Ennek a témakörnek tartalma 1,302 hozzászólás, 208 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of zsiga68 zsiga68 2 napja, 23 órája telt el.

50 bejegyzés megtekintése - 1,001-1,050 / 1,303
  • Szerző
    Bejegyzések
  • 2017.01.21. , 18:15 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171091

    Miért változott volna a felbontás?Ugyanaz a hardware. Megpróbál egyáltalán elindulni? Hol akad el? Nem biztos hogy jók ezek a portolt romok. Ugye szűz,nem használt programmal próbálod? Gondolom megvan még mentésként az a program amit feltettél.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.21. , 18:40 #171092

    ez a rom van fent de akkor lehet ez a baja https://forum.xda-developers.com/note-4/development/5-0-1-dn-rom-e-team-t3031712  ha törlöm a SYS-t akkor elindul de akkor full alap az egész program

    2017.01.21. , 18:47 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171093

    Akkor vedd ki az APK-ból a sys.txt-t és azzal próbáld. Ha működik akkor állítsd be a felbontást stb…

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.21. , 18:51 - válasz zsiga68 hozzászólására #171094

    ha ki veszem akkor működik, de amit linkeltél felbontás beállításhoz az nekem nem megy akármit írok be nem működik, nem értem azt a részét, ezt mutatja a felbontás program 1439×2559  2559×1439

    2017.01.21. , 19:39 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171098

    Próbáld az eddigi sys-txt  hd-s felbontással.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.27. , 09:19 - válasz zsiga68 hozzászólására #171200

    köszi, sikerült átírni a képernyő felbontást, viszont van még egy problémám bent vannak a skinnek a SKIN mappában mégsem tudom kiválasztani a menüben mert nem látni, ez miért van?

    2017.01.27. , 10:07 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171201

    Mert valószínűleg a skin info.ini-jében nincs beírva a tényleges felbontásod. HD esetén a felbontás felét írd be.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.27. , 11:48 - válasz zsiga68 hozzászólására #171202

    QHD esetén mit írjak be?

    2017.01.27. , 15:12 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171203

    Az androidos primo első postjában a leírás..

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.27. , 15:49 - válasz zsiga68 hozzászólására #171204

    leírom mi a gond ha a régi mentés teszem fel a telefonra  szóval mindent a igo mentést is akkor elindul az igo de 2 másodperc után elsötétül a kijelző és hallom hogy a háttérben fut de nincs kép, néztem másik sys txt  hátha valami beállítás rossz azzal meg az van hogy elindul minden oké de nem tudok skint állítani, ebben csegítsetek légyszíves, szeretném vissza rakni a Doupas_v9.0g_Silver3D_24_s skint ha lehet

    2017.01.27. , 18:41 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171207

    Ezt a skint látja?  GjAk_v2.3_AriNe-5_zsiga68_B
    A felbontás fix-re van beírva a sys.txt-be vagy auto-n van?

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.27. , 19:17 - válasz zsiga68 hozzászólására #171208

    az a skin amit linkeltél megvan




    2017.01.27. , 19:30 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171209

    És a tartalma is ugyanaz? Azért próbáld csak ki amit linkeltem.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.27. , 19:40 #171210

    És a tartalma is ugyanaz? Azért próbáld csak ki amit linkeltem.

    na ahogy kérted bemásoltam amit linkeltél és csak az van a skin mappában és nem látja az igo, fogalmam sincs mit csináljak vele

    2017.01.27. , 19:49 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171211

    Nézd meg ezzel a képméreted: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.MTMDevelopers.ScreenSpecs
    A skinben benne volt az a képméret ami a sys.txt-ben volt..

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.27. , 19:57 #171212

    Nézd meg ezzel a képméreted: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.MTMDevelopers.ScreenSpecs
    A skinben benne volt az a képméret ami a sys.txt-ben volt..

    2017.01.27. , 20:06 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171213

    Na ilyen méretet se láttam.Egy megoldást látok: Csomagold ki a skint az igo mappába.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.27. , 20:21 #171214

    Na ilyen méretet se láttam.Egy megoldást látok: Csomagold ki a skint az igo mappába.

    hát azon én is meglepődtem, na kicsomagoltam , töröltem a save mappát és ez a képenyő fogad mikor indítom , innen sehova csak kényszerítet bezárást tudok csinálni

    2017.01.27. , 20:24 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171215

    Ugye nincs semmi az ux mappába? Hogy néz ki most az igo mappa tartalma? Pedig ezzel a trükkel szokott működni.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.27. , 20:30 #171216

    így néz ki, 

    2017.01.27. , 20:39 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171217

    info.ini nem kell. Próbáld üres save mappával indítani. Ha most se megy akkor tényleg nem tudom mi a gond. Esetleg a fözött rom okoz képméret gondot.
    Esetleg próbáld ki Ezeket a skineket,hátha..

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.27. , 21:09 #171219

    Sziasztok!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni! Primo – t hasznákok, a telefonon
    teljesen jól működik megfelelő a hangerő is, viszont ha autóban
    Bluetooth – on keresztül megy akkor nagyon halk. Tudom valahol a
    hangerőt növelni? Megjegyzem hogy más Navi programokkal nincs ilyen
    gondom, elég hangos. Vocalizer hanggal használom, azt már 100%-ra
    állítottam.

    Spoiler:

    Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről

    2017.01.27. , 21:13 #171220

    info.ini nem kell. Próbáld üres save mappával indítani. Ha most se megy akkor tényleg nem tudom mi a gond. Esetleg a fözött rom okoz képméret gondot.
    Esetleg próbáld ki Ezeket a skineket,hátha..

    nem megy úgy sem sajna, én már be tudom a főzött romnak :/  megpróbálom azokat a skinneket is, esetleg valami ux csomag? az csak bemásolós de legalább van némi állítási lehetőség

    2017.01.27. , 21:31 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171222

    Tedd bele Ezeket az ux-eket.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.28. , 07:57 - válasz zsiga68 hozzászólására #171225

    És a tartalma is ugyanaz? Azért próbáld csak ki amit linkeltem.

    na ahogy kérted bemásoltam amit linkeltél és csak az van a skin mappában és nem látja az igo, fogalmam sincs mit csináljak vele

    [/quote]

    Ezt a skint látja? GjAk_v2.3_AriNe-5_zsiga68_B
    A felbontás fix-re van beírva a sys.txt-be vagy auto-n van?

    Nem akarok beleszólni, de ebbe még a FHD felbontása sincs az infó.ini fájlban, nem hogy nagyobb, szóval nem is fog menni

    Pedig a samuknál a legkönnyebb beállítani, mert minden mehet fullba

    A főzőt romnál is lehet picit a hiba, de azt könnyen orvosolható,mivel a build.prop fájlban kell az 560-s felbontást átírni 640-re, utána már mehet a rendes beállítás
    A datában levő multimod.iniben is jól kell lennie a mappa lehivó bejegyzéseknek

    Ha úgy gondolod hasznos a postom, egy KÖSZÖNÖM , semmibe nem kerül

    2017.01.28. , 10:01 #171228

    Akkor én már nem tudom, de az biztos hogy 5.1.1 -es rommal így működött, és semmit nem változtattam a skinn fájlokon, de nagyon meg kösszönném ha sorban megírnád miket változtassak a működés érdekében, ez ugyanaz a telefon amikről vannak a képek




    Felesleges idézned ha közvetlen az előtted lévő postra válaszolsz. Köszönöm.    Zsiga68.

    2017.01.28. , 13:43 #171231

    valamit a sys txt -vel kell csinálni ezer százalék, valami változott a telefonon és hozzá kéne igazítani a sys txt-t, de már minden félét kipróbáltam, egyenlőre vissza raktam a teljes igo mentést a helyére , de megint ott vagyok hogy elindul hallom is hogy belép meg bemondja hogy a táp ellátás csatlakoztatva mivel ez bevolt kapcsolva a skinnben, és sötét a képernyő, ha át írom a rawdisplay erre
    [rawdisplay]driver=engine;driver=glesscreen_xy=”auto”

    akkor meg elindul és rögtön kilép az igoból

    olvasgattam forumokat ott volt egy note4 -el kapcsolatos és ott linkeltek egy data fájlt gondoltam kipróbálom , ott viszont ezt a hibaüzenetet kapom, ezt hogy értelmezzem?

    2017.01.28. , 14:26 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171235

    Egy tipp a helyes képernyő driver megtalálásához:

    Spoiler:
    

    Ezt írjuk be a sys.txt-be:
    [debug]
    show_rawdisplay_info=1
    Aztán a [rawdisplay] résznél a driver sor elé tegyünk egy ; -jelet. Ezek közül lehet benne valamelyik :
    driver=SURFACE_ENGINE
    driver=engine
    driver=gles
    driver=”gdi”
    driver=”gles_2_0_android

    A primo indulásakor kiírja melyik drivert kell beállítani.

    Ha megvan a driver neve akkor írjuk be a driver részhez. A
    show_rawdisplay_info=1 sor elé pedig tegyünk egy ; -jelet hogy a
    legközelebbi induláskor már ne jöjjön fel az info ablak.Persze ez csak a
    driver beállításához lehet megpróbálni és nem helyettesíti a képméret
    beállítást amit mindig le kell ellenőrizni.
    Köszönet a tippért: Tichij

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.28. , 14:37 #171237

    akkor ezek a képenyők vannak

    akkor mit csináljak?
    na sikerült át írtam , el is indul minden oké de egy darab skint nem lát 
    esetleg valakinek egy note4-hez való sys.txt?

    kaphatok egy működő linket a Plajos Resolution UX -hez kíváncsi vagyok megnézem azzal is, köszi megtaláltam

    viszont ezt skubizzátok 😀 ezt a felbontást 😀


     melyik felbontást kell írni a skin ini-be?

    2017.01.28. , 16:53 #171240

    Ezt próbáld, folytatva a sort:  1280_684,720_1244

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.28. , 17:07 #171242

    próbáltam amit írtál, az van hogy elindul és egy pillanat mulva kilép :/ állítva is és fektetve is

    2017.01.28. , 17:09 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171243

    Hová írtad? Már az indulásnál kilép?

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.28. , 17:15 #171244

    na most próbáltam amit küldtél , és na ezt nem értem és látszik!!!!! be tudom állítani, és miért? hogy tudom megcsinálni hogy ez a skin is látszódjon? Doupas_v9.0g_Silver3D_24_s

    2017.01.28. , 17:19 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171246

    Nem tudom mit nem értesz hisz már kibeszéltük a lehetőségeket.  A jó képméret adatok miatt látszik. És ezért:    #171201    #171240
    Ugye csak pc-n szerkeszted az info.ini-t??

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.28. , 17:33 #171247

    igen pc-n szerkesztem de érdekes megnéztem a te skinned és el lestem hogy csináltad, szóval úgyan úgy be írom ezt 1280_684,720_1244 és nem jó ezzel a skinnel (Doupas_v9.0g_Silver3D_24_s), de az is érdekes ha ez a skin csak bent van a skin mappában de még be sem volt állítva el sem indul az igo
    az mit jelent hogy csak a felét írjam be?

    2017.01.28. , 17:34 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171248

    Azért a skinben is egyezni kell a felbontásmappáknak a datában lévőkkel. Különben soha nem fog működni.
    Küld át a skint..

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.28. , 18:06 #171250

    amit megcsináltál az is jó lett de hogyan? ugyan ezt csináltam én is vele 😀

    2017.01.28. , 18:09 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171251

    Valahogy nem jól csinálhattad.Írd meg hogy csináltad. Lehet hogy rájövünk mi volt a gond..

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.28. , 18:18 #171252

    hát én csak bemásoltam az új felbontást a sor végére, de vigyáztam a veszőkkel és az idéző jellel is mégsem volt jó

    2017.01.28. , 18:27 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171253

    Azért ennyire nem egyszerű. Tehát. Megnyitod/nem csomagolod ki!! / a zip fájlt totalcommanderrel megkeresed az info.ini-t,Kijelölöd egérrel és az F4 szerkesztés opcióval megnyitod a fájlt,módosítod a sort ügyelve a megfelelő karakterekre /vessző/ és mented,ekkor megkérdezi hogy mented-e a változásokat. Mented. Aztán megkérdezi hogy újracsomagolod-e. Nyomsz egy igen-t és kész is.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.01.28. , 18:52 #171256

    rendben, köszönöm szépen! még egy ha elkezdem kinagyítani a térképet akkor nem látszódnak az autópálya nevek vagy számok meg a település nevek sem ezt tudom orvosolni valami sys beállítással?

    2017.01.28. , 19:06 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171257

    Normál működés közben biztos hogy ezek látszanak de ha “elszállsz az égbe” akkor már nem.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.02.04. , 15:32 #171410

    Sziasztok.
    Ne. Is tudom hol kezdjem, és ,hogy jò helyre ìrok e .
    Van egy pioneer avic f920 bt fejegységem,amin egy 2012 es navteq navi van,ez helyett szeretnék egy igot,és ehhez segìtséget kérni.Link vagy leìrás,tájékoztatás formájában.
    Köszönöm.

    2017.02.04. , 19:15 #171418

    Valahogy nem jól csinálhattad.Írd meg hogy csináltad. Lehet hogy rájövünk mi volt a gond..

    na már rájöttem mi volt a gond nálam, volt egy szóköz a végén és így már nem volt jó a skin 😀 csak nem hagyott nyugodni

    2017.02.04. , 19:38 - válasz Németh Gábor hozzászólására #171419

    nem hagyott nyugodni

    Csak így tovább a fejlődés útján..   😀

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.02.12. , 11:19 #171533

    Hello!
    Hozzám került egy Wayteq x985BT WinCE navigáció. Fölraktam a Honda-féle Igo Primo-t, de folyton eldobálja a gps-t, aztán megint újrakapcsolódik. Így ezt nem lehet használni. Gúgliztam, töröltem a [gps] szekciót, próbáltam a portot állítani, még kártyáról is próbáltam indítani, de nem megy. Egyébként a belső memóriába telepíteném a Primo-t. Tudtok-e megoldást a problémára?

    2017.02.12. , 15:20 - válasz joseph hozzászólására #171538

    Nézd meg ezzel:
    [gps]
    protocol = "NMEA"
    set_messages=0
    port = 1
    baud = 38400

    Szeretnél a PNA készülékednek személyesebb kinézetet adni? NaviSI.hu 😉

    2017.02.12. , 16:12 - válasz joseph hozzászólására #171539

    Töröld a sys.txt-ből a tmc port és baud értékét és az exe mellől azokat a DLL fájlokat aminek a nevében a tmc szó van!

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.02.12. , 17:16 - válasz zsiga68 hozzászólására #171542

    Köszi zsiga68, működik. Odáig már eljutottam, hogy teljesen kitörölt sys.txt-vel is működött, de így hiányzott néhány funkció.

    2017.02.13. , 12:08 #171548

    Üdv!
    Androidon Gjak skint használok.Kijelzőn az ország zászlót, hol lehet eltüntetni? 

50 bejegyzés megtekintése - 1,001-1,050 / 1,303

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.