. Azért a 8-nál is volt, ha más nem driver hiba az akadt bőven.

    Tetszik (1)
   • Profile photo of

    @Swat
    “..Senki fejéhez nem szorítanak pisztolyt..”

    @Magic Box
    “…De szorítanak…”

    NA LOL XDDD
    Varázsdoboz, Te készen vagy 😀 Szóval a gonosz MS ott áll az emberek mögött-mellett…esetleg valakihez épp most rontanak be kommandósruciban és fegyvertfogva kiáltják: Tedd fel a Windows 10 -et!
    …na ja ez így megy 😀 Hallod add tovább azt a joyát, ne légy ilyen önző 😀

    ……hogy az ikon problémához is hozzászóljak:
    Nos nálam ilyen sem volt….és biztosíthatlak, az általad felsorolt csoportok egyikébe sem tartozom 🙂
    Ilyenkor inkább ezek az első kérdések nálam:
    Milyen forrásból, honnan van a win10?
    Ráfrissítés, vagy tiszta telepítés történt?
    A telepítés után-óta eltelt egy hét és a szükséges telepítés utáni tisztogatás megtörtént?
    Esetleg sfc/ scannow volt a tisztogatás után?

    Tetszik (1)
   • Profile photo of abissus

    @magic-box, Úgy tűnik, Te szaki vagy, olyan user, aki a gépek szervizelésével, illetve javításával foglalkozik hivatásszerűen vagy csak úgy hobbiból. Így a lenti kérdés neked nem fog gondot okozni.
    Induljunk ki abból az egyszerű alapvetésből, hogy mindenkinek egy, azaz egy Windows 10 .iso állomány áll rendelkezésre abból a célból, hogy frissítse az adott gépen a Windows 7/8/8.1 rendszert, illetve végezzen vele egy tiszta telepítést. Most tekintsünk el azoktól a userektől, akik megpiszkálják a .iso állományt, integrálnak frissítéseket, programokat a telepítőbe.
    Ebből következik a kérdés, amire szeretném, ha valaki világos választ adna, nevezetesen, mi dönti el, hogy a frissítés, illetve a telepítés jól sikerül, illetve nem? Miért van az, hogy millióknál semmi gond, egy kisebb tömegnél meg szar az egész?
    Olvastam valamelyik (most nem emlékszem, hogy TWC, Neowin, ZNet vagy máshol, de most nem találom) internetes oldalon egy helyi, tehát az oldalt látogatókat megszavaztató statisztikát, hogyan zajlott náluk a frissítés, illetve az azt követő telepítés? 54-57% simán, semmi gond, 27% kisebb döccenőkkel, de rendben, a maradék megoszlott a qurva Windows 10 és a még nem fogtam a frissítéshez között.
    Tehát akkor ismét, mi dönti el, hogy egy adott Windows 10 .iso állományt használva az egyik gépre sima, gond néküli a frissítés, illetve a tiszta telepítés, a másikon meg nem és ahol nem, ott vajon minek a hibájából nem sikerült? 🙂

    Tetszik (1)
 19. Profile photo of magic-box

  Olvass vissza légy szíves. Fentebb leírtam… Rendes MS forrású, bárki által letölthető telepítő, és sima frissítésesnél is előjön az összes gépnél a hiba. Szóval veregesd a vállad, ha nálad nincs. De gyanítom te nem használsz gyári build-et, és insideres cuccot tolsz, vagy kiirtottál mindent amit lehet… De tessék itt az oldal saját fóruma http://dirtywindows.hu/discussion/topic/windows-10-asztali-ikonok-hiba/ , biztos mindenki ugyanazt a csúnya telepítőt használja. Meg az a sok-sok ezer ember aki különböző nyelvű fórumokon ugyanezt a hibát posztolja. A videót (amit fentebb linkeltem) ami mutatja a hibát az meg spanyol volt. Ha ilyen gyerekes megoldásokkal, mint amit írsz “sfc/ scannow” meglehetne oldani, akkor be se írtam volna.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of

   Pont írtam, eredetiről frissítettem és nem isideres, PONT nem hekkelt 🙂
   Ha meg neked az sfc /scannow gyerekes, hát…bocs, megyek inkább homokozni 😛
   …csúnya, mogorva bácsi 😀

   Vérpistit viszont kikérem magamnak… öreg!
   Persze lehetne folytatni normálisan, normális kérdésekkel, ha nem rögtön engem hibáztatnál, mert nálam és sok mindenki másnál rendben mennek a dolgok! Rakás ember használt PL win8 mellé …vagy próbált ki ilyen-olyan startmenüket (azért ezek-jópár-megpiszkálta a rendszert.) , vagy esetleg ccleanert, vagy egyebet és nem figyelve a beállításokra, mindent kipipált, majd mérgelődött, hogy indítás után visszaállt a menü, az ablakok, értesítési terület, egyebek… rohadt windóz…én meg a köcsög, mert nálam jó.

   Tetszik (0)
   • Profile photo of magic-box

    Szerintem én nem beszéltem ilyen stílusban. Más, szerinted a szervizben varázshekkelt windózt teszünk? Meg extra start menüket? El se olvasod mit ír a másik, egyáltalán megnézted a linkelt videót? Csak tolod a tutit, és erre azért érzed felhatalmazva, mert nálad még nem hánytak be az ikonok. Annyira unalmas, hogy minden windows váltásnál ez megy. Nexus5 fórum dettó ilyen, észreveszel egy problémát az új Lollipop-al ezt jelzed, egyből jön 2-3 ember aki elmondja mennyire tuti minden, és user error és stb, és stb. És ez megy a végtelenségig, hiába jelentkezik a hiba a felhasználók 80%-nál. Akkor is jön a megmondóember, hogy minden tuti, de te matt hülye vagy hozzá.

    Tetszik (1)
  • Profile photo of Nameless

   Engem is felháborít, amikor elbagatellizálják azt a hibát amitől nekem pokol az életem. 😀

   Tetszik (1)
 20. Profile photo of magic-box

  Annyira bírom, hogy egy rengeteg embernél előforduló hibát, ami valós gond, azt vérpistikék egyből leszólják, mert náluk nincs. Igen és szervizesként kicsit több win 10-es gépet látunk. Jah és nálam sincs a hiba képzeld el, de tippem szerint azért nem, mert 2 full hd-s monitorom van, és erre tippelek. Full HD-s közegben még nem láttam a hibát. Gyanítom vmi köze lehet hozzá. De ez már csak tippelgetés.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   A “vérpistikék”, tippelgetés helyett szakemberhez méltóbb választ vártam, ugyanis én bevallottan nem értek hozzá olyan mélységig, mint egy szervízben dolgozó, aki meg tudja ítélni, melyik gép, mire alkalmas. 🙂

   Tetszik (0)
   • Profile photo of magic-box

    Ha rendesen elolvastad volna amiket fentebb leírtam, akkor nem is írtad volna meg a hozzászólásodat. Hiszen benne volt az összes kérdésedre a válasz. Elnézést a személyeskedésért különben. Nekem ez égető probléma, pont a szerviz miatt. És szakmai szempontból egyedül a dirtywindows az a hely, ahol tényleg találok hasznos dolgokat.

    Tetszik (0)
 21. Profile photo of SWAT

  Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az viszi előre a program frissítését, javítását, ha minél több visszajelzés érkezik a fejlesztőhöz. Legyen az insider vagy más egyéb módon telepített op. rendszert egy user. Így kerek a világ, van aki örül a Win 10-nek van aki bosszankodik miatta. Egyszer úgy is jó lesz, mint az előzőek is. Nem tudom lesz-e majd SP1, de biztos egy hasonló dolog után már sokkal kevesebb rosszalló Wi10 felhasználó lesz.

  Tetszik (0)
 22. Profile photo of magic-box

  És még mielőtt kétségbe vonja a szakmai hozzáértésemet (is), itt a cégem weboldala: http://www.centralpc.hu/ , én meg Gábli Viktor vagyok, a tulajdonos.

  Tetszik (0)
 23. Profile photo of Reaper

  Én azt megértem hogy az új insider duild több ikonnal elbír , de ha véglegesen aktivált rendszerem van inkább nem állnék be insiderkedni .
  A fő kérdés az hogy a rendes verzióban mikor jelenik meg ez a javítás , vagy még hagynak pár usert vagy 4-5 hónapig görcsölni ? 🙂
  Mivel már minimum ennyi ideje olvastam erről , hogy tisztába vannak vele . És még csak most próbálkoznak a megoldással .

  Tetszik (0)
 24. Profile photo of magic-box

  Köszönöm Cartman, hogy próbáltál utánanézni. Így talán neked elhiszik, hogy valós és súlyos ez bug. Sztem az összes létező appot kipróbáltam. Reménytelen 🙁 Elég egy frissítés az asztalon vagy restart és ugyanott vagyunk.

  Tetszik (0)
 25. Profile photo of

  @magic-box
  DE! Pontosan te kezdted velem EZT a stílust!
  Te vérpistikéztél le, állítottad, hogy mókolt, vagy insederest használok, azért jó!
  Most meg ???

  Tetszik (1)
 26. Profile photo of KoLaMan

  @Abissus : “…én bevallottan nem értek hozzá olyan mélységig, mint egy szervízben dolgozó…”
  Ne legyél Te ebben olyan biztos… Hozzászólásom végén mesélek kicsit.

  @magic-box : “…szakmai szempontból egyedül a dirtywindows az a hely, ahol tényleg találok hasznos dolgokat…”
  Azért én ezt nem nagyon híresztelném… Igen szomorú, ha valóban így van (még akkor is ha csak magyarul értesz).
  (( @Cartman : elnézést a fentiért, ez nem az oldalt minősíti – hiszen alapvetően egy hírportál -, hanem tulaj barátunkat ))
  Amúgy hirtelen 4 közelemben hozzáférhető win10-es gépen kezdtem őrültem refresh-t nyomogatni, és semmi. Atomstabilak az ikonok.
  Nézegettem kicsit, nem tűnik nekem annyira pörgősnek ez a téma a fórumokon. OK, lehet rossz helyen néztem, és keveset.
  Természesen elhiszem, hogy a gond valós, tuti valami spéci hardver, vagy szoftver lesz az oka.
  Hanem hogy nálad MINDEN gép ezt csinálja – különös. Nem sugároz ott valami…? 🙂 (csak próbálom oldani a feszültséget)

  Hanem a fene essen már a sok rejtélyes hibába, és a sok hülye összeesküvéselmélet-szerű teóriába!
  Senki nem mondja persze, hogy a Win10 hibátlan lenne (ettől igen messze van), de leginkább hiányosságai vannak, nem hibái.
  Na igen, jelentkezik egy hiba…
  Rávágni hogy Win10 hiba olcsó, és hamar megvan. Kideríteni, hogy mi okozza (hiszen ha a nagyon nagy többségnél nem jelentkezik, csak elgondolkodik az ember, hogy mitől), szóval kideríteni az okát bizony macerás, és időigényes.
  Emlékeztek mikor írtam, még az insideres teszt elején, hogy nálam szarakszik a Net, véletlenszerűen vagy van vagy nincs. Körülnéztem, persze találtam hasonló gondokat, de keveset, nem volt jellemző.
  Végén kiderült, hogy a NOD32 okozza Win10 alatt. Uninstall, és megszünt a “Win10 hiba”.
  Egy másik ismerősömnek valami spéci Office futtatásakor akadt gondja (2010-es, valami starter, csak excel, és word, a laptoppal együtt adták, legális.). Még az internet alatti megnyitásokkal is gondjai voltak.
  Unistall az Office, és megszünt a “win10 hiba”.
  Megint másik esetben (ez “haver” volt) telepítés után nem sokkal mindig beszart (akadozott a játék, érthetetlen kilépések, furcsaságok).
  Átnéztem mik vannak fent neki, kérdeztem mit csinált. Aztán kértem, hogy telepítse újra, írtam egy listát, hogy mit NE tegyen fel, és mit NE csináljon addig, amíg újra jövök.
  Legközelebb (pár nap, és a hiba addig nem volt) egyenként felraktam a gyanús cuccokat. Naná, hogy az egyik (nem is névtelen, de direkt nem reklámozom itt) takarító-optimalizáló szuper progi volt a ludas.
  Újabb “win10 hiba” meglett.

  De nem folytatom, a lényeg, hogy a jelenséget valami kiváltja (elfogadom természetesen, win10 hiba is lehet), és ha csak elenyésző esetben jelentkezik, akkor ott majdnem biztosan van valami közös – na azt kell megtalálni. És higyje el mindenki az Ms éppen ezt csinálja, de éppen a kisebb minta miatt nehezebb a dolguk.

  A szervizek szakmaiságáról.
  Előrebocsátom én alapvetően szofveres vagyok, a hardver egy külön szakma.
  A szervizek (érthető okokból) alapvetően a hardverre szakosodnak, és (ugyancsak érthető okokból) elvállalnak szofveres segítséget is. Ámde (anyagilag érthető okokból) komolyabb szoftveres felkészültséggel-tudással rendelkező kollégájuk általában nincsen. Van egy alap rutinjuk és azt használják, és idővel maguk is elhiszik, hogy szoftveresen is szakemberek.
  Tisztelet a kivételnek (találkoztam már olyannal).
  Egy nagyon jellemző példa a közemúltamból.
  Ügyfél hív, nem megy a net. Mobilnetet használt. Stick bedug, tényleg nem megy. Félórás babra (driver újratelep, stb.) után semmi. Rendes ügyfél, nincs szemét, nem rakott fel semmit.
  A gépe (Acer aspire) friss, pár hónapos garanciás. Lett volna ötletem még, de én is pénzbe kerülök, mondtam neki próbálja a jótállással a hívatalos szervizt, ott tuti megoldják, a mobil szolgáltatóval is gondolom haverok.
  Így lett. Tudjátok mit kapott vissza? Újratelepítve, de nem ám az acer saját visszaállítójával, hanem csak úgy külső akármiről, és csak szimplán az alap rendszer, fele driver hiányzott, és persze ügyfél minden cucca is. A stick drivere sem volt fent (tehát ki sem próbálták!), azt mondták javítottak valamit, mostmár jó lesz, “csak” be kell állítani.
  Jöttem megint én. Használva az Acer visszaállító “bűvös” billentyűkombinációját (“bűvös” lehet, ha a szerviz nem ismerte), visszállítottam az eredeti gyári állapotot.
  (Kevésbé jártasaknak: Ez a gyári visszaállítási lehetőség jóideje MINDEN komolyabb laptopnál alap – dehát a szerviz nem ismerte).
  Hogy csattanó is legyen, azért befejezem a sztorit.
  Stick driver fel, és van net. Hurrá. Felrakok minden szoftvert ami kell – nincs net. Anyád.
  Visszaállítás újra, egyenként rakom fel a cuccokat, és ellenőrzöm a netet.
  Sose találjátok ki mi volt a baj.
  A JAVA telepítése után ment el a net… Ügyfél használta az ÁNYK-t (általános nyomtatvány kitöltő), ahhoz kellet a JAVA, és én ugye a hülye preciz a legújabbat tettem fel.
  Na az volt a hiba. Ügyfél így már emlékezett is, hogy tényleg mintha lett volna egy JAVA frissítés…
  Törlés, egy régebbi verzó felrak, JAVA frissítés letilt, ügyfél azóta happy.
  Nekem meg ráment egy napom.

  Tetszik (2)
  • Profile photo of Nameless

   A DirtyWindows nem híroldal, hanem környezetvédő! Az eredeti impresszumból: “Annyit azért – ha már itt vagyok úgyis – elárulok, hogy ez nem varez oldal, hanem környezetvédő!”

   Az új mondás valahogy úgy hangzana: A DirtyWindows egy olyan közösség, aminek mindenki azt csinálhatja amihez a legjobban ért, mindenki találhat magának kalapálni valót az oldalon.

   Tetszik (1)
  • Profile photo of magic-box

   Teljesen jókat írsz és jók a meglátásaid. Mi is többen vagyunk és a többiek tényleg hardver központúak. Nálunk én vagyok a “szoftveres” . Valószínű ezért bosszant ennyire ez a probléma. Nagyon szépen olvasok angolul, tehát a magyar oldalakra gondoltam mikor ezt írtam. Meg is halnék nélküle mert folyamatosan követem az XDA-t (androidos eszközökkel is foglalkozunk) és a WinAero-t is pld. A hazai tech oldalakról nincs nagy véleményem.

   Tetszik (0)
 27. Profile photo of magic-box

  Lehet, hogy sugároz 😀 A vita alatt most a párom laptopja is “átállt”. Pedig az elsők között volt telepítve még augusztusban. Sony Vaio i7 full HD. Így a full hd-s elméletem is megdőlt. Nem volt semmi update csak egy restart.

  Tetszik (0)
 28. Profile photo of magic-box

  Mivel egy csomóan hozzák be ugyanezzel a hibával a gépüket amihez semmi közünk nem volt így egyelőre kapcsolódási pontot nem találtam. De neked mint szoftveresnek ezt elmesélem, az egyik céges gépünkön előjött a hiba. Acronis True Image-el viszaállítottam a 2 héttel ezelőtti állapotot, amikor még hibátlan volt. Leszedtem róla a lant, úgy indítottam el a gépet. Csak 2 restart elég volt és megint behaltak az ikonok. Nah akkor éreztem, hogy nah most adtam fel.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of KoLaMan

   “A hazai tech oldalakról nincs nagy véleményem…” Megértelek, bár én inkább úgy mondanám elég vegyes, nagy a szórás. Hiába no, sokszor a látogatottság-kényszer nagy úr. Sajnos a legjobbak messze nem a leglátogatottabbak.
   Egyébként komolyan szívesen megnéznék egy gépet ezekkel a tünetekkel, de az Istennek sem találok egyelőre.

   Tetszik (0)
   • Profile photo of magic-box

    Ha gondolod felveszem videóra a páromét, hogy mit csinál, de nem leszel vele előrébb 🙂

    Tetszik (0)
   • Profile photo of magic-box

    Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mi lehet a közös a világon szétszórva levő gépekben, ami ugyanazt a hibát produkálná. Mindenki használ Total Commandert pld. 🙂 Az is vicces, hogy teljesen mindegy, hogy clean install vagy update. Az viszont érdekes, hogy ha rá frissítesz (minden megtartásával) akkor egy időre eltűnik a hiba, de bizonyos idő múlva (mindig restart után), de visszajön.

    Tetszik (0)
 29. Profile photo of

  Amíg a Microsoft nem oldja meg az ikon “problémát” addig ez az appocska kiváló lesz:
  (most találtam vagy 40másodperc alatt…)

  Suitable for Microsoft Windows : Servers 2000-2012 Win 98/XP/Vista and Windows-7 plus Windows-8/8.1 eg. Windows 10 x64/x86
  Save and restore the desktop icon positions.
  Save and restore the positions of icons.
  DesktopOK is a small but effective solution for user that have to change the screen resolution often.

  # Features:
  # Save your favorite icon locations for each screen resolution.
  # Each user can then have his own arrangement.
  # Automatically hide and display desktop icons
  # Minimises to tray area for easy access.
  # Easily minimize all of the windows on your screen
  # Launch at Windows startup.
  # Autosave
  # Multilingual
  # Portable

  LINK: http://www.softwareok.com/?Freeware/DesktopOK

  Tetszik (0)
  • Profile photo of

   Ja és még magyarul is tud….
   A linken…lap alján…
   16 Hungarian / Magyar Adam Radovits (kajla)

   Tetszik (0)
   • Profile photo of magic-box

    Sajnos nem működik. Pontosabban ment, és visszaállít. De minden indulásnál kézzel kell lefuttatnod, illetve ha mondjuk kis ikonokat használsz akkor először azt kell kézzel beállítanod, utána tud csak visszaállítani a program. Viszont elég egy asztalon történő jobb gombos frissítés vagy egy restart vagy logoff és vissza is áll minden, és lehet kezdeni elölről 🙁 De fentebb már leírtam, ezt a programot meg is nevezve, hogy nem működnek.

    Tetszik (0)
   • Profile photo of

    @magic-box
    …ejj hát 😀
    “..minden indulásnál kézzel kell lefuttatnod, illetve ha mondjuk kis ikonokat használsz akkor először azt kell kézzel beállítanod, utána tud csak visszaállítani a program. ..”

    először állítsd be kézzel…
    -vagy csinálj BAT fileket és azokat meg futtatod majd a FELADATKEZELŐ -vel 🙂

    Nekem tudod mi volt eddig az összes windowsnál a problémám?
    A mentések… rengeteget játszom… és a mentéseim, zenéim, videók, stb… nos hát azok a mindeneim…
    Jött a OneDrive(előtte skydrive) és most már integrálva van…
    A zenék, videók megoldódtak, hiszen, ha egyszerűen felemelem a dokumentumok mappát és beleteszem a onedriveba, akkor kész, onnantól a zenék, videók, dokumentumok megőrződnek, hisz a dokumentum mappa azonnal, gond nélkül átköltözik a onedrive -ba! 🙂 Szóval ezek “megőrződnek” ..szinkronizálódnak folyamatosan 😛
    …igen ám…de mentéseim! Azokkal mi lesz? Hisz a legtöbb game összevissza, Appdata és egyéb rejtett-vagy nem rejtett mappákba menti a játékállásokat…minden játkék, kb kénye-kedve szerint az alkotóknak.
    -hát most mi legyen… ez minden windowsnál gond…
    -nos, írtam egy szép BAT filet, hogy ne vesszen el, Onedrive mappába raktam… és a BAT file-t a FELADATKEZELŐ futtatja 😉
    AZ általam írt BAT file pedig mindössze annyit tesz, hogy összeszedi egy kijelölt onedrive mappába az összes game, összes mentését …így azok nem vesznek el… soha,de soha többé, mert szinkronizálódnak 2óránként ! 🙂
    Asszem elég ötletet adtam…. 😀
    De a saját gondodat már old meg te :o)

    Tetszik (0)
   • Profile photo of KoLaMan

    “először állítsd be kézzel…
    -vagy csinálj BAT fileket és azokat meg futtatod majd a FELADATKEZELŐ -vel :)”
    Van aki megelégszik az okozat kezelésével, van aki az okot keresi, és szeretné megszüntetni.

    Tetszik (1)
 30. Profile photo of KoLaMan

  @magic-box : “Az viszont érdekes, hogy ha rá frissítesz (minden megtartásával) akkor egy időre eltűnik a hiba…”
  Hogy mi van? Ezt hogy értsem?
  Van ugye egy széteső ikonos Win10. De melyik build, a hivatalos 240, vagy valamelyik insider? Vagy ez is, az is?
  Az, hogy “rá frissítesz”, az mit jelent? A szokásos update-ek, vagy egy új insider build telepítését?

  Tetszik (0)
 31. Profile photo of magic-box

  A hivatalos 240-re, simán rá frissítettem kínomban próba képpen a a hivatalos 240-es telepítőt. Az oldja meg ideiglenesen a hibát. Jó ez a bat írogatás de itt nem a saját gépeim a lényegesek, hanem az ügyfeleké. És mondjam nekik, hogy ne tessék frissíteni az asztalon? 🙂 OneDrive a legjobb dolog amit az utolsó időben az MS tett. Üzleti office 365 van nálunk, 1TB tárhely. Nem tudnánk már élni nélküle 🙂

  Tetszik (0)
 32. Profile photo of KoLaMan

  Utána olvasva az a gyanúm, hogy ez az ikon szétesés (vagyishogy összerázódás) egyik kiváltó oka a szeptember 8-i KB3081455 összegző frissítés.
  Már csak a másik okot (okokat) kellene megtalálni.
  Azt mindenki baromi részletesen leírja miből áll a hiba, ezerféle megfogalmazásban le van írva – na de hogy milyen hardver-szoftver környezetben – hát ez az ami nem derül ki sajnos.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of magic-box

   Szerintem nem frissítés az ok. Arra nem tudok semmilyen magyarázatot adni, hogy eljön a hiba… oké… visszaállítom a rendszert a 2 héttel ezelőtti helyzetbe amikor még semmi gondja, baja nem volt, True Image-el. És már nagy és szétcseszett ikonokkal! indul a szektorról szektorra visszaállított partíció. Akkor ez mi? Nekem ez már kezd paranormális kategóriába csúszni… 😀 😀 😀 Ha nem MS-ről lenne szó esküszöm vmi speckós hdd firmware-be rejtőzködő kártevőre gondolnék. De viccet félretéve, valami olyan dolog ami rendszerindításnál kell, hogy rögtön lefusson, mivel előtte az a rendszer hibátlan volt. Időzített taskra tippelek első körben. A WinSat.exe anno pld csinált csodákat…

   Tetszik (0)
   • Profile photo of KoLaMan

    “…visszaállítom a rendszert a 2 héttel ezelőtti helyzetbe amikor még semmi gondja, baja nem volt, True Image-el. És már nagy és szétcseszett ikonokkal! indul a szektorról szektorra visszaállított partíció.”
    A legnagyobb tisztelettel ezt valahogy nem hiszem el.
    Az OK, hogy restore image után egy ideig jó, majd megint összezuhannak az ikonok (ahogy írtad is egyik régebbi postodban), merthogy ugye egy idő után újra leszedi a frissítéseket, és megint annyi az ikonoknak.
    Ellenben ha visszateszel egy tuti jó image-t, és az már induláskor rögtön rossz… Basszus, az már BIOS szintű fertőzést jelentene. Ne már.

    Tetszik (0)
 33. Profile photo of magic-box

  Haljak meg felveszem neked videóra. Ma játszottuk ezt a szervizes gépen. Mind a 3 régi image nagy ikonnal indult. Szerinted miért mondtam neked, hogy ez volt az utolsó pont, feladom. Elegem van ebből az egészből ott rohadjon meg. Minden gépre megy vissza a win7 hét. Van elég bajom, mint ezzel a retekkel foglalkozzak. Az összes géphez megvan a legális win10 kulcs, majd vissza térek rá pár hónap múlva.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of magic-box

   2 kollégám is látta a dolgot. Vagy csoportos hallucináció volt, vagy ugyanazt a szart szedjük. Hagyjuk abba, de tényleg.

   Tetszik (0)
  • Profile photo of magic-box

   Különben a True Image, Incremental módban ment nálunk. Tehát a legelső telepítés után készült egy full backup és utána hetente 2x lefut, és csak ami változott a rendszer partíción azt menti. Így simán lehetséges, hogy az a “dolog” már 2 hete ott volt, csak nem aktiválódott a hiba. Így hiába tettük vissza a 2 héttel ezelőtti állapotot, most indításnál lefutott és egyből “szép” ikonokkal kezdtünk. Szóval semmi x-akta nincs ez mögött, csak én sem gondoltam végig rendesen.

   Tetszik (0)
 34. Profile photo of magic-box

  Rengeteg tehetséges geek próbálta már meg megoldani. Mi sem vagyunk elveszett gyerekek, még sincs megoldás.

  Tetszik (0)
 35. Profile photo of

  ,,,és Én lettem lecseszve, már az elején ennek az ikon dolognak 😀
  HAHAHA…

  https://www.youtube.com/watch?v=HQoRXhS7vlU

  Tetszik (0)
 36. Profile photo of magic-box

  Srácok, tényleg hagyjuk ezt a dolgot. Kurvára belefáradtam. Rengeteg időt pazaroltam rá, hogy megoldjam ezt a hibát, ami sokak szerint nincs is. Szerintem ahogy szépen jött magától úgy valamikor el is fog tűnni. Csoki, te meg menj át fórum részbe, van aktív fóruma a dolognak és akik ott jelezték, hogy kinlódnak ezzel a dologgal írogasd, hogy nálad minden jó, ők hülyék és akkor sokkal több embert tudsz idegesíteni. Teljesen meglesz a boldogságod.

  Tetszik (1)
  • Profile photo of

   ok 🙂
   …még csak meg sem próbáltam segíteni, mi?
   Egyébként amit ajánlottam, mások gépén, mások által, másik fórumokon működik! 🙂
   Mekkora aljas vagyok, meg minden…. ^^

   “..
   I’ve only had it installed for about a day, but … I put my laptop to sleep last night, and this morning it was fine when I woke it up. Desktop resolution was as it should be, and my icons returned to where I parked them. Before installing ‘DesktopOK’, when I ‘restarted’ after ‘sleep’ mode, the resolution was changed and my icons forgot where they were … so, yeah … it looks like it worked. I want to give it a few more cycles, shutdown, sleep, etc., before I’m ready to give it a glowing review I’ll let you know over the next couple of days. .”

   “..Well, it’s been a week since I installed ‘DesktopOk’ * … after reboot or ‘wake-up’ from sleep mode, my desktop and screen resolution is as it was, should be, ‘remembered’. So, it seems to be working, as far as the desktop icon position goes.
   As for Explorer remembering my ‘folder view’ settings, I don’t believe it’s a problem, either. Although, I do often change my settings anyway, depending on what I’m looking for in a folder. But, as far as I remember, I believe Explorer is remembering my last view settings and reopening as it was the last time I was in each folder.
   I’d suggest giving this little program a try, see how it works for you … it might alleviate your frustration Again, who knows if/when MS will get off their assets and actually ‘fix’ this issue 😛

   * DesktopOK 4.16
   Suitable for Microsoft Windows : Servers 2000-2012 Win 98/XP/Vista and Windows-7 plus Windows-8/8.1 eg. Windows 10 x64/x86
   ‘Save and restore the positions of icons. DesktopOK is a small but effective solution for user that have to change the screen resolution often.’
   http://www.softwareok.com/?Freeware/DesktopOK..”

   http://www.tenforums.com/general-discussion/17175-windows-10-folder-view-settings-desktop-icon-positions-not-saving-2.html?s=321d52e29d52dd807c8a802facb8ee40

   Tetszik (0)
   • Profile photo of

    Ja és tévedés, hogy magát a hibát nem hiszem el…
    -inkább azt nem, hogy megoldhatatlan, javíthatatlan 🙂

    Tetszik (0)
   • Profile photo of KoLaMan

    [moderálva – A személyeskedést kerüljük!]
    Amit fentebb írtam:
    “Van aki megelégszik az okozat kezelésével, van aki az okot keresi, és szeretné megszüntetni”
    Ennek melyik részét nem értetted??

    Tetszik (1)
   • Profile photo of magic-box

    Akkor oszd meg a fórum részben a srácoknak. Segíts nekik, és a visszajelzések alapján kiderül, hogy mennyire működik 10-en ez a dolog.

    Tetszik (0)
 37. Profile photo of magic-box

  A mai napon az én gépem is elesett, de meg kell dicsérnem, mert ő bírta legtovább 🙂

  Tetszik (0)
 38. Profile photo of VeeL

  Nekem hasít szépen a 10-es – a StartMenü ikonok említett 512 db-os számosságát bőven meghaladva is.
  Nem tapasztaltam ilyen hibát – ennek ellenére azért megnézem majd a jelzett takarítási módokat.
  Rendszeresen karbantartom a win10-et pl. ASC-vel (8 ill. 9beta), Ccleaner-rel, stb. (Uninstall esetén a Revo, de az ASC is tud pl. mélytakarítani.)
  De nézzétek csak meg, hogy a cikkben a “megbolondul” link alatt a gif bizony főleg képfájlok tömegét mutatja…
  Ki az a balga, aki úgy tárolja fotók ezreit???

  Tetszik (0)
 39. Profile photo of Steve Horvath

  Én is hamar beugrottam a win 10 -nek.Nállam a gyakori probléma a netkihagyás, és a eggyes videok szaggatotsága.Takaritás után is megmaradtak a gondok.

  Tetszik (0)
 40. Profile photo of Steve Horvath

  Én is hamar beugrottam a win 10 -nek.Nállam a gyakori probléma a netkihagyás, és a eggyes videok szaggatotsága.Takaritás után is megmaradtak a gondok.
  Azt hiszem visszatérek a win 7-esre.

  Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez