Ennek a témakörnek tartalma 25 hozzászólás, 9 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of nemethandras6 nemethandras6 4 éve, 7 hónapja telt el.

26 bejegyzés megtekintése - 1-26 / 26
 • Szerző
  Bejegyzések
 • 2013.03.11. , 00:00 #30029

  Egy esetleges újratelepítés után az aktiválást újra végre kell hajtani, azonban – mint láthatjuk – a KMS szerver nem mindig elérhető, ill. tartós aktiválás után is magunknak kell gondoskodni róla, hogy újratelepítés után aktivált rendszerünk legyen. Két lehetőség van, a manuálisan, fájlok másolásával végrehajtott visszaállítás és az Advanced Tokens Manager használata.

  Mentés és visszaállítás Advanced Tokens Manager-rel (ATM)

  A fórum bejegyzéseit olvasgatva több hozzászólásban olvastam az ATM-rel kapcsolatos problémákról. Ebben a leírásban megpróbálom bemutatni az ATM használatát és fényt deríteni a használat során esetlegesen felmerülő problémák okaira. A leírás végén megkísérlem összegyűjteni a fórum látogatóinak idevágó hozzászólásait. Gyakorlott felhasználók nyugodtan át is ugorhatják ezt a leírást. Elsősorban olyanoknak készült (mint én is) akiknek nincsenek széleskörű számítógépes ismereteik, képzettségük, de egy “szájbarágós” leírás alapján meg tudnak birkózni a feladattal.

  Az Advanced Tokens Manager program a számítógépünkre telepített Windows operációs rendszer és MS Office aktiválásának mentésére és visszaállítására szolgáló program.

  Első lépés a program beszerzése. Letöltés itt.
  Ha kibontjuk a zip fájlt akkor egy mappát kapunk amely jelen pillanatban két elemet (fekete keretben) tartalmaz.

  Ha elindítjuk az ATM-et akkor az a gép pillanatnyi állapotáról készít mentést, amit később a visszaállításnál fog használni!

  Három eltérő konfigurációt teszteltem és csak 32 bites rendszeren (64-et nem visz a gépem). Mindegyikben a közös, hogy az op rendszer egy Win8 WMC-vel. (Azért választottam a WMC-vel telepített rendszert, mert az ATM használatának igazán ennél van nélkülözhetetlen szerepe. Más esetekben tudjuk aktiválni az op. rendszert és az office-t is, de a WMC-vel ellátott rendszert csak az ATM segítségével tudjuk újra aktiválni.)

  Aktiválás mentése:

  Miután elindítjuk az ATM-et, az ellenőrzi a rendszerünket és miután lefutott a következőt látjuk.

  Itt az “Activation Backup” gombra kattintva először felugrik egy ablak.

  Ha az „Igen”-re kattintunk akkor elvégzi a mentést és a következő ablakot kapjuk:

  Ha most megnézzük a mappánkat ahova kicsomagoltuk az ATM-t akkor láthatjuk, hogy egy új elemmel bővült (piros keret a képen).

  Ez az elem tartalmazza a visszaállításhoz szükséges adatokat. Az új elemmel kibővült mappát (zöld keret a képen) fogjuk a visszaállítás során használni, vagyis ezt kell elmentenünk úgy, hogy az újratelepítés során hozzáférjünk.

  Vizsgáljunk meg az alábbi konfigurációkat:

  1. A rendszerünk csak a Win8 WMC-t tartalmazza.
  Indítjuk az ATM-t, kattintunk az „Aktivation Backup” gombra és a program gond nélkül le fog futni.

  2. A rendszerünk a Win8 WMC-t és egy Office VL-t tartalmaz.
  Az ATM indítása után ugyanúgy járjunk el mint az előző esetben. A program gond nélkül fog lefutni.

  3. A rendszerünk egy Win8 WMC-vel és egy Office Retial.
  Ha rákattintunk az “Activation Backup” gombra akkor a következő ablakot dobja fel.

  Itt trükközünk egy kicsit. Amit felajánlott nekünk utolsó öt számjegynek (zöld keretben a képen) azt bemásoljuk a keretbe (kék keret a képen) úgy, hogy elé 4x5db “X”-et írunk, vagy bármilyen számot és betűt. A lényeg, hogy formailag megfeleljen a termék kulcs megadásának feltételeivel és az utolsó 5 számjegy a (zöld keret a képen) legyen. A kis kockába (sárga keretben a képen) beletesszük a pipát és végül a “Continue”-ra kattintva már lefut a program.

  Aktiválás visszaállítása

  Vizsgáljunk meg az alábbi konfigurációkat:

  1. Ha egy WMC-el telepített rendszerről készítünk mentést, akkor az csak egy WMC-el telepített rendszert tud visszaállítani! Abban az esetben ha a mentést WMC-el telepített rendszerről készítjük és a viszaállítás során csak a Pro van telepítve akkor hibát fog jelezni.

  2. Nem járunk sikerrel akkor sem ha mentést olyan rendszerről készítettük amelyre az Office is telepítve volt és a visszaállítást akkor kiséreljük meg mielőtt az office telepítenénk. Tehát ha Office-al telepített rendszerről készítünk mentést akkor azt csak az office-al tepített rendszer esetén tudjuk visszaállítani. (lásd az előző képet)

  3. Ha pl. egy Office nélküli rendszerről csinálunk mentést. Akkor a visszaállítás esetén ha telepítjük a rendszert és az office-t is telepítjük és úgy állítjuk vissza az aktiválást (futtatjuk a mentett ATM-t), akkor a rendszer aktiválása vissza lesz állítva az office viszont nem lesz aktiválva.

  4. Ha a rendszerünk mellé egy Office VL volt telpítve és arról készítettünk mentést. Akkor az újratelpítés után telepítenünk kell az office-t is, de annak már nincs jelentősége, hogy a VL vagy a Retial verziót telepítjük. Mind a két rendszerünk aktivált lesz.

  5. Ha a rendszerünk mellé Office Retial volt telepítve és úgy készítettünk mentést. Akkor az újratelepítés után telepítenünk kell az Office-t. Itt már igazából mindegy, hogy az Office melyik változatát (VL vagy Retial) telepítjük. A visszaállítás során fogunk kapni egy hibaüzenetet. A hibaüzenet ellenére azonban mind az op rendszerünk mind pedig az office aktivált lesz. (Már több mint egy hónapja használok egy ilyen rendszert és eddig még semmilyen problémát nem tapasztaltam. A frissítések települnek probléma nélkül a rendszerre és az Office-ra is. Az MS letöltőközpontból is telepítettem olyat aminek a letöltéséhez hitelesítés ellenőrzésére volt szükség és nem volt probléma.)

  A fenti példákból látszik, hogy az ATM segítségével tudunk mentést készíteni a rendszerünkről és vissza is tudjuk azt állítani. A legjobb alany a mentéshez az office nélküli rendszer (letöröljük az office-t>megcsináljuka a mentést az ATM-rel>visszarakjuk az office-t) vagy pedig az office VL verziójával telepített rendszer. Ha a rendszerünk az office Retial változatával van telepítve a mentést (kis trükközéssel) el tudjuk végezni és vissza is tudjuk állítani (hibajelzéssel, ami viszont nincs hatással a működőképességre). Ha valaki biztosra akar menni az csinálhat egy próbát. Lecsippent egy kb. 20 GB-nyi helyet a rendszeréből (Vezérlőpult>Rendszer és biztonság>Felügyeleti eszközök>Particiók létrehozása és formázása a merevlemezen) és ott megpróbálja újra telepíteni és visszaállítani a rendszerét. Ha sikerrel jár akkor a későbbiekben is biztosan vissza tudja majd állítani a rendszerét és akár törölheti is a gyakorló particiót (a törlés előtt ne feledkezz meg a fő rendszeredet beállítani alapértelmezettnek – Win+r>msconfig>Rendszerindítás fül- mert különben a törlés után nem indul el a rendszered).

  Néhány hozzászólás ahol szó van az ATM-ről:

  Spoiler:
  Telepítés mentése és visszaállítása!
  (Ahogy én csinálom)

  Adott egy 32 bites Windows8 Pro rendszer.
  telepítő innen:

  Aktiváltam a rendszert (telefonon), majd az ingyenesen igényelt WMC kulccsal telepítettem a Média Center-t, ami akkor még újra aktiválta a rendszert.
  (Ez a módszer ma már nem él. A január 31-ig még igényelhető kulccsal a WMC telepíthető, de már nem aktiválja a rendszert).

  Végül pedig az Office2013 is felkerült, amit szintén telefonon aktiváltam.
  telepítő innen:

  Ami szükséges:

  AdvancedTokensManager letöltés innen:
  Windows Download Integrator letöltés innen:

  Kezdjünk hozzá:

  1. Csomagoljuk ki a letöltött AdvancedTokensManager-t, majd lépjünk be a mappába ahol a következő fogad

  2. Rendszergazdaként futtassuk az alkalmazást. Miután lefutott a program a következő kell, hogy fogadjon bennünket.

  ]

  Itt az „Aktivation Backup”-ra kattintunk

  (a sárgával kiemelt rész). A figyelmeztetést fogadjuk el

  ), majd felugrott a következő ablak.

  Ekkor a következőképpen jártam el:
  Letöltöttem a LicenseCrawler nevű programot (én a szerző honlapjának “Download” oldalán megtalálható portable változatot választottam).
  Futtattam a programot és megkerestem a

  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Office\15.0\Registration

  részt.

  Az itt található „Serial Numbre”-t bemásoltam az „Imput the Product Key” sorába és az utolsó 5 számjegyet kijavítottam a „Last 5 characters of the real license:” szöveg után szereplő karaktereknek megfelelően.

  A „Continue”-re kattintás után a következő kép fogad

  és a program mappája is egy új elemmel bővült

  Ezek után a mappát WinRAR-ral becsomagoltam és a felhőben biztonságba helyeztem.

  3. Következik a WMC-t is magában foglaló telepítő lemez készítése. Ehhez az oldalon szereplő leírás szerint járunk el (mikor a WMC kulcsot kérte akkor ugyan azt a kulcsot adtam meg amit még a WMC telepítésekor használtam). Az elkészült ISO-t szintén a felhőben helyeztem biztonságba. (Momentán nem volt itthon üres DVD, de amúgy sem akartam volna erre elhasználni egyet.)

  Ezzel minden előkészületet megtettünk és hozzákezdhetünk az újra telepítéshez!

  Újra telepítés.

  1. Az általam már korábban letöltött és DVD-re mentett lemez segítségével feltelepítettem egy Win 8 rendszert (ami történetesen egy az oldalról letöltött Windows 8 Enterprise (x86) – DVD (Hungarian) lemez).

  2. A felhőben tárolt WMC-t tartalmazó ISO-t letöltöttem és kicsomagoltam.

  3. A kibontás után dupla katt az xxx.iso fájlon.

  Ennek eredményeként a rendszerünk felcsatolja a lemezt

  és a seup.exe-re kattintva kezdődhet a telepítés

  A telepítés végeztével már WMC-t is tartalmazó rendszerünk lesz.

  4. Ha már a kiindulási rendszerünk tartalmazta az Office2013-at akkor telepítsük azt is a rendszerünkre.

  5. Töltsük le és csomagoljuk ki a felhőben tárolt Advanced Token Manager-t,

  majd futtasuk. . A megjelenő ablakban kattintsunk a “Activation Restore” feliratra.

  6. A befejezés után az elvégzett ellenörzések mutatják, hogy a Win8 rendszerünk WMC-vel és Office2013-val aktivált!

  Ebben a hozzászólásban egy Win8 WMC-rel és egy Retial office szerepel. A kulcs beírására az a módszer is jó, de azóta már kiderült, hogy csak a felkínált utolsó öt számjegynek van jelentősége.

  Spoiler:
  painkiller2841,…később csak a windows pro-t telepítem újra akkor nem lehet majd visszatölteni a lementett aktiválást?
  Mintha valahol olvastam volna:
  “….az ingyenesen igényelt WMC kulcs újratelepítés esetén ismét felhasználható….”
  Hát kipróbáltam. Feltelepítettem a Pro-t, aktiváltam majd hozzáadtam a WMC kulcsot, elfogadta és fel is telepítette a WMC-t (fél óra után már majdnem feladtam, de végül is felment). Ezek után már a korábban elmentett aktiválással minden gond nélkül visszaállította az aktiválást.

  Ha már lúd…
  Csináltam egy Windows 8 with WMC ISO-t is.
  Az az ISO is minden gond nélkül elkészült, feltelepült és a korábban elmentett aktiválással helyre lehetett állítani az aktiválást. Tehát az oldal első sorát (pirossal) úgy módosítanám, hogy Az ebben a szösszenetben leírtak működnek, csak nem lesz aktivált a rendszered.
  Ez igazából nem is az ATM-ről szól, de aki nem integrálta be a WMC kulcsot egy ISO-ba, annak még jól jöhet.

  És a végére Muli-nak egy nagyon fontos hozzászólása:

  Spoiler:
  Az lenne a kérdés, hogy ezt a mostani végleges aktiválást át tudom valahogy tenni egy 64 bites W8-ra, vagy csak KMS-sel tudom 180 napra aktiválni már?

  Igen át tudod tenni! Most próbáltam ki, WMC-s végleg aktívált a rendszerem 32 bites, van az aktiválásról mentés készítve Token managerrel, feldobtam egy 64 bitest is és ugyanúgy működik rajta az aktiválás!
  KÉP

  A leírást készítette: @kabala

  Manuális visszaállítás

  1. Navigálj el a X:\Windows\System32\spp\ mappába és készíts másolatot a store mappáról.

  2. Ezek után nekiállhatsz újratelepíteni.

  3. Újratelepítés után nyiss egy parancssort rendszergazdai jogosultságokkal (fent leírtam, hogy kell). Utána üsd be ezt:

  slmgr -upk

  Ez eltávolítja a jelenlegi kulcsot.

  4. Ezután csökkentett módban kell indítanod a számítógépet ( Windows 8 indítása csökkentett módban [/url] ).

  5. Ezek után, ha újraindítottál csökkentett módban, nyitsz egy parancssort rendszergazdai jogosultságokkal, és beütöd:

  net stop sppsvc

  6. Elmész a X:\Windows\System32\spp\ könyvtárba és felülírod a store mappát a korábban készített másolattal.

  7. Újraindítasz és elvileg aktivált rendszered lesz.

  Újraindítás után pedig aktivált kell, hogy legyen a rendszered, vízjel meg minden nélkül. Leellenőrizheted cmd-be a következő parancsok egyikével (vagy mindegyikével):

  slmgr -dli
  slmgr -dlv
  slmgr -xpr

  • A témakör módosításra került: 6 éve, 10 hónapja telt el-Profile photo of reEnd reEnd. Indok: atm hozzáadva
  Számítógépes problémákkal kapcsolatban ne írj privát üzenetet, használd a fórumot vagy a kérdezz-felelünk részleget.
  2013.05.22. , 02:48 #35451

  Helló!

  Manuálisan az Office aktiválását is le lehet menteni?

  Köszi!

  2013.05.22. , 06:45 #35454

  havri1
  Állítólag manuálisan is lehet.
  Az alábbiakban leírtakat nem próbáltam!
  A Számítógép>Lemez(X)>Windows>System32>spp útvanalon lévő “store” és “tokens” mappákat kell elmenteni és újratelepítés után bemásolni.

  • A hozzászólás módosításra került: 6 éve, 8 hónapja telt el-Profile photo of kabala kabala.
  "A feladat ami előtted áll soha nem olyan nagy mint az erő ami mögötted van."
  2013.05.25. , 07:53 #35645

  havri1<br>
  Állítólag manuálisan is lehet.<br>
  Az alábbiakban leírtakat nem próbáltam!<br>
  A Számítógép>Lemez(X)>Windows>System32>spp útvanalon lévő “store” és “tokens” mappákat kell elmenteni és újratelepítés után bemásolni.

  De itt tárolja a winnek és az office-nak is az aktiválását?
  Mert ez megvan már, vagyis lementettem.

  2013.05.25. , 09:20 #35653

  havri1
  Ha már lementetted akkor az a legbiztosabb ha teszel egy próbát (az eredményről beszámoéhatnál egy leírásban). Annak idején a win8-al tettem egy próbát a manuális visszaállítással. Elsőre nem jött össze. Többet nem is kisérleteztem vele. Újratelepítés esetén a telefonos aktiválás kódjait használom a win8 (pro, Enterprise, WMC-vel), az office 2013 és az office 2010 esetén is. Gyorsabb és egyszerűbb mint a manuális vagy az ATM-el történő visszaállítás.

  "A feladat ami előtted áll soha nem olyan nagy mint az erő ami mögötted van."
  2013.05.25. , 10:27 #35661

  Ha már lementetted akkor az a legbiztosabb ha teszel egy próbát (az eredményről beszámoéhatnál egy leírásban). Annak idején a win8-al tettem egy próbát a manuális visszaállítással. Elsőre nem jött össze. Többet nem is kisérleteztem vele. Újratelepítés esetén a telefonos aktiválás kódjait használom a win8 (pro, Enterprise, WMC-vel), az office 2013 és az office 2010 esetén is. Gyorsabb és egyszerűbb mint a manuális vagy az ATM-el történő visszaállítás.

  Most újra van aktiválva telefonon, és le van mentve a store mappa.
  (W8 Pro és Office 2013)
  Jól értem, hogy a telefonos aktiváláskor kapott kódokat felírva, későbbi telepítésnél csak visszamásolod, és újra aktív a win / office?
  Tehát nem kell újra telefonálni? (Mert én nem írtam fel ezeket a kódokat..)

  • A hozzászólás módosításra került: 6 éve, 8 hónapja telt el-Profile photo of havri1 havri1.
  2013.05.25. , 11:43 #35668

  havri1

  Jól értetted!
  Ha a telefonos aktiválás során felírod és elspájzolod az aktiváláshoz használt kulcsot és a kapott telefonos kódokat, akkor újratelepítés esetén (ugyanazon a gépen) aktiválni tudod a korábban már telepített win8 és office termékeket telefonálás megismétlése nélkül! Ez abban az esetben is működik, hogy ha az aktiváláshoz használt kulcsot már blokkolták! Más már nem tudja aktiválni azzal a kulcsal, de Te még korlátlan számban aktiválhatod a rendszered.

  Erről már itt is volt szó:
  #31998
  #32238
  #32165 a linken megadott kulcsok közül a 4. 6. és a 9. kivételével még múködnek)

  http://dirtywindows.hu/discussion/topic/windows-8-aktivalasa/

  • A hozzászólás módosításra került: 6 éve, 8 hónapja telt el-Profile photo of kabala kabala.
  • A hozzászólás módosításra került: 6 éve, 8 hónapja telt el-Profile photo of kabala kabala.
  "A feladat ami előtted áll soha nem olyan nagy mint az erő ami mögötted van."
  2013.05.25. , 12:00 #35672

  Jól értetted!
  Ha a telefonos aktiválás során felírod és elspájzolod az aktiváláshoz használt kulcsot és a kapott telefonos kódokat, akkor újratelepítés esetén (ugyanazon a gépen) aktiválni tudod a korábban már telepített win8 és office termékeket telefonálás megismétlése nélkül! Ez abban az esetben is működik, hogy ha az aktiváláshoz használt kulcsot már blokkolták! Más már nem tudja aktiválni azzal a kulcsal, de Te még korlátlan számban aktiválhatod a rendszered.

  Köszi, ezt jó lett volna tudni korábban is, mert gondolom kinyerni utólag már nem lehet.

  • A hozzászólás módosításra került: 6 éve, 8 hónapja telt el-Profile photo of havri1 havri1.
  2013.05.25. , 12:17 #35678

  havri1

  (már elkéstem az előző hozzászólásom kiegészítésével)
  Nekem nincs tudomásom róla, hogy vissza lehetne nyerni!
  Szerintem viszont megéri mégegyszer végigcsinálni a procedúrát. Még a 2010-es office-t is aktiváltam telefonon és elspájzoltam egy kulcs kód párost a WMC-s win8 hoz is.

  "A feladat ami előtted áll soha nem olyan nagy mint az erő ami mögötted van."
  2013.05.29. , 20:08 #35899

  sziasztok!

  egy kérdés.
  a visszaállítás csak ugyanazon a gépen megy? tehát ha egy elemben, -nevezetesen a HDD-ben, tehát a telepítés is teljesen friss- különbözik a konfiguráció attól, mint ahol a mentést végeztem, működni fog? vagy csak teljesen változatlan paraméterekkel lehet visszaállítani?

  2013.05.30. , 08:08 #35914

  VDani

  Az alábbi kép a fenti leírásban is megtalálható:
  Kép
  Do NOT have major changes on the hardware. (Nincs jelentős változás a hardver.) google fordító
  Itt nem részletezi, hogy mit takar a “jelentős változás”. Arról már érkezett visszajelzés, hogy az alaplap és a HDD cseréje esetén nem működik a visszaállítás.

  • A hozzászólás módosításra került: 6 éve, 8 hónapja telt el-Profile photo of kabala kabala.
  "A feladat ami előtted áll soha nem olyan nagy mint az erő ami mögötted van."
  2013.05.30. , 17:44 #35941

  Igaz, valamiért átsiklottam fölötte. Köszi!

  2013.07.08. , 20:06 #38800
  Profile photo of qwe
  qwe
  Felhasználó

  Sziasztok

  Van egy ilyen sor a leírásban (spoiler rész):

  3. Következik a WMC-t is magában foglaló telepítő lemez készítése. Ehhez az oldalon szereplő leírás szerint járunk el

  Itt a linkelés nem működik 404-es hiba.

  Szeretnék átköltözni a frissen vásárolt SSD-re tiszta telepítéssel.
  Követem az itt leírtakat mert jogtiszta vásárolt win8-am van az ajándék WMC-vel csak ha újratelepítem a gépet a WMC rész elveszik újra meg biztos hogy nem engedi felhasználni a kódot. Így meg WMC nélkül nem működik az advanced token managger sem.

  2013.07.08. , 21:20 #38820

  qwe

  Sajnos a leírást készítö tag törölte magát az oldalről és vitte magával a feltöltéseit és a leírásait. Ez a leírás nekem sincs meg (hátha valakinek megvan és felrakja).

  Az alábbi linken van egy leírás a telepítőlemez átalakításáról:

  http://www.neowin.net/forum/topic/1099643-clean-install-windows-8-professional-with-media-center/

  (Ezt nem próbáltam és így nem tudom, hogy menyire használható!)

  Végül is meg lehet oldani a problémádat.

  1. Készítesz egy mentést a rendszeredről.
  2. Letöltöd innen a rendszerednek megfelelő ISO-t

  http://dirtywindows.hu/discussion/topic/windows-8-with-media-center-telepitese-es-aktivalasa-telefonon/

  3. Feltelpíted.
  4. Visszaállítod az aktiválást és már készen is vagy.

  "A feladat ami előtted áll soha nem olyan nagy mint az erő ami mögötted van."
  2013.07.08. , 23:11 #38859
  Profile photo of qwe
  qwe
  Felhasználó

  qwe

  Sajnos a leírást készítö tag törölte magát az oldalről és vitte magával a feltöltéseit és a leírásait. Ez a leírás nekem sincs meg (hátha valakinek megvan és felrakja).

  Az alábbi linken van egy leírás a telepítőlemez átalakításáról:

  http://www.neowin.net/forum/topic/1099643-clean-install-windows-8-professional-with-media-center/

  (Ezt nem próbáltam és így nem tudom, hogy menyire használható!)

  Végül is meg lehet oldani a problémádat.

  1. Készítesz egy mentést a rendszeredről.<br>
  2. Letöltöd innen a rendszerednek megfelelő ISO-t

  http://dirtywindows.hu/discussion/topic/windows-8-with-media-center-telepitese-es-aktivalasa-telefonon/

  3. Feltelpíted.<br>
  4. Visszaállítod az aktiválást és már készen is vagy.

  Megpróbáltam az itteni ISO-t de azt írja ki hogy hiányzik a végfelhazsnálói szerződés ezért kilép….
  Nincs valami olyan módszer amivel utólag rá lehetne telepíteni a WMC-t és aztán ráengedhetném a visszaállítást?

  2013.07.10. , 18:16 #38896

  A 32 vagy 64 bites lemezt próbáltad? Az én gépem csak a 32 bitest viszi, ezért a 64 bites nem is tudtam tesztelni. A 32 bitest viszent már töbször telepítettem. Az is igaz viszont, hogy nem írtam ki lemezre, hanem egy telepített Pro rendszeren felcsatoltam a letöltött ISO-t és onnan indítottam a telepítést (lehet, hogy ezért nem kért nálam végfelhasználói szerződést?).
  Neked van egy jogtiszta Pro-d. Ezt megpróbálhatod. Veszteni nem vesztesz semmit.

  "A feladat ami előtted áll soha nem olyan nagy mint az erő ami mögötted van."
  2013.12.20. , 10:06 #57190

  Szaisztok!

  Az lenne a kérdésem, hogy cikkben leírtak ugyanúgy működnek Windows 8.1 esetében is?

  2013.12.20. , 11:08 #57196

  Az lenne a kérdésem, hogy cikkben leírtak ugyanúgy működnek Windows 8.1 esetében is?

  Tudtommal nem, de nem is próbáltam. Állítólag a Microsoft Toolkit 2.5 BETA 5 alkalmas rá(személy szerint azt sem próbáltam)!

  "A feladat ami előtted áll soha nem olyan nagy mint az erő ami mögötted van."
  2013.12.20. , 14:08 #57213

  Köszi a választ! Sejtettem, hogy nem fog működni. 🙁

  2013.12.20. , 14:17 #57214

  Köszi a választ! Sejtettem, hogy nem fog működni. 🙁

  Van egy KeyCheck v1.0.3.5 RU orosz nyelvű program ami biztosan, hogy működik (azt már használtam).
  Innen letöltheted:
  https://disk.yandex.com/public/?hash=zJxbpwREDu5FZ796jS9nxNNPPe63E0gp28b8xEaQsLA%3D
  A használatához pedig itt egy video

  "A feladat ami előtted áll soha nem olyan nagy mint az erő ami mögötted van."
  2013.12.20. , 15:04 #57222

  Ezer köszönet kabala, meglesem!

  2013.12.20. , 16:24 #57246

  sziasztok le írom,hogy milyen ügyes ez a win 8.1.kezdem:volt egy asrock alaplapom intel procival…..,hát az szépen meg halt.vettem egy msi alaplapot amd procival és egy üres samsung sata 2-vinyóval. én kis buta csináltam egy csomó token mentést a régi alaplappal…amin a win8.1 aktiválva volt telefonon igaz a win 8 prot frissítettem az 8.1 verzióra.azt hittem,hogy ugrik az aktiválásom mert fő darab csere tőrtént….hát tévedtem.át raktam a winyót egy kicsit küszködött az op rendszer,de fel állt.pár másodpercig a sarokban volt a vízjel,de az is el tűnt.hát ennyire kis ügyes a win8.1 verzió. 😆

  2014.11.23. , 01:42 #102070

  Az lenne a kérdésem, hogy cikkben leírtak ugyanúgy működnek Windows 8.1 esetében is?

  Tudtommal nem, de nem is próbáltam. Állítólag a Microsoft Toolkit 2.5 BETA 5 alkalmas rá(személy szerint azt sem próbáltam)!

  Van egy új verzió: Advanced Tokens Manager v3.5 RC 5
  Ha jól értem a lentit (csapnivaló az angolom) 🙄 Csak Telefonos aktiváció esetén tudja visszaállítani a mentést!

  Backup Compatibility:

  Windows 8.1 Family ***
  Windows 8 Family
  Windows 7 Family
  Windows Vista Family
  Windows Server 2008 / 2011 / 2012 Family
  Microsoft Office Family from 2010 to 2013

  * All editions, versions and Service Packs.
  * Requires .NET Framework v4.0.

  *** WARNING ABOUT WINDOWS 8.1 COMPATIBILITY ***

  *** Windows 8.1 is * NOT * fully supported. All the activation data can be saved, but only those that were activated by * Phone * will be restored properly.
  In other words, the Online activated backups can not be restored until now, * ONLY * if your OS is the Windows 8.1 – Other OS(es) are NOT affected ! We are working to discover why.
  *** You can * NOT * restore the Windows 8 activation on Windows 8.1. Microsoft was made hard changes on the Windows 8.1 activation system, so we are unable to port the Windows 8 activation to Windows 8.1 without brick the system.

  2014.11.23. , 01:59 #102071

  Van egy KeyCheck v1.0.3.5 RU orosz nyelvű program ami biztosan, hogy működik (azt már használtam).
  Innen letöltheted:
  https://disk.yandex.com/public/?hash=zJxbpwREDu5FZ796jS9nxNNPPe63E0gp28b8xEaQsLA%3D

  A link már nem él, De ebből is van egy újabb verzió, ami elvileg már tud angolul is. rsload.net.KeyCheck.v1.0.3.6.zip
  Virustotal eredménye:

  2014.11.23. , 06:55 #102073

  Ez a verzió már válóban rendelkezik angol nyelvű kezelőfelülettel is! 😀
  Ezt a következő módon érheted el:

  A program az aktiválás mentése és visszaállításán kívül még aktiválásra (online aktiválásra alkalmas kulcs esetén) és az adott rendszeren használandó aktiváló kulcs státuszának az eddigi legpontosabb meghatározására is alkalmas. 😀

  "A feladat ami előtted áll soha nem olyan nagy mint az erő ami mögötted van."
  2015.06.24. , 14:55 #127818

  Sziasztok!
  Nem biztos, hogy a legjobb helyen kérdezem, de hátha tudtok segíteni. Munkahelyemen eddig volt egy Server 2008-as gép meg több Win 7-es clines gép amire felvolt téve a rollback Rx program ami minden újraindításnál visszaállította a gépeket a beállított állapotba. A serveres gépen pedig fent volt a Rollback RMC program amivel lehetett vezérelni hogy védelem elvétele, snapshoot készítés stb. Most kaptam egy új gépet amire már a server 2012 r2 lett telepítve arra is feltettem az RMC-t, de azzal nem tudom vezérelni a cliens gépeket, pedig oda vissza pingelni tudom őket, tehát látják egymást. A kliens gépen is hiába állítom be a szerver fix ip címét amihez csatlakoznia kellene a védelmi programnak nem csatlakozik hozzá.
  Ha meg a régi gép ip-jét írom be ahhoz egyből csatlakozik pedig az nem is fix ip-s.
  Tűzfalat már kikapcsoltam egyszer hátha az, de nem.
  Lenne valami tippetek, hogy mi lehet itt a gond? 

26 bejegyzés megtekintése - 1-26 / 26

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.