Ennek a témakörnek tartalma 11 hozzászólás, 3 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of davidfox31 davidfox31 12 hónapja telt el.

12 bejegyzés megtekintése - 1-12 / 12
  • Szerző
    Bejegyzések
  • 2016.06.21. , 11:27 #165178

    Már lassan másfél éve csinálja,szó szerint már mindent kicseréltem rajta csak nem egyszerre hanem fokozatosan alkatrészenként,amint volt pénzem,már gépházat is cseréltem,még mindig újraindul de úgy mint amikor áramingadozás van és hirtelen újraindul.Viszont itthon nincs áramingadozás ezt csak példának írtam,már más háztartásba is elvittem a gépem ott is újraindult.Lehetséges hogy táp hiba?Az is lehetséges lenne hogy az előző táp után kifogtam megint egy hibásat? 
    Viszont ahogy cseréltem kifele a dolgokat úgy azokból tesómnak összeraktam egy gépet, az meg nem indul újra szóval már tényleg nem tudom hogy mi baja lehet..

    2016.06.21. , 16:22 #165180

     Mit nem cseréltél?  Abban lehet a hiba ami megmaradt a cserék során. Tápkábel? Sata kábel? Sose lehet tudni..

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2016.06.21. , 16:47 #165182

    Már tápkábelt is cseréltem 😀 de már tényleg ötletem sincs hogy mi a baja,megpróbálom időrendi sorrendbe leírni hogy mit cseréltem:1. egyszerre cseréltem alaplapot és processzort (intel e3400+asrock g41m-vs3—>g3258+asrock b85m pro4-re) 2.mivel nem volt rendes videókártya csak integrált,vettem egy sapphire r7 260x-et 2gb GDDR5 3.tápcsere (codegen 400w—>chieftec ctg 500 4.winchester csere ssd-re,mellette megy a regi winchester is,igen gondoltam rá hogy az is lehet a hibás ezért lehúztam a gépről,de még mindig újraindult 5. gépház csere (fogalmam sincs valami régi fajta gépház volt —->thermaltake v3 blacx edition) Ezek után még mindig újraindult szóval minden kábelt kicseréltem (sata kábelek, tápkábel mindent)Már mikrofont,billentyűzetet,egeret,még monitort is cseréltem egyedül hangszórót nem,de amikor elvittem a gépet máshová ott egy tévére volt kötve ahol hdmi miatt nem is kellett hangszóró és így is újraindult.Azt vettem észre hogy játék esetén többször indul újra mintha nem is használnám csak menne a gép, bár időközhöz nem lehet mérni mert bármikor újraindul gondol egyet és kész.. U.i.:bioszt is frissítettem már

    2016.06.21. , 16:49 #165183

    De lehet van amit kihagytam és nem cseréltem,nyugodtan írjátok meg az ötleteiteket ezzel csak segítettek 😀

    2016.06.21. , 16:56 #165185

    Akkor ellenőrizd a memóriákat.Tisztítsd meg az érintkezőit. Esetleg memtest program bootlemezről.
    Ellenőrizd a ventilátorokat és a hővezető pasztát.
    Próba képpen kösd le a dvd romot és a másik merevlemezt a táp teszteléséhez.
    Ugye minden eszköz a gyári driverét kapta és nem a windows-ost?

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2016.06.21. , 17:24 #165188

    Mekkora a táp? Hány fokos a proci? Gyári a procin a ventillátor? Hány slot-ba van a memória?
    Esetleg túl melegszik a proci, erre a gyanúm a játék alatti többszöri újra indulás….

    Postakocsival küldve az LG G2 minimről.

    2016.06.21. , 18:26 #165191

    Lefuttattam a memtestet semmi hibát nem írt,persze minden gyári drivert kapott,azt megkérdezhetem hogy hogyan kell ellenőrizni a pasztát meg a ventilátort?
    500 wattos a táp a processzor alap használatnál 35-40 fokos játéknál 55 maximum afölött nem nagyon láttam,igen gyári a ventilátor,egy 4gb kingston ddr3 1333mhz-s ram van benne meg egy 2gb crucial 1333mhz ddr3 ram van benne 4 foglalat van a lapon a dimm 2 és 4-ben vannak a ramok,ezek már új ramok a régebbieket ezekre cseréltem a régebbi kettő darab 2gb kingmax ram volt

    2016.06.21. , 18:28 #165192

    Viszont az még furcsa hogy igen, többször indult újra játék közben viszont volt olyan is hogy végigjátszottam 2 óra hosszát is akkor meg nem indult újra máskor meg volt olyan is hogy épphogy elindítottam a játékot és újraindult de olyan is volt hogy 15-20 perc játék után…

    2016.06.22. , 07:47 #165206

    Próbáld ki, hogy a memóriákat mivel eltérő gyártmányok, rakd egymás után. Ne dual-ba legyenek. Illetve a 300W a tápnál lehet kicsi. Ha tudod minimum 400w-os táppal próbáld ki. Esetleg Everest programban van cpu terhelés. Azzal látod terhelés alatt menyire megy fel a cpu hője.

    Postakocsival küldve az LG G2 minimről.

    2016.06.22. , 08:25 #165208

    500 wattos a tápom,jó amint otthon leszek kipróbálom

    2016.06.22. , 13:15 #165211

    Bocs elolvastam……

    Postakocsival küldve az LG G2 minimről.

    2016.06.24. , 09:18 #165256

    Már próbáltam azt is hogy uefiben raktam újra a rendszert úgy is újraindul.

12 bejegyzés megtekintése - 1-12 / 12

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.