akiválás

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

sziasztok szeretném meg tudni hol tudok leszedni aktiválo kódot vagy valami aktiválo programot rprogramokhoz (pl hd sentimel , driver  booster, ) nagyon köszönöm a segitsége elöre is , régeben itt lehete ijeneket találni de most nem amiota volt ez a botrány a netten . csigi zsolt, zsozsoka73@freemail.hu.

3 válasz

Nyilvános

Szia.
Keress a neten torrentes letöltéseket…

#1
Nyilvános

DE ne feledd: a torrentes keygen, és hasonló programoknál háromból kettő vírusos. Mergbízható vírusírtókkal ellenőrizd használat előtt.

#2
Nyilvános

Szia!
A következő helyeken próbálkoznék: ITTITTITTITTITT
Végül és nem utolsó sorban, ha már szóba hoztad, a HD Sentinel legális liszenszhez csak ennyit kellene tenned EZEN a helyen, ha és amennyiben szükséges a legújabb verzió. Biztos van a korodtól függően a környezetedben egy nagymama, nagypapa, anyu, apu, anyós, após, akinek minden vágya egy ilyen szoftver. Én saját jogon vásároltam innen a Pro verziót. A többit szerintem kitalálod. Saját véleményem, hogy egy bizonyos idő (életkor) után szerintem inkább megveszi az ember ezeket, ha annyira kell neki. Én mondjuk egy Driver Booster-ért egy fillért sem adnék, de ez teljesen privát vélemény a tapasztalás után.
Figyeld nap, mint nap a linkelt oldalakat, mert van amelyiken naponta, van amelyiken x naponta van új akció. Sokszor 6, 12 hónapos IObit liszenszekkel stb.
Üdv!

#3

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz