CPU használat 100 %

+1
0
-1
Megoldatlan
Nyilvános

Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Nemrég alaplap és cpu csere volt a gépemen (Gigabyte H170-d3hp alaplap, core i5 6500 cpu). Az op. rendszer win 10 pro 64 bit, ami egy samsung 850 pro ssd-n található. Elég gyorsan betölt a rendszer (16-51 s között, iobit advanced system care pro szerint). A kezdőképernyő betöltése után a cpu használat néhány másodpercig felugrik 100 %-ra, utána visszaugrik, majd megint 100 % lesz néhány másodpercig, majd utána jelentősen lecsökken. Ez szerintetek normális jelenség, vagy lehet valamit tenni ellene? Előre is köszönöm a segítséget

4 válasz

Nyilvános

Abszolute normális. Azért van benne egy proci, hogy ha munka van – végezze. Fölös dolog figyelgetni, amíg minden rendben.
Az Iobit advanced system care használata csak rátesz egy lapáttal (a funkcióinak minimum fele amolyan homeopata “kezelés”).

#1
Nyilvános

Egyetértek az előző hozzászólóval. Tapasztalatom szerint az Iobit advanced system care használata (a win 8-tól kezdődően több kárt okoz mint hasznot. Pl. gondot okoz az Áruház működésében.) Azóta nem is erőltetem a használatát.

#2
Nyilvános

Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat. Rövid úton meg is szabadultam az említett programtól -)))

#3
Nyilvános

😀 
 

#4

Lépj be, vagy Regisztrálj a válaszadáshoz