Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés: Profile photo of oldember oldember 2 éve, 8 hónapja telt el.

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzések
 • 2016.06.02. , 13:39 #164388

  Sziasztok!

  Sajnos én is beleestem a hibába, hogy a win7-et frissítettem win 10-re! Úgy kb. 3 hétig nem is volt azzal semmi probléma egészen ma reggelig.
  Amikor beléptem és próbáltam megnyitni programot (először az XnView-t) akkor megjelent egy ablak “Felhsználói fiókok felügyelete” címmel és benne egy “Igen” és egy “Nem” gomb. Tehát, hogy engedélyezem a program futását vagy nem.
  A probléma csak az, hogy az “Igen” gomb szürke tehát nem lehet rákattintani. A “Nem” gomb működik, de az csak kikapcsolja a hibaablakot.  
  Azt hittem, hogy csak ebben az egy esetben van így , de aztán próbáltam mással is aztán még többel, de ott is úgyan úgy van mint ahogy leírtam.
  Már odáig jutottam, hogy újra rakom az egészet, de el sem indul a telepítő mert az írja egy másik hibaablak, hogy nincs hozzáférési jogom. 
  Jól megszívtam ezzel a win10-el, mert valamiért most már szinte semmihez nem tudok hozzáférni. Belépni betudok, de módosítani, vagy bármit is változtatni nem enged.
  Ha volna valaki akinek van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata és megoldást is tud, kérem segítsen rajtam. Ne keljen mindent a nulláról kezdenem!!
  Köszönöm előre is.

1 / 1 bejegyzés megtekintése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.