Szerző
Válaszok
vaczak9283
# Posted on 2013/12/08 at 12:04
Profile photo of vaczak9283

@libertine13
Szia!
Előfeldolgozott úthálózat: a navigációban azt jelenti, hogy a földrajzi viszonyokat figyelembe véve számos útvonal-tervezési segédlet van benne. Ez a *.hnr fájl teszi lehetővé, egy hosszabb távú útvonaltervezés lehetőségét. Ha csak egy adott ország térkép és adatfájljaival rendelkezünk, akkor ez az adott országban tervezett útvonalra vonatkozik. Ha az útvonaltervezés más országokat is érint és rendelkezünk azok térkép és adatfájljaival, akkor ebben az esetben is úgy tervez.

Nem szabad elfelejteni, hogy az Előfeldolgozott úthálózat egy lehetőség, érdemes minden esetben ellenőrizni, mert a program, ebben az esetben nem algoritmusos számfejtés során alkotja a teljes térképet, hanem a *.hnr fájlban található előfeldolgozott adatokat illeszti be.

Mivel van lehetőség az útvonaltervezés szimulációs levezetésére, azt javaslom, hogy teszteld és látni fogod az átmeneteket a normál és az előfeldolgozott között.

Feltétel:
– a *.hnr fájl megléte
– license fájl
– Súgó/Névjegy/Egyebek/Tartalom/Előfeldolgozott úthálózat működőképességének ellenőrzése – ha Fehér, jó, ha Piros, akkor vagy license, vagy nem megfelelő a fájl.
Üdv.: vaczak

Figyelem! - Ne idézd a közvetlen előtted "szólót" - Fontos, hogy a topikban típus szerint tedd fel kérdésed - A posztban írtak javításához használd a SZERKESZTÉS opciót!
A DW-n minden warez megnyilvánulás Tilos! Warez = "ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztésére utal"