Ennek a témakörnek tartalma 1 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of NagyEdgar NagyEdgar 2 éve, 8 hónapja telt el.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzések
 • 2017.03.19. , 20:27 #172104

  Sziasztok!

  Segítséget szeretnék kérni tőletek!

  A számítógépen (laptopon) történő windows 8.1 újratelepítése és az összes eszközillesztő program telepítése után a kültéri wifi-s IP kamera online képe nem érhető el. A kamera menüjébe betudok lépni, a készített felvételek elérhetőek, csak épp online képet nem érek el. Belépéskor az alábbi üzenet fogad:
  ”  
  Figyelmeztetés:

  1. A számítógépére nincs telepítve az ActiveX bővitmény.

  2. A számítógépén nem a legfrisebb ActiveX bővítmény van, kérem telepítse újra.

  Kérem kattintson Az ActiveX bővítményt letöltéséhez Kattintson az ActiveX bővítmény futtatásához, majd frissítse az oldalt. ”

  Természetesen letöltöttem az ActiveX bővítményt, futtattam, frissítettem az oldalt, de semmi nem történt.
  Az internetbeállításokban –  a biztonság – egyéni szintben mindent beállítottam ami az ActiveX-nek kelhet.

  Mobilon, másik asztali gépen online elérhető az IP kamera, tehát a kamera beállítások rendben vannak. Valami probléma a laptopon lehet, csak nem tudom mi. Már mindent próbáltam, több adobe flash player-t is telepítettem, töröltem. Próbáltam úgy is, h kikapcsoltam a víruskeresőt, és a tűzfalat is hátha azok fogják meg.

  A windows 8.1 telepítés után a Firefox 32.0-ás keresőt tettem fel. Azzal elérhető volt a kamera. Majd mikor youtube-t akartam nézni, akkor kért egy frissítést a Firefox, mert akkor a videot nem lehetett lejátszani. Most a Firefox 52.0-ás van fenn. Azóta az IP kamera nem elérhető a fenti tünetekkel.

  Segítő válaszotokat előre is köszönöm!

  Edgár

  2017.03.20. , 08:50 #172113

  Közben csináltam egy olyat is, hogy a services-ben (keresőben: services.msc) rámentem az activex telepítőre és ott a tulajdonságokon belül indítottam a programot és automatikusra állítottam. De továbbra sem oldódott meg a probléma.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.