Ingyen EaseUs termékek 5 napon át!

Az EaseUS hatalmas akcióval várja jövőhéten, 5 napon keresztül, a felhasználókat. Minden nap szétosztanak 300 kulcsot egy-egy népszerű programjuk Pro verziójához, és még a menetrendet is tudjuk:

 • 2016. Március 7. – EaseUS MobiSaver for Android
 • 2016. Március 8. – EaseUS Todo PCTrans Pro
 • 2016. Március 9. – EaseUS Partition Master Pro
 • 2016. Március 10. – EaseUS Todo Backup Home
 • 2016. Március 11. – EaseUS Data Recovery Wizard Pro

EaseUs MobiSaver for Android

Az első napon egy Androidos adatmentő alkalmazás lesz a soros, amivel egyszerűen visszaállíthatjuk a törölt fájljainkat. A fejlesztők ígérete szerint minden véletlenül törölt adatot visszaállíthatunk, még akár a vírusok által eltávolítottakat is. Jó hír, hogy a szoftver már a legújabb android verzióval is kompatibilis, így a Marshmallow felhasználók is gond nélkül visszaállíthatják az adataikat.

ug-msa-2

EaseUS Todo PCTrans Pro

Az új gépre költözés sokaknál nehézkes feladat, újratelepítgetni a programokat, mindent ugyan úgy beállítani, néha sokkal több időbe telik mint azt az ember gondolná. Az EaseUS Todo PCTrans Pro egy hasznos kis program, amivel az előző számítógépünk rendszerét könnyen az új jövevényre klónozhatjuk, így megtartva minden programot és beállítást. A művelet történhet hálózaton keresztül, vagy egy képfájl segítségével. A kompatibilitás adott Windows XP-től fölfelé, és még a Windows Server 2003, 2008 és 2012-es rendszereket is támogatja.

todo-pctrans-10

EaseUS Partition Master Pro

Az EaseUS egyik legnépszerűbb programja a Partition Master, ami egy igen fejlett és könnyen kezelhető partíció kezelő alkalmazás. A segítségével törölhetjük, átméretezhetjük a pratíciókat, de akár másik merevlemezre, vagy SSD-re is migrálhatjuk azokat. A beépített partíció visszaállítóval akár teljesen törölt, vagy elveszett köteteket állíthatunk vissza. Természetesen ahogy a többi programjuk, ez is támogatja a Windows 10-et is.

free-partition-manager

EaseUS Todo Backup Home

A nevéből adódóan a Todo Backup Home egy biztonsági mentést végző szoftver. Az előző programokhoz hasonlóan ez is egy teljes körű megoldást nyújt azoknak, akinek másolat kell a rendszerükről, lemezeikről, levelezésükről vagy akár hordozható adattárolóikról. A mentés mellett az applikáció vissza is tudja állítani az adatainkat egy korábban létrehozott képfájlból. Képes rendszer migrálásra, klónozásra, létrehozhatunk bootolható eszközt, amivel később akkor is visszaállíthatjuk a rendszerünk fájljait, ha már az nem is hajlandó elindulni.

home-backup-software

EaseUS Data Recovery Wizard Pro

Az utolsó napra egy Windows-os adatmentő alkalmazást kapunk, amivel bármilyen törölt adatot visszaállíthatunk. A program akár formázás, vagy újrapartícionálás során elvesztett adatokat is képes visszaállítani. A lemez átpásztázása után a szoftver lehetőséget nyújt a fellelt törölt adatok böngészésére, közben pedig eldönthetjük, hogy melyeket is akarjuk visszaállítani. Az előnézetben elérhetők szűrési funkciók, amelyekkel a talált eredményben keresgélhetünk, sőt még meg is nyithatjuk a fájlokat, hogy ellenőrizzük sérültek-e a törlés óta.

drw-preview-recovery

A jelentkezés a kulcsokért egyszerű lesz, ezen az oldalon fogjátok tudni megkaparintani őket. Fontos megjegyezni, hogy magyar idő szerint reggel 6 órától lesznek elérhetők az ajánlatok. Amennyiben lemaradtatok az ingyenes kulcsról, még mindig megkaphatjátok az áhított programot 0,99 USD-ért.

118 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of Darknoz

  Ez rendes kulcs lesz vagy következő frissítésnél kukázható kulcs?

  Tetszik (0)
 2. Profile photo of Máté

  Szerintem mindegyiknek a free verziója se rossz…

  Tetszik (0)
 3. Profile photo of chris-v

  Azt se felejtsük el, hogy csak 300 ingyen kulcs lesz!

  Tetszik (0)
 4. Profile photo of Gol3M

  @DARKNOZ
  Nem értek veled egyet a Giveaway-es cuccokkal .. nekem pl.: a Kerish Doctor onnan van és nemrég frissített 2015-ről 2016-ra… decemberben volt elérhető az adott oldalon .. mikor frissített … utána egy újraindítás és megmaradt az éves érvényesség… sok programot letöltöttem, használta,használok mai napig az oldalról mint pc-n mint adroidon.. és eddig 1 olyan program volt ami rakoncátlankodott … kb 100 programből ez nagyon-nagyon csekély szerintem.. persze szubjektív vélemény volt(!) 🙂

  Tetszik (0)
 5. Profile photo of Bél bácsi

  Az ingyenes kódra szerintem kb nulla az esély, de ha 1 dollár lesz a Partition Master Pro, az már best buy.

  Tetszik (0)
 6. Profile photo of csang0421

  Vasárnap éjfél után már lehet rajtolni az ingyenes kódra? Az egész világon 300 ingyenes kódot osztanak ki naponta? Aki nálunk korábbi időzónákban lakik azok “lenyúlják” a kódokat előlünk?

  Tetszik (0)
 7. Profile photo of csang0421

  Az egész világon 300 ingyenes kódot osztanak ki naponta? Aki nálunk korábbi időzónákban lakik azok “lenyúlják” a kódokat előlünk?

  Tetszik (0)
 8. Profile photo of csang0421

  Bocsi! Csak ironizálni próbáltam az előbb!!!!!

  Tetszik (0)
 9. Profile photo of Kovács Ádám

  ahogy Látom nem igazán akarják reggel 6 tol kezdeni
  ez jött válaszba nekem

  Tetszik (0)
 10. Profile photo of Kovács Ádám

  are you on pacific time, its 12:20 March 7 now

  Tetszik (0)
 11. Profile photo of Cartman

  Úgy látszik késnek. A hivatalos közleményben reggel 6 szerepel, de már kommentben azt írják a giveaway oldalán, hogy 3 órát késnek vele. Biztos valami gubanc van náluk. Bár nem én tehetek róla, azért elnézést kérek mindenkitől, aki emiatt kelt korábban esetleg.

  Tetszik (0)
 12. Profile photo of Cartman

  Már él a link! Akinek nem, az frissítse az oldalt 😉

  Tetszik (0)
 13. Profile photo of pimi

  Nos, kipróbáltam. 9 órakor még mindig 210 licensz van…
  Letöltöttem, feltelepítettem, regisztráltam, aktiváltam, és bizony nem kapcsolódik usb-n a telómhoz. Csak megjegyzem, hogy három másik szoftver igen.

  Tetszik (0)
 14. Profile photo of Cartman

  EaseUs MobiSaver gyorsteszt:

  A telepítés és az aktiválás gond nélkül ment, aztán itt vége is lett a pozitív dolgoknak. Csatlakoztatás után először az volt a baja, hogy nincs engedélyezve az USB Debugging. Ezt engedélyeztem, ezután meg az volt a baja, hogy nincs root-olva a teló!!!! LOL!!! Uninstall egyből.

  Ez így semmit ér. Reméljük a többi progival több szerencsénk lesz. A Partition Master és a ToDo Backup biztos, hogy műxik, azokat már korábban is használtam.

  Egyébként mindenki ugyanazt a kulcsot kapja, ahogy észrevettem, így ha valaki lemarad a 300-ról, majd el tudjuk neki küldeni 😀

  Tetszik (0)
 15. Profile photo of Maszi65

  Partition Master Pro, nehogymár rinyáljak 1 dollárért (feltéve, ha igaz).

  Tetszik (0)
 16. Profile photo of pimi

  Még mindig van 91 kulcs, nincs nagy tülekedés.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of KoLaMan

   Talán majd a két fő termékre (Partition manager, és backup) nagyobb kereslet lesz. Akinek fontos az ingyenesség, és a bejáratott megbízhatóság, az nem jár rosszul.
   Ami engem illett, semmiképpen nem szólnám le, de évekkel ezelőtt (dönteném kellett, frissítem-e az acronis licencemet) hasonlítgattam az acronist, és pár másik ingyenes backup megoldást. Sajna kis túlzással az jött ki, hogy az acronis csaknem fele annyi idő alatt, csaknem fele méretben készíti el az image file-t, mint az ingyenesek – azóta is fizetem 1-2 évente a licencet az acronis után. Hangsúlyoznám: ez évekkel ezelőtt volt, talán ha lesz kedvem, ismét megejtek egy hasonlítást – a legközelebbi esedékes frissítés előtt.
   Ami a partíció matatást illeti, jó ideje az ingyenes MiniTool partition wizard a menő nálam – komolyan simán felveszi a versenyt akár az acronis Disk Directorral is.

   Tetszik (0)
 17. Profile photo of vaczak9283

  Sziasztok!
  Elvileg reggel 6-kor vált, de az Androidból még mindig van 50db. kulcs. Lehet, hogy csak akkor vált, ha elfogy mind.
  Üdv.: vaczak

  Tetszik (0)
 18. Profile photo of Kovács Ádám

  ez is sikerült csak a tegnapi e-mail címel nem sikerült ezek szerint mindhez másikat kell használni.

  Tetszik (0)
 19. Profile photo of sllaci

  Nekem még mindig a tegnap EaseUS MobiSaver for Android -hoz adja a kódot
  persze másik email cím kellett hozzá

  Tetszik (0)
 20. Profile photo of AttisX

  Midhez ugyan azt a kódot adja. Ezek szerint ezzel a kóddal mindet lehet aktiválni?!

  Tetszik (0)
 21. Profile photo of AttisX

  Igen! Én ma kaptam az androidra is ezt a kódot.

  Tetszik (0)
 22. Profile photo of uhu5

  2016. Március 8. – EaseUS Todo PCTrans Pro Ezt hol lehet letölteni és a kulcsot honnan szedjem le? Még mindig a telókulcs van fent…

  Tetszik (0)
 23. Profile photo of Monk

  Bár nem igyekeztem túlkukorékolni egyetlen kakast sem, jelen árfolyamon 1,26 USD, 355.- HUF-ért szerintem nem rohanok pszichiáterhez, ergo megéri így is. Még 50 kulcs van jelenleg.

  Tetszik (0)
 24. Profile photo of Maszi65

  A jelzett link oldalán van egy idő visszaszámláló, gondolom ha az lejár, akkor vált a következő szoftverhez. (?)

  Tetszik (0)
 25. Profile photo of Sousuke

  Feltétlenül szükséges kommentelni is a kódhoz?

  Tetszik (0)
 26. Profile photo of vaczak9283

  Sziasztok!
  Tesztelte már valaki a EaseUS Todo PC TransPro-t, mennyire ügyes, gyors, precíz…???
  Üdv.: vaczak

  Tetszik (0)
 27. Profile photo of Kovács Ádám

  Már lehet kérni a kulcsokat 🙂 … ennyit a visszaszámlálóroll …

  Tetszik (1)
 28. Profile photo of Jozelf

  én voltam a 178… még van 132 vegyétek, vigyétek! (de valamiért csak offline hajlandó aktiválni…)

  Tetszik (0)
 29. Profile photo of Monk

  Nekem csak egy kédésem van. 72 óráig érvényes a liszensz. Remélem ez az aktiválásra igaz. Egy későbbi újratelepítésnél is használható vajon? Lesz-e supportja?
  A tegnapi 1 dolcsis kódnál semmi megkötés nincs.

  Tetszik (1)
 30. Profile photo of Sousuke

  Mindenki ugyan azt a serialt kapja? 😀 Szobatársam is megcsinálta és ugyan azt a kódot kaptuk… Mindkettőnknek működik is.

  Tetszik (0)
 31. Profile photo of KoLaMan

  @ABISSUS : remek ez az aktiválási kód, de két kérdés felmerül:
  Egy. Virtuál gépre feltettem (törölni fogom, csak csinálok egy WinPE- Boot-ISO-t teszthez – mert nem szoktam babrálni a partíciókat Win alól). Na szóval, feltettem, aktiváltam, megcsinálta, Pro lett, minden happy, de hol az a aktiválási kód…? (szóval NEM offline aktiváltam, merthogy megcsinálta nekem simán online, egy hang és visszajelzés nélkül)
  Kettő. Ha volna aktiválási kódom (vagy mondjuk úgy: ha ismerném), akkor azzal gondolom csak ugyanarra a gépre tudom ismét feltelepíteni. Hm?

  Tetszik (0)
  • Profile photo of abissus

   Kíváncsiságból aktiváltam offline, így kaptam a saját aktiválási kódot, de egyébként nincs jelentősége, mivel aktiváláskor egyébként is hozzárendeli a licenckódhoz. Telepítettem feleségem asztali gépén és csak a licenckód beírása is elég volt az aktiváláshoz, így láthatóan minden gépen működik a licenc, tehát nyugodtan telepíthetjük bármilyen gépre. 🙂

   Tetszik (1)
   • Profile photo of Maszi65

    Legyen igazad, csak attól félek azzal a módszerrel egy ideig működik, de ha már nem lesz terhelt a szerver és kapcsolatba jut a géppel, nem fogja elfogadni. A számítógép hardverei vagy fene se tudja mi alapján generálja a Machine Code-t.

    Tetszik (0)
   • Profile photo of abissus

    Kínai barátainkat ismerve, elképzelhető, hogy erre is figyelnek. 🙂

    Tetszik (0)
 32. Profile photo of Maszi65

  EaseUS Partition Master Pro
  1 liszensz 1 gépen 1 időben, tehát ha újra teszed a rendszert, újra kell aktiválni, mert akkor az lesz az 1 gép amin használod.
  Újra aktiválni a kapott kóddal és a gép által generált azonosító megadásával ismét ad egy aktivációs kódot.
  http://activation.easeus.com/offline.php
  EaseUS Product Offline Activation
  License Code: (ide írni amit először adtak ajándékba 🙂 )
  Machine Code: (ide amit a program generál)
  Activation Code is: (és itt lesz a fenti két sor kitöltése és elküldése után amit a weboldal válaszolni fog)

  Tetszik (0)
 33. Profile photo of AttisX

  Letelt a számláló és újrakezdte 24 órát. Lesz ma kulcs?

  Tetszik (0)
 34. Profile photo of Rob

  Vazz! “Még jó” hogy elcsíptem a végén az utolsó 11ből egyet a melóhelyen telefonon keresztül, persze mél-t meg nem küldd (én naív), én meg ugye nem írtam fel semmit rohanás közben, tehát nem is tudom aktiválni. 🙁 De jó…

  Tetszik (0)
 35. Profile photo of vaczak9283

  Sziasztok!
  Nálam még mindig a visszaszámláló dolgozik, olyan mintha újra kezdte volna… Mi lehet az oka, vagy ki lehet ezt kerülni?
  Üdv.: vaczak

  Tetszik (0)
 36. Profile photo of KoLaMan

  Kezd ez nekem nagyon komolytalannak tűnni (bocsánat, nem akarom senki kedvét szegni), vagy én vagyok ma különösen tompa, ami nem kizárt.
  Mondjátok többen ezt az offline aktiválást. Könyörgöm, mikor én csináltam, csak rányomtam az ikonra, hogy aktiválás, megadtam a kapott kódot – és aktiválta.
  Nincsen nekem semmiféle activation kódom, sem pedig az a valami “machine code”. Mehetek én az offline aktiválási oldalra, oda csak a kapott licenc kódot tudom beírni – mást nem ismerek. Ergó sehogy nem fogom tudni ezt újra feltenni 72 óra után (ha igaz).
  Másrészt (mert nehogy már 400 forint vágjon földhöz), gondoltam megveszem 1 dollárért, és franc fog itt vacakolni (valaki írta itt, hogy annál nincs ez a 72 órás határidő). Mivel már a free 0 darab volt, kattintottam az 1 dollárosra, azt írta van még 50 darab (már ez is marha gyanús: 0 free, 50 db 1 dollár, és 200 darab 8 dollár – túl szép kerek számok), megadtam amit kért (némileg habozva, név cím), és bejelöltem, hogy bankkártya, majd rendelés áttekintése. Erre kidobja megint ugyanazt az ablakot a kitöltött adatokkal, és hibaüzenettel, hogy a bankkártya adatok rosszak. Csak éppen SEMMI adatot nem kért még a bakkártyáról. Mivel makacsul 0 eurót írt végösszegnek, gyanús lett, és átváltottam dollárra. Upsz, egyből jó lett 1.26 dollár áfával, kártya adatok kérése is ott van – innentől ment végre rendesen, szóval van egy “igazi” kulcsom.
  Csak éppen a kedven csappant meg kissé (gondoltam ugyanis, hogy nagy comparálást végzek a nem éppen olcsó Acronis, az EaseUS, meg esetleg más ingyenes eszközök, mint partícionálók, és backup Managerek között). Még holnap megveszem a Backupot is aztán meglátom – ez a bénázás komolyan kedvem szegte némileg.

  Tetszik (2)
  • Profile photo of Cartman

   Valóban elég bénán oldották meg ezt az akciót. Ha előre tudom, hogy ilyen szerencsétlenkedés lesz ki se raktam volna cikknek, legfeljebb egy FB bejegyzésbe. De azért sokaknak sikerült ennek ellenére is, úgyhogy félsiker 🙂
   Közben küldöm nekik a visszajelzéseket és reméljük legközelebb már okosabban oldják meg, vagy felvesznek valakit, aki meg tud szerkeszteni egy promóciós weboldalt úgy, hogy ne zavarja össze a látogatókat.

   Tetszik (0)
 37. Profile photo of Monk

  Az általad leírtakat az alábbiakkal egészíteném ki.
  Jómagam, ha elfogyott az ingyenes ajándék megveszem 1,26 dollárért, melyről számlát kapok, és ahogy írtam nincs semmilyen 72 óra meg ilyesmi. Nem szkepticizmus, tény. A liszenszkód amit a regisztrált névvel és email-el küldenek, működik. Mondjuk eleve dollárt adtam meg paraméternek, így nem ütköztem semmiféle akadályba. A registry bejegyzést exportáltam a biztonság kedvéért, a többit meglátjuk.
  Azt viszont én sem értem, miért van a vásárlásom után még mindig 50 db, holott jó esetben már csak 49-nek kellene lennie, illetve semmi különbséget nem látok az 1 dolcsis és a 8 dolcsis között.
  Mindenesetre érdekes akció mindenféle konteó gyártás nélkül.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of KoLaMan

   Gondolom, ha elfogy az 50 db 1 dolláros, akkor jönne képbe a 200 db 8 dolláros – csak éppen nem fogy, még mindig 50 darab van…
   Nagyon remélem, hogy nem arról van szó, hogy eladtam az adataimat 1 dollárért (ha a progi telepíthetősége, aktiváltsága megmarad, egy szavam sincsen). Mindenesetre így, vagy úgy, de nagyon bénán tálalják ezt az egészet.

   Tetszik (0)
 38. Profile photo of vaczak9283

  Skacok túlpörgitek ezt az egyszerű dolgot. Örülni kell az ingyen zsíros kenyérnek és még finom is… 🙂
  Üdv.: vaczak

  Tetszik (0)
 39. Profile photo of pimi

  Azért nem maradéktalan a bódogság. A MobiSaver az eszközeim felén működik, a telón nem, a tabon igen.

  Tetszik (0)
 40. Profile photo of vaczak9283

  Sziasztok!
  Mizu skacok a Todo Backup Home nem kell senkinek…, már csak 130 van.
  Üdv.: vaczak

  Tetszik (0)
 41. Profile photo of PeLa

  Uhh ez a mai necces volt… Elfelejtetettem, hogy van ez az akció és most léptem fel… utolsó 3-ból az egyiket hoztam el… 😀

  Tetszik (0)
 42. Profile photo of KoLaMan

  @MONK hahó!
  Ha esetleg megvetted 1 dollár értékben, kérdezném, hogy nálad van-e backup beállításnál olyan, hogy incremential/differential mentés?
  Merthogy amit ingyenesen kaptam (gondoltam ránézek előbb) ott nem látok ilyesmit (noha még a free verziónál is ígéri). Vagy ismét én vagyok túl tompa…
  Amit én kaptam ingyen kulccsal, hát… Ha ugyanezt kapom egy dollárért is, hát köszi, nekem akkor még 350 forintot sem ér meg.

  Tetszik (0)
 43. Profile photo of KoLaMan

  @Monk , köszi.
  Közben megtaláltam, megnéztem a (számomra) nem logikus helyeken is, és a schedule beállítások között van, vagyis CSAK azzal használható, egy egyszeri backup esetén ezek szerint nincs. Hmm… Én bamba meg a backup beállítások között kerestem – nem is értem, hogy jutott ilyesmi eszembe… Na mind1, megúsztam egy komolyabb tesztelési melót, mert ezzel nemigen foglalkozok már. Egy Acronis, vagy Paragon, vagy Norton megszokott logikája-minősége-szolgáltatásválasztéka után ez nekem nagyon kevés.
  Ami érdekes, hogy ha az akciótól eltekintünk, árban a nagyokhoz mérhető (vagy épp itt van a kutya elásva, talán állandóan akcióznak).

  Tetszik (0)
 44. Profile photo of Monk

  @KOLAMAN!

  Igazán nincs mit. Először fura volt, hogy a Backup szoftvernél, ahol mindenhol backup van, melyik beállításra gondoltál. Végig zongoráztam és igen, a Schedule-nél állítható, de csak az egyszeri mentésen kívüli ütemezéseknél.
  Sajnos, vagy szerencsére nincs összehasonlítási alapom.

  Tetszik (0)
 45. Profile photo of Maszi65

  Üdv. Mindenkinek!
  Ha jól figyeltem, tegnap és mai nap nagyjából 10-15 óra között élt a lehetőség az akcióra. Az e-mail jelentkezéses mód rövidebb idő intervallumot kapott.
  Ennek jegyében használjátok ki a holnapi záró napot. Megjegyzésként annyit, hogy érdemes az 1 euro-t rászánni, mert….

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Monk

   A visszaszámláló szerint 15 óra lesz ismét belőle, de, ha előtte néz be vki és frissíti az oldalt, akkor elérhető. Én inkább megvettem eddig mindet 1,26 dollárért, nem mintha annyira közösség centrikus infó lenne, de kaptam róla számlát, amiben fel van tüntetve az eredeti ár, és a kedvezmény. Így sima vásárlásnak számít, továbbá a liszensz érvényességével sem kell “bajlódnom”. De ugye kinek a pap…

   Tetszik (0)
 46. Profile photo of pimi

  Egyébként ez a Data Recovery harmat gyenge. Nem talált meg sok olyn dolgot, amit a GetDataBack simán megtalált.

  Tetszik (0)
 47. Profile photo of Maszi65

  Meg van nekem is az utóbbi 3 termék, most teszteltem a Data Recovery-t. Formáztam a pendrive-t és úgy is sikerült neki visszanyerni az adatokat.
  Nagy köszönet CARTMAN ezért a cikkért!

  Tetszik (0)
 48. Profile photo of Traci

  Sziasztok!
  Az ESET Online Scanner ezt találta:
  C:\Program Files (x86)\EaseUS\Todo Backup\bin\PxeServer.dll módosult Win32/TFTPD32.A veszélyes alkalmazás
  C:\Program Files (x86)\EaseUS\Todo Backup\BUILDPE\EaseUS\tb\bin\PxeServer.dll módosult Win32/TFTPD32.A veszélyes alkalmazás
  Most telepítettem a programot. Mennyire kell ezt komolyan venni?

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Cartman

   Töltsd fel az érintett fájlokat virustotal-ra és nézd meg más is riaszt-e rá. Esetleg be is linkelheted az eredményt, vetnénk rá egy pillantást. 😉

   Tetszik (0)
   • Profile photo of KoLaMan

    Így születnek a legendák… A barátom testvérének a csaja olvasta valahol, hogy “fals pozitív…”, meg “nincsenek jó véleménnyel róla…”, stb.
    Ad 1: a NOD32 nem vírust észlelt, hanem veszélyes alkalmazást.
    Ad 2: hogy mi minősül veszélyesnek, arra sajna pontos definíció nincsen; általában ezzel a kategóriával szemben megengedőbbek a keresők, miután számos, pénzért árult, kereskedelmi szoftver is tulajdonképpen az.
    Ad 3: A veszélyes alkalmazások észlelése alapból KI VAN KAPCSOLVA a NOD32 esetében (ahogy gondolom a többinél is – nem véletlen, mert nagyon ingoványos talaj ez, hogy mi minősül veszélyesnek és mi nem). Ha bekapcsolod, az a dolga, hogy riasszon (hogy a virus totalon miért van bekapcsolva – jó kérdés).
    Ad 4: a különböző (igaz, általam nem sokra becsült) un. “független” vírustesztek szerint is a NOD32 éppen a minimális fals pozitív riasztásban az egyik (ha nem a) legjobb (és ha már fent hivatkoznak rá: a Kaspersky az egyik legrosszabb).
    Ad 5: tök feleslegesen járatom itt a számat, egyrészt alig lesz füstje, másrészt az ESET nemigen szorul védelemre, pláne nem az enyémre.
    (A fentiekhez kéretik hozzágondolni, hogy igyekeztem rövid lenni…)

    Tetszik (0)
  • Profile photo of Cartman

   Kis guglizás után látom, hogy sok helyen írják, fals pozitív.

   Tetszik (0)
  • Profile photo of Kovács Ádám

   Nekem a kaspersky total security nem jelez be, többek között ezért is váltottam az esetről(nod-rol) nincs jó véleményem róla.

   Tetszik (0)
 49. Profile photo of Kovács Ádám

  Sziasztok valaki kitudna segíteni egy Data Recovery wizard kulccsal nekem is megvolt amit kaptam csak eltünt az adataim rengetegében. Remélem tudtok segíteni 🙂

  Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez