Címkézve: 

Ennek a témakörnek tartalma 4 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of Sipi Sipi 5 éve, 9 hónapja telt el.

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzések
 • 2014.04.09. , 08:39 #71357

  Egy digitális valuta exchanger-nek álcázott fraud oldal kicsalt tőlem x összeget.
  Ami átvert – amellett, hogy meggondolatlanu nem google-ztam utánuk -, az a domain név volt, ugyanis teljesen legálisnak tűnt, a support-ja professzionális és instant, az oldal egyszerű, áttekinthető, reklámmentes, de sajnos mégis scam. Az a szörnyű a dologban, hogy még mindig működik, de megváltoztatta kicsit a módszerét és most már normál úton – email, chat – lehetetlen elérni, szerintem az IP címemet le is tiltotta. Előtte egy csomó emailt írtam neki, hogy fizesse vissza a pénzem, de hatástalan volt a könyörgésem. Még az is megírtam neki – amíg a weboldalon megjelenítette az email címet, amit már törölt azóta – hogy ha visszafizeti a pénzemet, akkor hajlandó vagyok a fórumokon pozitív értékelést írni, és bizonygatni, hogy nem scam oldal. Hatástalan volt az összes próbálkozásom.
  Nagyon böki a csőrömet, hogy még mindig működnek, és bár jó pár fórum létezik, ahol az ilyen oldalakat jelenteni lehet – én későn olvastam utánuk – ettől tovább akarok menni kicsit, és bosszút akarok állni rajtuk/rajta. Mivel a saját lehetőségeim korlátozottak, ezért keresek gray-hat hacker elérhetőséget, olyan valakiét aki hajlandó lenne a kis akcióra (DDoS-re gondoltam).
  Ha itt a fórumon nemkívánatos ez a téma amit indítottam, akkor nyugodtan töröljék a moderátorok, de ha valaki tud ilyesmiről, akkor kérem privátban értesítsen, hogy ne “szennyezze” a fórum listáját.
  Köszi előre is!

  -- Sipi

  2014.04.09. , 11:33 #71375

  Sipi, nagyon sajnálom, hogy átejtettek és bármilyen segítséggel hozzájárulnék, hogy visszakapd a pénzed, de az ilyen módszerek nálunk tiltott témák. Bármennyire is megérdemelné esetleg az illető a büntetést, mi itt még mindig a jófiúk vagyunk és nem nyúlunk ilyen eszközökhöz (DDoS).
  Írd ki az oldal nevét, hogy legalább mások már ne essenek a csapdájába, ennél többet nemigen tudunk tenni, sajnálom.

  2014.04.09. , 12:38 #71378

  Sipi, nagyon sajnálom, hogy átejtettek és bármilyen segítséggel hozzájárulnék, hogy visszakapd a pénzed, de az ilyen módszerek nálunk tiltott témák. Bármennyire is megérdemelné esetleg az illető a büntetést, mi itt még mindig a jófiúk vagyunk és nem nyúlunk ilyen eszközökhöz (DDoS).<br>
  Írd ki az oldal nevét, hogy legalább mások már ne essenek a csapdájába, ennél többet nemigen tudunk tenni, sajnálom.

  Köszi Cartman, ha akarjátok, kitörölhetitek a topicot!
  Az oldal neve paypaltoskrill.com/exchange-skrill-to-paypal/

  -- Sipi

  2014.04.09. , 12:57 #71381

  Jelentsd a PayPal-nál az oldalt és az email alapján blokkolják az accountját jó eséllyel.

  imgur-image

  Gondolom gyakran cserélgetik, de ha elszánt vagy, naponta megcsinálhatod. Ha ttiltják az IP-det, menj proxyról.

  2014.04.10. , 05:32 - válasz Cartman hozzászólására #71503

  Köszi Cartman, hogy chat-eltél velük, tök rendes vagy, de naponta változik az emailcím. Mire a PayPal reagálna, már törlik az acc-ot. Az új outlook.com címek nyitását meg az MS-nak kellene szabályozni, de ők nem fogják. 👿

  -- Sipi

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.