Karácsonyi játékajánló – az egyiket most megnyerheted!

Karácsonyi készülődés befejeztével jó megpihenni kicsit, és egy kocka mivel tudna leginkább szórakozni? A gép még nem fagyott le, havat szinte nem is láttam, így olyan témát kerestem, ami meg hozza a hangulatomat az ünnepekre vagy összességében magára a télre: játszunk valamit!

Szerencsére nagy leárazások érkeztek Steamre és más hivatalos eladóktól, így aki valami télies, karácsonyos játékot szerezne be magának, most megteheti. Ez évben is a DW-t választottad, így megérdemled!

Elég személyes lista lesz rövid bemutatóval, mert az interneten már rengeteg írás született.

skyrimheader

The Elders Scrolls V: Skyrim

Mivel is kezdhetném a listát, mint a Skyrim-mel, ami megérdemli a maga több száz óra játékidőt moddolhatóságot kínáló lehetőségével. TES univerzumban az Oblivion után járunk 200 évvel. Érdemes lehet kijátszani az előző részt, de akinek nincsen ideje, akkor így is fogyasztható magában a mű. Én így tettem, és „kis” utána olvasással (rengeteg könyvet, illetve lore-t értem ez alatt) a nagy történéseket megtudtam. A fő sztori nagyvonalakban: Sárkányszülőttként a dolgunk, hogy rendet tegyünk Skyrim háború és meglepő módon sárkány által pusztított földjén. Egyéni karakter létrehozása, rengeteg melléküldetés (ami jobb is, mint a fő), lore, felfedezés vár rád.

Grafikára nincsen panasz, de kicsit szürke minden. Ez persze javítható (ENB presets, SweetFX, hivatalos HD pack), amivel Next Gen-é varázsolhatod, ha meg van a megfelelő géped hozzá…
Zene mestermű, csupán a bugok, amik nagyon zavaróak tudnak lenni. Akció is elfogadható, a felhasználói felületet konzolosra készítették (Skyrim UI).

A havas hegycsúcsokon lépdelve, barlangokat járva fog el igazán a Skyrim hangulat!

batmanarkhamoriginsheader

Batman: Arkham Origins

A harmadik részt ugyan nem a Rocksteady készítette el, de a belsős fejlesztésű Warner Montreal összehozott egy egész jó karácsonyos koncepciójú Batman játékot (Alfred tulajdonképpen megköszönt Szentestekor). Eredettörténetet kapunk, szinte mindennel, amit az előző részekből már láthattunk. Ezt úgy értem, hogy Arkham City városát megkapjuk kicsit havasan módosítva illetve egy híd elválasztja Gotham részétől. Ellenségeinket új kombókkal, illetve kütyükkel hatástalaníthatjuk. Nyílt világú játékként mellékküldetések, Riddler kihívások színesítik, az amúgy nem túl acélos fő történetet. A beígért bérgyilkosok közül sem mindenkivel küzdünk meg ( hátrány lehet). Aki viszont detektív vénával rendelkezik, az megtalálja benne az örömét, hiszen nyomok után keresve, visszatekerve a bűntényt kell rájönnünk ki volt a tettes. Ez az újítás jót tett a játékmenetnek. Itt legalább esik a hó!

syberia2header

Syberia 1-2

Kate Walker ügyvédnő utazása a point&click játékok gyöngyszeme. Főleg a második részben találkozunk a havas témával, de kötelező kijátszani az első részt is. Kate New York-ból egészen a francia Alpokban található Valadilene-be utazott, hogy aláírassa egy automatákat (?!) gyártó cég eladását Anna Voralberggel. Sajnos már a nyitó képsorokban látjuk, hogy az eső áztatta városban megállt az élet, mivel Anna elhunyt (szívbemarkoló átvezető!).

Innen indul maga a kalandjáték: meg kell találnunk a halottnak hitt örököst, Hans Voralberg-et. Kattintgatós játék, mivel a kurzorral kell interakcióba lépnünk a pályákon elrejtett dolgokkal, illetve a felhasználói felületen kombinálhatunk tárgyakat, hogy egy adott szituáción túljussunk. A grafikai, zenei megvalósítás zseniális pedig 2002-es programról van szó. Művészi értékkel bír.
Szegény Kate-nek sokat kellett mászkálnia, de a történet őt és minket is a második részig sodort, ami elhozza szobádba Szíbériát.

twdseasontwoheader

The Walking Dead Season Two

Telltale legerősebb oldala, hogy amolyan interaktív filmként tudja nyújtani a játékot számodra. Ez sokaknak negatívum lehet, mivel kevés a játékszabadság, inkább a történet és a párbeszédre helyeznek nagyobb hangsúlyt.
Első részt muszáj kijátszani, mert az ottani döntések komoly változásokat hoznak az eseményekben, a 400 Days DLC pedig néhány szereplő előtörténetét mutatja be.
Zombi apokalipszisben szinte felnövő (bár testileg még mindig kislány) Clementine-t irányítjuk, aki már érettebben próbálja túlélni a világot. Clementine-al nagyon nehéz döntéseket kell hoznunk pár másodperc alatt, így garantált az újrajátszhatóság (bűntudat, szomorúság…). A télies jelleget a helyszínek és a cselekmény adja, hiszen egyre hidegebb lesz és magától értetődően, ahol hidegebb van ott a zombik is lassabban járnak (?). Csoportba verődve, ellentétes érdekek és felfogások között kell eljutnunk minél északabbra. Karakterek jól kidolgozottak, kapcsolatokat jól kell létrehoznunk: egy rossz szólás miatt életek függhetnek… Gazdag cel-shaded grafikája visszaadja a brutalitást, bár néha vonalai a semmiben lógnak. Minden rész végén kapunk egy zenés fejlesztői összefoglalót, ami szintén nagyon jóra sikerült.
A megfáradt sorozathoz képest többet nyújthat, így a TWD univerzumot vagy zombi játékokat szerető egyének mindenképp pótolják!

metrolastlightheader

Metro: Last Light

Talán az egyik legjobb poszt-apokaliptikus játék, amivel játszottam. Dimitrij Gluhovszkij 2033-as könyvét (illetve abból készült játék rossz végét) folytatja, ami szerintem jobbra sikerült, mint az előző rész. Nem spoilerezek, ezért csak annyit mondok, hogy a játékban egy megnevezetlen lény életben maradt. Innen pedig Artyom és az ő sorsa összekapcsolódott…
A nukleáris világban a hideg a csontodig hatol. Első végigjátszásakor mínusz rekordok röpködtek kishazánkban, így a jéghideg szobában nagyon intenzív élményt adott. A sztori gazdag játék atmoszférája, mint a külvilágban, mint a Metróban csillagos ötös. Több befejezése van, a karakterei pedig emlékezetesek (Khan, aki a könyvben is hozza a filozófikus oldalát). FPS-ként kicsit más tészta. Metro 2033-hoz képest javítottak a helyzeten, jobb lett a lopakodás, ami hasznos, mert néhol túl erősek az ellenfelek, a lőszert pedig be kell osztani. De hát ilyen az apokalipszis nem?

brothersatlaeoftwosonsheader

Brothers: A Tale of The Two Sons – sarki pálya

A két testvér története mély nyomot hagy az emberben végigjátszás utána, az indie címek egyik gyöngyszeme. Édesanyjukat már elvesztették, édesapjuk pedig haldoklik a főszereplőknek, így már csak egy igen ritka növény segíthet rajta. Megkezdődik az utazás, egészen a sarkokig, ahol biztos, hogy nézni fogsz: itt meg mi a fene történt? Minden évszakban hozza a hangulatát, de muszály megemlítenem.
Mindkét karaktert egyszerre kell rányítanunk, hogy az adott helyzetben túljussunk, így mindenképp ajánlott egy kontroller. Emellett co-op támogatottság sem hátrány, de egyedül talán nagyobb beleélést nyújt. A szereplők hablaty nyelven beszélnek, ami nem ront semmit az összképen.

deadspace3header

Dead Space 3 – Tau Volantis

Ugyan nem teljes mértékben a jégviharos Tau Volantis-on játszódik a játék, de maga a fejezet érdemel egy helyet a listában. A halott űr trilógiára bővült, ami horror túlélő játékból átment egy akció túlélő játékba, de a jobb fajtából. Horror elemek már elvétve vannak, jump scare ügyes módszerével érik el a para faktort. Ennek ellenére a szörnyeket még mindig jó volt szétrobbantani, mivel a testrészek apró darabokra esnek szét. Issac-re a hidegben is figyelni kell, ami jó húzás volt a fejlesztőktől. Ha valami ilyesmire vágysz megtaláltad a játékot: végül is az űr hideg.

neveraloneheader

Never Alone

Aranyos platformer játék, mely Nuna kalandját követhetjük végig egy szellemek észlelésére képes rókával együtt. Célja, hogy megkeresse a népére balszerencsét hozó forrást. A játék rövid és néha képes beakadni, hangulata viszont megvan a sarki helyszín miatt. Grafikát szokni kell, de érdemes kipróbálni.

overlord2header

Overlod 2

Ha már unod, hogy mindig jó karakterrel vagy, akkor ez a te játékod. Rögtön az elején már kisfiúként meg találnak minket a szörnyecskék, hogy Nagy Mesterré tegyenek minket. Egyedi élményt ad hógolyóval terrorizálni a kortársakat, illetve hóembereket tönkre tenni az már biztos.

További ajánló

WoW: Wrath of The Lich King
Star Wars BattlefrontHoth bolygó
Lost Planet
Far Cry 4
Cryostasis
Fahrenheit: Indigo Prophecy
Star Wars: Shadows of the Empire
Call of Duty 4: Modern Warfare – Winter Crash


 

winabatman

Neked melyik játék a kedvenced? Fogalmazd meg egy kommentben és nyerj Batman: Arkham Origins-et! 😉

A ajándék kódot a ma éjfélig beérkező kommentek beküldői között sorsoljuk ki!

JÁTÉK VÉGE!

A sorsolás megtörtént. Szerencsés nyertesünk: @kolaman 😉

Ez még nem minden: speciális ajándékot szeretnék átadni FULÁR-nak az igen részletes hozzászólásáért.
Nyereménye: Brothers – A Tale of Two Sons steam kulcs. Remélem ez is elnyeri a tetszésedet. 😉

Minden olvasónak Boldog Karácsonyt Kívánok!

43 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of Krissz

  Nekem a Metro: Last Light Redux a kedvencem.

  Azért ez, mert egész jól eltudok lenni ilyen Poszt-apokaliptikus játékokkal, főleg hogy még FPS feeleng-je is van. Maga a történet is elképesztően jó lett, a grafikai világa is szintén kifogástalan, és a játékélmény felbecsülhetetlen, és vannak benne félelmetesnek mondható részek is.
  Összegezve poszt apokaliptikus kissé FPS de nagyon szerethető játék ez, amit előszerettel játszom. 🙂

  Nahát enyi lenne az én kis írásom, nemlett túl hosszú vagy épp izgalmas, de nézétek el nekem nemvagyok oda a fogalmazásokért 😀

  Nagyon Kellemes Ünnepeket mindenkinek, illetve sok szerencsét! 🙂

  Tetszik (3)
 2. Profile photo of Tamás Durgó

  Nekem van jó pár kedvenc játékom.
  1. League of Legends: Mert itt jól tudom gyakorolni a reflexemet, no meg az egyik álmom, hogy a színpadon 4v4-ben versenyezzek.
  2. FF13: szép grafika, jó játékmenet, és amúgy is szeretem az RPG-ket.
  3: Euro Truck Simulator 2: Egy jó kikapcsolódáshoz kíváló, főleg ha 130-150-el lehet haladni az autópályán, és szintén reakcióidő javításra tökéletes.

  Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!

  Tetszik (2)
 3. Profile photo of Fulár

  Rendesen fel lett adva a lecke mert a feni produktumok nem csak egyszerűen”téli-Karácsonyi hangulatot”árasztó játékok hanem az szürke átlagból egytől-egyig kiemelkedő címek.Még azok is amiket a nagy átlag tisztességes iparos munkának nevez.Persze olyan is akad a felsorolásból ami kimaradt az életemből így azokról nem tudok objektív véleményt formálni.De pár gondolatot megosztanék a fenti felsorolásban szereplő kedvenceimről.
  – Walking Dead második évad.Eljött a világ vége.Már megtelt a pokol ezért a holtak köztünk járnak.Nincs már remény.Nincs már semmi.Az emberiség vékony maradék máza is lefoszlott.Már csak a túlélés van.Bármi áron.Egy harcedzett és mentálisan kőkemény ember is beleroppanna ebbe a teherbe.De Clementine csak egy kislány.Kinek a legszebb és legártatlanabb gyermekéveiben jött el az Apokalipszis.Nagyon rövid ideje volt az alkalmazkodásra.Keménnyé kellett válnia!De bármennyire is kemény maradt ő mégis csak egy gyerek! A játék(vagy interaktív film)egy érzelmi hullámvasút.Szétcincálja a szíved!Megrág,kiköp és még rád is tapos.Néha már nem tudod,hogy mi a jó és mi a rossz……
  – Dead Space 3: Isaac Clarke aki túlélte a borzalmak borzalmait.Ki megjárta a poklot és visszajött.Bár az elméje beleroppant és mégis sikerült embernek maradnia.Elindult megviívni a végső harcot a Nekromorfoknak nevezett borzalmak ellen.A tét maga az emberiség fennmaradása! Játémechanikailag részemről inkább visszalépés történ ami talán betudható az EA jótékony hatásának is….Az agyonbonyolított Kraft rendszer amellyel bármit csinálsz az eredmény zsákbamacska.A horror elemek minimalizálása és trend oltárának adózva a játék már-már agyatlan darálásos hentelésbe ment át.És még sorolhatnám.De egy valai nem változott.A hangulat!A jébe zárt bolygó amely hó és jégtakarója alatt ember által még sohasem látott borzalmak rejtőznek.A látszólag elhagyott már több száz éves emberi bázis körvonalai a távolba a szakadó hóesésben.A magány és a csontig hatoló dermesztő hideg.És az elhagyatottság érzése.De ez csak a látszat.Hiszen nem vagyunk egyedül.A kreatúrák ott lapulnak minden sötétebb sarokban.Ott lapulnak a hó alatt!És várnak!Már hosszú-hosszú ideje csak rád várnak…..

  – Batman Arkham Origins: Igen.Nem a Rocksteady készítette és sokan azt vallják nem olyan ütős mint az előző két része és nem más mint tisztességes iparos munka.Talán van is benne valami.De egy valami van benne ami a többi Batman játékban nincs meg!Soha ne felejtsük el,hogy Batman nem szuperhős!Ő csak egy ember!Nem tud repülni.Nem sebezhetetlen!Nincsen szuper ereje!Ha megsebesül ő is vérzik akárcsak ti vagy én!És mindezek ellenére kiemelkedő karakter az Szuperhősök univerzumában.Oldalakon át lehetne sorolni,hogy miért!De az Originsben még fiatal!A szárnyit próbálgatja.És van benne valami ami később már nincs!Düh!Mérhetetlen düh és harag!Mely uralja a tetteit és a gondolatait!Itt még nem mérlegel!Nem gondolkodik hideg fejjel!Itt belemegy bármibe!itt könyörtelen.Fájdalmat okoz és csontokat tör!Mindig is kíváncsiak voltunk,hogyan lett Batman az aki!Az Origins kiváló lehetőséget biztosít számukra arra,hogy ebbe beletekintsünk!
  És számomra a befutó! Metro Last Light: Valaki mégis megtette.Hogy ki az már nem számít.Megnyomták a gombokat és mindent felemésztő atomtűzbe borították a világot.És a maroknyi túlélőre akik mélyen a város alatt lévő Metróalagutakban leltek menedékre nem vár más csak a nukleáris tél amiben ember nem maradhat életben a felszínen.A valaha fenséges épületek helyén tátongó romok.A Geiger-Müller számláló folyamatos egyre erősebb kerepelése.A belélegezhetetlen jéghideg mérgező levegő.És ha ez még nem lenne elég elképzelhetetlenül groteszk mutáns kreatúrák tömkelege amik nem kímélnek senkit sem aki a felszínre merészkedik!Az ebbe az univerzumba helyezett kiváló történet hangulata egyszerűen alig szavakba önthető.Beszippant és hosszú időre nem is ereszt ki magából!Számomra ezért a Metro Last Light a favorit!
  Köszönöm ha végigolvastátok és Békés-Boldog Karácsonyt és kékhaláloktól mentes,játékokban gazdag új évet kívánok mindenkinek!

  Tetszik (3)
 4. Profile photo of apropenz

  Az a helyzet, hogy nemugen szoktam játszani, de ha most úgy alakul, akkor kipróbálom valamelyiket!
  köszi

  Tetszik (1)
 5. Profile photo of Re-Volt

  Assassin’s creed sorozat többsége bejött, de talán a 2 és a Black Flag volt volt a legmaradandóbb élmény, azokat többször is kivittem, ha pedig valami kevésbé időzabáló játékról van szó akkor a Hearthstone a favorit

  Tetszik (1)
 6. Profile photo of spacepunk

  Kösz, sikerült kedvet csinálni csomó játékhoz 🙂

  Személyszerint a Brothers: A Tale of The Two Sons a kedvencem.
  Hangulatos, kedves megható története van.
  Ajánljatok hasonlót légyszi!

  Tetszik (2)
 7. Profile photo of naser

  Az én kedvenceim a CS:GO és a LOL!
  Sajnálatos módon nem tudtam eldönteni hogy melyiket szeretem a jobban ugyanis mind két játék ügyességet, figyelmet reflexet valamint jó gondolkodásmódot és csapatjátékot igényel.
  Egy hosszabb cikkben részletesen kitudnám fejteni mind két játékot de sajnos a Karácsonyi hajtásban erre nincsen időm 🙂
  Mind két játékot a legmagasabb rangban űzöm így ha lenne igény kissebb beszámolóra róluk nyugodtan lehet felém jelezni! 🙂

  Tetszik (1)
 8. Profile photo of Tutirich

  Batman: Arkham Origins, mert nagy szuperhős rajongó vagyok, a korábbi részeivel is játszottam, és mindegyik nagyon tetszett.

  Tetszik (1)
 9. Profile photo of octolith

  A kedvenc játékoma Left 4 Dead 2, amivel már lassan 100 órát játszottam eddig. Főleg azért szeretem, mert lehet benne egyedül, ismerősökkel vagy tök idegenekkel is játszani, és a modok lehetővé teszik a 10vs10 játéklehetőséget is. Rengeteg egyedi térkép, kinézet és miegyéb érhető el hozzá. Ha valaki egy remek zombis lövöldözésre vágyik, csak ajánlani tudom. Még a zombik mainstreammé válása előtt jelent meg, remek játék.

  Tetszik (1)
 10. Profile photo of Albatrosz

  Call of duty 1-2. Igaz a mai játékokhoz kicsit retrós, de ha játszani van kedvem csak-csak előveszem.

  Tetszik (2)
 11. Profile photo of KoLaMan

  Csak hogy egy kimaradt műfaj is képviselve legyen, és nekem nagy kedvenceim:
  Portal, Portal 2, The Talos Principle

  Tetszik (1)
 12. Profile photo of Loki

  Left 4 Dead 2, mert ha idegbe jövök, akkor hentelek és utána nyugi van 😀

  Tetszik (1)
 13. Profile photo of Külvárosi

  Sziasztok!

  Mass Effect összes
  Azt hiszem nem kell bemutatni.

  Skyrim
  Az örök klasszikus.

  Békés , boldog karácsonyt nektek!

  Tetszik (1)
 14. Profile photo of mtibee

  A fenti címek közül csak a Dead Space 3-mal játszottam, de a második része jobban tetszett. Amúgy a kedvenc játékom a Test Drive Unlimited.

  Tetszik (1)
 15. Profile photo of Gamelord

  Nekem a Virtua Tennis 4 a kedvencem, érdekes az egyjátékos és a többjátékos módja is, plusz még ott vannak a minijátékok is benne. A Sega nagyon betalált vele, viszont félek hogy több része nem lesz.

  Tetszik (1)
 16. Profile photo of Mihály Varga

  Én a Dead Space 3 ért lennék oda de nagyon azt nagyon szeretném!

  Tetszik (1)
 17. Profile photo of Hafi

  Sziasztok!
  Én személy szerint imádom az arkham szériát az originen és az új arkham knight-on kívül mindet kivittem ezért különösen örülnék az origin-nek! 🙂

  Tetszik (0)
 18. Profile photo of Janos Katona

  Sziasztok!
  A fentiek közül egyértelműen a Skyrim a személyes kedvencem, de a The Walking Dead a hangulata miatt rezgeti a lécet :).
  A Skyrim tipikusan olyan játék amit egy medicore gémer szeretne, persze csak az aki egyúttal szereti a fantasy világot is. Én ezt a játékot 3x vettem meg. 🙂
  Egyszer egy hosszabb távra kölcsön kapott PS3-ra a Legendary Edition-t, majd használtan egy dobozos alapjátékot és végül a LE-t ismét Steam-en. Ez talán mutatja, hogy valami különlegeset tettek le a fejlesztők az asztalra :).
  Sajnos ha “túlfejlődik” a karakter már nem annyira élmény a játék, ez a része sokkal jobb volt az Oblivionban. Ha épp most mész nyugdíjba és kéne valami elfoglaltság, javaslom az Obliviont majd a Skyrimet kijátszani minden karakterrel!
  Fantasy vonalon maradva tudom ajánlani még az épp szintén akciós Origin játékát a Dragon Age : Origin-t, nagyon “vastag” gém ahogy érdemes végigszaladni a megint csak épp olcsón kínált Witcher 2-n. Nem épp téli játékok, de ezek minden fillért megérnek!
  Viszont ha azt kérditek mi a kedvencem most, akkor azt kell mondjam : Space Engineers.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of László

   The Witcher 3 nálam lekörözte a Skyrimet. 😛 Az egész trilógia megérte az árát.

   Spoiler:
   Tetszik (0)
   • Profile photo of Janos Katona

    Ahhoz még nem volt szerencsém, igazából várom az új Nvidia Pascal architektúrát, mert a jelenlegi GTX 750-nel nem akarok szenvedni :/. Szeretem a játékaimat rendesen játszani, így akkor veszem majd meg ha van alatta vas. De amit tudok róla az alapján tuti, hogy őrült jó játék lehet! Várós ez az új kártyasorozat, mert már 3 gém is várólistán van nálam. A Dragon Age Inquisition, a Witcher 3 és a lassacskán megjelenő No Man’s Sky. 🙂

    Tetszik (0)
 19. Profile photo of Kiss-Antal Csaba

  Ezek közül a kedvencem talán a Walking Dead Season 2, Eddig láttam belőle 5 évadot, a játékot is szivesen kipróbálnám!

  Tetszik (0)
 20. Profile photo of endrush

  Én a Cod-ra esküszöm megvettem eredetibe a Modern warfare 2 öt a tacskoba de csak a multiplayer végett valahogy a singlepayer része egyáltalán nem érdekel.
  Ilyenkor leállás van van egy kis idöm játszani picit

  Tetszik (0)
 21. Profile photo of Sajtika

  Batman: Arkham Origins
  FF 16
  Boldog karácsonyt! 🙂

  Tetszik (0)
 22. Profile photo of Rauha

  Még mindig a Call of Duty. Nem lehet megunni.

  Tetszik (0)
 23. Profile photo of Ákos Varga

  Sziasztok!
  A gyermekem kedvencéből vált az én kedvencemmé (is) a Skyrim. Sok-sok időt eltöltöttem vele, de még mindig nagyon élvezem, és még mindig van benne új felfedezni való. Nem kell hozzá egy erőgép, és már a minimum grafikai beállítások is garantálják a játékélményt. Számtalan küldetés teljesítésére és a céltalan kóborlásra is lehetőség van, hihetetlen az a szabadság-érzés, amit nyújtani tud. Több karakter bőrébe lehet bújni, én már a harmadikat indítottam nemrég (most egy tolvajt), ez is hozzájárul ahhoz, hogy ne váljon unalmassá a játék.
  A fentiek miatt azoknak is ajánlott, akik egyébként nem szeretik a fantasyt, ez a játék egy új világba adhat belépőt a számukra is.
  Üdv, és boldog karácsonyt mindenkinek!

  Tetszik (0)
 24. Profile photo of Forester

  Sziasztok!
  Áldott és békés ünnepeket kívánok mindenkinek!

  Az én kedvencem a Counter Strike 1.6
  Igen..valóban nem egy mai játék, de én azóta is elsőként teszem fel a gépre egy újratelepítés alkalmával és ezzel játszom mióta megismerkedtem vele. Jó kis unalom űző, reflex fejlesztő. Gépigénye nem túl nagy. (persze a gépem százszor nagyobb igényt is kitudna elégíteni, de innen is látszik, hogy szeretem ezt a game-t.) Nekem tetszik a grafikája is és a hangeffektezés is. Megvan a hangulata. Nem tudom megunni egyszerűen. És természetesen mikor hogy van kedve az embernek, lehet gépen botokkal, és lehet szerveren is nyomatni. Mikor kolis voltam rengeteget játszottunk a szobatársakkal. Létrehoztunk egy hálózatot, szervert és élveztük a játékot botokkal megtűzdelve. Sokszor ma is szívesen újra átélném azokat a pillanatokat. Ha szabadidőről van szó és semmi máshoz nincs már kedvem, a Cs 1.6-ot biztos, hogy akkor is elő tudom venni!

  Tetszik (0)
 25. Profile photo of Cartman

  Én is gratulálok a nyerteseknek kár, hogy pont most feküdt meg a Steam és így nem tudják azonnal élvezni a nyereményt, reméljük hamar kijavítják a hibát. A többieknek köszönjük a részvételt!

  Tetszik (1)
 26. Profile photo of KoLaMan

  Hali, élvezet volt itt hozzászólni 🙂
  Mint szerencsés nyertes, fülig érő szájjal köszönöm a karácsonyi meglepetést!
  Amint lesz időm, már töltöm is lefele, ezt a stílust még úgysem próbáltam.
  (Kis helyet kell csinálnom előtte, mert tegnap előtt elcsábultam az Wolfenstein New Order-re, és kissé hazavágott a maga majd’ 50 gigás méretével – remélem megérte…)
  Még egyszer köszönöm!

  Tetszik (2)
  • Profile photo of László

   😉
   Megérte a vásárlás, de készülj fel, hogy beteg lesz a nácis világ! iDTech5 motor adottsága a nagy méret és az indokolatlan teljesítmény… pl.: The Evil Within) .Batman AO-ban ugyan nincsenek torták, de remélem megszereted a stílust. Játékosként szvsz.a Batman Arkham Asylum/City játékok kihagyhatatlanok. Nem hiába kaptak annyi év játéka (GOTY) díjat.
   Jó játékot! 😉

   Tetszik (0)
 27. Profile photo of Fulár

  Nagyon köszönöm a nyereményemet és további boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

  Tetszik (2)
 28. Profile photo of Albatrosz

  Gratulálok mindkét nyertesnek. Fű alatt tudok örülni más nereményének is. Amúgy tetszett a játék, köszönöm.

  Tetszik (1)

Szólj hozzá a cikkhez