Kamera app nem működik. (Asus laptop kamera fejjel lefelé. UPDATE)

+1
0
-1
Újranyitás
Nyilvános

Sziasztok! Újra. Egy korábbi problémához  kapcsolódóan jött elő a következő probléma: Kínkeserves, többszöri driverfrissítés után a kamera alkalmazás nem működik. Bár skypenál már helysen, talpon állva mutat képet. Azt írja ki, hogy ellenőrizzem, csatlakoztatva van-e, vagy nem használja-e másik alkalmazás. Nem csak ennél, az eredeti wines alkalmazásnál, hanem minden másik letöltött, és telepített kamera appnál is. Hogyan lehetne megoldani, hogy ez s újras, és helyes állásban működjön?
(A régebbi kérdés: Van egy pár éves asus k50ij laptopom, aminek a kamerája fejjel lefelé közvetíti a képet. Meg voltmár ez a probláma win7-en is, de még most is win 10-el sem megy jól. Skypenál kicsit idegesítő a dolog, és mostanában azért használnám viszonylag rendszeresen… Már próbáltam rajta drivert cserélni a hardware kódnak megfelelően az asus support oldaláról többször is, de nem működött. (USB 2.0 1.3M UVC WebCam nevezetű eszköz, kódja: USB\VID_04F2&PID_B071&MI_00\6&32D26C37&0&0000)  Próbáltam volna a regeditben is állítani, de nincs olyan bejegyzés, ahol ezt elvileg meg lehetne tenni. Tudnátok ajánlani valamit, hogy mit lehetne tenni a rendesen álló képért?)

4 válasz

+1
-1
-1
Nyilvános

Köszönöm. 5-6 újrapróbálozás után sikerült is. (mindahányszor ugyanúgy jártam el… Nem értem miért csinálta) Mostmár “csak” a kamera alkalmazás nem működik. Azt írja ki,hogy ellenárizzem, csatlakoztatva van-e, vagy nem használja-emásik alkalmazás. Újraindítás után is… (Eddig működött, csak fejjel lefelé az is.)

#
Nyilvános

Szerintem driver probléma. (32 vagy 64 bites?) Próbáld meg teljesen letakarítani a kamerával kapcsolatos dolgokat. (Letiltás, törlés.) Ha nem ismeri fel pl. egy újraindítás után új hw-nek, próbálj másik drivert keresni.

#1
Nyilvános


Nézd meg, hátha hasznos.
 

#2
Nyilvános

Üdv!
Ez a probléma nálam is fent áll!!
Pont olyan laptopom van,amilyen a videóban is szerepel!
Nálam a hiba ott van,hogy a windows 10 kamera szoftvere nem tud elindulni,de az ASUS programjában pedig tökéletesen megy!
Ötlet?

#3

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz