Adatmentés sérült HDD-ről

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Sziasztok!
A szervizben lerántották a laptopomat, a HDD-t sikerült 7%-ra amortizálni. A kártérítéssel nincs gond, de a GetDataBack kínlódik az adatok visszanyerésével. Szeretném megkérdezni, hogy létezik-e más megoldás ezen kívül (Kürtöt leszámítva), vagy búcsúzzam el az adatoktól? Felhőben nincs semmi, az ejnye-bejnyékkel most nem megyek semmire.
Tisztelettel, Monk!

3 válasz

Nyilvános

Attól függ a hdd sérült vagy az adatok. Esetleg ezzel is próbáld meg: easeus data recovery . Van “teljes” verzióm, ha gondolod elküldöm.
Olyanról hallottam hogy valaki azzal próbálkozott hogy teljesen ugyanolyan hdd-t szerzett és kicserélte az elektronikát. De hogy müködik-e ki tudja..

#
Nyilvános

Már csak volt Easeus-om, persze az is a HDD-n… Anno megvettem mindet 1$-ért miután elfogytak a kulcsok. A HDD Sentinel szerint szektor hibás és 7%-os a kondíciója. A TC szerint írásvédett a fájlok többsége. A felajánlással élnék és előre is köszönöm! (tovább…)

#1
Nyilvános
Profile photo of Nabuka Staff 2017/03/21

Ha elrántották akkor az nem elektronikai probléma, valószínűleg sérült maga a lemez. Szerencsével vissza tudsz nyerni néhány adatot, de sanszos, hogy a nagy része odaveszett.

#2

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz