Ennek a témakörnek tartalma 29 hozzászólás, 6 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of pitralon pitralon 2 éve, 3 hónapja telt el.

30 bejegyzés megtekintése - 1-30 / 30
  • Szerző
    Bejegyzések
  • 2015.02.20. , 19:34 #114129

    Tisztelt fórum társak!A kollégám navijában” Navigon 70/71 plus” el szállt az SD kártya, se irni se olvasni se formázni nem lehet “nem irásvédett”! Persze lementve
    nem voltak az adatok! Vett bele egy 4gb-os új  sd-ét! A kérdésem az
    lenne lehet e rakni rá Igot vagy primot vagy csak az eredeti navigációs
    szoftvert? Válaszokat előre is köszönöm!

    2015.02.20. , 19:47 #114138

    Szia.
    A készülékben betallózható a navigáció exe-je?
    Töltsd le EZT a primot.Beállítva pont erre a felbontásra.Az indítást még megoldjuk..
    UI:a program 480×272-re van belőve.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2015.02.20. , 21:08 #114163

    A belső SD-én ez van- A “NAVIGON” mappa üres gondolom ott volt az eredeti navigácio!
    Szerintem ide is elférne az igó 4GB-os!
    “http://kepfeltoltes.hu/view/150220/navigon_www.kepfeltoltes.hu_.jpg”

    Csatolmányok:
    You must be logged in to view attached files.
    2015.02.20. , 21:30 #114170

    Próbáld ki EZT Tedd fel a kártyára.Az igo8 könyvtárba tedd a navigációt és az exe neve legyen: igo8.exe
    Resettel indítsd a gépet és várhatóan elindul a kártyán lévő program.
    Vagy EZZEL ha a fenti nem válna be.Módszer ugyanaz.Ha ezek nem jönnének be akkor jelezd.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2015.02.20. , 23:26 #114174

    Köszönöm! Elindult csak a gps nem talál műholdat!

    2015.02.21. , 07:02 - válasz montoya01 hozzászólására #114175

    A gps port és baud értékét írd át erre:  “auto”
    Vagy nézd meg a navigon/settings mappában a UserSettings.xml fájlban a port és baud értéket és írd be a primo sys.txt-jébe.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2015.02.21. , 12:48 #114205

    Nagyon köszönöm meg próbálom!

    2015.02.21. , 21:02 #114280

    Még lenne egy probléma! Működik rendesen “gyakorlatban is kipróbáltam!”
    Csak nem akar kikapcsolni! Várj, kilépés folyamatban…… és itt lefagy kikapcsoló gombra sem reagál  és csak resettel lehet újra inditani!
    “http://kepfeltoltes.hu/150221/primo_le_ll_www.kepfeltoltes.hu_.jpg”

    2015.02.21. , 21:25 - válasz montoya01 hozzászólására #114283

    Ne lépj ki hanem csak kapcsold ki a navigációt.Lehet hogy így működik.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2015.02.21. , 21:42 - válasz zsiga68 hozzászólására #114288

    Így kikapcsol! Köszi! Nem lehetne létrehozni egy menüt ami először betöltödne és onnét indítani a primot és oda vissza lépne kilépéskor? Bocs hogy ennyit nyaggatlak! 😳

    2015.02.21. , 21:47 - válasz montoya01 hozzászólására #114289

    Ha nincs bent kártya akkor elindul az eredeti navigáció? Van egy ötletem hátha sikerül az indítást jobban megoldani..Melyik feltöltéssel sikerült elindítani?

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2015.02.21. , 21:59 - válasz zsiga68 hozzászólására #114293

    Az első linkent amit adtál! Csak az Igo8 -at Primora cseréltem!
    Minden meg van csak a NAVIGON mappa üres gondolom az vot kitéve az SD-re!

    2015.02.21. , 22:04 - válasz montoya01 hozzászólására #114295

    Aham.És ott ment?Nincs mentés?

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2015.02.21. , 22:07 #114296

    Igen feltöltöm az egészet!

    2015.02.21. , 22:11 - válasz montoya01 hozzászólására #114297

    Láttam képet a belső memóriában lévő fájlokról.Ezek szerint ott van valami módosítás ami meghívja a kártyán lévő navigációt.azt kellene megfejteni hogy melyik könyvtárba keresi és milyen néven kell lenni az exe-nek.Ha az megvan akkor valószínűleg meg lehet oldani az indítást ha annak megfelelően vannak a fájlok.Ha feltöltöd a belső memóriában lévő fájlokat akkor lehet hogy meglesz a megoldás.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2015.02.21. , 22:24 #114301

    Privátban elküldtem a linket!Még annyit Szerintem a beső tárhelyen is elfér az igó! Külsőre meg mehetne mondjuk zene 😆

    2015.02.21. , 22:47 - válasz montoya01 hozzászólására #114303

    Egyenlőre egy próba.Tedd a navigon mappába a primot és az exe  legyen: PM.exe

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2015.02.21. , 23:51 #114308

    Jó lett működik így is! Csak a “várj kilépés folyamatban…” Maradt 😥

    2015.06.09. , 10:07 #126311
    Profile photo of pgm
    pgm
    Felhasználó

    Kedves zsiga68!

    Azt érzékelem, hogy Te nagyon értesz a Navigonok-hoz (gps)!
    Nekem olyan gondom van, hogy bár rendelkezem 3 különféle típusú Navigonnal (4310max, Pr40 Live, 8310 ) egyik sem fogja Magyarországon a Trfficnav által sugárzott TMC-t!
    Nemrég 3 nyugat-európai országban jártam ( Ausztria, Németország, Olaszország) vittem mindhárom készüléket s mindegyik fogta az ottan sugárzott TMC-t.

    Mi lehet a gond?? Korábban kb. 2 éve nem volt ilyen probléma idehaza!!

    Mit kell átállítani, hogy a hazai TMC-is fogni tudjam!!  Valami SID érték változásról hallottam!!

    Köszönöm: hazafi

    2015.08.12. , 17:24 #135941

    sziasztok

     látom nem sokan járogatnak erre–de azért mégis megkérdem: van egy gyári Navigon 40 premium-ommég aktuális térképpel.
    Meg lehetne-e csinálni, hogy az egész navigon szoftot átmentem egy wayteq X980BT-re?

    Mit szóltok hozzá?
    Pistike

    2015.08.12. , 17:30 #135943

    Nem.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2015.08.12. , 19:55 - válasz zsiga68 hozzászólására #135974

    köszi

    söt- látom a térképeket valahogy másképpen hivják- pld.  hungary.map. –pedig gondoltam azok jó Navtech térképek.
    Ezeket sem lehet felhasználni?

    Pistike

    2015.08.12. , 20:12 #135977

    Minek kellene azokat használni mikor van pár napos új térképcsomag? Fel kell tenni egy igo8-at vagy primot és mehetnek bele az új térképek.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2015.08.12. , 20:33 - válasz zsiga68 hozzászólására #135982

    hol van ilyen friss térkép? Például Tom-tom térkép?
    Ahol én járok azok a legaktuálisabbak ( 30-as sebesség stb)
    Pistike

    2016.03.02. , 23:16 - válasz zsiga68 hozzászólására #160387

    Szia Zsiga!

    A Kedvesem előkotort egy régi vasat (Navigon 8310), sikerült előcsalogatnom belőle a CE-t, próbáltam letölteni rá iGO8-at, meg Primo2-t, de egyikkel sem indul, az adatbázist nem találja. Próbáltam a sys.txt-ben többféleképpen megadni az elérési utat, de sehogy sem jó. Az SD-re “Storage Card” néven referál, de a [folder] sor alatt akárhogy írom be, nem tetszik neki. Láttam a linket, hogy feltettél egy Primo-t egy éve, de az a link nem él már… meg tudnád netán újra osztani, hátha azzal elindul?

    Nagyon köszi előre is a segítséged, a Kedvesem biztos nagyon boldog lesz, ha sikerül életet lehelnem a navijába. 🙂

    2016.03.03. , 08:53 - válasz Blabla76 hozzászólására #160397

    Szia.
    A folders résznél ez legyen:   has_secondary_root=0

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2016.03.03. , 12:00 - válasz zsiga68 hozzászólására #160403

    Szia!

    Köszönöm a gyors választ, de erre is a

    Program application database cannot be found

    üzenetet adja… más ötlet?

    Egyébként simán a CE file managerből próbálom indítani az igo.exe-t, tehát nem bekapcsolásnál meghívni valahonnan. És semmi. Egyik verzióval sem. 🙁

    2016.03.03. , 16:51 #160424

    Melyik program adja ezt az üzenetet? Mi van a sys.txt-ben?

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2016.03.03. , 18:35 - válasz zsiga68 hozzászólására #160431

    Maga a Windows CE adja hibaüzenetként. De már megoldottam – sz@r volt az SD-kártya, kicseréltem egy másikra és pápápápámmm! 🙂

    A port és baud beállításokkal való szöszmötölés már gyerekjáték volt ezek után.

    És köszönöm a segítséget!!! 😉

    2016.04.03. , 19:04 #161783

    Sziasztok!
    Navigon 70/71 plus navigáciom van. Problémám hogy nem indul, vagyis bekapcsol de csak a Navigon feliratot
    mutassa. Újraindítás és reset után is csak a felirat jelenik meg. A számítógépem /WIN10/ meg nem ismeri fel.
    Ha tudtok kérlek segítsetek eltávolítani a hibát.
    Előre köszönöm a segítséget!

30 bejegyzés megtekintése - 1-30 / 30

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.