Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of Tadeusz Tadeusz 1 év telt el.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
  • Szerző
    Bejegyzések
  • 2016.04.07. , 21:31 #161970

    Sziasztok!

    Windows 10 Pro-t használok, aminél egy számomra megmagyarázhatatlan dolog jelentkezett.
    Azt történt, hogy egyszer csak a billentyűzet nem a megfelelő karaktereket jelenítette meg, ha egyáltalán megjelenített valamit, pedig a nyelvi beállítás rendben volt, magyar kiosztáson állt. Ha pedig a bal egér gombbal rá klikkeltem egy alkalmazásra vagy mappára, akkor nem elindult az alkalmazás vagy megnyílt a mappa, hanem a tulajdonságok panel jött fel. Sikerült valahogy a Windows weboldalára eljutnom, de ott a linkek nem megnyíltak, hanem letöltődtek…
    Aztán ez az egész egyszer csak elmúlt!? Minden működik, ahogy ezelőtt.

    Mi történhetett? Megnyomtam valami billentyűkombinációt? Vagy ez egy hiba, ami bármikor előfordulhat?

    2016.04.07. , 21:38 #161972

    Beragadt az AltGr billentyűd.

    2016.04.08. , 09:10 - válasz Cartman hozzászólására #162153

    Nem ez történhetett, mert ha kipróbálom úgy, hogy lenyomom az AltGr, akkor csak részben jelentkeznek a leírt hibák. Például ha mappára klikkelek, akkor feljön a tulajdonságok panel, de a weboldalon a linkek nem töltődnek le, hanem egy új ablakban jelennek meg, és a különböző billentyűk leütésekor mindig megjelenik valamilyen karakter, ellenben a hiba jelentkezésekor sok esetben semmi sem történ egy billentyű lenyomásakor.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.