Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of vaczak9283 vaczak9283 5 éve, 4 hónapja telt el.

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzések
 • 2014.09.28. , 12:04 #95132
  WinCe rendszerű készülékek és a rajtuk futtatható navigációs rendszer

  Fontos megemlíteni, hogy az alább felsorolt készüléktípusok mindegyike megfordult már a DW-n és remekül működő navigációval távozott!

  A lista azért készült, hogy az idelátogató bátran kérdezzen és ne távozzon üres kézzel.
  A készülékekkel kapcsolatos kérdéseket az alábbi fórumterületen lehet, kell feltenni:
  Általánosságban
  iGO, Primo esetében
  Becker-re vonatkozóan
  Mio – Mitac – Spirit – Moov esetében
  Navon – Navigon esetében

  Fontos még tisztázni a fogalmakat:
  PNA = Personal Navigation Assistant alias PND
  PDA = Personal Digital Assistant

  A PNA-t kimondottan navigációra tervezték ennél fogva funkciójában elmarad a PDA-tól, amely már egy személyi asszisztensi feladatsorral és Operációs rendszerrel felvértezett eszköz
  Részletesebben: PDA éS PNA NAVIGáCIó

  Integrált és WinCe rendszerű készülékek:

  Acer, Airis, Akai, Altina, Alpha Navigo, Amcor, Amigo, Asus, ATD GP-318 – 438 – 528 (Alpha Thomson Digital), Be On Road, Becker, Blaupunkt, Bluepanther, Caska (multimédia), Clarion (multimédia), CNS, DreimGo, Hanavi Hawk, HTC Tuch, HP iPAQ, JVC KV, Lark Freebird, LogicGear SL, LG LN, Magellán Triton, Magneo, Medion GoPal, Mio – Mitac – Spirit – Moov, Myguide, Navigon (Canada sorozat), Navon, Neverloss, Nokia Nxxx, Novogo, Orion OGPS, Pioneer AVIC-S1 és S2, Prestigo, Route66, RoyalTek, SLDZ, Targa, Thomson Intuiva 420, Typhoon Myguide (Tevion), Zenec (multimédia), WayteQ és “Intensia”, Xroad (Tibo)

  Navigációs szoftver készüléktípusokra:
  Acer PNA/PDA – Nem könnyű a fejlesztők által ügyesen konstruált készülék lelkivilágát kiismerni, de nem lehetetlen. Egy aprócska Sript bejegyzése alapján megtalálja az új navigációt és tudja kezelni. Az iGO8 verziót “szereti”, vele könnyen, erőlködés nélkül dolgozik és hálából gyorsan, pontosan navigál!

  Airis PNA – ezt a kis csodát is csak úgy lehet szóra bírni, ha átveri a megfelelően elhelyezett új iGO8 verzió. A 2577-es mappa és a figyelmes munka eredménye egy precízen működő navigáció lesz.

  Akai PNA GPS – ez egy “szörnyeteg” 🙂 ahhoz, hogy szóra bírd, kívül-belül megfelelően kell elhelyezni az új iGO8-at, amely pöcre indul és remekül teszi a dolgát.

  Altina PNA – egyike azoknak a készülékeknek, amelyen az iGO8 könnyen felújítható, cserélhető. Ha nincs dugig töltve adathalmazzal, akkor a megszokott módon, jól fog teljesíteni.

  Alpha Navigo PNA – ez az a készülék, amelyen az iGO8 egy kis rafinériával felújítható, ha Isten is úgy akarja, viszont kiváltható, SD-re pakolható az új némi kínlódás árán, de az eredmény nem marad el…

  Amcor PNA (Amcor Amigo) – ez a készülék is teret ad a rajta lévő iGO-Amigo felújításához, kiváltható iGO8-ra és az SD-re is pakolható, eredmény egy hosszútávon frissíthető navigáció.

  Asus PNA (R300700) – egy szóval jellemezve; “Nem könnyű eset”, de egy kis ügyeskedéssel és persze a hálón “keringő” okossággal, fel lehet tenni rá az iGO8-at, sőt egyik, másik típusra akár a Primo 1.2, vagy egy “karcsúsított” Kia Primo 2.0-t.

  ATD GP-318 (Alpha Thomson Digital) – “ördögi” egy készülék, “nyafogós” sérülékeny, de értő kezekben “kezesbárány”, egy jól összerakott iGO8, 2-3 térképpel simán elketyeg…

  Hamarosan folytatódik.

  • A témakör módosításra került: 5 éve, 4 hónapja telt el-Profile photo of vaczak9283 vaczak9283.
  • A témakör módosításra került: 5 éve, 4 hónapja telt el-Profile photo of vaczak9283 vaczak9283.

  Figyelem! - Ne idézd a közvetlen előtted "szólót" - Fontos, hogy a topikban típus szerint tedd fel kérdésed - A posztban írtak javításához használd a SZERKESZTÉS opciót!
  A DW-n minden warez megnyilvánulás Tilos! Warez = "ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztésére utal"

1 / 1 bejegyzés megtekintése

A téma ‘WinCe rendszerű készülékek és… ’ le van zárva.