Windows és Office ISO-k letöltése egyszerűen

Sokáig bajban voltak azok, akik legális úton szerettek volna hozzájutni a Windows telepítőkészletekhez, ugyanis a Microsoft nem biztosította a lemezképek letölthetőségét. Az utóbbi időben szerencsére változás állt be, a Windows 8.1-et egy segédprogrammal, a Windows 7-et és a 10-et pedig közvetlen a Microsoft honlapjáról is letölthetjük, most pedig a HeiDoc.net-nek köszönhetően kaptunk egy ingyenes programot Windows alá, amely megkönnyíti a Windows és Office lemezképek letöltését a Microsoft szervereiről.

A „Windows and Office ISO Downloader” nem igényel telepítést, viszont szükséges a Microsoft .NET Framework 4.6.1 megléte.

windows-office-iso-downloader-1

Letöltés után akár rögtön indíthatjuk is a programot. Első körben ki kell választani a letölteni kívánt operációs rendszer vagy Office változatot. Az alábbi listából szemezgethetünk jelen pillanatban:

 • Windows 7 SP1: Starter, Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate (N/K/KN);
 • Windows 8.1: Windows 8.1, Single Language, Professional LE (N/K/KN);
 • Windows 10 Threshold 1, 2 (2015. novemberi, ill. a frissített, 2016. februári kiadás): Windows 10, Single Language, Education, N, Education N, KN, Education KN, China Get Genuine;
 • Windows 10 Insider Preview: Client Insider Preview, Enterprise VL Insider Preview, Education Insider Preview, Core Single Language Insider Preview, China Only Insider Preview;
 • Windows 10 IOT Insider Preview;
 • Microsoft Office 2007: Office Home and Student 2007, Office Small Business 2007, Office Professional 2007;
 • Microsoft Office 2010: Office Home and Student, Office Personal, Office Home and Business, Office Standard, Office Professional, Office Professional Plus, Access, Excel, Excel Home and Student, InfoPath, Onenote, Onenote Home and Student, Outlook, PowerPoint, PowerPoint Home and Student, Publisher, Sharepoint Workspace, Word, Word Home and Student, Project, Project Professional, Visio Standard, Visio Professional, Visio Premium.

windows-office-iso-downloader-2 windows-office-iso-downloader-3

Miután kiválasztottuk, hogy mit is szeretnénk letölteni, a „Confirm” gombra kattintva tudjuk megerősíteni. Ezután a letölteni kívánt termék nyelvét kell kiválasztani, majd egy újabb megerősítés után elindíthatjuk a letöltést közvetlen a programból vagy a vágólapra másolhatjuk a linket a jobb oldali sávból és használhatunk letöltésvezérlőt a letöltéshez. A linkek – ahogy arra a program is figyelmeztet – 24 óráig élnek, utána újat kell generálni.

windows-office-iso-downloader-4

Akinek sokszor van szüksége a különböző Windows kiadások vagy az Office irodai programcsomag letöltésére vagy csak egy könnyebben átlátható felületről szeretne letölteni, annak nagy segítségére lesz az alkalmazás. A program legfrissebb stabil kiadását a fejlesztő honlapjáról tudjuk beszerezni, ill. ugyanitt nyomon követhető a program fejlődése is.

23 hozzászólás érkezett ehhez a poszthoz

 1. Profile photo of Albatrosz

  Nagyon hasznos kis program. A 7-es és office képeket kulcs megadása után engedi MS letölteni a saját oldaláról, ezzel a progival viszont simán jön. Köszönjük.

  Tetszik (1)
 2. Profile photo of Blekfero

  Tegnap óta azon gondolkozom, mit jelent az a N/K/KN .
  Nem jövök rá…:D

  Tetszik (0)
 3. Profile photo of r0b33

  Igazából ez ne újdonság, sőt! Egy – két hete már gondolkoztam rajta, hogy na ez vajon menniyre Warez, és mennyire fér bele az oldalba…
  De ha már itt a cikk, akkor tessék:
  – Előfeltétel: Tampermonkey (Chrome), GreaseMonkey (Firefox)
  – ezt a szkriptet importálni a monkey-ba: http://rg-adguard.net/dl/script/MS-unlock.js
  – ellátogatsz ide: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench
  és ahogy a Win10-et letöltenéd, ugyanúgy letölthető bármely Win kiadás. Ennek a módszernek (szerintem) az óriási előnye, hogy ha új cucc érkezik a listába, akkor az automatikusan frissül, amíg a programot le kell tölteni…

  forrás: http://wzor.net/

  Tetszik (1)
 4. Profile photo of Albatrosz

  Leírnád szájbarágósan a firefoxos változatot, hogy kell importálni?

  Tetszik (0)
 5. Profile photo of Laci Kovács

  Sziasztok!

  Az ezzel a módszerrel letöltött Office 2010 retail verziót hogyan tudom átalakítani volume-ra hogy a toolkittal aktiválni tudjam?
  Sajnos hiába csomagolom ki telepítőfájlt és toolkit segitségével próbálnám megváltoztatni a channelt nem engedi mert nem tudja kiolvasni a setup.exe-ből…
  Valakinek ötlet?

  Tetszik (0)
 6. Profile photo of gfxman

  Lehet hogy erről ITT is volt már szó, ha igen akkor bocsi…
  Ha nem, akkor ajánlom az MDL fórumot.
  Több megoldás is létezik, akár iso-t is át tudsz konvertálni.
  Erre keress rá: “19218-How-to-convert-Office-2010-Retail-Installation-to-Office-2010-VL”
  ui: Lehet hogy tévedek, de a toolkit nem a már feltelepített retail office-t alakítja át VL-re ?

  Tetszik (0)
 7. Profile photo of a347

  Ezeken a lemezképeken mindig a legújabb frissítések is rajta vannak?

  Tetszik (0)
 8. Profile photo of schulc

  Valószínűleg a Microsoft-nak nem tetszett a dolog, mert már nem lehet használni a HeiDoc.net-et.

  Tetszik (0)

Szólj hozzá a cikkhez