A windows 10 frissítés lefagy , nem csinál semmit.

+1
0
-1
Megoldatlan
Nyilvános

Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy nekem van (elméletileg) windows 10-em, ugyan is én lefrissítettem amikor ingyen osztogatták. Most viszont le akarom tölteni, de a windows frissítés résznél, konkrétan nem csinál semmit. 11 órán át futott a frissítések keresése résznél, amikor úgy döntöttem elég volt. 3x ugrottam neki, de semmi. Egyszerűen nem tudom feltelepíteni a frissítést. Valakinek valami ötlet?

3 válasz

Nyilvános

Egy picit érthetőbben, please…
Jelenleg pontosan melyik rendszer van fent? Hogyan akarod frissíteni, a windows update segítségével? 11 órán keresztül keres (tehát megy a folyamat, és nincs infó, hogy találna-e valamit), vagy 11 óra után sem talál semmit?
Ha régebbi rendszer van fent, már nem frissül Win10-re a win update-n keresztül, külön kell indítani.
Miért nem közvetlen töltöd le az ISO-t, és telepíted tisztán?

#1
Nyilvános

Bocs, ha nem volt érthető, nagyon hosszú napom volt. De lényegében igen, a windows 7-et akartam frissíteni és 11 óra múlva sem történt semmi. 

Szerettem volna, ha ezt amit letöltök eredetinek kezele. De úgy nézem, hogy az az email amivel regisztráltam a tavaly ingyenes windows 10-re nem érvényes így. Lehet valahogy eredetivé tenni esetleg? (megcsináltam iso-val most az van fent és nem jelzi eredetinek… Remélem most érthetőbb voltam 😀 )
 

#2
Nyilvános

Sajnos nem sokkal tisztább így sem nekem, de bennem is lehet a hiba… 🙂
Egy azonban bizonyos: ma már egy Win7 nem fog csak úgy frissülni Win10-re, akármeddig is futtatod a windows update-t.
Tehát, HA (mint írtad) annak idején, az ingyenes időszakban már egyszer frissítettél Win7-ről Win10-re, akkor most egy tiszta telepítés után – elvileg – aktiválódnia kellene magától, mert emlékszik a gépedre (és NEM az e-mail címedre).
Ha pedig úgy érted, hogy annó egy e-mail címmel jelentkeztél insidernek – az sajnos nem jogalap az ingyen Win10-re.
Nos, ennyi, ha minden kötél szakad, marad ugyanezen az oldalon az Ms toolkit, illetve kmspico szekció…

#3

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz