Ennek a témakörnek tartalma 1,245 hozzászólás, 201 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of sasa sasa 22 órája, 34 perc telt el.

46 bejegyzés megtekintése - 1,201-1,246 / 1,246
  • Szerző
    Bejegyzések
  • 2017.04.27. , 18:55 - válasz oriza hozzászólására #173872

    Ilyen volt anno Skin_iGO_Nextgen_by_pongo+ux_plugins_2016_12_18.7z  Nézzél PM-et!

    2017.04.27. , 19:23 - válasz Warlord hozzászólására #173874

    Én nem mondtam hogy az exe helye változott volna hanem hogy ellenőrizd hogy jól be van-e betallózva a készülék beállításainál. De gondolom már megnézted és leellenőrizted ezt az egyszerű beállítást…
    Ha segítséget kérsz és kevés az infó akkor aki segíteni szeretne az is gondolkodik mi lehet az ok hogy nem indul.Amikor pedig javasol valami ellenőrizni valót akkor elvárható hogy ellenőrizd le amit javasol. Ha nem vagy együttműködő akkor sincs gond. Engem nem zavar hogy nem indul a navigációd..

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.04.27. , 21:14 - válasz zsiga68 hozzászólására #173875

    Félreértettél.
    Az meg sem fordult a fejemben, hogy az exe helye tőlem független okokból is megváltozhat. Hiszen a #173840-ben kérdezted, hogy máson változtattam-e. Erre válaszoltam a #17384-ben, hogy nem. Mivel nem értek hozzá, miért kellett volna gyanakodnom? Azt sem tudom, hogy hol és hogyan kell ellenőrizni hogy jól van-e betallózva az exe. 3 éve létrehoztam egy könyvtárat, bemásoltam amit kellett és működött a dolog.
    Minden segítséget köszönök, mert magamtól nem tudom megoldani a problémát.
    #173847#173847#173840

    2017.04.27. , 21:27 - válasz Warlord hozzászólására #173876

    Azt sem tudom, hogy hol és hogyan kell ellenőrizni hogy jól van-e betallózva az exe.

    Ez az alapfeltétele hogy induljon a program. A készülék kézikönyvében nézz utána. Ha a betallózás jó akkor tovább lehet kutakodni a hiba után.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.04.28. , 11:41 - válasz zsiga68 hozzászólására #173882

    Áááááááááááá!
    Kész. Megoldódott.
    Az exe elérési útja valamiért megváltozott. Visszatallóztam és tökéletesen működik.
    Ezt nem hittem volna, hogy átíródhat ez az érték.
    Köszönöm a segítséget!

    2017.04.28. , 14:28 - válasz Warlord hozzászólására #173885

    Most erre mit mondjak?  Használd egészséggel. 🙂

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.04.28. , 17:44 - válasz zsiga68 hozzászólására #173886

    Ne mondj semmit. Köpjél le, csúfolj ki, hülye vagyok hozzá. Megérdemlem a gúnyos mosolyt.
    Ezért kértem segítséget hozzáértőktől, tőletek. Mielőtt még nagyobb bajt csináltam volna.
    Hiába sejtettem én, hogy csak valami triviális oka van a gondomnak, de ha nem tudom, hogy honnan induljak, akkor ….hatom.
    Ha netán megint bajom lesz, megint titeket foglak zargatni.

    2017.04.28. , 18:53 - válasz Warlord hozzászólására #173888

    Nincs semmi gond és nem kövez meg senki téged. Csak anyit kérek hogy legközelebb próbáld ki amit javasolnak. Persze kútba ne úgorj 🙂
    Téma lezárva, ha gondolod gyere nyugodtan.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.05.01. , 10:25 #173921

    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.
    Wayteq xtab 7x quad készülékem.  A primo 9.6.29 verziója fut rajta. A problémám az hogy csak álló módban hajlandó működni. Mit kellene tennem hogy a fekvő üzemmódban is tudjam használni.

    2017.05.01. , 11:21 #173923

    Az androidos primo topik első postjában ennek leírása..

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.05.01. , 15:21 #173925

    Sziasztok! Wayteq x960 bt készülékem haldoklik. Wayteq gép lenne a következő is. x995,-x985 bt,-x985bt+ sygic 3d melyik ajánlott ezek közül? Valakinek van róla véleménye? köszi.

    2017.05.02. , 06:58 #173931

    Próbálta valaki hadználni a programot Galaxy S8+-on? Azt írja ki, hogy a program nem kompatibilis a készülékkel. Mi lehet a probléma? 

    2017.05.02. , 10:03 - válasz ssgt hozzászólására #173936

    Szerintem nem épp szabványos a felbontása, ami ráadásul igen nagy, ki kell találni a pontos kijelző méreteket, de még azt is el tudom képzelni, hogy a data.zip multimode.ini fájlt is szerkeszteni kell.

    2017.05.02. , 12:58 - válasz ssgt hozzászólására #173943

    Telepítéskor írja ki és nem települ? Vagy települ és az induláskor ír ki valamely hibát? Nem mindegy.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.05.07. , 12:33 #174007

    Sziasztok!
    Egy Wayteq X995max készülékre raktam az iGo-t. 9.6..29.483387. 
    A kijelző felbontáshoz kellene módosítanom a sys fájlt. hogy tegyem? 
    Kijelző 1024×600 a jelenlegi sys csatolva.
    Köszi!

    Csatolmányok:
    You must be logged in to view attached files.
    2017.05.07. , 14:46 - válasz Nyulus hozzászólására #174009

    Fekvőbe 1024X552 állóba 600X976.
    Kb igy:
    [rawdisplay]
    driver=engine
    force_renderer=”RENDER_MOYA”
    ;screen_xy=”auto”
    screen_xy=”800_480:1024×552/600×976:fullscreen”
    ;fullscreen=1
    screen_x=1024
    screen_y=552
    screen_x2=600
    screen_y2=976

    Multimode.ini:

    Spoiler:
    [modes]
    ; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
    ; OR
    ; mx=Width, Height ,Folder

    m1=400..480,196..320,”480_272″
    m2=234..320,400..480,”480_272″
    m3=700..1024,400..600,”800_480″
    m4=480..600,700..1024,”800_480″
    m5=1024..2560,768..1600,”1024_768″
    m6=768..1600,1024..2560,”1024_768″

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.05.07. , 15:47 - válasz zsiga68 hozzászólására #174010

    Módosítottam a sys-t. Az iGo induláskor nem fut végig a betöltés csík, kilép.
    Mi nem tetszik neki?
    Köszi a segítséget!

    2017.05.07. , 15:49 - válasz Nyulus hozzászólására #174011

    Meg kéne győződni, biztos jók-e ezek a méretek, enélkül csak találgatás. pl így

    2017.05.07. , 16:00 - válasz Nyulus hozzászólására #174013

    Ezzel ellenőrizd le a felbontásod: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.MTMDevelopers.ScreenSpecs

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.05.07. , 16:02 - válasz Tájfun hozzászólására #174014

    Másik fórumon ezeket az értékeket javasolták. Remélem a multimode.ini-t is átírta és ráadásul a data.zip se sérült.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.05.07. , 17:00 - válasz zsiga68 hozzászólására #174016

    Én elhiszem, de nem volt nálam még ilyen vas, és a beállítások nekem hiányosak, a fullscreen ki van kommentelve, a felette lévő sor viszont a fullscreen beállításra való, a tablet sor hiányzik, pedig ez a vas az, szóval így ki tudja milyen méretek ezek és hogy így ebben a formában mennyire stabil. ( azt se tudom mi az a 995max, van sima 995 is? )

    2017.05.07. , 17:21 #174017

    A max 7″ a sima 995 pedig 5″navi
    A multimode.ini hol van? A sys-ben nálam nem volt.

    2017.05.07. , 17:53 #174018

    Azt a data.zip tartalmazza, de szétnézhetnél a leveleid között is.

    2017.05.09. , 18:30 #174045

    Üdvözlet mindenkinek!
    Az iGO Primo (9.6.5.306142) nem jeleníti meg a sávinformációt helyesen.
    Legtöbbször csak üres téglalapok jelennek meg a képernyőn és pont a fontos információ nem jelenik meg.
    Néha a helytelen irányt mutató fehér (és áthúzott) nyíl megjelenik, de a többi sávinformációs mező ebben az esetben is üresen marad.
    Ha a javításra lenne valakinek ötlete, örömmel fogadnám, mert egyébként a program jól működik.

    2017.05.09. , 18:47 - válasz hoka hozzászólására #174046

    Ne használj skint és UX se legyen benne. Ha egy szimpla datával se jó a sávinfó akkor cserélj datát.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.05.11. , 19:06 #174073

    Sziasztok! Volna egy Samsung Galaxy S7 edge készülékem. Ezt a Primo-t raktam rá: TAJFUN.427.(28 Aug 2014) HU (2014.09.02)  Viszont térképnézetben mindenféle oda nem illő vonal van a kijelzőn,ha nagyítom vagy kicsinyítem.Előtte egy Galaxy s4 mini-n ment ez a program mindenféle módosítás nélkül hibátlanul.Már több ismerősömnek is rátelepítettem ezt a programot,soha ilyen gond nem volt.Kérnék szépen segítséget!Mellékelek képernyőfelvételt.

    http://kephost.com/image/0SQp
    http://kephost.com/image/0SQa
    http://kephost.com/image/0SQs

    Itt meg lehet nézni a képernyőfelvételt.

    2017.05.11. , 22:36 - válasz milla hozzászólására #174077

    [2d]
    use_flat3d=1

    De kompromisszum, nem fognak menni az alternatív útvonalak. Ez a QHD bontás rákfenéje Primo esetén. FullHD a legnagyobb bontás amin tökéletes a program.

    2017.05.12. , 18:27 - válasz Tájfun hozzászólására #174083

    Kedves Tájfun!
    Tökéletes lett,köszönöm!

    2017.05.18. , 07:15 - válasz milla hozzászólására #174151

    Sziasztok!
    A gondom a következő, állva ok, de fekve a jelenlegi utcanév takarja a pozíciómat 2d modman, 
    ez egy s3 2016.
    iGO Primo  9.6.29.625822 
    Köszi előre is.

    Doki79

    2017.05.18. , 07:21 - válasz doki79 hozzászólására #174152

    Sziasztok.
    Pont ezen az oldalon lett kibeszélve a méretbeállítás. Olvass vissza kicsit…

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.05.18. , 08:30 - válasz doki79 hozzászólására #174153

    Szia! Erre van ux alkalmazás ‘CarPosition‘ de sok skin is tudja, feljebb lehet vinni a kurzort.

    2017.05.18. , 13:32 - válasz Tájfun hozzászólására #174154

    Milyen igaz.Ha képnéret rendben akkor ez a megoldás megfelelő.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.05.19. , 16:44 #174159

    Kedves Fórumtársak!
    Egy Wayteq 985Bt készülékre, melyen WIN CE van, telepítettem Primót és térképcserélőt.
    PC-n remekül ment a térképcserélő egy emulátor alatt, itt nem tudom megadni neki a belső memóriát megfelelően, hogy cserélje a térképeket.
    Kérdésem, hogy kell hivatkozni a belső memóriára?
    A PC-n a TotalCommander csak “cserélhető lemez”-t írt a belső memóriára.

    Maga a Primo hibátlanul fut a készüléken, csak nem cserél térképet.

    2017.05.19. , 17:29 - válasz Kottagrafikus hozzászólására #174160

    Beállítás:

    Spoiler:
    utility.ini-ben:
    [general]
    DirContent=\Storage card\primo\content <– ide írod content mappa elérési útját
    DirSave=\Storage card\primo\save\profiles\01 <– ide írod save mappa elérési útját
    ExeName=Mobilenavigator.exe <– ide írod hogy milyen néven futtatod a programot. Ha nem jó a beállítás nem indul újra térképcsere után. / primo.exe, mobilnavigator.exe. több név létezhet..
    Sound=set.wav <— a “Sound”-ot ne bántsd!
    Az elérési útnak ugyan úgy kell lenni (kis és nagybetű érzékeny!) amit a géped használ. A példa szerinti : “Storage card” nevű kártyán a “primo” nevü mappában, a “content” nevű mappa.Variációk: Kártyára “SDMMC” vagy “Storage card” Belső memória esetén “ResidentFlash”
    [mapchanger]
    swpoi=1 <— nulla az értéke ha nem szükséges poikat cserélni, ha 1 akkor cserél.
    swbuilding=0 <— nulla az értéke ha nem szükséges épületeket cserélni, ha 1 akkor cserél.
    swhistspeed=0 <— nulla az értéke ha nem szükséges swhistspeed cserélni, ha 1 akkor cserél.
    swphoneme=0 <— nulla az értéke ha nem szükséges phoneme cserélni, ha 1 akkor cserél.Könyvtárak a program content könyvtárában:
    a content/map -ba tedd bele a topmap térképeit és kiegészítő fájljait valamint !map_ot.txt -t.
    a content/map_nt-be a navteq-et és kiegészítő fájljait valamint !map_nt.txt -t.
    a content/map_ta-ba a tomtom-ot és kiegészítő fájljait valamint !map_ta.txt -t.
    a content/poi -ba tedd bele a topmap poit. Ha nem akarsz poit cserélni akkor ezt a könyvtárat használd és ebből olvassa ki a program a fájlt.
    a content/poi_nt-be a navteq-et.
    a content/poi_ta-ba a tomtom-ot.A térképek esetében, a map_ta, map_nt és a meglévő map mappákba, bele kell másolnunk a txt fájlokat, mindegyikbe csak a sajátját, ahol a txt szerinti térképek találhatók.Tehát a sys.txt-be ennek kell lenni!:
    [mapchanger]
    map_ta=”TOMTOM”
    map_nt=”NAVTEQ”
    map_ot=”Top Map”
    És a utility mappában a utility.ini így nézzen ki kivéve ha MÓDOSÍTOD a SAJÁT adataidra:
    [general]
    DirContent=\Storage card\primo\content
    DirSave=\Storage card\primo\save
    ExeName=Mobilenavigator.exe
    Sound=set.wav
    [mapchanger]
    swpoi=1
    swbuilding=0
    swhistspeed=0
    swphoneme=0
    Így cseréli a térképeket és poi-kat.Szerintem felesleges épületeket és hitspeed valamint phoneme fájlokat cserélni.
    A legelső csere után be kell állítani mindhárom tárképgyártónál a hasznos helyeknél a poik láthatóságát.Ha ez megtörtént akkor cseréli a poi_visiblities.txt fájlt és többet
    már nem kell a poik láthatóságát állítani,a program automatikusan cseréli ezeket is.

    Hosszú szöveg esetén használd a SPOILER gombot. Köszönöm. Zsiga68.

    2017.05.19. , 22:06 #174163

    Sziasztok Wayteq 985 készülék a “170531” postban lévő dolgokat beleraktam a progiba az a gondom bekapcsoláskor a készülék is, a program indításakor a program is szinte teljes sötétséggel indul, mit nem csináltam jól? 

    2017.05.19. , 23:08 - válasz AYLAR hozzászólására #174164

    És nélküle jó?Próbáld ezzel:

    Spoiler:
    [power]
    backlight_methods=0
    backlight_ioctrl_function=1
    backlight_device_name=”BKL1:”
    backlight_ioctrl_code_set_param_group=1
    backlight_ioctrl_code_set1=34
    backlight_ioctrl_code_set2=2
    backlight_ioctrl_set_value_size=4
    backlight_ioctrl_code_get_param_group=2
    backlight_ioctrl_code_get1=34
    backlight_ioctrl_code_get2=3
    backlight_ioctrl_get_value_size=4
    backlight_step=0
    backlight_events= 1,2
    backlight_manage_values = 1
    backlight_manage_keys = 1
    backlight_min = 1
    backlight_max = 60
    backlight_reverse = 0
    backlight_methods = 0
    battery_critical_limits=0
    battery_low_limits=0
    battery_shutdown_at=0
    backlight_sync_with_os=1
    update_backlight_on_ac_change=0
    skip_suspend_process_all=1
    skip_resume_process_all=1

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.05.19. , 23:10 #174165

    Sziasztok!
    Van egy Wayteq Xtab 7-es f**
    Primo 9.6.29.636868 rajta
    Felbontás:
    screen_xy="800_480:1024x552/600x972:fullscreen"
    screen_x=1024
    screen_y=552
    screen_x2=600
    screen_y2=976

    Mulimode.ini
    [modes]
    ; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
    ; OR
    ; mx=Width, Height ,Folder
    m3=1024,552,"800_480"
    m4=600,976,"800_480"

    Fekvőben a gyorsmenü alig látszik, olyan mintha a tablet funkcióbillentyűi kitakarnák azt a csíkot.
    1. Van erre valami megoldás?

    2. Androidra Primo és Nextgen egymás mellett mehet? Wayteq X7-en próbáltam, de ha a Primo fent van, akkor a Nextgen nem indul el. (villan egyet és semmi hibakód…). Nextgen magába megy. 
    Amivel próbáltam (Nextgen_Israel_9.18.27.676280). Ötlet valakinek?

    2017.05.20. , 08:55 - válasz sasa hozzászólására #174167

    Szia!
    A multimode.ini ha így van teljesen hibás, valami ilyennek kéne lenni 1024×600-ra

    Spoiler:
    [modes]
    ; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
    ; OR
    ; mx=Width, Height ,Folder
    m1=400..480,196..320,”480_272″
    m2=234..320,400..480,”480_272″
    m3=700..1024,400..600,”800_480″
    m4=480..600,700..1024,”800_480″
    m5=1024..1280,552..800,”1024_768″
    m6=600..800,976..1280,”1024_768″

    A sys.txt-be az [android] szekcióban lehet megadni, ha van alul gombsor, akkor a tablet=1 bejegyzés kell
    [android]
    fullscreen=1
    tablet=1
    A Primo meg a NextGen jól megférnek egymás mellett, de olyan NextGen-t kell használni ami így van megoldva, arimi munkáit próbáld, azokkal nincs baj.

    2017.05.20. , 18:10 - válasz Kottagrafikus hozzászólására #174170

    Neked az utiliti.iny-ben a belső tárhely elérésnél nem \Storage card\, hanem \ResidentFlash\ kell hogy legyen. Így tudja megtalálni a térképcserélö szkript a térképet. Ennél a készüléknél ez a belső th. elnevezése. Külső pedig SDMMC.

    2017.05.21. , 20:37 - válasz Tájfun hozzászólására #174208

    Köszi a gyors választ.
    Én már teljesen nem értem ezt a multimode.ini-t
    Nem az van, hogy a 
    [modes]
    ; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
    ; OR
    ; mx=Width, Height ,Folder

    mx=szélesség minimum..szélesség maximum, magasság minimum..magasság maximum, Mappa (gondolom a data.zip-ben lévő felbontásnak megfelelő mappa)

    vagy

    mx=szélesség, magasság, mappa (data.zip-ben lévő)

    Amúgy beírva, az ajánlottakat bevillan és leáll. De gyanítom, hogy a wayteq szivat. 

    Ja még1 kérdés:
    A debug mappába, ha létrejön egy callstack(dátum_idő).txt abból ki lehet-e olvasni valami érdemleges információt?

    Csatolmányok:
    You must be logged in to view attached files.
    2017.05.21. , 21:02 - válasz sasa hozzászólására #174209

    Próbáld ezzel:

    Spoiler:
    [modes]
    ; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
    ; OR
    ; mx=Width, Height ,Folder

    m1=400..480,196..320,”480_272″
    m2=234..320,400..480,”480_272″
    m3=700..1024,400..600,”800_480″
    m4=480..600,700..1024,”800_480″
    m5=1024..2560,768..1600,”1024_768″
    m6=768..1600,1024..2560,”1024_768″

    Ezzel nézd meg a felbontásod: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.MTMDevelopers.ScreenSpecs

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.05.21. , 21:31 - válasz zsiga68 hozzászólására #174214

    Előző hszomat kiegészítettem a Screen Size and Density_v2.10-vel készülttel.
    Itt a Screen Resolution & Density eredménye.

    Csatolmányok:
    You must be logged in to view attached files.
    2017.05.21. , 21:49 - válasz sasa hozzászólására #174217

    [rawdisplay]
    driver=engine
    force_renderer=”RENDER_MOYA”
    ;screen_xy=”auto”
    screen_xy=”800_480:982×600/600×976:fullscreen”
    ;fullscreen=1
    screen_x=982
    screen_y=600
    screen_x2=600
    screen_y2=976

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.05.21. , 22:22 - válasz zsiga68 hozzászólására #174218

    Ez x akta lesz.
    Próbáltam 3 multimode.ini-vel
    

    Spoiler:
    [modes]
    ; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
    ; OR
    ; mx=Width, Height ,Folder
    m1=400..480,196..320,”480_272″
    m2=234..320,400..480,”480_272″
    m3=700..1024,400..600,”800_480″
    m4=480..600,700..1024,”800_480″
    m5=1024..2560,768..1600,”1024_768″
    m6=768..1600,1024..2560,”1024_768″

    illetve

    Spoiler:
    [modes]
    ; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
    ; OR
    ; mx=Width, Height ,Folder
    m1=400..480,196..320,”480_272″
    m2=234..320,400..480,”480_272″
    m3=700..1024,400..600,”800_480″
    m4=480..600,700..1024,”800_480″
    m5=1024..1280,552..800,”1024_768″
    m6=600..800,976..1280,”1024_768″

    képernyőkép csatolva 🙂

    Harmadikkal

    Spoiler:
    [modes]
    ; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
    ; OR
    ; mx=Width, Height ,Folder
    m1=400..480,196..320,”480_272″
    m2=234..320,400..480,”480_272″
    m3=768..960,400..600,”800_480″
    m4=480..600,700..960,”800_480″
    m5=1024..1280,552..800,”1024_768″
    m6=600..800,960..1280,”1024_768″

    Kb. 90%-ig elmegy a csík és kidob.
    Content/Skin mappából mindent töröltem.

    Csatolmányok:
    You must be logged in to view attached files.
    2017.05.21. , 23:21 - válasz sasa hozzászólására #174221

    Matekozás:

    Spoiler:
    [rawdisplay]
    driver=engine
    ;force_renderer=”RENDER_MOYA”
    ;screen_xy=”auto”
    fullscreen=1
    tablet=1
    screen_x=968
    screen_y=600
    screen_x2=600
    screen_y2=968
    screen_xy=”800_480:968×600/600×968:fullscreen”

    multimode.ini

    [modes]
    ; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
    ; OR
    ; mx=Width, Height ,Folder
    m1=400..480,196..320,”480_272″
    m2=234..320,400..480,”480_272″
    m3=700..1024,400..600,”800_480″
    m4=480..600,700..1024,”800_480″
    m5=1024..1280,552..800,”1024_768″
    m6=600..800,976..1280,”1024_768″

    2017.05.22. , 22:22 #174232

    Köszöntem a sok segítséget, visszaadtam a gazdájának :). Azt a kis hibát leszámítva megy.
    Ha visszakerül (remélem nem) rápróbálok. 
    Vagy akinek van egy ilyen szörnyű masinája (Wayteq Xtab7x quad), talán majd hasznát veszi.

46 bejegyzés megtekintése - 1,201-1,246 / 1,246

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.