Ennek a témakörnek tartalma 445 hozzászólás, 82 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of zsiga68 zsiga68 2 hete, 3 napja telt el.

46 bejegyzés megtekintése - 401-446 / 446
  • Szerző
    Bejegyzések
  • 2016.05.10. , 16:48 - válasz vaczak9283 hozzászólására #163502

    Ma kezembe adtak egy ATD GP-318 navit azzal, hogy hiába böködik, nem reagál semmire. Gyanús volt hogy kép van, hangot is ad, csak mintha nem oda bökne ahová kell. Nos nem tudom hogy számít-e (pláne így laza 3 év távlatában), de az itt közzétett kalibrációs segédlet segítségével sikerült a készüléket újraéleszteni! Szóval ezzel is szeretném kifejezni hálámat, mert ebből is látszik hogy itt bizony hasznos infók és segítő szándékúak lakoznak 🙂

    2016.05.10. , 20:52 - válasz nyestegabesz hozzászólására #163515

    Szia!
    Büszke vagyok rád, hogy először olvastál, és a megoldással jutalmaztál bennünket. Köszönjük!
    Használd egészségben, szerencsével.
    Üdv.: vaczak

    Figyelem! - Ne idézd a közvetlen előtted "szólót" - Fontos, hogy a topikban típus szerint tedd fel kérdésed - A posztban írtak javításához használd a SZERKESZTÉS opciót!
    A DW-n minden warez megnyilvánulás Tilos! Warez = "ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztésére utal"

    2016.06.15. , 12:34 #164965
    Profile photo of Joe
    Joe
    Felhasználó

    Kedves Fórumozók !
    Új vagyok itt, segítségeteket kérem. Navon N760 Plus készülékem elszállt egy frissítés után. Az üdvözlő képernyőn kívül nem mutat mást és nem lép tovább, resetre sem reagál. Itt Miskolcon hiába próbálkoztam több “szervíznél” is.  Valószínűleg frissítés közben lemerülhetett az aksi és tönkrement a Bios ,az egész oprendszer, mondták ők. Kukába vele azt javasolták. A fórumot olvasva úgy gondolom egy hozzávaló Navon N760 ROM frissítés talán segíthetne, veszítenivalóm nincs.
    Hol találok ilyet és hogyan tudnám ezt megcsinálni.
    Előre is köszönöm.

    2016.06.15. , 13:20 - válasz Joe hozzászólására #164967

    Szia!
    Sajnos ehhez a típushoz még nem forog közkézen javítócsomag, de próbáld meg, hogy regizel itt: http://gpsforum.hu/node/286 , írsz egy levelet Ablbd mesternek,-talán neki van egy “dugi cucca” valahol, vagy tud rá más gyógyszert…
    Még azt is megpróbálhatod, hogy írsz a hivatalos Magyar képviseletű Navon szerviznek, bizonyára elküldheted hozzájuk javításra. Ha végképp nem megy, próbáld alkatrészként eladni és kipótolva az összeget egy WayteQ x985-ösre befektetni.
    Üdv.: vaczak
    U.i.:
    A készülék tud kapcsolódni a PC-hez? Ha igen érdemes lefotózni a belső állapotot, sokat segít abban, hogy mi sérülhetett benne. Még az is lehet, hogy néhány fájl pótlásával javítható lesz…

    Figyelem! - Ne idézd a közvetlen előtted "szólót" - Fontos, hogy a topikban típus szerint tedd fel kérdésed - A posztban írtak javításához használd a SZERKESZTÉS opciót!
    A DW-n minden warez megnyilvánulás Tilos! Warez = "ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztésére utal"

    2016.06.15. , 13:46 #164970
    Profile photo of Joe
    Joe
    Felhasználó

    Kedves vaczak !
    Nagyon köszönöm villám válaszod. A Navon szervízzel /Veszprém/ már beszéltem,az alapján inkább kihagyom őket. Még megpróbálom az általad ajánlott másik fórumot is.
    Erősen gondolkodom egy másik készüléken ami Garmin Nüvi 56 LM.
    üdv: Joe

    2016.06.15. , 14:25 - válasz Joe hozzászólására #164971

    Jó választás, de sajnos az is képes olyan zöldségekre a hivatalos frissítések alkalmakor mint a Navon, érdemes elgondolkodni rajta, erősítsd meg szándékodat több forrásból.
    Üd.: vaczak

    Figyelem! - Ne idézd a közvetlen előtted "szólót" - Fontos, hogy a topikban típus szerint tedd fel kérdésed - A posztban írtak javításához használd a SZERKESZTÉS opciót!
    A DW-n minden warez megnyilvánulás Tilos! Warez = "ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztésére utal"

    2016.07.06. , 03:33 #165594

    Kedves vaczak!
    Egy wayteq x820BT re sikeresen feltelepítettem egy nem az eszközhöz kompatibilis ROM-ot,
    A kérdésem az volna, hogy valamilyen módon eltávolítható-e?
    Amikor próbálnék egy megfelelő verziót telepíteni a calculator.exe -t hiányolja. A WinCE feleletben már sikeresen turkáltam és próbálkoztam ott is, de nem igazán járok sikerrel. Bújtam a fórumokat, de minden bejegyzés és csatolmány legalább 5éves és már nem elérhetőek…
    Előre is köszönöm a választ és a segítséget,
    Dávid

    2016.07.06. , 07:25 #165596

    Szia!
    Az eltávolítása, egyenlő a készülék “halálával”, ami segíthet, egy a készülékkel kompatibilis gyári ROM felhelyezése.
    Rákeresek, hátha…
    Üdv.: vaczak
    U.i.:
    Ezzel frissítsd és szerintem meg fog gyógyulni:
    http://wayteq.eu/hu/node/277?_ga=1.35154401.1701049581.1464208862

    Figyelem! - Ne idézd a közvetlen előtted "szólót" - Fontos, hogy a topikban típus szerint tedd fel kérdésed - A posztban írtak javításához használd a SZERKESZTÉS opciót!
    A DW-n minden warez megnyilvánulás Tilos! Warez = "ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztésére utal"

    2016.07.06. , 23:44 #165624

    Sziasztok!

    Esetleg valakinek wayteq x820bt-re ROM-ja van, ha igen, meg tudná osztani velem?

    2016.07.07. , 07:56 - válasz erosstark hozzászólására #165627

    Szia!
    Biztonságosnak ez az egy x820BT_V3.6.E08.10.23 mondható, de feltételezésem szerint szükséges hozzá a fenti posztban javasolt frissítés is. A hálón van még belőle, de kőkemény trójai lapul bennük…
    Üdv.: vaczak

    Figyelem! - Ne idézd a közvetlen előtted "szólót" - Fontos, hogy a topikban típus szerint tedd fel kérdésed - A posztban írtak javításához használd a SZERKESZTÉS opciót!
    A DW-n minden warez megnyilvánulás Tilos! Warez = "ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztésére utal"

    2016.07.19. , 10:18 - válasz vaczak9283 hozzászólására #166083

    Sziasztok!
    Segítsetek! Kellene ez a ROM a készülékemhez.
    A fenti link nem működik.
    Készüléktípus: Wayteq X950
    Rom Version : PF08.2424.34M7588Q
    Software Version: V3.6.C173.09.10
    Sajnos a régebbivel nem indul el.

    2016.07.28. , 10:08 #166307

    Hello!
    Nem tudom visszajöttél-e a nyaralásból, de ráérek várni. Letöltöttem a WayteQ x960BT HD ROM-ját, de a kicsomagolásnál jelszót kér. Ilyet nem találok sehol.
    Előre is köszönöm.

    2016.08.02. , 22:22 #166450

    Sziasztok!
    Most került hozzám egy Wayteq x950BT. Nem HD, csak sima.
    Leszedtem innen a hozzá való ROM-ot, fel is mászik rá de nem lehet kalibrálni.
    Kínomban ráfeszítettem néhány x960BT ROM-ot. Azokkal minden oké lenne, de nincs hang.
    Transmitter nincs bekapcsolva.
    Tud valaki valamilyen megoldást, esetleg egy x950BT ROM-ot?

    2016.08.15. , 21:45 #166847

    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni egy Wayteq x980bt felélesztéséhez.
    A hiba: bootoláskor, csak az autó jelenik meg nem megy tovább, ha sd-t rakok bele, reagál rá, de a windows alól ismeretlen eszköz, ki és bekapcsolható.A tulajtól annyit tudtam kideríteni, hogy igo telepítés után (az igo még ment) a registryben módosított valamit, azóta nem indul el.
    Itt olvastam, hogy sd-ről a registryt felül lehet íratni, de mentésem nincs és hogyan kéne ?

    2016.08.19. , 12:15 #166937

    Sziasztok,

    WayteQ x950BT-HD készüléken képtelen vagyok írni a ResidentFlash mappát. Nem csinál semmit. Megcsináltam a ROM frissítést (re-install-t?) az itt található ROM-al és leírással, de továbbra sem vagyok képes semmilyen mappát létrehozni az ActiveSync-el a gépemre csatlakoztatva, Total Commanderen keresztül. És természetesen semmilyen fájlt sem felmásolni (pl. iGo).
    Mi lehet a probléma? Hibaüzenet természetesen nincs, egyszerűen csak nem történik semmi. 🙁

    2016.09.05. , 20:05 #167473

    Sziasztok,
    Kaptam egy WayteQ x880 készüléket. Bekapcsolásnál elindul de a menü ikonok nem jelennek meg csak az ikonok neve.
    Plusz fekete háttér, ezen kívül nem reagál semmire hiába csinálok vele bármit. Segítséget szeretnék kérni hogy mi lehet a hiba?

    2016.09.09. , 03:39 #167553

    Sziasztok!

    Tudnátok nekem tanácsot adni abban, ha egy x980bt nem jut tovább a splash kėpen, akkor az kuka? Vagy lehet vele valamit kezdeni?
    Akku feltöltve, reset 100x volt, de semmi.

    Válaszokat előre is köszönöm!

    2016.09.10. , 14:38 - válasz bodza01 hozzászólására #167567

    Sziasztok!
    Talán érdekes lehet valaki számára, sikerült megoldanom az X950BT problémáját.
    Hozzá kell tennem nem vagyok profi mint oly sokan ezeken az oldalakon, de mivel nem leltem segítségre kísérletezni kezdtem.
    Az alap jelenség annyi volt a készülékkel hogy mást írt mint ahová böktem. Gondoltam a kalibrálás megoldja.
    Nem oldotta meg. Jó akkor ROM csere. Megtaláltam itt a hozzá való ROM-ot, gondosan elolvastam az utasításokat és megcsináltam. Csakhogy nem lehetett kalibrálni.Két napig nyomkodtam az X-eket, de semmi. Természetesen az eredeti ROM-ot amatőr módon nem mentettem le.
    Kínomban leszedtem az X960BT ROM-okat és megpróbáltam, hátha. Fel is mászott rá szépen, a kalibrálás is működött, de a készülék néma maradt. Nem csak a navigáció, hanem semmi hangja nem volt. Hát ez nem jó!
    Gondolkodtam mi lehet a probléma. Megnéztem mindkét ROM registry fájlját. Sok különbség van köztük, és találtam egy apró eltérést a kalibrációs parancsoknál is. Gondoltam mit veszíthetek, átírtam az X950BT-t az X960BT mintájára, hisz annál működött a kalibráció. Feltettem így, és majdnem lett öröm. A kalibrálás működött, volt hang is, viszont a felbontás nem stimmelt. A kijelző közepén kicsiben virított minden. Hirtelen ötlettől vezérelve fogtam az X960BT ROM-ot és kicseréltem benne a registry fájlt a módosított X950BT registry fájlra. Feltettem így. És lett öröm. A kalibráció max 5. pötyögtetésre feláll, a felbontás tökéletes, van hang, és még a kezelőfelület is több funkciós mint az eredeti. Villám gyorsan talál műholdakat és hibátlanul műkszik az iGO PRIMO /9.2.1.178658/
    RomVersion: PF08.3115.2AM7588H
    Software Version: V3.6.Y205.07.27
    Feltettem IDE hátha valakinek szüksége van rá.
    Jelszó: bodza

    2016.09.10. , 19:55 - válasz bodza01 hozzászólására #167569

    És ezt mind kihagyhattad volna ha még tegnap leszeded azt a romot amit küldtem neked… 
    x950btv3.6.j038.09.28

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2016.09.10. , 22:15 #167573

    Üdvözöllek zsiga68!
    Köszönöm hogy egyáltalán válaszra méltattál.
    Sajnos nem kaptam meg, különben nem görcsöltem volna vele ennyit.
    Kérlek, küldd el még egyszer! Jobban bízom benne mint az amatőr buherálásomban.
    Még egyszer: köszönöm

    2016.09.11. , 07:01 #167577

    @bodza01, @zsiga68,
    Nem zsiga68 védelmében, – nem szorul rá  – de mindenki számára elérhető módon feltöltötte a ROM-t. (Mint “potenciális” érintett, le is töltöttem. Hátha szükség lesz rá egyszer…) Zsiga68, ezt is – mindannyiunk nevében – köszönjük!

    2016.09.11. , 08:18 - válasz bodza01 hozzászólására #167579

    Sziasztok.
    Pár napja ugyanezt a romot kérted egy másik fórumon.Oda postoltam neked ezt a verziót. Gondolom nem szedted le mivel egy nappal később kérted itt.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2016.09.11. , 10:00 #167580

    @bodza01,
    A hitelesség kedvéért: én (is) a másik – Te tudod, hogy melyikre gondolok – oldalon megfogalmazott kérésedre adott zsiga68 válasz (feltöltés) alapján töltöttem le a tömörített ROM-fájlt.

    2016.09.11. , 12:15 - válasz zsiga68 hozzászólására #167583

    Köszönöm, megvan!

    2016.09.11. , 14:38 #167585

    Hozzám került egy X850, ami pc-vel nem kommunikál, navit sem lehet betallózni, (mintha a resident flash sem létezne). Próbálkoztam egy frissítéssel, de mostmár az autós kezdőképernyőnél megáll. Tudna valaki egy tartalmat küldeni?

    2016.09.13. , 16:36 #167623

    thanks alot !!!

    2016.09.13. , 21:44 - válasz breki196 hozzászólására #167632

    Üdv!

    Nekem “sikerült” annyira helyre állítani a rendet az X980BT agyában, hogy most elindult, de nincs BT ikon, és mintha nem reagálna az usb kapcsolat beállításaira.
    Igaz a 960 wzp csomagját tettem rá, más nem lévén. Romot nem cserėltem.
    Ha lesz a kezemben jó 980, akkor arról tudok házilag dumpot készíteni wince6 alatt?

    Válaszokat köszi!

    2016.10.17. , 17:08 #168372

    Szia vaczak!

    Szükségem lenne az alábbi ROM-ra, de a link sajnos nem működik, ha megkérlek fel tudnád újra tölteni:

    Wayteq X950 komplett ROM
    Ez a verzió, Kompatibilis az X850-es WayteQ-el
    (V3.6.C173.09.10)

    Előre is köszönöm:

    Noreg…..

    2016.10.19. , 21:22 #168433

    Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Sok GPS járt már a kezemben, de ROM frissítéssel még sosem foglalkoztam. Eddig nem volt rá szükség. Minden eshetőségre szeretek felkészülni. Abban kérném a segítségeteket, mi(k) az(ok) a program, vagy programok, amikkel egy ROM sérült GPS-t életre lehet kelteni? Köszönettel:

    Zolt@n

    2016.10.20. , 09:26 #168436

    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni van egy Wayteq x880-as és a betőltésnél kiírja hogy rakjam be az sd kártyát és istaláljam ujra és utánna leokézok akkor kilép a WinCe-be és nem indul el a Wayteq program .
    Tud valaki residentflash2-ről másolatot vagy valami rom-ot hozzá?

    2016.11.07. , 17:35 #169416

    Hello , i have an navon n470 stuck at navon logo with the same problem like in post http://dirtywindows.hu/discussion/topic/wince-rom-collections/page/3/#post-82572. Can you help? thanx!

    2016.11.08. , 13:06 #169428

    Sziasztok.

    2016.11.11. , 20:27 #169488

    Sziasztok!

    CNS Globe-ra tudna valaki küldeni egy ROM elérhetőséget? Csak inaktív oldalakat linkeket találtam eddig. Hátha valakinek megvan lementve.
    Köszönöm előre is!

    2016.12.26. , 19:54 #170451

    Sziasztok !

    Kezembe adtam egy Wayteq X980BT készüléket, hogy nem indul. Nem tudom mit csináltak vele, de nem tudom elérni a WinCe felülete “YFGo2CE.bld” módszerrel sem. Bootolásnál autónál megáll a cucc és ennyi. Semmire nem reagál..

    Tud esetleg valami okosat valaki ?

    2016.12.27. , 17:58 #170465

    snpetit
    privát üzenetbe nézz be.

    2017.01.04. , 16:21 #170646

    sziasztok!

    egy ismerösöm Wayteq x980Bt készüléke van nálam, én szoktam a navigáció térképeit frissíteni.
    A helyzet az, hogy most csak a wince-be van a készülék, és szeretném visszaállítani a Wayteq Ui-ba.

    A tálcán lévő ikonok nem müködnek (start menü, bill.), csak az asztalon lévőek. (my device, gps, stb)
    usb-vel összekötve nem jelenik meg az eszköz.

    Mennyire gáz? tudok valamit csinálni hogy rendesen működjön?

    segítséget előre is köszönöm!

    2017.01.23. , 16:23 #171160

    Sziasztok!

    Szükségem lenne egy wayteq x850 ROM-ra.
    Sajnos az alábbi elnevezésü link nem müködik:

    Wayteq X950 komplett ROM
    Ez a verzió, Kompatibilis az X850-es WayteQ-el
    (V3.6.C173.09.10)

    Tudna valaki segíteni?

    2017.01.23. , 17:57 - válasz Pedro hozzászólására #171164

    Szia.Privátba nézz bele.

    2017.01.27. , 23:08 #171223

    Sziasztok! Valaki tudna nekem küldeni CNS Globe Pro készülékre ROM-ot?  (windows embedded ce v.6.00) Más adatot nem tudok küldeni, mert csak ez a képernyő jön be, nem tudok belépni semmilyen menübe. (480x272felbontás, 4GB* Nand Flash ROM / 128MB RAM) Segítséget előre is köszönöm.[table]

    2017.02.14. , 16:38 #171577

    hello segitség kellene adott egy dreimgo dg210-es gps. csak a dreimgo feliratig jut el.

    valakinek valami ötlet?

    Windos Ce Core 5.0

    2017.03.29. , 15:49 - válasz Noreg hozzászólására #172296

    Sziasztok
    Valaki segítene az X950 ami jó x850-hez rom nem működő linkjével kapcsolatban?
    Előre is köszönöm!

    2017.03.29. , 16:33 - válasz Dávid Fehér hozzászólására #172297

    Szia.
    Írj annak akinek a postjában van a link. Melyik készülékre keresel romot?
    ______________
    Sajnos “annak” semmije sincs és még esélyt sem lát a pótolására… 🙁

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.04.12. , 20:41 #172427

    Sziasztok, Segítséget szeretnék kérni, van egy Navon GPS-em, térképet szerettem volna frissíteni letöröltem a gyárit felmásoltam egy másik igo-t ujraindult azóta bekapcsolás után navon logó majd egy töltéscsík 0%.
    a készüléken gyárilag müködő naviról természetesen készítettem biztonsági mentést. de nem tudom hogyan lehet vissza tölteni rá ugyanis a számítógép nem ismeri fel. a készülék tipusa navon x13-12056
    ha valaki tudna segíteni megköszönném. szép napot!

    2017.04.12. , 20:49 - válasz Goodman Goodman hozzászólására #172428

    Sziasztok.
    Ezt elég rosszul csináltad.Valamit letöröltél ami a működéshez kell. Esetleg még megpróbálhatsz firmware-t frissíteni.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

    2017.04.12. , 21:22 #172429

    Szia, melyik firmware való hozzá? 

    2017.04.12. , 21:32 - válasz Goodman Goodman hozzászólására #172430

    Túrtam a neten időközben de nem találtam semmi használhatót.

    Kedves fórumtársak. Az oldalon kerüljük a navigációval kapcsolatos linkek kérését és megosztását.Az ilyen irányú postok azonnal törlésre kerülnek!
    Köszönöm.

46 bejegyzés megtekintése - 401-446 / 446

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.