Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of Zoltán Pintér Zoltán Pintér 3 éve, 4 hónapja telt el.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzések
 • 2016.11.19. , 12:12 #169696

  Sziasztok! Nem találtam megfelelő topikot a kérdésemnek, ezért nyitottam egyet.
  A kérdés/probléma a következő:
  Adott egy régi IDE vincseszter amiről le szeretném menteni az adataimat (sanda gyanúm, hogy már nem lehet, de azért próbálkozom) amihez vettem egy Gembird Bi-directional SATA/IDE convertert. Bekötöttem a megfelelő módon, de semmi reakció… a gép nem látja a vinyót semmilyen módon. Leírást és videót is néztem róla, de nagyon kevés információt találtam/kaptam. A kézikönyve egy nagyon egyszerű ábrában ki is merül. Gondolom itt több embernek van már tapasztalata adatmentés terén, ha esetleg van valami ötlet, vagy tapasztalat ezzel a konverterrel, az jól jönne.
  Esetleg még annyi, hogy egyszer csak nem ismerte fel a windows a vinyót és BIOS-ban sem, eszközkezelőben sem látni.

  2016.11.19. , 12:28 #169698

  Ha a bios sem ismeri fel a merevlemezt akkor nem sok mindent tudsz tenni.. Asztali gép esetén próbáld másik kábellel közvetlen az alaplapra kötni. Hátha..

  Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
  Köszönöm.

  2016.11.19. , 12:46 #169700

  Igen, azt megpróbáltam újra, mert nálam előfordulnak ilyen “anomáliák” és sikerült. 🙂 Viszont nem értem, hogy akkor eddig miért nem látta a rendszer… de mindegy is, már folyik az adatmentés.
  Azért köszönöm a segítséget.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.