Újabb giveaway az EaseUS jóvoltából

Újabb kulcs osztással örvendeztet meg minket az EaseUS, hogy ismét kiváló programokkal gazdagodhassunk. A szoftverek között van egy adatmigráló, egy rendszer tisztító, egy videó konvertáló és végül egy vízjel szerkesztő program, de nézzük is őket sorban.

EaseUS Todo PCTrans Pro

Az új számítógépre költözés néha idegesítően pepecselős feladat. A sok beállítás és az adatok átvitele nem mindenkinek okoz örömöt. Ezen segít az EaseUS Todo PCTrans Pro, amivel az előző számítógépünk rendszerét könnyen az új jövevényre klónozhatjuk, így megtartva minden programot és beállítást. A művelet történhet hálózaton keresztül, vagy egy képfájl segítségével. A kompatibilitás adott Windows XP-től fölfelé, és még a Windows Server 2003, 2008 és 2012-es rendszereket is támogatja.

todo-pctrans-10

Auslogics Boost Speed

Az Auslogics neve sokaknak ismerős lehet, remek rendszer tisztító alkalmazásaik vannak. Most a Boost Speed legújabb verziójából kerülnek szétosztásra kulcsok. A programban van beépített töredezettségmentesítő, registry tisztító, képes eltávolítani a böngészés során összeszedett ideiglenes fájlokat, letilthatjuk vele az automatikusan induló programokat, vagy akár elvesztett adatokat is visszaállíthatunk a segítségével. Ennél sokoldalúbb talán már nem is lehetne ez a szoftver és még a Windows XP-vel is kompatibilis.

1

MacX Video Converter Pro

Valószínűleg nem sokan használnak itt közületek Mac-et, de ettől függetlenül a MacX Video Converter Pro sokak életét megkönnyítheti. Mint az a nevéből kiderült ez egy videó konvertáló program, ami minden fontos fájlformátumot ismer. Ez mellett képes közvetlenül Facebook-ra vagy Youtube-ra videót megosztani, több mint 300 weboldalról képes videókat letölteni és támogatja az Intel QSV hardveres gyorsítást, ami nagyban megnöveli a videók konvertálásának gyorsaságát. Az elkészült videókat a program segítségével egyből meg is vághatjuk vagy vízjelet helyezhetünk el rajta. Természetesen ez a program most csak Apple gépekkel kompatibilis, de ha valakit érdekel a dolog elérhető Windows-ra is a szoftver egy másik verziója.

shot5

Watermark Software

Azok, akik gyártják a tartalmakat és nem csak fogyasztják tudják jól, hogy minden sarkon tolvajok leselkednek és nem félnek ellopni az általunk készített képeket mindenféle forrás megjelölés nélkül. Ilyenkor jön jól egy vízjel, amivel eltüntethetetlen vagy legalább is nagyon macerásan eltávolítható ismertetőjegyünket hagyhatjuk a képen. Ebben segít a Watermark Software, amivel még alap szinten szerkeszthetjük is képeinket. A program segítségével szöveges és képes vízjelet is helyezhetünk a művünkre, de akár QR kódot is helyezhetünk rá. Létrehozhatunk sablonokat, szerkeszthetjük az EXIF infót, és FTP keresztül akár azonnal fel is tölthetjük a képeket a saját szerverünkre.

WatermarkSoftware_2016-05-07_15-20-01

Az ingyenes programok mellett lehetőségünk lesz megvásárolni 90%-os kedvezménnyel az EaseUS Data Recovery Wizard Pro-t, az EaseUS Partition Master Pro-t, az EaseUS Todo Backup Home-ot és az EaseUS Data Recovery Wizard Pro for Mac Pro programokat, viszont mind a négyből csak 50 kulcs lesz elérhető, szóval ha valaki le akarna csapni egy jó ajánlatra sietnie kell.

A giveaway május 8-án kezdődik, ezen az oldalon, és 48 órán át fog tartani. Az ingyenes kulcsokért a fejlesztők csak egy megosztást kérnek valamelyik közösségi oldalra, ami valljuk be nem nagy ár. Jó kulcs gyűjtögetést!

30 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of Marty Mcfly

  Ez akkor azt jelenti, hogy holnap hajnal 6 tól lehet igényelni?

  Tetszik (0)
 2. Profile photo of Krissz

  Felnéztem az oldalra, és semmi. Mi időnk szerint már elindult a giveway, nem?
  Köszii

  Tetszik (0)
 3. Profile photo of Tamás Durgó

  Már működik, le is szedtem az Auslogicot.

  Tetszik (0)
 4. Profile photo of NetOwner

  Az Auslogics Boost Speed “csak” a 7 verzió tölthető le, nem a nyolcas. Nem mintha baj lenne, csak gondoltam jelzem. Köszönet a hasznos megosztásért, beszerezve!

  Tetszik (0)
 5. Profile photo of net91

  Ha ezzel a EaseUS Todo PCTrans Pro-val másoljuk a szg. aktuális rendszerét, akkor a “felhalmozott szemetet” is másolni fogja, nem?
  Tehát a szg. nem lesz gyorsabb, mint egy tiszta telepítés során.

  Tetszik (0)
 6. Profile photo of János

  MacX Video Converter Pro windowshoz készült változatához nem jó a kulcs. Tehát valószínű, hogy csak mac-es gépeken fog működni. Nekem windows van a gépen, és a másik változatot nem tudom kipróbálni, így ez csak egy feltevés.

  Tetszik (0)
 7. Profile photo of net91

  Megvettem az EaseUS Todo Backup Home-ot, telepítettem W10-re. Azt írta ki ezt követően, hogy indítsam újra a rendszert.
  Újraindítottam és nem tudott bootolni a szg, elérhetetlen boot-oló eszköz-re hivatkozva. Tönkretette a rendszeremet. Korábban pedig soha nem volt problémám a rendszerrel.

  Tetszik (0)
 8. Profile photo of Expander Mandro

  Teljesen feleslegesek ezek a kulcsok. Sokkal jobb ingyenes alternatívák vannak videókonvertáláshoz.

  Tetszik (0)
 9. Profile photo of Norbee

  Köszi az infót!
  Beszereztem én is a boost speed 7-et. Eddig csak a töredezettség mentesítőjét használtam az auslogics-nak.

  Tetszik (0)
 10. Profile photo of arc218

  Az Auslogics Disk Defrag alkalmazása vmilyen különleges algoritmust használva Tudja defrafmentálni az SSD-meghajtót.
  Ez csak egy marketing fogás, vagy tényleg jó valamire. Eddig úgy tudtam Nem Szabad töredezettség-mentesíteni az SSD-ket.

  Tetszik (0)
 11. Profile photo of pimi

  Úgy általában nem nagy durranás az EasyUs. Majdnem mindegyiket kipróbáltam, de egyik sem tett rám nagyobb hatást. Tényleg szinte minden funkcióra van ingyenes és ami fontosabb, jobb megoldás.

  Tetszik (1)
 12. Profile photo of zizike

  Nekem a Auslogics Boost Speed tönkretette a W10-et.
  Még jó, hogy előtte, rendszer visszaállítási pontot készítettem.
  Töröltem is a francba.
  Ha valakinek kell reg. kód szóljon.
  zizike

  Tetszik (0)
 13. Profile photo of arc218

  Köszönöm a hozzászólásokat.
  ..és SSD optimalizáló programot tudnátok ajánlani?
  Az IObit Smart Defrag-ot ismerem csak.

  Tetszik (0)
 14. Profile photo of arc218

  Semmi baj, köszönöm a véleményet.
  Találtam Ingyenes SSD optimalizálót, ajánlom Mindenkinek.
  TRIM funkció alapból be volt nálam kapcsolva, az SSD Fresh 2016 mégsem így látta.

  Tetszik (0)
 15. Profile photo of arc218

  Nem igazán tudok angolul, ami nálam Off-állásban volt mielőtt telepítettem a programot, az magyarul mit jelent?

  Tetszik (0)
 16. Profile photo of arc218

  a pirosan jelzett Off kapcsolóra gondolok.
  Egy mail-címet kér csak az ingyenes változat

  Tetszik (0)
 17. Profile photo of arc218

  W 10-et használok, Nem tartalmaz toolbar-t, sem vírusokat az SSD fresh 2016 telepítője.

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Monk

   B@sszus mit nem értesz a többiek hozzászólásán?
   Ettől jobb lesz?: A piros általában tilos! Nézz meg egy forgalomirányító jelzőlámpát. Persze ne ködben, mert akkor a lámpán ülő közlekedési rendőrök kiabálják a színeket…
   Ne kapcsold be! Az OFF azt jelenti, hogy KI. Nem úgy, hogy pl. KI vagy? hanem úgy, mint KImegy az ajtón. Nem véletlen, hogy KI van kapcsolva!
   Érted? Próbállak nem összezavarni. Tök mindegy, hogy W10-et használsz. Ha akarsz adj meg neki egy e-mail címet. Ha nem lesz bonyolult, akkor ezzel a szolgáltatással (a Te érdekedben): http://nincsmail.hu/
   Huhhh…

   Tetszik (0)
 18. Profile photo of arc218

  A mail-címre egy aktiváló link-et küld a program, onnantól Használható az SSD Fresh 2016.
  A képen a pirossal jelzett funkció Ki volt kapcsolva a Windows-on belül, bekpcsoltam és már zöld (optimalizált) lett.
  Azért írtam, hogy mit használok, mert állítólag a Windows már a 8-óta felismeri-kezeli az SSD-t.

  Tetszik (0)
 19. Profile photo of arc218

  Csak mint ötletet dobtam fel ezt a programot elnézést, ha zavartam.
  OFF-ON: ennyit én is értek, csak mi volt eddig Off állásban nálam.?

  Tetszik (0)
  • Profile photo of Monk

   Ne kérj elnézést, de kissé értetlennek tűnnek a kommentjeid. Az OFF jelentésének tudása, nem tudása, vagy a mellette lévő tartalom meg nem értése is ide vezetett. A lényeg Win8 és felfelé kezeli az SSD-t, ne kapcsolgass semmit, főleg, ha ennyire kell ez a szoftver.

   Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez