Bluetooth kapcsolathoz A2dp profilt honnén tudnék letölteni?

+1
0
-1
Megválaszolt
Nyilvános

Tisztelt Fórum!
A következőkben kérném a segítséget, ha valakinek ötlete van az alábbiakhoz. Van egy wayteq X960BT típusú navigációm és szeretném motorozás közben headsettel hallani az utasításokat. Vásároltam egy Freedconn intercom sisakba szerelhető headsetet és párosítottam a navigációval, de a következő lépésben azt a hiba üzenetet kaptam, hogy “Failed to activate a2dp service”. Ebből arra következtetek, hogy a windows 6-os ezen a navigáción nem ismeri pontosabban nincs telepítve a bluetooth kapcsolathoz szükséges a2dp profil. Ez egy autós GPS navigáció, és már van kb 3-4 éves.
Honnén tudnám letölteni a szükséges bluetooth drivert? Annál is inkább mert wayteq xrider típusa ugyan ezen a operációs rendszeren ismeri a a2dp profilt.
Köszönöm… 🙂

2 válasz

Nyilvános

Ezt a kérdést a Wayteq terméktámogatásának kell feltenni! Ők biztos tudják a megoldást.

#1
Nyilvános

Az A2DP Bluetooth kapcsoltat (stereo jelátvitelt jelent) amihez szerintem egy profil telepítés édeskevés, neked szerintem egy ilyen kéne:
https://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-A2DP-3-5mm-Stereo-Music-HiFi-Audio-Dongle-Adapter-Transmitter-/271847113061?hash=item3f4b59c165:g:iFwAAOSwPhdVN2-m 
 ezzel akár az mp3 lejátszódat is a füleseddel hallgathatod, és természetesen a navidhoz is jó az említett wayteq xrider kimondottan motoros navigáció így valószínűleg hardveresen is felkészítették a füles használatára. 

#2

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz