A4Tech Bloody v.7

+1
0
-1
Megoldott
Nyilvános

Sziasztok!
Van nekem, a fent említett tipusból egy egerem! A gyári oldaláról letöltöttem egy segédprogit amivel reményeim szerint állítottam volna a DPI-n!
http://www.bloodyusa.com/Download.php
A módosítás sikerült ugyan de azóta nagyon furcsán mozog a cucc. Megpróbáltam visszacsinálni de úgy látszik valami memóriája is lehet az egérnek mert nagyon akar emlékezni az előző beállításaira! A W7-ben levettem a “rámutatás pontosságának javítása”-t de ha vissza állítom, belassul, hiába van max-ra húzva felette a csúszka.
Mit csináljak hogy rendesen működjön? Illetve a program használatával hol követtem el hibát és mi okozza a furcsa jelenséget?
 
Előre is köszi a válaszokat!

6 válasz

+1
+1
-1
Nyilvános
Profile photo of Nabuka Staff 2016/08/08

Az, hogy furcsán mozog mit takar?
Van beépített memória az egérben ez jó meglátás. 
A programban azt lehet beállítani, hogy milyen DPI beállításokat adhass meg az egérnek. Van a tetején három gomb a görgő alatt. Ha megnyomod kétszer az 1-est akkor elkezd villogni a görgő, ilyenkor tudod beállítani a DPI-t úgy, hogy felfelé vagy lefelé görgetsz.
Sajnos újraindítás után visszaáll mindig a legalacsonyabb DPI beállításra az egér, a mai napig nem értem miért, de ezzel a görgős módszerrel felhúzom maxra és teljesen jó utána.

#
Nyilvános

Szia Nabuka!
 
Lassan, akadozva mozog/mozgott mert vissza állítottam alapra a progival. Legalább most nem zavaró a mozgása, sztem alapon van most! Igazából újra indítás után is csinálta a rossz mozgását …
Majd kipróbálom ezt a módszert amit itt leírtál mert a progit regisztrálni kéne de nem találok megoldást rá, egyenlőre!

#1
Nyilvános
Profile photo of Nabuka Staff 2016/08/09

Nem kell regisztrálni. Igazából nekem most fent sincs. 😀

#2
Nyilvános

… megoldódott a probléma az általad javasolt “egér görgős” akcióval! Műxik rendesen!
Köszönöm a segítségedet!
🙂

#3
Nyilvános

@Nabuka : Nem igazán értem a dolgot. Egyrészt írod, hogy igen, van memória, ám a szoftverét nem teszed fel, majd nem érted, hogy miért felejti el a beállítást. Nem felejti el, csupán a memóriájában levőt használja minden indításkor, ami alapból a min DPI.
Telepítsd fel a Bloody6 szoftvert (ép mostanában frissült), a sensitivity fülön állítsd be a max DPI-t, majd ne feledd megnyomni az Apply gombot, és ennyi. Ki is kapcsolhatod, hogy ne induljon a Winnel együtt a bloody6 – akkor is megmarad a beállítás (akár uninstallálhatod is).
 

#4
Nyilvános

Sziasztok!
Megnyitnám ismét a kérdésemről a szobát mert …
… elkezdett úgy viselkedni az egerem mintha egy kattintásos megnyitásra állítottam volna de a beállításokban két katt van bepipálva. Nem tudom reset-elni az egér memóriáját és egyéb módosítások sem segítenek a bajon.
Szoftveres probléma lehet? Öregecske szegény (3 éves) lehet hogy kileheli a lelkét hamarosan?
 
Köszi előre is ha valakinek van valami tippje! 

#5

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz