A Windows 10-be nem tudok belépni

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Nme tudom, mi az oka, de sehogyan sem tudok belépni a Windows 10-be. A jelszót kéri, holott PIN volt beállítva, s a @hotmail jelszavamat nem fogadja el…
Mit lehet tenni ilyenkor??

9 válasz

Nyilvános

Újra és újra jelszót kér? Akárhányszor?
Mert akkor javaslom a csökkentett módban való indítást. Ott belépés jelszóval. Újra indítás. Belépés jelszóval v. pinnel és elvileg meg van javulva.

#1
Nyilvános

Próbáld meg beírni a jelszavad a képernyő billentyűzettel, nálam is csinált hasonlót egyszer akkor ez volt a megoldás, azóta se használok pin kódot 🙂

#2
Nyilvános

Csökkentett módban miképp? Nem jön be a megszokott képernyő, ahol a Windows 10 betöltés megkezdése X percig várakozik stb. Ott van a lehetőség csökkentett mód választására… Enélkül? Régen az F8-ra jött be. A képernyő-billentyűzettel sem megy a dolog.

#3
Nyilvános

https://www.laptopszaki.hu/blog/2015-10-13/tippek-trukkok-nem-indul-a-windows-10 ezt nézd át hátha segít amúgy ha a nyitó-képernyőig eljutsz (ahol a jelszavad adod meg) alul  nyomod a shift gombot + kat az újra indítás lehetőségre akkor meg kéne jelenjen az ablak ahol a speciális lehetőségeket tudod választani onnan már eljutsz a csökkentet módhoz.

#4
Nyilvános

Windows 10 csökkentett mód.

#5
Nyilvános

Van egy másik mód is.
Start menü, jobb gomb, futtatás. Beírod: msconfig
Nyomsz egy entert. Kiválasztod a rendszerindítást, bepipálod a biztonságos indítást. Kiválasztod a minimálist, majd alkalmaz, és ok. Felajánlja az újraindítást. Újraindítod és csökkentett módban indul. Normál indításhoz ugyan ezt el kell játszani visszafelé.

#6
Nyilvános

@albatrosz: erősen kétlem hogy lenne Start menüje, ha csak a bejelentkezési képernyőig jut 😉
Esetében a Shift+újraindítás tűnik a legcélravezetőbbnek.

#7
Nyilvános

Szerezz egy Hiren’s Boot CD-t (lehetőleg a legújabbat, bootolj be vele, és kövesd az alábbi cikkben írtakat egy új jelszó beállításához, így elvileg be tudsz majd lépni. 10 alatt nem próbáltam ugyan (a cikk viszont a 10-essel írja), 8.1 alatt viszont működik, korábbi tapasztalatok alapján.
https://www.top-password.com/knowledge/reset-windows-10-password-with-hirens-bootcd.html

#8
Nyilvános

Elnézést Merlyn igazad van. Nonszensz,hogy mire képes az alkohol. Ezt benéztem. A második hozzászólásomat vissza szívom.

#9

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz