Kangaroo, az igazi zseb-PC

A mobilok kezdenek felülkerekedni, de ahelyett hogy feladnák a harcot, a PC-k inkább összemennek és ők is a zsebünkbe másznak. Ilyen-olyan pendrive méretű miniPC-ket már eddig is láttunk, de azok rendszerint nagyon limitált tudással bírtak. Az InFocus Kangaroo nevezetű kütyüje viszont több ügyes trükknek köszönhetően, a szegmens legfigyelemreméltóbb darabjaként debütálhat.

A készülék beépített akkumulátorral rendelkezik, így nem kell folyamatos áramellátásról gondoskodnunk a használatához, ráadásul jár hozzá egy dokkoló / bővítő kiegészítő is, ami extra portokat biztosít. A későbbiekben további kiegészítők is várhatóak a miniatűr géphez, így a nagy PC-k modularitásából is örökölhet valamit.

kangaroo_outline

A 64bites Windows 10 futtatásáról egy Intel Atom x5-Z8500 CPU, 2GB LPDDR3 RAM és 32GB belső tárhely (+microSD) gondoskodik. Az aksi 4 órán át képes üzemeltetni a telefon méretű (80.5 x 124 x 12.9mm) eszközt, ami WiFi-vel és Bluetooth-al és ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik, a dokkolón pedig egy USB2.0-ás és egy USB3.0-ás csatlakozót találunk a HDMI mellett.

39749_20151023033008

Egy másik nagyszerű funkciója az eszköznek, hogy monitor, vagy TV hiányában, akár egy iPad-hez is csatlakoztathatjuk, kijelzőként használva azt. 99$-os árával, valószínűleg nagy sikert fog aratni.

9 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of Atocha

  Zsír, ilyet kérek minimum 4gb rammal, de jobb lenne 8-al. Na meg vagy 128gb tárhely vagy bővíthető legyen sd kártyával. Már rendelném is!

  Tetszik (0)
 2. Profile photo of adesz88

  Elég kevés a 2gb ram a 64bites windowsnak.

  Tetszik (1)
 3. Profile photo of sisak.marton

  Ez azért elég jól hangzik: kicsi, hordozható, van beépített akkuja, és lényegében bárhol elő tudod venni és használni (de akinek nincs iPhone/iPad készüléke annak ezen a téren korlátozottabbak a lehetőségei) .

  Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez