Ennek a témakörnek tartalma 1 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of Tanner Norbert Tanner Norbert 1 év, 11 hónapja telt el.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzések
 • 2017.09.22. , 22:11 #175844

  Sziasztok! Látom sokunknak van gondja az Avast-al. Nekem és a kollégámnak viszont egyforma problémánk van, hasonlo a gépunk, viszont neki csak sima alaplapos hangkarija van, nekem pedig stúdiós. A lényeg hogy mindkettönkél ugyanez a probléma van Windows PRO 10 x64-es rendszeren fullos Avast Premierrel.
  Sajnos sehol nem találtam megoldást hogy mi okozza azt, hogy miután feltelepítjuk a tiszta, friss win10-re az avast premiert, utána minden windows ujraindítás után kb 1-2 óra eltelte után, akadozik a hang, szaggat pl, ha bongészoben mászkálunk, vagy lépkedunk bárhol a windosban. Nagyon zavaró főleg hogy én zenével dolgozom, és minden 2 órában ujra kell indítanom a rendszert. Annyi biztos, hogy miota Avastot használunk azota csinálja. Driverek rendben, a windows folyamatosan frissul, és mégis. Nagyon kéne a segítség! Előre is koszonom! 

  2017.11.11. , 23:24 #176384

  Milyen hang akadozik, milyen program van megnyitva?
  A számítógép konfigurációt nem írtad le.  Milyen proci, memória?
  Szerintem nézd meg a feladatkezelőben, hogy mennyi memória van szabadon és mennyi a proci terheltsége.
  Avastot használsz azt értem. Van valós idejű védelme, vagy van beállítva benne automata vírusellenőrzés, amit elindít magának? Ha csak az a megoldás marad, szedd le az Avastot és keress valami kevésbé energiazabáló víruskergetőt. 🙂

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.