Címkézve: ,

Ennek a témakörnek tartalma 1,467 hozzászólás, 236 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of Vidr0301 Vidr0301 1 év, 2 hónapja telt el.

50 bejegyzés megtekintése - 751-800 / 1,468
  • Szerző
    Bejegyzések
  • 2016.07.24. , 19:46 - válasz plajos hozzászólására #166210

    Köszönöm!

    2016.07.27. , 08:36 #166278

    Sziasztok,a segítségeteket kérem.

    Frissítettem a primot de indítás után a tartalmat nézve az fsp,hnr,fpa fajlok pirosan inaktívként jelenik meg. Mit csináljak hogy jó legyen?

    2016.07.27. , 11:17 #166281

    Ellenőrizd le hogy nem hibásak-e a fájlok.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2016.07.28. , 13:30 #166310

    Sziasztok!
    Van valakinek tapasztalata GPS PND z6 készülékkel. Talán Pana z6 a neve!? Igo 8 van rajta. Nem tudom, hogy eredetileg ez volt e rajta, vagy sem. A lényeg,hogy a térképet akartam frissíteni. Töltöttem új térképeket, bemásoltam a map könvtárba. A Térképekhez volt egy linence fájl is, azt is bemásoltam a licence könyvtárba. Indításnál térkép inicializálási hibát kapok. 
    Nagyon megköszönném, ha tudna valaki segíteni. 

    2016.07.28. , 14:24 - válasz raziel hozzászólására #166312

    Eredei,gyári program nem fogad el más térképeket.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2016.07.28. , 15:28 - válasz zsiga68 hozzászólására #166314

    Valami igo-t nem tudsz rá javasolni, amit fel lehetne rakni? Már próbáltam néhányat, de mind valami hibát okozott. A régi térképet meg sajna kitöröltem (csak a gyári igo-ját mentettem le) így most használhatatlan a masina. Az is jó lenne, ha valakinek lenne régi magyar térképe, ami a következő liszenszekkel működne: IGO8_PDA_PNA, GENERIC_IGO8_PNA_WorldWide_Altina_16, Cebit_IGO8_PNA_WorldWide_#2_Demo_2008_03_31

    2016.08.02. , 17:46 #166442

    sziasztok! Lenne egy nagy problémám. Adott egy Wayteq x980bt, frissíteni próbáltam a térképet, de sajnos egy sérültet sikerült felraknom rá. Azóta folyamatosan újraindul, nem tudom géphez csatlakoztatni se, mert csatlakozna és egyből eldobja újraindulásnál. Nagyon idegesít, lassan földhöz vágom. Valaki tudna segíteni? 🙁

    2016.08.02. , 22:17 #166448

    Sziasztok!

    Primo 2-nél Win CE alatt az a gond, hogy egy ideig működik, utána leáll ezzel a hibaüzenettel: Failed To Open file  í.bmp exiting application. Mi lehet a gond? Illetve mi lehet a megoldás? Kösz!

    2016.08.02. , 22:52 - válasz pregabi hozzászólására #166451

    Vedd ki a ZoZo skint és használj másikat.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2016.08.03. , 20:14 #166470

    Sziasztok!
    Van egy autóba épített kütyüm, amin WinCE OP van és az iGO Primo fut is rajta (ismételt köszönet vaczak9283-nak), azonban most hogy frissíteni szerettem volna a térképeket (és a többit) HERE 2016Q2-re, egyszerűen a töltésnél kilép, majd az újbóli indítás során kérdezi hogy újra szeretném-e configurálni, mondom, hogy ok, akkor a nyelvválasztást engedi aztán ismét kidob. A korábbi térképpel és kiegészítőkkel (HERE 2015 Q03)megy! Esetleg tud valaki segíteni?

    Köszi!

    2016.08.06. , 22:28 #166587

    Sziasztok!Wayteq X985BT-vel és a rajta lévő primo 2.4-el lenne problémám.Frissítettem a térképeket,POI-kat és a global.cfg-t.Azóta nem látszanak a pihenőhelyek az autópálya szolgáltatásnál.Nem tudom kiválasztani sem,mert a menüből is eltűnt ez a lehetőség.Mit rontottam el?Segítségeteket előre is köszönöm.

    2016.08.06. , 22:39 - válasz Csaszi68 hozzászólására #166588

    Szia!
    Sokan panaszkodnak erre, vagy tedd mellé az előző poi fájlt amivel mutatta, vagy csak a régebbit használd. Poi fájloknál nem számít, hogy mikori évjárat, vagy miféle gyártó, minden mindennel keverhető és használható.

    2016.08.08. , 09:10 - válasz Tájfun hozzászólására #166627

    Köszönöm a segítséget.Vissza tettem a 2016 Q1 Poi-kat és ismét működik rendesen. 😀

    2016.08.10. , 08:54 #166674

    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, hogyan lehetne eltüntetni ezt a sok távoli táblát ill. átalakítani normálisabb kinézetűre.
    imgur-image

    2016.08.10. , 10:32 - válasz Teddy hozzászólására #166678

    Szia! Vedd ki a 09-es sulizebra.. txt-t a speedcam mappából. Mit jelent neked a normálisabb kinézet?

    2016.08.10. , 10:42 - válasz Tájfun hozzászólására #166680

    Kivettem, így eltűnt a sok ronda sárga tábla.
    A normálisabb kinézet alatt azt értettem, hogy ezek a nálunk nem használt sárga táblák helyett miért nem a magyar megfelelője jelenik meg?

    2016.08.10. , 12:25 - válasz Teddy hozzászólására #166685

    Doupas-nak ez tetszik, van rengeteg skin, próbálj meg másikat.

    2016.08.10. , 13:14 #166686

    Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni.egy navigon 7210 SD navit szeretnék frissíteni
    Navigon 7210 SD
    Version:7.3.5 (Build-577)
    Program:081125-1233
    Navigon AG,Copyright (C) 2008
    Szeretném rátenni a 2016.Q2,de nem sikerül.Utána állandóan kikapcsol a navi.Valaki megtudná mondani a frissítés menetét.A segítséget előre is köszönöm szépen.Vagy lehet-e rátenni iGo-t helyette,és ha igen melyik verziót.Üdv ktocsi.

    2016.08.10. , 13:37 - válasz Tájfun hozzászólására #166688

    A Doupas tűnik nekem a legjobbnak, így maradnak a “ronda” táblák  😕
    A global_cfg variánsok mit változtatnak, ha a táblák a skinben vannak?

    2016.08.10. , 13:54 - válasz Teddy hozzászólására #166689

    A global_cfg ‘táblák’ nem a skin-ben vannak, minden skin-el az jelenik meg ami a global_cfg-ben van. De ezek nem a speedcam táblái-ikonjai (ami neked a doupas-ban nem tetszik), hanem a DA kresztáblák, TMC táblák…

    2016.08.10. , 14:02 - válasz Tájfun hozzászólására #166690

    Köszönöm gyors válaszodat, ezzel is “okosabb” lettem 🙂

    2016.08.16. , 08:37 #166856

    Sziasztok

    Valami történt az esztikémmel . Valamiért maga a készülék miota frissült(android 6.0-ra) sem szólatatja meg . Nem tudom Warez e ez .Ha nem szeretnék kérni egy uj hangmotor csomagot ezt hiába törlöm és telepitem ujra és ujra nem látja a készülék. Huwai p8 lite android 6.0.
    Elöre is köszönöm: Viktor

    2016.08.16. , 17:20 #166866

    A készülék tts beállításainál tallózd be a nuance könyvtárat és indítsd újra a készüléket.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2016.08.17. , 07:53 - válasz zsiga68 hozzászólására #166876

    Ezt is megcsináltam bár elötte müködött és nem állitottem el az elérési utat. Sajnos ugyan ugy nem szolal meg. Átállitottam a google szöveg felolvasora igy jó.

    2016.08.17. , 18:52 #166888

    Sziasztok!

    Egyből két dolog is lenne…-
    A vodafone smartprime 6 lefrissítette magát 5.0.2 250FUN1-re.
    innentől az Igo Israel,. nem látja a GPS-t.
    Szervíz.. mire odanéztem, rányomtak a gyári alapbeállításokra, bukva ezzel a telefonszámokat, képeket, alkalmazásokat.
    Volna valakinek ötlete, hogy tudnám pótolni a progit. illetve másnál is előjött ez a GPS hiba?

    Köszönöm!

    2016.08.17. , 19:32 - válasz Virágos Péter hozzászólására #166891

    Biztonsági másolat! Nem értem miért nem készít a felhasználók többsége mentést a készülékről. Ebben az esetben a navigációs programról /is/..

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2016.08.17. , 20:39 #166894

    Progi meglett, már csak térképek… 

    Ami a lényeg, hogy ezzel a hibával találkoztatok?

    20-ból 1x müködik. 🙁
    Progi indítás,(GPS kikapcsolva) ekkor a térképnél kéri a vevő bekapcsolását.
    Bejön a szokásos kék ablak, de nem jelenik meg egy mühold sem …
    A műhold ikon pöttyei világoskéken köröznek!

    2016.08.17. , 21:07 #166895

    Sziasztok!

    Van egy Navon N360-as szépségem, már két éve Vaczakkal rávarázsoltuk a romot és működésre is bírtuk, de megint bekrapált és romot kellene rá tenni mert üres a tfat, meg is van, de nem tudom hogyan kell rá telepíteni ebben kellene segítség.

    2016.08.19. , 14:51 #166941

    Üdv mindenkinek!
    Elképzelhető az, hogy egy Asus R600 64 Mb belső memóriája kevés ahhoz, hogy egy ős Igo 8 (8.3.2. 71348) elinduljon rajta a legfrissebb magyar, cseh, szlovák és osztrák térképpel az SD kártyáján? A program indulásakor a geodb_initdbfiles töltésekor kilép a PND főképernyőjére. Csak magyar vagy csak cseh vagy csak szlovák térképpel felvértezve működik. Crash.txt-t készít, de nem sokat hámozok ki belőle. Érdemes elindulnom szerintetek frissebb verzióval kísérletezni vagy valóban memória korlát lesz a hiba?

    2016.08.19. , 16:58 - válasz nemere hozzászólására #166947

    Szia! Anno én még SI-t is pakoltam rá és azóta is használja az illető.
    Tehát iGO8 azért hasít rajta és ne hagyd abba.
    Üdv: Cserrobi

    Szeretnél a PNA készülékednek személyesebb kinézetet adni? NaviSI.hu 😉

    2016.08.19. , 21:55 - válasz nemere hozzászólására #166953

    Milyen fájlokat tettél a map mappába?

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2016.08.20. , 06:50 #166962

    Sziasztok! Primo 2-nél Win CE alatt az a gond, hogy Esztike kb, 10-szer ismétli  ”Mobil sebességmérés.” hol kell átírni a sys-be az ismétlést ?

    Köszike

    2016.08.20. , 08:02 #166967

    Sziasztok miért van hogy Bori nem a valós km-t mondja, pl.. a következő manőver az 180 km-re lesz ő azt mondja “menj tovább több mint 250 km-t”.

    2016.08.20. , 08:08 - válasz zsiga68 hozzászólására #166968

    Szia!
    Van rajta egy alap Basemap még 2013-ból, egy NNG-s 2015.12 magyar térképpel. A szlovák a cseh és az osztrák térképek pedig Igo R3 TomTom (TeleAtlas) 2016_03 kiadásúak. Érdekesség, hogy 2009-ben ugyanez az Asus R600 ugyanezzel az Igo-val, megpakolva magyar, szlovák, cseh, német és dán térképpel simán oda-vissza hozott egy 4000 km-es körről. Semmi kifagyás, újraindulás. Most meg itt cseszekszik, ráadásul kevesebb térképpel. Kezdek egyébként gyanakodni a TeleAtlasos térképekre. Nem volt időm még próbálni a CEDA kiadásúakat a szlovák és cseh vonalon. Egyébként a geodb_initdbfiles az egy adatbázis file amit az aktuális sd kártyán lévő térképekből épít fel az Igo indításkor? Igaz az Igo8 könyvtárban nem találtam ilyen filet ami minden induláskor módosulna. Köszi a törődést és a válaszokat, jó lenne kideríteni mi van mert azért eléggé hozzám nőt ez a fél kilós tégla 🙂 Ja és plusz adalék, hogy a Samsung Galaxy S Adv. telefonom Androidos Igo-ját is kiakasztotta ez a térkép párosítás. Pedig ez is vagy 3 éve simán megy, igaz csak a magyar térképeket cserélgettem eddig.

    2016.08.20. , 08:12 #166969

    Sziasztok! Tudna valaki egy kamionos igo-t wayteq x995bt készülékre?Vagy legalább annyit mondjatok milyen irányba induljak el.

    2016.08.20. , 09:23 - válasz nemere hozzászólására #166973

    Szia!
    Az a szerény véleményem, hogy a féltéglád felett eljárt az idő. Vegyél egy ilyet, nem akkora nagy beruházás. Ebben csak van legalább 256M RAM, ez egy akármilyen Primo futtatásához elegendő. Vagy át kell térni android-ra… Amúgy sok panasz van az újabb kiadású térképekre, nekem a Note3-at eddig soha nem hozta zavarba a teljes EU-s készlet akármelyik térképfajtából, most meg… nem bírja a teljes HERE készletet, képes kifagyni az egész program. Okát nem tudom, lehet a tömörítés változott amit nem bír, ki tudja…

    2016.08.20. , 09:37 - válasz Mester hozzászólására #166975

    Sok összetevős a dolog, próbáld ennek mintájára beállítani

    Spoiler:
    [warning]
    speedcam_continuous_approach_beep_when_tonal=0
    overspeed_min_speech_repeat_delay=-1
    overspeed_min_tone_repeat_delay=-1
    warn_distances=”130:1000,90:690,70:540,50:380,30:230″

    ; S P E E D C A M – C A T : 1
    [speedcam_category:1]
    say_camera_speed_limit=1

    activated_spoken_type=speech
    activated_speech=”Lehetséges mobil sebességméréshez közeledsz!”
    activated_min_speech_repeat_delay=-1

    approach_beep_distances=”200″ ;”550″ ◄ ha ide az 550-et írod, nem fogja mondani csak 70 felett 1x
    approach_beep_spoken_type=speech
    approach_beep_speech=”Mobil sebességmérés.”

    overspeed_spoken_type=speech
    overspeed_speech=”Lassíts!”
    overspeed_min_speech_repeat_delay=15 ;20

    ;overspeed_sound=”none”
    skin_first_sound=”Mobile_Camera”
    skin_speed_sound_delay=120
    skin_repeat_sound=”Mobile_Camera”
    skin_repeat_distance=150
    skin_off_sound=”speedcam_off”

    min_frc=-1
    approach_beep_sound=”!proxi”
    use_road_speedlimit=1

    2016.08.20. , 12:23 #166980

    Köszi Tájfun !
    prósza szerencse

    2016.08.20. , 16:25 #166986

    Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni.
    Van egy Samsung Galaxy Note 10.1 tabletem, rajta Igo primo Israel (2.4)9.6.29.351093. Eddig nagyszerűen navigált, de nostanában lát 17-18 műholdat és nem kommunikál velük. Tehát nincs gps jel. Mi lehet a gond?

    2016.08.20. , 19:20 - válasz pedrov hozzászólására #166989

    Próbáld meg eszerint, hátha segít.

    2016.08.20. , 21:57 - válasz AYLAR hozzászólására #166998

    Használj inkább TTS hangot.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2016.08.20. , 21:59 - válasz nemere hozzászólására #166999

    Ugye csak FBL fájlokat tettél a map mappába?

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2016.08.22. , 00:19 - válasz zsiga68 hozzászólására #167009

    Most már igen. Első körben lányos zavaromban az fda és ftr fileokat is bemásoltam a /maps-be, de aztán utána olvastam, hogy ezeket csak a Primo-tól kezdve kezel az Igo, szóval töröltem őket. Gondolod, hogy ezek kavarhattak be az indításba? Törlés után is ugyanúgy újraindult egyébként az Igo a geodb_initdbfiles elérésekor abban az esetben ha a TeleAtlasos cseh térkép fenn volt.

    2016.08.24. , 20:26 #167104

    Üdv mindenkinek!
    Segítséget kérnék tőletek – az általam használt Primoban nem jelennek meg a “magyar” ikonok (MOL, AVIA, Auchan, CBA) Ezek az ikonok helyett stilizált benzinkút vagy pl. az Auchan helyén egy bevásárló kosár látható csak.
    Hogyan tudnám megjeleníteni ezeket, melyik fájlokat kellene cserélnem és mire (esetleg link ahol elérhetőek a szükséges fájlok?)
    Win CE rendszer 480×272 felbontás, Wayteq 850
    Előre is köszönöm a segítséget!

    2016.08.24. , 20:32 - válasz hoka hozzászólására #167105

    Egy branding.zip-re van szükséged, ami WinCE rendszert (is) és ezt a felbontást is támogat. Helye a program mappa, data.zip mellett.

    2016.08.24. , 21:02 #167106

    Köszönöm Tájfun – Kipróbálom!

    Üdv: hoka

    2016.08.25. , 16:56 #167129

    Kedves Tájfun!

    Felülírtam az általad küldött fájlal az eredeti Branding zip -et, de minden maradt a régiben.
    Más helyen olvastam, hogy a “save” mappa tartalmát törölni kell – arra gondoltam, hátha ebben az esetben is így van.
    Ma töröltem, de ezután sem történt változás (viszont utána volt egy “kellemes” negyedóra amit az újra konfigurálásra fordíthattam). A Primo 2013-as (9.6.5.306142), a Here 2016 Q2 térképekkel egész jól működik, ez az egy gyíkja van – jobban nézne ki, ha nem ezek a béna ikonok lennének rajta
    Van-e ezután más javaslatod? 
    Előre is köszönöm! hoka

    2016.08.25. , 19:44 - válasz hoka hozzászólására #167135

    Felesleges volt a save mappát törölni, a ‘Térképbeállítások’ menüben a ‘Hasznos helyek a térképen’ alatt belemész a kívánt kategóriába, alkategóriába, kikeresed pl a Lidl-t,  ‘villáskulcs’ és a bal felső sarokra kattintva (ha nincs ikon akkor ez egy üres ablak) hozzárendeled a Lidl ikonját., és így tovább…. Ez több lesz mint negyed óra 🙂 Az alap programmal ezt nem tudod megcsinálni, bármilyen skin kell hozzá, vagy egy ux alkalmazás.

    2016.08.25. , 19:44 #167136

    Sziasztok!
    Segitséget szeretnék kérni hogy az utca neveket ne keretbe irja a navi.
    Verzió: iGO Primo (2.4) 9.6.29.625822  Android.
    Sys fájlba nem találtam meg a disable_roadsign_navigation_mode bejegyzést, a 3D config alatt. Igaz 3D config sincs. Elvileg ez a bejegyzés felel érte?  Feltöltöm a syst, aki tudjon kérem segitsen. Üdv Gabesz

    Csatolmányok:
    You must be logged in to view attached files.
    2016.08.25. , 19:48 - válasz gabesz hozzászólására #167138

    Szia!
    [3d_config]
    disable_roadsign_navigation_mode=1
    roadsign_always_framed=0

50 bejegyzés megtekintése - 751-800 / 1,468

A téma ‘iGO általános segítségnyújtás2 ’ le van zárva.