Tölthető a Windows 10 Build 10586 – ez lesz a Threshold 2?

A Microsoft elérhetővé tette az Insider program résztvevői számára a rendszer legújabb előzetes verzióját, a Build 10586-ot, ami nagy valószínűséggel megegyezik azzal az “őszi frissítésnek” és “Threshold 2”-nek  is nevezett nagy frissítőcsomaggal, amit a publikus verziót használók majd csak várhatóan 12.-én kapnak meg.

2015-11-05_22-40-27

A hivatalos bejelentés ugyan nem említi, hogy ez lenne a várva-várt TH2 update, de több jel is erre utal, ugyanis a rendszerből eltűntek az utalások az előzetes jellegére vonatkozólag. A rendszertulajdonságok ablakában a korábbi “Windows 10 Insider Preview” felirat helyett, a frissítés után már csak a ‘Windows 10 Pro” jelenik meg, de a Windows névjegy ablakából a lejárati dátum is eltűnt, ahogy az asztalról a vízjel is.

2015-11-05_23-14-15

2015-11-05_23-17-50

Ha minden igaz, akkor tehát 12-én a rendszer végleges verzióját futtatók ezt a csomagot kapják majd meg frissítésként, vele együtt az összes ebben található új funkciót és hibajavítást is.

Az új Build számos apró hibajavítást tartalmaz, amik többek között az Edge fül-előnézeteit és a Groove, valamint a Moovies & TV app-eket érintik, de a motorháztető alatt rejlő több apróbb hiba is javításra került.

A friss kiadás hivatalosan még nem érhető el ISO formátumban, csak a Windows Update gyors körén keresztül, addig is innen letölthetitek a házilag készült lemezképeket.

51 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of zsoltaba

  Windows 10 Build 10586 ISO

  [moderálva – Forrás nélküli “talált” cuccokat ne linkeljünk be, a fene se tudja mi van bennük!]

  Tetszik (0)
 2. Profile photo of geos

  frissités ként tölti az insider felhasználoknak és magyarítható

  Tetszik (0)
 3. Profile photo of dodeskaden

  Oké , de ezek 32 – 64 ? Az enter a méretéből 32-esnek létszik …

  Tetszik (0)
 4. Profile photo of Norbosz

  Ez amit az első hsz.-ben linkelt Zsoltbaba, ez már egy komplett magyar TH2-es release? Ha igen, akkor melyik verzió, Home, Pro? Ha eddig Windows 7 professionalt használtam, azt kiválthatja a Windows 10 Home? Mert az a helyzet hogy úgy hozta a sors, pont ma kellene újra raknom a gépemet, de kíváncsi lennék erre a TH2-re. Szóval nem tudom várjak e még vele 6 napot ami nagy idő és ISO-ként telepítsem, vagy esetleg ha felteszem az Október 31.-én SÉF által készített kiadást, arra is rá fog nekem frissülni ezek szerint 6 nap múlva?

  Tetszik (0)
 5. Profile photo of dodeskaden

  Megtaláltam máshol , az enter is 64 bites …

  Tetszik (0)
 6. Profile photo of atk

  @Cartman , lehetne egy kérdéssel több? 🙂 szinte a kezdetektől Insider vagyok, de valahogy egy ideje nem akarnak jönni a friss buildek.. eleinte még működött, de az RTM óta nem kapok semmit. Most sem.. Pedig fogtam a magyarul beszélő 10565-t, visszaállítottam a területi és nyelvi beállításokat az eredeti angolra, fast ring, semmi változás. és vártam is.. 🙂 ma kreáltam egy új microsoft fiókot, hátha, de most magyarul beszél a windows, a fast ringen továbbra sem jön semmi. Tehát, állítsam vissza a nyelvi cuccokat angolra, vagy teljesen mindegy? Van valami más megoldás hogy megkapjam a frissítést? Esetleg a regedit-tel kell mókolni valamit? Vagy csak várjam meg a hivatalos ISO-t.. Köszönöm előre is a válaszod!

  Tetszik (0)
 7. Profile photo of Locky

  Lesz még hozzá fix, azaz ilyen-olyan update és úgy jön ki publikusra vannak ebben még hibák. Bár build szám nem változik csak az a másik 😀 – elvileg.

  Tetszik (0)
 8. Profile photo of frosty001

  Nekem hivatalos w10 10240 van fent, insider be van kapcsolva frissítéseknél, nem látja.TH1 sincs fent szerintem. Ha felrakom iso-ból frissítéssel ezt a verziót, akkor már látja a többi insideres cuccot is a jövőben? Angolra átállítom a jelenlegi oprendszert, akkor felmegy rá?

  Tetszik (0)
 9. Profile photo of HUN SUB

  Tisztelt aktív bennfentesek 🙂 Mondjatok véleményt a 10.586-ról mert ha TH2 ként jövő kedden megérkezik előtte körlevélbe értesíteni szeretném az általam telepített 10.240-es átlagfelhasználókat mire számítsanak javulásként – ha hirtelen szerdától kezdve a háttérbe zajló frissítés idejére belassul a gépük – mert ,hogy kitörhet a pánik az biztos 🙂

  Tetszik (0)
 10. Profile photo of Krissz

  Hogyhogy 2016 van írva évszámnak, a névjegyben?

  Tetszik (0)
 11. Profile photo of D. Jenco

  Magyar nyelvel integrált iso 10586 pro x64
  [moderálva – Forrás nélküli “talált” cuccokat ne linkeljünk be, a fene se tudja mi van bennük!]

  Tetszik (0)
 12. Profile photo of Séf Bácsi

  Csak jelzem,hogy virtuálba elkezdtem telepíteni az ISO-t és kíváncsiság képen be írtam az elején egy Windows 7 kulcsot, mivel a hírek arról szóltak korábban , hogy elfogadja majd. Elfogadta. 🙂 Bár nem viszem végig a telepítést,nehogy virtuális gépre aktiválja magát és ezzel elpazarolom a kulcsomat. 😀

  Tetszik (0)
 13. Profile photo of geos

  érdeklődőm mit kezdhetek evvel a próblémával . aktiv insider vagyok , de nem akarja elfogadni az új builds insider fogadási lehetőséget. 10586. 64bit
  és nem tudom beállitani insider töltésre. várom a jól működő tanácsokat. köszönet

  Tetszik (0)
 14. Profile photo of Kevin

  Hát nekem be van kapcsolva az insider de mégsem jön rá semmi. És nem most kapcsoltam be.

  Tetszik (0)
 15. Profile photo of harcos

  lpk.setup 10586 HU-hu
  x86
  http://www.datafilehost.com/d/a737efe1
  x64
  http://www.datafilehost.com/d/92e458e6

  Vagy a már kész rendszernél futtatás rendszergazdaként beírod a lpk.setup és enter.

  Tetszik (0)
 16. Profile photo of geos

  hát ez mind szép és jó csak még mindig nem kaptam segítséget mit teggyek , hogy jól működjek. de megnézem a magyar nyelvűvel is hátha a progival volt gond. ilyenek vannak mint a képen látható

  Tetszik (0)
 17. Profile photo of geos

  én már hónapok óta insiderként aktivba nyomultam , de ez az utolsóvalahogy nem müxik rendesen. hangkártya driver sincs . már többedszer teszem fel, de hiába. Az előzetes buildek beállításai figyelmet igényelnek. A Speciális beállítások között javítsa ki a problémát. ezt üzeni

  Tetszik (0)
 18. Profile photo of dönci4

  Miért nem kapok soha egy nyomorult buildet sem? A W 10 aktiválva van, 31.-én jött rá frissítés, de azóta semmi. Insiderként feliratkoztam, és semmi. Mellesleg hogyan tudom előcsalogatni a fent látható névjegyet , hogy legalább tudjam milyen buildet üldött a MS.
  És még valami, az Office 2016-hoz (aktivált) nem kellene valami frissítéseknek jönni? A mai napig egy darab se jött..
  Köszi a válaszokat.

  Tetszik (0)
 19. Profile photo of Ferrari458

  Sziasztok! Valakinek van információja arról hogy ez a nagy frissítő csomag tartalmaz e kompatibilitási javítást? ATI Radeon X1950GT 512 MB RAM videókártyám van. Nyáron amikor kiadták a “végleges” W10-et,feltettem és azt tapasztalam hogy 1920*1080 felbontást nem támogat a rendszer! Csak 1024*768-as felbontást enged. Próbáltam manuális driver telepítést, de nem jártam sikerrel. A Microsoft nem azt ígérte hogy kompatibilis lesz minden W7 eszközzel? Vagy törődjek bele hogy új videókártya kell? Windows 7 alatt tökéletesen működik! Válaszotokat előre is köszönöm.

  Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez