Címkézve: 

Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of bakancs bakancs 1 év, 11 hónapja telt el.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzések
 • 2018.05.05. , 15:40 #182067

  Sziasztok!
  Nekem Win 10-en a régi Skype van, volt, be tudok jelentkezni, megfelel. Egyik nap arra figyeltem fel, hogy “frissült” az új-ra, és a régi adatokkal nem tudok bejelentkezni. Ráadásul egy laptopon a feleségem Skypja szokott futni. Ott is frissült, és ott sem tudunk bejelentkezni. Feltelepítettem egy régebbi Skype-t, azzal az asztali gépemen be tudok jelentkezni, kivettem a pipát a frissítés elől. Eddig OK, de minden nap a bekapcsoláskor mégis kiad egy ablakot, hogy frissítésre kész a Skype. Nem akarom frissíteni! Ha frissítek, nem tudok bejelentkezni. Nem akarok új MS fiókot csinálni. /A laptopon megpróbáltam, ott az MS fiókkal be tudok lépni, de nem látom ott a régi partnereimet, tehát egy másik fiókot csinált nekem, vagy nem értem hogy van, ráadásul ott a feleségem Skype fiókjába szeretnék belépni./ Mit tehetek?

  2018.05.06. , 15:34 #182100

  Sajnos ugyanez a problémám. Régit használok, bele kell törődnöm, hogy minden bekapcsoláskor ki kell lőnöm a frissítési szándékát. Én is szívesen vennék ötleteket. Igen, a beállításoknál ki van lőve az automatikus frissítés. 🙂

  2018.05.06. , 19:18 #182102

  Szombaton valamit kipróbáltam.
  -A C/Users/ AppData-ban…, már nem emlékszem, hogy melyikben találtam egy Skype mappát, ebben volt a frissítendő fájl, msi kiterjesztéssel. Ezt a mappát kompletten kitöröltem.
  -A “C”/Programfiles mappában van a Skype telepítve. Ezt megnyitva van ott egy “Updater” mappa, abban két fájl, az egyik updater.exe, a másik updater.dll. Bezártam a Skype-t, és ekkor már engedte kitörölni ezt a két fájlt, a mappát ott hagytam üresen. 
  Már nem akart frissíteni két nap múlva sem, semmi gondom nincs most vele. Néztem, nem írta vissza a kitörölt fájlokat. Reménykedem…

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.