Alkalmas ez a konfiguráció OSX 10.10-re, vagy esetleg régebbire?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

A gépem:
MSI CR620-619XHU (Bővített)
Intel Celeron P4600 2 GHz 2 mag 
4 GB DDR3 1067 MHz
120 GB HyperX Fury SSD
250 GB HDD (Ez nem érdekes, nem erre szeretném)
Integrált Intel HD Graphics (Celeron) – dedikált: 64 MB, Összes: 1696 MB
 
A lényeg, hogy a 120 GB-ból egy 30-40 GB leszedni, és ebből csinálni egy másik partíciót (úgy. hogy az előzőn megmaradnak az adatok), ezután, ha alkalmas rá akkor ráraknék erre az új partícióra egy OSX 10.10-et, és csinálnék egy Dual Bootos boot választót, ami elindításnál megkérdezi, hogy OSX 10.10 vagy Windows 10!
Nézve, a gépem konfigurációját, és a furcsa telepítést, lehetséges ez??
Egyik haverom régebben mutatott egy programot (EaseUs partition master), amivel lehet egy merevlemezen belül a partíciókon lehet variálni az üres helyeket, esetleg ezzel lehetséges?
 Utólag lehet leszedni valamennyit egy partícióból, és egy új partíciót létrehozni?

1 válasz

Nyilvános

Néha-néha felbukkan az oldalon egy-egy “hackintosh” kérdés. Mivel volt szerencsém egy jó párszor lelkesedni (siker élmény nem mindig volt)  – így azt ajánlom ha sok időd és türelmed van csak akkor kezdjél hozzá. Nem egy olyan egyszerű dolog. Sokat kell guglizni hozzá nem tudom ez pl. meg van e még osx86.hu.
Először el kell dönteni h a géped alkalmas e erre a feladatra. Itt találsz hozzá okosságokat: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page
Ha itt szerepel akkor bele lehet fogni, mert van esély arra h működni fog. Ha nincsen a listában akkor már nehezebb a helyzet de nem reménytelen.
Azt ajánlom h a kettős indítást pedig már csak akkor csináld meg, ha nagyjából tisztában vagy a dolgokkal. Én mindenképpen egy teljesen külön lemezt javaslok (legjobb egy kisérleti gép ha van) – mert akkor nem éri az embert meglepetés.
Maga a particionálás a legkisebb gond az egészben, de az is más mint a megszokott.
 

#1

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz