Ennek a témakörnek tartalma 105 hozzászólás, 60 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of Kfutil Kfutil 1 hónap, 2 hete telt el.

6 bejegyzés megtekintése - 101-106 / 106
  • Szerző
    Bejegyzések
  • 2016.05.31. , 13:13 #164333

    Sziasztok! A win 10-ben pár napja (hete) vannak olyan weboldalak, amik csak a cookie-k törlése után nyílnak meg újra, akkor is csak pár napig. Azután csak az előbb említett sütik törlése után nyithatók. Mi okozhatja az akadályozást? Egyedül az opera boldogul velük, a többi gyakori böngészők nem…

    2016.06.03. , 13:42 #164440

    Sziasztok.

    A Win 10-ben beállítottam a media szervert (de már nem tudom hol/hogyan sikerült).
    Két smart tv van rácsatlakozva.
    Látja is mindkét tv, de ha új fájl kerül valamelyik mappába, akkor napokig nem frissül!
    Lehet rosszul van beállítva, tudnál esetleg segíteni a Media Server helyes beállításban?
    Kérdésem, hogy ha új fájl kerül a megosztott mappá(k)ba, akkor hogyan tudom frissíteni a mappák tartalmát, hogy a tv-k is lássák?
    Ha a pc-t újra indítom az nem mindig segít!

    Így néz ki a hálózati szerver beállításom:

    Csatolmányok:
    You must be logged in to view attached files.

    Nexus 5 + SE W580i

    2016.06.18. , 09:38 #165051

    Frissen telepített Win 10. a DW leírása alapján kigyomláltam a felesleges appokat és a végén rájöttem, megszünt a keresési lehetőség. Ikon a hején, jobb klikk működik csak a keresés nem. Nem találom, mit rontottam el.

    2016.10.27. , 12:13 #169134

    Helo mindenki. Egy valoszinüleg virust kapott asus x73sv (inteli5-8gbddr3-500gbssd) tipusu laptoprol kérdeznék ha lehet.

    Hogy miért virus? Word szerkeztés közben ami ugye sajátgépen saját fájlbol….na hogy szerkeztés közben az ora mellett egy reklám jelent meg, illetve kinai vagy legalább is nagyon keleti nyelvü böngészö csomag települt a háttérben, amire én akkor jöttem rá mikor az edge bemászott az arcomba és valamijen keleti hirportállal traktált….szerencsére volt nekem adwcleaner az ijen esetekre, gondoltam én ez majd megoldja….hát nem. Fogta magát a gép még a cleaner 50%-os scannelésnél és dobott egy kék ablakot a windows olyan szöveggel, hogy a rendszer problémát talált ezért leáll. A problémárol információt gyüjt, majd ujra indul a gép 5szörös boot idövel….persze be tudok lépni a gépbe nagy nehezen de semmijen javitási mechanizmust nem tudtam elvégezni a fent emlitett folyamatos probléma megjelenés miatt….még a windows alapállitás sem….igy azt gondoltam van egy usb-ém uefi win 10 pro(mert az volt a gépen is asszem kihagytam eddig) 🙂 és  ujra telepítem az egész gépet….háááát nem hajlandó a telepítöt elinditani usb-éröl, hanem besegit a vinyonak és azt bootoltajta….hiába a firstbood device beállítás.

    ezek után biosban letiltottam minden meghajtót hogy kizárolag usb-éröl bootoljon….ugy sem akarja….igy vissza raktam a biost is és elkezdtem kutatgani, hogy vajon a régi iskola szerint dos-ban dos parancssorral elérhetem-e a vinyo formázást, de nem emlékszem rá egyszerüen hogy is volt, és hogy ezeknél az ujjab gépeknél változott-e tematika nem tudom. A másik dolog, hogy utána néztem egy kicsit és találtam a HD-SENTINEL progit ami letesztelné a vinyom(találtam dos verzot) de win nélkül nem tudom hogy adjam be neki, mert nem tudom miként kell megirni az usb-ét, hogy dosban a gép bekapcsolás után leellenörizze nekem a vinyo kondiciot(remélem nem itt lessz a baj, csak jo lenne tudni hányadán állok vele).

    egy szo mint száz, HEEEEEEEEEEEEELP!!!!  😀 dos alol vagy valahogy….rufussal tudok win telepítöt intézni(másik ghépröl persze amiröl irok is nektek)

    jaj azt elfelejtetem, hogy a gép valami uton modon mégis behozta a rendszer helyreállító menüt, én meg éltem vele, persze teljes takaritás, amit meg is csinált, de amikor ujraindult (windows not found, press ctrl-alt delete and take your bootable devie…vagy valami.én ugy értelmezem a windowsnak annyi….és még az usb-ét sem látja…nem is probál bootolni róla.

    na itt tart a gép jelenleg.
    köszönöm elöre is Attila email ha kell: bereczki1129@gmail.com

    2016.12.26. , 16:33 #170437

    Sziasztok,
     
    Novemberben az egyik vizsgámra készülve rádugtam a monitorom a laptopomra(ASUS G751JY) és azt tapasztaltam, hogy az összes hálózati eszköz működésképtelenné vált. A wifi is és a lan is. Gondoltam valamit összekutyultam, de biztos nem a monitor hibája. Újratelepítettem a gépet és pár nap használat után kért egy lemezellenőrzést. Engedtem. A gép újraindult, bejött a lemezellenőrző és 5másodperc után újraindult, innentől jöttek a bajok lefagyott az egész start menü, ezt 5 ször eljátszottam kb (hogy újratelepítem és rossz a start menü). Most kb 2 napja telepítettem újra a gépet. Ma ismét az fogadott, hogy jobb oldalon az értesítéseknél megjelent a windows lemezellenőrző, engedtem, hogy megcsinálja és most meg állandóan bezárja másodpercenként a windows intézőt(gondolom én). Mert állandóan ugrál. Másodpercenként  egy villanás és mint mikor bekapcsolom a gépet felvillan az intéző és megint ugyanez végtelen ciklusban. Valakinek van valami ötlete? köszönöm

    2017.01.07. , 21:37 #170728

    Adva van egy Lenovo Idepad laptop Windows 10 Home operációs rendszerrel.
    Decemberi Windows frissítés után 2 dolog történt.
    1. Nem működik a “automatikus eszköz-driver telepítés”
    pedig (Eszköztelepítés beállításai)
    – Szeretné automatikus letöltéssel megkapni … (x) Igen – beállítva
    Minden esetben kézzel kell indítani az “Illesztő program frissitése …” eljárást
    2. eltüntek a LAN/WLAN hálózati eszközök illesztő programjaik. Nincs semmilyen hálózati hozzáférés.
    Mindkét esetben Kód:28 – illesztő program nincs telepítve.
    A fent leírtak miatt kézzel telepítve drivers könyvtárból a (korábban jól működő) megfelelő eszközkezelőt:
    Telepítés nem sikerült – “beállításjegyzék sérült”.
    3. Új USB WLAN sticket telepítve a CD-jéről eredménye ugyan ez:
    Telepítés nem sikerült – “beállításjegyzék sérült”.
    Mi lehet a baj?

6 bejegyzés megtekintése - 101-106 / 106

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.