Az asztal elemei minden bejelentkezésnél újrarendeződnek.

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Hello!

Az elmúlt napokban egy olyan hibát tapasztaltam a rendszeremmel, hogy amikor kijelentkezek a felhasználóról, akkor valamiért a következő bejelentkezésnél az asztalomon lévő összes ikonomat kidobálja bal oldalra, és az ikon méretet nagy-ra állítja. Esetleg valaki tudna nekem segíteni ?? Vírusirtót már többször is futtattam, a rendszert már többször is frissítettem, de újratelepíteni még nem szeretném, csak akkor, ha tényleg szükséges, és máshogy nem lehet a hibát elhárítani.

Üdv Taliann

5 válasz

Nyilvános

Szia!
Ez valami tipikus hiba, nekem is ilyen.
Nem tudok rá megoldást mondani.
Tipp: szórakoztál az asztalod mappaként való megjelenítésével? Nekem azóta ilyen.

#1
Nyilvános

Csinálj rendszer visszaállítást előző működő állapotra és jó lesz. Tegnap magam is megszívtam, NOKIA Pc Suite programot telepítettem ami nem volt kompatibilis a 10-el. Letöröltem,de az ez a gép mappa eszközök soron ott hagyta az üres ikonját amit nem lehetett törölni és újra indításoknál nálam is a leírt jelenséget csinálta az ikonokkal. Csak a rendszer visszaállítás oldotta meg, most jó. 

#2
Nyilvános

Itt már régóta tárgyaljuk a hibát.

#3
Nyilvános

Mondeo, néllam az a baj, hogy telepítéskor nem kapcsoltam be a visszaállítási pontokat …

Pioneer, köszi az átirányítást 🙂

#4
Nyilvános

Az pech, mert sokan beleestek ebbe a hibába. De alapállásba vissza lehet állítani a saját anyagok megtartásával, utána már bekapcsolhatod
a rendszer visszaállítás opciót. Remélhetőleg megjavul. Nálam azóta nem jött elő és remélem nem is fog.

#5

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz