Ennek a témakörnek tartalma 3 hozzászólás, 3 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of vaczak9283 vaczak9283 6 éve, 5 hónapja telt el.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzések
 • 2013.08.29. , 10:53 #43778

  Ha esetleg megvan valakinek kérem tegye fel vagy irjon.

  2013.08.29. , 11:07 #43782

  Szia István!
  Mint láthattad és talán olvastad is az Utinavi szoftverről még érintőlegesen sem tett említést senki sem.
  Amennyiben Te tudod, hogy miről is van szó, légy szíves avass be bennünket és ha másképp nem is, de a Google “barátunk” bevetésével mi is besegíthetünk a keresésbe.

  Tehát:
  Mi ez?
  Mire való?
  Milyen rendszerre telepíthető?
  Mekkora kakaót fogyaszt, azaz milyen típusú készülék tudja befogadni?
  … és ami még eszedbe jut róla. Köszönjük.
  Üdv.: vaczak

  Figyelem! - Ne idézd a közvetlen előtted "szólót" - Fontos, hogy a topikban típus szerint tedd fel kérdésed - A posztban írtak javításához használd a SZERKESZTÉS opciót!
  A DW-n minden warez megnyilvánulás Tilos! Warez = "ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztésére utal"

  2013.08.29. , 15:00 #43852

  Pedig nem mai darab, már 209-ben is volt említés róla a PdAplusz oldalán.

  Utinavi Navigációs szoftver, Magyarország – Infopatika Kft

  Utinavi ismertető:


  A kereskedelmi forgalomban került “kártyás” SD/microSD változat akár windows Mobile akár windows CE készülékeken problémamentesen fut.


  /a képen feltehetőleg a 2009-es ár látható…/

  Magyar nyelvű leírás
  utishortdraft.zip
  534 kB

  Rövid leírás a szoftverről és a forgalmazóról(cdata.hu).
  ÚtInfó

  Az ÚtInfó navigációs szoftver 2001 óta van jelen aktívan a hazai piacon. Az elmúlt években több verziót is megért, amelyek közül az 1.8.5 és a 2.3 volt a legsikeresebb. OEM, bundle és “sima dobozos” forgalomban is kapható volt, emellett egyedi (b2b) alkalmazásokat is kifejlesztettünk.

  Jelenleg a kereskedelmi forgalomban a 2009 végén elkészült UTINAVI márkavédjeggyel ellátott 3.0-ás verzió található meg. Asztali és mobil Windows operációs rendszerek alatt futtatható.

  A szoftver fejlesztőknek létrehozott SDK (szoftver fejlesztői csomag), illetve a szoftver kívülről való vezérelhetősége biztosítja más szoftverekkel való integrációját is.

  Az ÚTINFÓ SDK-ra épült a több díjat nyert PocketGuide alkalmazás Windows mobile változata, valamint több járműkövető diszpécserközpont. (Tisza Volán, Gemenc Volán, Hajdú Volán, Jász-Kun Volán, Sprinter Kft.)

  Újdonság az egyedi kinézettel, és kezelő felülettel való ellátás lehetősége, melyet partnereink számára már kisebb darabszámok mellett is biztosítunk.

  Ezek közül az egyedi felülettel ellátott GPSmarty alkalmazás már külföldi terjesztésre is került.

  GPSmarty, avagy új ruhában az UTINAVI

  Az új ÚTINFÓ 3.0 SDK szoftver elemeinek felhasználásával, de az UTINAVI grafikai kinézetétől, és menüszerkezetétől eltérő megoldást fejlesztetett ki a cégünkkel a járműkövetésben Magyarországon jelentős piaci szerepet vivő GPSmart Kft.

  A termék a GPSmart vevőkörében kerül elsősorban forgalmazásra, de várhatóan kerül belőle a hazai kereskedelmi csatornákba is. A GPSmart nemzetközi kapcsolatainak köszönhetően a termék már Európa más országaiba is eljutott. A terméket a hazai szaksajtó is bemutatta már, a PDAplus cikkét idekattintva olvashatja: GPSmarty

  Hogy hol lehet kapni, vagy letölteni?
  Nos, egy linket találtam:
  Utinavi Magyarország Yamoto Navigációhoz.
  Ez év januárjában még forgalmazták a Yamoto navikhoz, lásd a képen is:

  potom 3.900Ft-ért, íme a webáruház linkje:
  Utinavi Magyarország Yamoto navigációhoz.

  sőt, egyes olcsóbb navikhoz még hozzá is csomagolták a szoftvert, illetve ezzel a szoftverrel hozták őket forgalomba, lásd pl. Alcor Gear és Race, a Tibo féle Xroad V4150 GPS navigációs készülék,

  és egyes beépíthető autós navi-egységeket, pl. ICT Scale utinavi blackbox is ezzel a szoftverrel kínáltak annó.

  Ennyit, -3900FT, ha még kapható- mindenkinek meg kell hogy érjen a jogtiszta szoftver, ráadásul a szoftver nélküli gépek SD kártyafogadóiba szerintem simán feltolható, és jogtiszta, magyar navigációs szoftver, ránézésre többet tud, mint a Sygic.
  /Azért az megdöbbentő, hogy egy ilyen kvalitású szoftver ennyire elkallódjon, ne fejlesszék tovább, és potom pénzért, szinte egy SD kártya áráért vesztegetik a még megmaradt készletet. Az egy más kérdés, hogy térképfrissítés úgy tudom, eléggé nehézkes, vagy már talán nincs is hozzá, de lehet tévedek…/

  2013.08.29. , 17:47 #43871

  @István
  Jócskán megelőztek a válaszadásban! A lényeg az utolsó előtti mondatban rejlik és marad is, mert a tört verzió üzemeltetése “lehetetlen”, amennyiben a leírásnak hinni lehet, és miért ne lehetne…
  Üdv.: vaczak

  Figyelem! - Ne idézd a közvetlen előtted "szólót" - Fontos, hogy a topikban típus szerint tedd fel kérdésed - A posztban írtak javításához használd a SZERKESZTÉS opciót!
  A DW-n minden warez megnyilvánulás Tilos! Warez = "ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztésére utal"

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.